ayrton79 Objavljeno 15. januar 2024 Share Objavljeno 15. januar 2024 (urejano) Lepo. Jaz sem pa po več kot dveh letih preveril ali so barve še v redu in izgledajo ok. Imam namen pobarvat mothershipe za Origins: First Builders. 15. januar 2024 uredilo bitje ayrton79 Navedek Povezava do prispevka
ayrton79 Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 (urejano) Poleg kidanja snega sem čez vikend potem nahitro pobarval tele mothershipe za Origins. Ni bogvekaj, še vedno pa bolje kot original iz enobarvne plastike. 22. januar 2024 uredilo bitje ayrton79 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Sadako Objavljeno 13. maj 2025 Avtor Share Objavljeno 13. maj 2025 A se da kje v slo kupiti posamezne barve? Navedek Povezava do prispevka
BlueSan Objavljeno 15. maj 2025 Share Objavljeno 15. maj 2025 (urejano) Kako to mislis? V crni luknji imajo citadel itd barve. V kranju mas miniatures k ma barve na prodaj itd 15. maj 2025 uredilo bitje BlueSan Navedek Povezava do prispevka
Deskyet Objavljeno 15. maj 2025 Share Objavljeno 15. maj 2025 Sadako reče Dne, 13. 5. 2025 at 20:50: A se da kje v slo kupiti posamezne barve? https://www.airbrush.si/74-vallejo-barve-modelarstvo Malo clunky sistem naročanja (moreš prenest barvno karto), ampak vallejo barve so meni ljubše od citadelovih. 1 Navedek Povezava do prispevka
Surg3on Objavljeno 20. maj 2025 Share Objavljeno 20. maj 2025 Že nekaj časa sem se spogledoval z D&D-jem, zdaj pa sem se odločil, da se bom tega lotil. Kupil sem starter set in nekaj figuric, ki pa jih moram zdaj pobarvat. Nekako se mi je zdelo, da bo to lažja naloga, zdaj sem pa precej zmeden, kaj vse rabim oziroma katere barve naj kupim. Odločam se med dvema kompletoma in sicer: https://www.3djake.si/the-army-painter/speedpaint-most-wanted-set-20 https://www.3djake.si/the-army-painter/warpaints-fanatic-most-wanted-set Jaz nisem še nikoli pobarval nobene figurice, niti nimam nekih ročnih spretnosti. Tako, da bi po potreboval nekaj začetniku prijaznega. Ali je speedpaint to kar rabim, ali je to brezveze in kupim raje pač navadne barve. Ali ima kdo kakšne izkušnje in bi lahko svetoval? Navedek Povezava do prispevka
Deskyet Objavljeno 20. maj 2025 Share Objavljeno 20. maj 2025 Speedpaint so super za začetnike, ker so barve narejene tako, da ti pomagajo senčit in delat highlighte. Daleč najboljše bo, da si na youtube pogledaš kak beginner tutorial za miniature painting in morda zraven dopišeš še speed paints pri iskanju. Je kar nekaj dobrih (ki jih trenutno ne utegnem linkat) in ti bodo osnove hitro jasne. 1 Navedek Povezava do prispevka
Niblonian Objavljeno 27. maj 2025 Share Objavljeno 27. maj 2025 (urejano) @Surg3onSpeed paints ti hitro dajo false feeling, da znas penzlat 🤣 Sam je res dober produkt za na hitro se vrzt v hobi. Sam tbh ne rabis figuric za igrat dnd. Ce si se vrgu not se raj pridruzi kaki skupini pa si zrihtej tedenski session. To je pravi challange. Figurice pridejo lahko kadar kol. Na discordu najdi društvo portal, sicer bolj gorenjsko društvo in večinoma igrajo v Kranju. Sam so ful aktivni in predvsem prijazni do vseh začetnikov. 27. maj 2025 uredilo bitje Niblonian Navedek Povezava do prispevka
Niblonian Objavljeno 27. maj 2025 Share Objavljeno 27. maj 2025 Se manjsi foto dump random miniatur 7 1 Navedek Povezava do prispevka
BlueSan Objavljeno 27. maj 2025 Share Objavljeno 27. maj 2025 Drugi mi je vsec 🙂 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 5. september 2025 Share Objavljeno 5. september 2025 Niblonian reče Dne, 27. 5. 2025 at 16:08: Se manjsi foto dump random miniatur prva je rincewind pa luggage? sick eno vprasanje, te speedpainti - kolk se porabi barve na model? oz kolk rabim flask za en dokaj velik model (~60x20x20cm) Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 5. september 2025 Share Objavljeno 5. september 2025 Niblonian reče Dne, 27. 5. 2025 at 16:08: a to sta vidva z žensko, heh hehehehehe he ful lepe figurice drgač, mad respect drgač pa je pa moj RL kolega čist into it (tud po poklicu je vrhunski dizajner, tko da mu je obviously mal lažje) https://www.instagram.com/ulverbiteminiatures/ Prov uno na proper, je že sponzorje dobil pa vse 1 Navedek Povezava do prispevka
manakiin Objavljeno 5. september 2025 Share Objavljeno 5. september 2025 Next lvl res. Navedek Povezava do prispevka
BlueSan Objavljeno 5. september 2025 Share Objavljeno 5. september 2025 magični kralj reče pred 12 urami: prva je rincewind pa luggage? sick eno vprasanje, te speedpainti - kolk se porabi barve na model? oz kolk rabim flask za en dokaj velik model (~60x20x20cm) Zelo malo go for it 20 takih modelov z lahkoto pobarvas pa naus porabu niti 1x citadel painta Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 5. september 2025 Share Objavljeno 5. september 2025 BlueSan reče pred 3 urami: Zelo malo go for it 20 takih modelov z lahkoto pobarvas pa naus porabu niti 1x citadel painta si ziher, to se mi zdi nemogoce Navedek Povezava do prispevka
BlueSan Objavljeno 6. september 2025 Share Objavljeno 6. september 2025 (urejano) magični kralj reče Dne, 5. 9. 2025 at 6:47: prva je rincewind pa luggage? sick eno vprasanje, te speedpainti - kolk se porabi barve na model? oz kolk rabim flask za en dokaj velik model (~60x20x20cm) Ziher sej ne nucas sam 1 barve popaintu ze miljardo stvari. Ponucu zaenkrat 1x crno 1x zlato pa mogoce se kero Z vodo malce zmesas ne pozabi.Ne rabs direkt gor. Pa ne barvaj predebelo ker tut ne bo ok izpadl. Tanek lep nanos 6. september 2025 uredilo bitje BlueSan Navedek Povezava do prispevka
Sadako Objavljeno 6. september 2025 Avtor Share Objavljeno 6. september 2025 A speed paint prime na crn prime? Navedek Povezava do prispevka
BlueSan Objavljeno 7. september 2025 Share Objavljeno 7. september 2025 (urejano) Bo ampak bos dobu vse temno. Ce bos naredu zanals se zenithal highlight pred tem z belim primerjem bo pa pol tut osvetljeno kar more bit 7. september 2025 uredilo bitje BlueSan Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 7. september 2025 Share Objavljeno 7. september 2025 BlueSan reče pred 12 urami: Ziher sej ne nucas sam 1 barve popaintu ze miljardo stvari. Ponucu zaenkrat 1x crno 1x zlato pa mogoce se kero Z vodo malce zmesas ne pozabi.Ne rabs direkt gor. Pa ne barvaj predebelo ker tut ne bo ok izpadl. Tanek lep nanos skor samo ena barva bo (plan je bil bel primer pa cez PALLID BONE speedpaint) je pa tole model ki bi ga barval, na vrhu za primerjavo en "normalno" sized modelcek Navedek Povezava do prispevka
BlueSan Objavljeno 7. september 2025 Share Objavljeno 7. september 2025 (urejano) Ena barva bo dost za tole. Bel primer spodaj obvezno ce bos probal bone barvo 7. september 2025 uredilo bitje BlueSan 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 7. september 2025 Share Objavljeno 7. september 2025 BlueSan reče pred 1 minuto: Ena barva bo dost za tole. Bel primer spodaj obvezno ce bis probal bone barvo sweet, tnx 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.