Skoči na vsebino

ayrton79

Rumeni jak
 • Število vsebin

  36
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

6 Jogurt

Več o članu ayrton79

 • Stopnja
  je prijavljen z ruskim računom.
 1. ayrton79

  Prva liga Telekom Slovenije

  Šiljak je bil prvi strelec kvalifikacij za Euro 2004 in je nato podpisal za nek nikoli slišal belgijski klup. Če bi bil hrvat ali srb bi podpisal najmanj za Arsenal.
 2. Hehe, sej se mi je zdel
 3. Ok, kdo je zdej un model, ki sem mu dolžan 6-pack, ker sezona ni odpadla?
 4. ayrton79

  TV tema

  Včeraj zvečer klical na telekom in so mi remote zresetiral box. Zaenkrat zdaj deluje bp. Pa tut kasneje se nisem več sekiral. Tudi če bi dejansko res bila kriva televizija, bi pač uveljavljal garancijo.
 5. ayrton79

  TV tema

  Itak, da lahko poskusim kaj drugega, ampak zmanjkalo je časa in rabim vse možne informacije na hitro. Namreč.... Pred 14 dnevi sta starša kupila novo televizijo Panasonic. Imata pa siol box, povezan s hdmijem na tv. Enak siol box imam tudi jaz, ki živim v isti hiši zgoraj in signal prejemam preko istega modema. Ko sem bil pred nekaj dnevi pri njima sem opazil, da slika in zvok nista sinhronizirana. Vse skupaj sem ugasnil iz elektrike, ponovno prižgal in je delalo normalno. No, zdajle me kliče brat in reče, da je bil včeraj pri njih in da zvok in slika nista sinhronizirana. Torej spet. Fora pa je v tem, lahko bom pri starših (ki se seveda ne spoznata) šele popoldne, danes pa je zadnji dan za vračilo televizije, saj poteče 14 dnevni rok. Zato poskušam zbrati čim več informacij, ker mi po popoldne testiranje verjetno vzelo preveč časa, da bi lahko še vrnil televizijo. Hvala za vse možne odgovore.
 6. ayrton79

  TV tema

  Ali je možno, da ima televizija tako napako, da zvok in slika nista sinhronizirana? Ali je to napaka od Siol boxa?
 7. ayrton79

  Star Wars

  Prvi Jar Jar Bingsov rojstni dan pa se dogaja točno leto dni po njegovem rojstvu.
 8. ayrton79

  LEGO

  Šit. Tole je pa res kr neki. Ampak nimaš kej, imajo tak dobiček, da ne vejo več kaj bi.
 9. S kom sem že jaz šel stavit za 6pack, da sezone ne bo? A je bil bullshit?
 10. ayrton79

  LEGO

  Skupina B za vedno!
 11. ayrton79

  F1 trolls

  Zakaj pa bel človek lovi črnega na tej sliki? Tole je pa za prijavo.
 12. Kaj sploh pomeni brezplačni televizijski program? TV3 pri nas dejasnko je brazplačni tv program, ker ga loviš na anteno. Kaj pa vse ostalo?
 13. Tele žakeljčke ti ena šivilja sešije v 10 minutah. Letos pride nadaljevanje, Castles of Tuscany. Jaz jo kupim na prvi dan izida.
×
×
 • Ustvari novo...