Skoči na vsebino

ayrton79

Rumeni jak
 • Število vsebin

  302
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

51 Jogurt

Več o članu ayrton79

 • Butast stavek
  si mota čistaka, ker tobak is bad, mkay!

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. ayrton79

  Naša mala greznica #9

  Sem sem napisal nedolgo nazaj, da bo prišel čas, ko bo imela barca na koncu 19 pik, real pa bo kljub temu za njo.
 2. ayrton79

  Android

  A kdo ve, a se da na LG Q7 blokirat celo skupino kontaktov naenkrat, da ni potrebno vsakega posebej. EDIT: Najdu. Sem poskusil kako dela. Izgleda, kot da imaš zasedeno. Ko pa ti nekdo pošlje SMS, ga tudi ne dobiš, ampak pošiljatelj pa tega ne ve. A se da narediti tako, da bi tudi pošiljatelj vedel, da SMS ni dostavljen.
 3. ayrton79

  Karantensko spanje

  Ne vem, sam to je za popizdit, kam tone ta svet. Bullshit, dolžan sem ti še sixpek. Kako bomo to izvedl. A ti kar nakažem haha
 4. ayrton79

  Naša mala greznica #9

  A kdo ve, kako je naslov komada, ki se začne pri 0:38?
 5. Iščem naslov ene igre, ki je bila v začetku 90h na avtomatih. Šlo je za simpatično, barvasto, od strani gledano arkado, tudi za 2 igralca seveda (kot vse na avtomatih). Upravljal si nekega fantka, prva (in potem naprej vsaka liha) stopnja se je dogajala na tropskem otoku, kjer si streljal razne rakce in podobne tečnobe. Druga (in potem vsaka soda) stopnja pa se je dogajala pod vodo, kjer si jahal morskega konjička in seveda nažigal po ribah. V teh sodih stopnjah je bil na koncu vedno tudi boss. Mislim, da je bil prvi boss neka velikanska riba, ki je nate streljala množico manjših rib
 6. ayrton79

  Mortal Kombat (2021)

  Nad trailerjem sem vsekakor prijetno presenečen. Prvič, nisem sploh vedel, da snemajo nov film, drugič, pričakoval sem res drek, trailer pa izgleda prav kul. Komaj čakam.
 7. ayrton79

  Naša mala greznica #9

  Podobno se je tut realu zgodil s Huntelarjem. Kupil so ga, šele nato so vidl, da ne more igral LP.
 8. ayrton79

  Prodam/kupim

  Od vseh teh je Caverna meni najboljša, en tak sweetspot. Veliko boljša od Agricole. Agricola je starejša in nekatere stvari so preveč zakomplicirane po nepotrebnem (ograje, kjer gradiš vsako posebej, gonja za hrano). Feast for Odin pa mi ne sede tisto tetris zlaganje, preveč je vsega. Caverna pa mi je res top top top of the top.
 9. ayrton79

  Predlog za nakup II

  V 4 so vse igre dobre. 4 je idealno za vse.
 10. ayrton79

  LEGO

  Kakšen spaceship je to? Iz katerega leta? Izgleda kot da je 80s, sam da ni. Prvič vidim, hud je.
 11. ayrton79

  Prodam/kupim

  Ena stran je tudi uplay.it Sicer še nisem tam kupoval, jo pa kar pohvalijo.
 12. Kako lahko prvega strelca lice pustiš brez odškodnine? Fak ej!
 13. Olimpija je kupila mladega slovenskega perspektivnega igralca. Samo da ne, v bistvu je črnogorec, ki je že nekaj časa brez pogodbe.
 14. ayrton79

  Predlog za nakup II

  Hehe, okusi so res različni. Tako kot Concordia, ki je generalno gledano zelo cenjen špil, ni všeč Jakeu, tako recimo meni niso všeč Wingspan, Terraforming Mars in Bloodrage, ki so tudi velecenjeni vsi po vrsti. Blagor vam ,jaz pa zadnje čase nič ne sprotam tut jaz prvič slišim za ta izraz :D
 15. ayrton79

  Karantensko spanje

  Ko bo pa 12x prvak, ga bodo pa iz Sira razglasili v Kinga.
×
×
 • Ustvari novo...