Skoči na vsebino

ayrton79

Rumeni jak
 • Število vsebin

  847
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

216 Tabornik

Več o članu ayrton79

 • Butast stavek
  fura šizntraktor na konfete.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 415 vohunjenj
 1. ayrton79

  RIP Fletch

  Omg, ravnokar izvedel. Šit. Bil 2x na koncertu, na Exciter turneji in na Playing the Angel. Res dobra in legendarna muska. Spomnim se okrog leta 92, ko sem šel s starejšim bratom do njegovega sošolca in je rekel, lej kaj imam. Jaz itak takrat sploh nism vedel, da to obstaja, model je imel cd player in Violator album na cdju. In sva z bratom gledala kot butca, to kr menjaš komade brez da previjaš kaseto. Prav spomnim se rdeče številke, ki je označevala komad, brez da bi se štel čas, samo številka komada. Tako da Violator je prvi cd, ki sem ga videl v življenju in sploh z
 2. Jaz ne razumem, kako lahko nekoga podkupiš, da zmaga.
 3. Sem vam reku, da se bo Koper posral. Čestitke Mariboru.
 4. ayrton79

  Naša mala greznica #9

  A nemški klubi pa izgleda prav tekmujejo med sabo, kdo bo imel več nemcev v ekipi.
 5. ayrton79

  Prey

  Punca proti predatorju, ojoj. Film bo vžgal samo na en način, da uleti Predator in iz pokoja pokličejo Dutcha in njegov vod mišičnjakov.
 6. Nehite jokat, Koper se bo itak usral pri Bravu.
 7. ayrton79

  Formula 1 S2022

  Fak ej, že na oko je pripeljal zelo preveč optimistično v tistle ovinek In model pol nadaljuje z vožnjo, bolli njega za kakšen poškodovan menjalnik itd, sej je samo od Laude petdeset let star avto
 8. ayrton79

  Gume

  @Lord Baltimore Ja sej to je tut moja deponija Hvala za info.
 9. ayrton79

  Gume

  Ja sej, bolj kot razmišljam sem verjetno res dobil nekega modela na deponiji, ki je hotel pobasat 20e v žep. Jutri peljem, bom videl kaj bo. Hvala za hitre odgovore.
 10. ayrton79

  Gume

  Saj to so mi povedali na upravi Publikusa, ker sem klical, če jih lahko pripeljem na njihovo deponijo. 2,5e na gumo. Oziroma mislim, da je bila uprava. Ne bom trdil stoodstotno, klical sem na cifro, ki je na njihovi strani, lahko sem dobil pa mogoče tudi pisarno direkt na deponiji. Tole je res čudno. Zdajle gledam njihovo spletno stran na kateri piše, kaj vse lahko pripelješ na deponijo. In gor so tudi gume, pa nič ne piše, da bi bilo kaj za plačat.
 11. ayrton79

  Gume

  Imam 8 rabljenih gum, ki bi jih rad odpeljal na odpad. Po telefonu so mi rekli, da bi me to prišlo 20e. Jebiga, če je treba, je treba. Ali kdo ve, kje pa bi se gume lahko odložilo brezplačno?
 12. ayrton79

  Primera Division

  Superliga, pa bo vse jasno. 😎
 13. ayrton79

  Naša mala greznica #9

  Sej sem napisal 3 dni nazaj, da ker Alaba ne igra, imamo celo šanse. Eto.
 14. ayrton79

  Naša mala greznica #9

  Kdaj se bodo naučl? Nikol verjetno.
×
×
 • Ustvari novo...