Skoči na vsebino

ayrton79

Rumeni jak
 • Število vsebin

  56
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

11 Tabornik

Več o članu ayrton79

 1. Zdej govort, da je mel srečo je res mal nepošteno, ker na koncu koncev je mel 33 sekund prednosti. Sam fak noooo en ovink, pa še s tisto vijolčno čelado blesavo...!!!!
 2. Aja, površno sem pogledal. Sem mislil, da si za 12 evričev kupil škatlo, ki je na sliki.
 3. ayrton79

  LEGO

  Fak ej, kva se spomnejo. Kmal bodo naredil lego Lego kocke.
 4. Ampak kot vidim oni dejansko uporabljajo Lego ime?
 5. Dolgo že nisem napisal kaj imam novega in se je vmes nabralo že kar nekaj stvari. Legacy verzija Clanka. Escape room board game. Komaj čakam, da probamo in da vidim kako to izgleda. Tretji del trilogije The Pillars of the Earth. Vmesna mapa (6.5) za Ticket to Ride. Mislim, da je privzeto tole bilo mišljeno, da se prodaja samo na Poljskem. Punci na naslovnici sta na Poljskem znani igralki, leva je Teresa Tuszyńska, tista na desni pa Pola Raksa. Ta teden pa dobim še tole. Igra o varjenju piva v samostanu. Mmmmmmm, Auguštiner, Frančiškaner.....
 6. ayrton79

  Star Wars

  V tem je fora. Vsi vemo, kaj je Palpatin delal v zadnjem filmu. Uporabili so preizkušen lik, ker so reševali zabluzeno trilogijo.
 7. Ful mi je čudno (pa to sem videl že pri veliko filmih), da sta na plakatu imena in sliki igralcev zamenjani. Men je to čudno.
 8. ayrton79

  MotoGP [2020]

  Tko kot 10 let nazaj Ben Spies. Kakšn sta zganjala takrat o fak.
 9. Še nikdar videno. Čakamo samo še to, da se bo moral drugi voznik Redbulla na cilni ravnini umakniti Maxu.
 10. ayrton79

  MotoGP [2020]

  Pedrosa še nikol ni vozil zdrav. Itak, da bo šel na tekmo, pa tudi če 1 piko dobi. Pika je pika.
 11. ayrton79

  Prva liga Telekom Slovenije

  Ja, komaj je premagal Triglav, potem pa so se znesli nad Rudarjem, kar pa ni ravno merodajno. Maribor nas je šetal po igrišču, pa smo ga srečno premagal z enim strelom na gol, Domžale pa v zadnji sekundi tekme. To je bila sama sreča in čisto nič drugega. Akcije nobene. Ampak ker sreče ne moreš imet na sedmih tekmah zapored je hitro prišla realnost. Napad je deloval tako jalovo, da sem prav trpel ob gledanju tekem. Kdor je včeraj stavil na Olimpijino zmago verjetno tekem pod Skenderjem ni gledal. Iskrene čestitke Celju!
 12. ayrton79

  Pravkar pogledano

  Blade Runner 2049 Po treh letih pogledal še enkrat. Ne morem verjeti, da jim je v današnjih časih uspelo naredit nadaljevanje filma, za katerega se nadaljevanja ne da naredit. Navdušen! Film mi skupaj z glasbeno podlago ne gre iz glave. Prav vsedel se mi je.
 13. ayrton79

  LEGO

  Vrhunsko. Sam še štekarje bi moral prekrit z nečim.
×
×
 • Ustvari novo...