Skoči na vsebino

ayrton79

Rumeni jak
 • Število vsebin

  114
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

19 Tabornik

Več o članu ayrton79

 • Stopnja
  bi rad na gnoj.
 1. Eno vprašanje, pa prosim brez spoilerjev. Samo ja ali ne. Ali lahko Pandemic Legacy odigrata 2 igralca in da vsak igra 2 karakterja (igra je za 4).
 2. ayrton79

  Star Wars

  Podpišem, da s svetovnim dekretom zapovedo izbris nove trilogije iz vseh medijev na svetu, in da Lucas posname novo. edit: Pa še Solota zraven.
 3. ayrton79

  MotoGP [2020]

  Meni je tut čudno vse skupaj. Iz pravega šampionskega testa sta samo Markez in Rossi. Vsi ostali so neki limelni, enkrat ja, enkrat ne, pa spet ja, pa pol spet večinoma ne...
 4. ayrton79

  Naša mala greznica #9

  Sploh nisem tako neumen kot izgledam. Kdaj sm že napovedal izpad, nasprotnik sploh ni bil važen. Impotentni smo.
 5. ayrton79

  Naša mala greznica #9

  https://redditts.soccerstreams.net/event/olimpija-zrinjski-live-stream/516953
 6. Tema sameva Pred kratkim prišel do konca kampanje drugega dodatka za Robinsona. Igrala sva dva igralca. Kampanja v tem dodatku je precej drugačna od tiste v prvem (Voyage of the Beagle). Igralec gre po sledeh raziskovalca Percy Harrison Fawcetta, ki je v začetki 20. stoletja poskušal najti izgubljeno mesto Z. Seveda je izginil brez vsake sledi. Skozi 5 scenarijev kampanje je potrebno nabrati čim več zalog z ladje (1. scenarij), ki nam bodo kasneje koristile skozi celotno kampanjo, raziskovati otok in namige, kje bi lahko bilo mesto Z in kam je izginil Fawcett, poiskati vhod v mesto, se boriti z domorodci, ki so pod vplivom zlobnega Zla in na koncu izvesti ritual na točno določeni točki znotraj mesta (ta misija je res huda in način kako najdeš to točko je res posrečen). Vpeljana je tudi še ena življenjska črta, poleg navadnega zdravja moraš sedaj skrbeti tudi za psihično zdravje. Pa nova surovina (kamen) in še nekaj koristnih predmetov, ki jih lahko zgradiš in jih potrebuješ skozi celotno kampanjo (amulet, bakla, barva ....). Kampanja je tudi močno zgodbovno podprta in spominja na Near and Far. Zraven dobiš knjižico z zgodbicami in skozi celotno kampanjo se moraš odločati za neka dejanja in nato prebrati odstavek, ki paše k temu dejanju. Recimo zbeži (preberi odstavek 19), bori se (preberi odstavek 20)..... Res zanimivo. Vsak scenarij ima tudi svoje event kartice. Kar 2 scenarija odigraš na posebnih tile-ih, v igri je mislim da 10 karakterjev in vsi sodelujejo v igri kot Non player characters. Je pa treba seveda skrbeti tudi za njih, saj lahko crknejo. Kampanja je lažja kot tista v Voyage of the Beagle. Tam ti je igra samo jemala in jemala, vse skupaj je bil čisti suffer, tukaj pa ti v veliki večini tudi vrača razne dobrote. Če ne drugega, na koncu scenarija lahko pozdraviš člane odprave glede na to, kako si oddelal scenarij. Vmes enkrat sem se celo spoprijateljil z nekim domorodcem, ki se je pridružil naši odpravi in je bil res koristen. Poleg kampanje pa igra vsebuje tudi dva nova single scenarija, v katerih uporabiš nove horror event kartice. Oba dodatka sta odlična, močno priporočam za vse lastnike Robinson Cruesoja. Če bi se že moral odločiti bi višjo oceno kljub vsemu dal Voyage of the Beagle, ker je bil res nepozabno zajeban. Če pride kdaj tretji dodatek (resnično upam), ga kupim na dan izida. Tako, sem moral malo napisat, da se tema zbudi nazaj :).
 7. ayrton79

  Prva liga Telekom Slovenije

  Itak. Dejstvo pa je tudi to, da je včasih napad funkcioniral, odkar je trener Skender pa ne moremo sprožiti strela na gol.
 8. ayrton79

  Prva liga Telekom Slovenije

  Dokler bo Skender trener lahko pripeljejo Maradono, pa ne bo v napadu nič.
 9. ayrton79

  LEGO

  Norci ste! In pol jaz mislim, da sem car, ker imam Bugattija in 24 hours of Le Mans car 😄
 10. Fak je lep k je mal temnejši. Meni je že skos najbolj všeč tista temno rdeča iz konca osemdesetih.
 11. ayrton79

  [DC] Batman 2021

  Uf, to bodo slovenci drli v kino.
 12. ayrton79

  Prva liga Telekom Slovenije

  Lani je bil v Izoli na plaži in je res izgledal fit. Potem mu je pa en mulc tko na ene 10m pokazal Olimpijino brisačo in se je zasmejal in dvignil palec. Kr faca.
 13. + pa še zadovoljni smo z rezultatom. To je itak naša rak rana, medtem ko smo zadovoljni, ker igramo remi z nekimi povprečnimi ekipami in iščemo dobre stvari, recimo hrvati pizdijo, ker izgubijo proti portugalski. Pri nas bodo pa novinarji tri tedne zdaj govorili o boharjevem prvencu in optimistično zrli v prihodnost. V najboljšem primeru bodo izustili stavek "vendar bo treba še marsikaj postoriti".
×
×
 • Ustvari novo...