Skoči na vsebino

ayrton79

Rumeni jak
 • Število vsebin

  1 084
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

365 Fant od fare

Več o članu ayrton79

 • Butast stavek
  si po drkanju nikoli ne umije rok.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 2 346 vohunjenj
 1. ayrton79

  Pravkar pogledano

  Šit ej, Fury road, res je dobr. Sej Hardy je kul, ampak če bi v tem filmu igral Mel Gibson, bi bil to dejansko najboljši film zadnjih 30 let. Popoln bi bil.
 2. ayrton79

  Pravkar pogledano

  Infinite Storm (2022) Naomi Watts na gori sreča na pol zmrznjenega človeka in ga poskuša spraviti v dolino. Film je zanič, ga je bilo pa zanimivo gledati, saj je delno posnet na parkirišču v Kamniški Bistrici, pri gostilni Pri Jurju v Kamniški Bistrici in na Veliki Planini.
 3. ayrton79

  LEGO

  Jst ne na žalost
 4. Ja, to sem pa opazil. Kakšni špili, ki niso ravno hiti, so kdaj res dobesedno zastonj. Sam kaj, ko te poštnina ubije. Špili, ki niso znižani so pa ponavadi še kakšen euro dražji.
 5. ayrton79

  Naša mala greznica #9

  Če če če če če, bi se , se ne bi ....
 6. ayrton79

  Naša mala greznica #9

  Še razlog več, da bi se ga zamenjalo, čeprav se ga nebi.
 7. ayrton79

  Naša mala greznica #9

  Naslednjič naj fali odličilen penal in reče, da je Pep še mlad, da ne more še osvojit LP z citijem, ker mu bo pol dolgčas.
 8. Hvala Sadako, trenutno sem imal manjši shoping spree. Pa še kar me drži nekaj stvari jao. Saj potem me bo pa za nekaj časa spet minil. Ja sej drugače se pomojem ne splača nabavljat iz tujine, razen če dobiš kje res orto popust. Saj imaš pri nas povsem korektne cene. Jaz iz tujine nabavljam skoraj izključno rabljeno robo, če jo dobim za drobiž, sestrična pa je samo bonus, ker mi še za poštnino skoraj ni treba dat. Ok, nič ne rečem, da bi se kaj kupilo skupinsko, če bi se res izplačalo. Pa se potem dobimo na pivu, da si razdelimo stvari, saj je tudi to nekaj vredno.
 9. ayrton79

  Naša mala greznica #9

  Kako daš lahko igralca, ki ima tako tekmo, ven v 60 minuti? Notri ga pustiš do 89. Razen, če je bil to doktorat iz prijateljstva z Messijem.
 10. ayrton79

  LEGO

  O kul! Nekaj od tega bi pa jaz mel. Škoda, ker tisti avto nima citroen znaka
 11. Lorenzo il Magnifico Vorker placement in kocke euro igra s srednjeveško tematiko. Kaj sploh lahko gre narobe? Monasterium Prav tako vorker placement in kocke in srednji vek. Vajence pošiljaš v samostane. Tole smo že odigrali in po prvi igri sem navdušen. Sestrična, ki živi v Munchenu, bo sedaj dokaj pogosto prihajala v Slovenijo. Ker so tam rabljene stvari smešno poceni in tudi poštnina po Nemčiji ni draga, sem preko nje dobil nekaj stvari. Tudor Člane svoje družine moraš sforsirat čim više v vladavini Kralja Henrija VIII. To je tisti model, ki je imel polno žena in še več ljubic za povrhu, za zabavo pa jih je malo obglavljal. Neugoden tip s katerim se ni bilo za zajebavat. Na fotografiji v ozadju na prestolu. Praga Caput Regni Po mestu gradiš razne projekte in s tem pri kralju nabiraš pike. The Legend of the Cherry Tree that blossoms every ten year Hvala Bluesanu za heads up. Za tale špil nisem slišal, dokler ni bilo glasovanja za naj naslovnico. Pa še goljufija je bila, ker na koncu ni zmagal Set kolekšen, nabiraš cvetove drevesa. Špil je lažji in ga bom igral z tamalima nečakinjama, ko prideta za čez vikend. S frendom sva končala kampanijo za Now or Never. V dva igralca, ob sredah zvečer, šest iger, super je bilo. Veliko bolje kot pa Sleeping Gods, ki se dogaja v istem univerzumi (kot vse igra tega avtorja). Igra te ne kaznuje za vsako reč, tukaj si imel ves čas občutek, da nekaj delaš in da napreduješ. Vsak karakter ima svojo zgodbo in svoje kveste. Karakterji so štirje, tako, da v prihodnosti sigurno še enkrat odigrava s preostalima dvema. Zadovoljen.
 12. ayrton79

  Formula 1 S2023

  Sploh ne razumem kako bi lahko nekdo preferiral Sainza pred Leclercom. Saj je v redu dečko, ampak zaenkrat se ne zdi prve klase voznik.
 13. ayrton79

  LEGO

  @keba @Henrik Se strinjam. Vsakemu je všeč nekaj drugega. Pa mogoče sem se narobe izrazil, bolj sem imel v mislih nekaj v stilu "ne morem verjet da lahko kupiš Lego šopek."
×
×
 • Ustvari novo...