Weraziel Objavljeno 26. september 2024 Share Objavljeno 26. september 2024 jaz sem včeraj dobil obvestilo, da imam maksimum število upgradov za leveling up :/ zakaj mi ne pustijo, da si upgradam vse? Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 28. september 2024 Avtor Share Objavljeno 28. september 2024 Pol ure ugotavljam kako naj startam dlc. In ga ni, nikjer opcije v igri za dlc. Reroll adventure mode, tam bi moglo bit, pa ni nic. Kaj je s tem sranjen zdaj? Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 28. september 2024 Avtor Share Objavljeno 28. september 2024 @Weraziel pomagaj🥲 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 28. september 2024 Share Objavljeno 28. september 2024 Dej pejd v PSN pa prtisni na gumb za download. Mislim, da sem jaz pritisnil Free? Isto se mi je zgodilo pri DLCju za Elden Ring, začuda ne nardi tega avtomatično 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 28. september 2024 Avtor Share Objavljeno 28. september 2024 Nekaj takega je bilo. But we here! 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 28. september 2024 Share Objavljeno 28. september 2024 Aja, sej res, ti sploh še nisi igral DLCje, ne samo da zadnjega nisi! Uživaj, meni je boljše kot base game kljub temu, da se kak level ponovi Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 1. oktober 2024 Avtor Share Objavljeno 1. oktober 2024 @bitsurugi Adventure mode imaš odklenjen? Če je, pol probaj nightmare difficulty. Adventure je ločen in ne vpliva na kampanjo, vse kar dobis tam, obdrzis. Nightmare je zajeban, konkretno Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 Vučko3 reče pred 10 urami: @bitsurugi Adventure mode imaš odklenjen? Če je, pol probaj nightmare difficulty. Adventure je ločen in ne vpliva na kampanjo, vse kar dobis tam, obdrzis. Nightmare je zajeban, konkretno Imam samo en biom, tisti prvi. Ma hocem najprej it cez nove biome in koncat kampanijo, ze tako sem kar zmeden. Mogoce sprobam kasneje. Mi pa ni jasna tezavnost. A igra automaticno vse scala? Ker sem sel nazaj v prvo cono s konkretno upgrejdanimi orozji in mobi delujejo isto trdozivi kot ko sem imel vse lvl 1? Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 2. oktober 2024 Avtor Share Objavljeno 2. oktober 2024 Jap igra scala glede na power level. Navedek Povezava do prispevka
Lepi Šime Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 ful mi je zanimivo, ko sem rerorall kampanijo na lažji difficulty mi je prvo mapo vrglo ta novi DLC in s tem novega bossa one true king. Kr carski fajt je bil not gonna lie. Vseeno mi je pa trenutno eden izmed bolj zabavnih bil un labirint boss mechanic. Mi pa pol k ni jasen novi prism mechanic Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 2. oktober 2024 Avtor Share Objavljeno 2. oktober 2024 Lepi Šime reče pred 50 minutami: ful mi je zanimivo, ko sem rerorall kampanijo na lažji difficulty mi je prvo mapo vrglo ta novi DLC in s tem novega bossa one true king. Kr carski fajt je bil not gonna lie. Vseeno mi je pa trenutno eden izmed bolj zabavnih bil un labirint boss mechanic. Mi pa pol k ni jasen novi prism mechanic ta prism pac kliknes enable, not nafukas neke booste, in pozabis da obstaja Meni so questi res carski. Nekje sem prebral, da dobis armor ko ubijes One true kinga. E kurac. Moras ubit kinga, it nazaj v Losomn, najdet nekega Red princea (jaz ga nikoli srecal še nisem), ko ga najdes, moras imet neke crimson coine, in sicer 3! nafarmat jih moras, obvezno imet ze pred vstopom v red prince areno/sobo karkoli. in šele takrat dobis armor. To ni ER, gres do chesta in poberes armor Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 Skrivnosti so čista desetka. Jaz sicer grem 100% blind, torej nisem kliknil na noben video, nič od niča, tako da mi je res kul, ko kaj sam pogruntam. Recimo včeraj sem v nekem temlju, zadenem v faco nek statue in vidim, da je destroyable. Nato naredim isto na vseh v isto sobi in glej ga zlomka, odprejo se tla, kjer je skrivna soba, da dobiš chest. Ampak pravi mindcul je bil ''mimic'', model se ne premakne, ko ga gledaš, če se obrneš stran pa se ti približa. Takoj, ko spet pogledaš proti njemu (saj ga izda zvok), se spet ustavi. Pol grem čisto blizu in me graba in oneshotta Al pa Labirint cona... sem en lep čas gruntal kako pridet na nek neodkrit del mape. Nato grem skozi portal, ki se spreminja oz. spreminja lokacije vsakih nekaj sekund... pa padem na nek invisible wall. Nato grem v novo sobo, kjer naredim niti ne tako očiten plezalni del, grem v neko luknjo v zidu in najdem nov portal. Ki me porta v začetno cono, kjer končno lahko poberem vijolično shiny zadevo, ki sem pa prej ure in ure probal dobit s plezanjem v hubu in gruntanjem kako do tja priti. Pa še neko trofejo dobiš za to. 2 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 2. oktober 2024 Avtor Share Objavljeno 2. oktober 2024 bitsurugi reče pred 39 minutami: Skrivnosti so čista desetka. Jaz sicer grem 100% blind, torej nisem kliknil na noben video, nič od niča, tako da mi je res kul, ko kaj sam pogruntam. Recimo včeraj sem v nekem temlju, zadenem v faco nek statue in vidim, da je destroyable. Nato naredim isto na vseh v isto sobi in glej ga zlomka, odprejo se tla, kjer je skrivna soba, da dobiš chest. Ampak pravi mindcul je bil ''mimic'', model se ne premakne, ko ga gledaš, če se obrneš stran pa se ti približa. Takoj, ko spet pogledaš proti njemu (saj ga izda zvok), se spet ustavi. Pol grem čisto blizu in me graba in oneshotta Al pa Labirint cona... sem en lep čas gruntal kako pridet na nek neodkrit del mape. Nato grem skozi portal, ki se spreminja oz. spreminja lokacije vsakih nekaj sekund... pa padem na nek invisible wall. Nato grem v novo sobo, kjer naredim niti ne tako očiten plezalni del, grem v neko luknjo v zidu in najdem nov portal. Ki me porta v začetno cono, kjer končno lahko poberem vijolično shiny zadevo, ki sem pa prej ure in ure probal dobit s plezanjem v hubu in gruntanjem kako do tja priti. Pa še neko trofejo dobiš za to. Haha ja, tega se spomnim. Ne vem tocno v katerem svetu, ampak je ena kanalizacija, nekje pod zemljo si. Puzzle je tko carski, da traja okoli ene in game ure, da dejansko funkcionira Aja ti si bil v Forlorn coast. Ethereal manor si imel? Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 Vučko3 reče pred 2 minutama: Haha ja, tega se spomnim. Ne vem tocno v katerem svetu, ampak je ena kanalizacija, nekje pod zemljo si. Puzzle je tko carski, da traja okoli ene in game ure, da dejansko funkcionira Aja ti si bil v Forlorn coast. Ethereal manor si imel? Ne. Nisem. Sem imel nek grad, neke kanalizacije in neko goreče mesto/četrt. Po spominu. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 2. oktober 2024 Avtor Share Objavljeno 2. oktober 2024 bitsurugi reče pred 9 minutami: Ne. Nisem. Sem imel nek grad, neke kanalizacije in neko goreče mesto/četrt. Po spominu. Eh škoda, tam sem tudi pol ure tuhtal kaj naj naredim pa še carski jump scare + ne moreš it ven, dokler ne rešiš uganke Navedek Povezava do prispevka
Lepi Šime Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 Sem uspel že unlockat dva archetypa. Warden pa Invader... Ok zdej sem hooked Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 3. oktober 2024 Avtor Share Objavljeno 3. oktober 2024 (urejano) Jaz rerollam Losomn v želji, da bi dobil Derelict lighthouse. trenutno 6:0 za RNG. Sem pa level Handler archetype skoraj do konca In ja, zdej tezavnost tudi meni ni najbolj razumljiva. Sem šel v dlc še enkrat, tudi veteran difficulty. Sem preprican, da je vec sovragov in da udarijo mal bolj moško, kot v prvi rundi. 3. oktober 2024 uredilo bitje Vučko3 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 Lepi Šime reče pred 9 urami: Sem uspel že unlockat dva archetypa. Warden pa Invader... Ok zdej sem hooked Warden je zakon v unih jamah, kjer je horda sovražnikov v ozkih prostorih Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 3. oktober 2024 Avtor Share Objavljeno 3. oktober 2024 Wtf je ta drugi dlc😂 ok res, da spilam novi archetype in orozje, ampak trije elite enemiji za vsakim drugim vogalom alooooo Navedek Povezava do prispevka
Lepi Šime Objavljeno 3. oktober 2024 Share Objavljeno 3. oktober 2024 Vučko3 reče pred 50 minutami: Wtf je ta drugi dlc😂 ok res, da spilam novi archetype in orozje, ampak trije elite enemiji za vsakim drugim vogalom alooooo Git gud Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 4. oktober 2024 Share Objavljeno 4. oktober 2024 (urejano) Vučko3 reče pred 10 urami: Wtf je ta drugi dlc😂 ok res, da spilam novi archetype in orozje, ampak trije elite enemiji za vsakim drugim vogalom alooooo Meni je rollalo neko čudno kampanjo, ker vsi trije akti so DLC akti. Zdaj sem v Root World in sem imel vse tri bosse pred tem bosse, ki so mi dali trofeje iz DLCja (One True King, Lydussa in Alepsis Taura). Če je bil One True King dokaj dolgočasen sta Lydussa in pa sploh Alepsis Taura fantastično narejena. Sploh ta zadnji je na nivoju kakšnega bossa iz Elden Ringa po raznolikosti faz in udarcev. Pa cela glavna mapa v N'Erudu je vrhunska, sploh tisti glider Zelda style. Kakopak je raziskovanje 11/10. Sem prišel v en sub dungeon, the Lament imenovan in sem prav dobil tisti Indiana Jones vibe. Pa praktično vsak sub dungeon ima nekaj kar ga naredi posebnega in seveda ne manjka kak orenk secret. A lahko tole glasujem za GOTY letošnjega leta? 4. oktober 2024 uredilo bitje bitsurugi 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 4. oktober 2024 Share Objavljeno 4. oktober 2024 DLCji bodo imeli svojo kategorijo za glasovanje. Jap, N'Erud je prou fajn se je zgubit v taki mapi, izgleda more Elden Ring 2 dodat tudi glider Navedek Povezava do prispevka
Lepi Šime Objavljeno 4. oktober 2024 Share Objavljeno 4. oktober 2024 Ravno včeraj sem preigraval N'erud mapo in se tudi jaz zelo močno strinjam, da je carska mapa Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 4. oktober 2024 Avtor Share Objavljeno 4. oktober 2024 (urejano) bitsurugi reče pred 1 uro: Meni je rollalo neko čudno kampanjo, ker vsi trije akti so DLC akti. Zdaj sem v Root World in sem imel vse tri bosse pred tem bosse, ki so mi dali trofeje iz DLCja (One True King, Lydussa in Alepsis Taura). Če je bil One True King dokaj dolgočasen sta Lydussa in pa sploh Alepsis Taura fantastično narejena. Sploh ta zadnji je na nivoju kakšnega bossa iz Elden Ringa po raznolikosti faz in udarcev. Pa cela glavna mapa v N'Erudu je vrhunska, sploh tisti glider Zelda style. Kakopak je raziskovanje 11/10. Sem prišel v en sub dungeon, the Lament imenovan in sem prav dobil tisti Indiana Jones vibe. Pa praktično vsak sub dungeon ima nekaj kar ga naredi posebnega in seveda ne manjka kak orenk secret. A lahko tole glasujem za GOTY letošnjega leta? Hm pa si imel tudi dejansko glavne bosse za vsaki svet? Recimo Yeasha, si imel Ravagerja? Kakorkoli, itak nisi vido niti tretjino igre Jaz sem rerollal Losomn kakih 10x in sem dobil par čisto novih dungeonov Sem pa v drugem dlcju slucajno padel v prepad in pristal v dungeonu. Na mapi nic ni kazalo, da bi karkoli bilo spodaj. Ampak je, in skozi vecino dungeona utripa neka temno rdeca svetloba cez cel ekran, elite enemiji so vsepovsod. Je kar intense Aja, imam pa public profil, in medtem ko sem bezal in pobijal elite enemije, naenkrat nad mano nekaj prileti, konkreten jump scare, se obrnem in vidim, da je vletel nek random igralec in ima 2 drona, verjetno nek novi archetype 4. oktober 2024 uredilo bitje Vučko3 Navedek Povezava do prispevka
Lepi Šime Objavljeno 4. oktober 2024 Share Objavljeno 4. oktober 2024 Meni se je včeraj en mindfuck zgodil. Sem z enim možakarjem šel v labirint mapi skozi portal, kjer sva padla v prepad. Jaz sem crkot storil on pa je po čudežu pristal nekje na potki čisto levo, ki se je zgenerirala med tem ko sva padala Tam je bila potem soba, kjer je več teh kamnitih zaprtih portalov. No skratka možakar gre do nekega portala, ki se je rdeče bleščal. To zadevo odpre in vstopi v svet, kjer so bili taki pisarna hodniki (I shit you not) in je po hitrem postopku nabral nekaj unikatnih stvari. Ena iuzmed tega je bil easter egg hall pass ogrlica in prstan, ki ima infinite stamina + 15% dmg received (fotka iz neta) Špil je poln skrivnosti. 1 Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 4. oktober 2024 Share Objavljeno 4. oktober 2024 Vučko3 reče pred 3 minutami: Hm pa si imel tudi dejansko glavne bosse za vsaki svet? Recimo Yeasha, si imel Ravagerja? Kakorkoli, itak nisi vido niti tretjino igre Jaz sem rerollal Losomn kakih 10x in sem dobil par čisto novih dungeonov Sem pa v drugem dlcju slucajno padel v prepad in pristal v dungeonu. Na mapi nic ni kazalo, da bi karkoli bilo spodaj. Ampak je, in skozi vecino dungeona utripa neka temno rdeca svetloba cez cel ekran, elite enemiji so vsepovsod. Je kar intense Aja, imam pa public profil, in medtem ko sem bezal in pobijal elite enemije, naenkrat nad mano nekaj prileti, konkreten jump scare, se obrnem in vidim, da je vletel nek random igralec in ima 2 drona, verjetno nek novi archetype Ne, sem sicer šel adventure Losomn in sem imel tisti Vučko/Vukčo duo split personality bossa (ene 100x zablodil kdo je kdo ), ampak če ti rolla DLC ti ne vidiš drugih main bossov, tako bo treba it še enkrat ali dvakrat. Pa side dungeonov tudi ne dobiš vseh. Sem pa našel sam brez guidov 2 DLC archetypa, iz prvega in tretjega DLCja. Res igram ful počasi in raziskujem vse živo. Če vidim na mapi, da enek sobe nisem uspel odpret bom magari ure gruntal kam it in kako se odpre tista soba. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 4. oktober 2024 Avtor Share Objavljeno 4. oktober 2024 Če gres One shot mode dlc, torej dlc prvic, dobis samo dlc content. Če gres dlc drugic, dobis mešano. Če gres karkoli drugega, torej kampanjo ali normalni adventure, dobiš mešano. @Lepi Šime nikoli videl tega, nikoli niti slisal za to Navedek Povezava do prispevka
Lepi Šime Objavljeno 4. oktober 2024 Share Objavljeno 4. oktober 2024 Vučko3 reče pred 27 minutami: @Lepi Šime nikoli videl tega, nikoli niti slisal za to Stric google pravi, da dobiš Archon archetype tukaj https://remnant2.wiki.fextralife.com/Archon Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 4. oktober 2024 Avtor Share Objavljeno 4. oktober 2024 Lepi Šime reče Pravkar: Stric google pravi, da dobiš Archon archetype tukaj https://remnant2.wiki.fextralife.com/Archon Sem šel gledat, ni vesolja v katerem bi jaz to nasel iz izpolnjeval tistih 45 pogojev Navedek Povezava do prispevka
Lepi Šime Objavljeno 4. oktober 2024 Share Objavljeno 4. oktober 2024 Meni je pa samo nek random tipček, ki mi je pomagal pri Alepsis Taura bossu pomagal tudi to izvesti Sicer je pa kr hud arhetip hehe. Zdej sem pa v dilemi katero kombinacijo arhetipov bi igral Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.