Skoči na vsebino

P: Intel i5 6600k + matična plošča, €50 za oboje

mat579

Priporočeni prispevki

Procesor stabilno deluje na 4.38Mhz (uradno je boost 3.9Mhz), se ne spomnim ali sem jaz overclockal ali avtomatsko boosta. Poraba pri igrah je do 47-49W (uradno je TDP 91W). Zraven zastonj priložim odlično matično ploščo ASRock Z170 Extreme4 (ima M.2 režo).

Trenutno je procesor še v uporabi, novega sem že naročil, pride v nekaj dneh. Ko bom 6600K odmontiral, bom zbrisal ta odstavek.

Najraje prevzem na Viču v LJ.

Povezava do prispevka
Lenkas reče pred 22 minutami:

ce bi mel kupca ne bi visal cene in bi prodal

mislm sej un k ti bo dal 50/60 za 10 let star cpu pa plato se bo tut sam nategnu na suho

Poglej si cene na bolhi, 6600 (en k, en non-k) se prodajata za €50 iz štajerske, tko da je še poštnina...  1151 low end mATX matična (ASRock H110M-DVS) se prodaja za €40, boljše so veliko dražje... Tko da če ne nisi zainteresiran za dat okol €50 za K varianto in solidno matično, pač bodi tiho. Cheap fuck.

Opera Snapshot_2024-07-06_211950_www.bolha.jpg

Povezava do prispevka
mat579 reče pred 10 minutami:

Poglej si cene na bolhi, 6600 (en k, en non-k) se prodajata za €50 iz štajerske, tko da je še poštnina...  1151 low end mATX matična (ASRock H110M-DVS) se prodaja za €40, boljše so veliko dražje... Tko da če ne nisi zainteresiran za dat okol €50 za K varianto in solidno matično, pač bodi tiho. Cheap fuck.

:ododava:

pejt rajs nategovat na bolho pa se ne blamiraj tukaj

Povezava do prispevka
mat579 reče pred 1 uro:

Dej stfu model,  obnašaš se k da si odkril zaroto stoletja. Poglej si cene na bolhi za 6600 in 6500, brez matične. Zastonj pa tud ne bom prodal.

Ja, sej ce boomerji prodajate te stvari na bolhi za 300€, pol pa ze je resnicna cena.

Povezava do prispevka

Poglej na ebay, oznaci "sold" pod filtri. Za okoli $30 grejo, seveda plačaš še vsaj toliko poštnine. Plus carina, pa čakaš vsaj 3 tedne. Zato nebi bil €50 noben nateg za cpu+mobo.

uredilo bitje mat579
Povezava do prispevka
bendeho reče Dne, 7. 7. 2024 at 9:37:

Poročaj kako ti bo delal ddr4 2133mhz ram na novi matični

Dela super, mam dva različna rama (2 palčki od Corsair, 2 od Hyper-x), oba sta 2133Mhz, od Corsair je CS16, od Hyper-x ne piše, CPU-Z pravi da majo vsi malce različne čase, okoli 16. Sem naredil manjši benchmark, odpiranje projekta v Unreal Enginu: prejšnji CPU 4:12, novi (i5 13400F) 2:58. Drugi benchmark je bil rendering enega videa v Davinci Resolvu, stari cpu 6:23, nov 2:25. Na žalost nisem drugega meril, mogoče bi kakšno zipanje/unzipanje bilo zanimivo, ker je baje bolj odvisno od rama. Zanimivo bi bilo primerjat z hitrejšimi rami, ampak za zdaj ne načrtujem nadgraditve, kar je bil cel point tega da sm ostal na DDR4.

Sem prodal :)

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...