Skoči na vsebino

The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim

Dog

Priporočeni prispevki

• 3 mesece kasneje...

Evo pogledal lihkar. Ne vem kaj si naj mislim. Po eni strani ful enih plusov, carska old skul animacija likov s prelepimi ozadji, muzika znana, samo je res v kinu fajn spet slišat, prva polovica filma mi je kr dogajala, da sem bil fix, da mi bo to najljubši film, ki sem ga pogledal letos.

Samo so ful pretiravali z nekimi callbacki, istimi frazami iz OG LOTR filmov, kot da LOTR fani nismo sposobni gledat nekaj originalnega v temu svetu. Večina tega filma je skoraj shot for shot preslikava Rohan dela od The Two Towers filma.

Ni mi žal, da sem šel gledat, mi je pa žal, da niso sposobni pri vseh teh milijonih probat nardit film z manj panderinga. Sej so lah callbacki, samo ne vsake 5 minut.

Povezava do prispevka

Še en minus mi je slaba karakterizacija glavne junakinje. Hama, Helm in Wulf so bli dost boljše zastavljeni (čeprou ni to lih Spiderverse nivo), Hera je pa dost blank canvas. Pripovedovalka (Eowyn) govori o temu kako je Hera divja duša, ampak razen to da je vzpostavila kontakt z orlom pa da zna dobro jahat NE VEMO NIČ O HERI. Je kar mal jarring.

Preveč tell namest show, kar se je tudi vidlo na koncu pri omembi par nam znanih likov.

uredilo bitje Weraziel
Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...