Skoči na vsebino

Dog

Svinjski pastir
 • Število vsebin

  22
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

19 Jogurt

Več o članu Dog

 • Butast stavek
  želvak brez oklepa

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 56 vohunjenj
 1. Dog

  COVID-19

  Ja in kaj je alternativa? Cenzura? Raje imam Facebook morone kot cenzuro pod taktirko korporacij (ki jim edini cilj služiti človeštvu, aha). Bebast folk je vedno obstajal, btk kako te kdo lejba - in če pač v določenih skupinah premlevajo o višina zida, ki obkrožuje Flat Earth - naj. Če je človeški intelekt preživel (preživlja) organizirane religije, bo tudi trapaste debate na družbenih omrežij.
 2. Dog

  COVID-19

  Nove variante nastajajo v drzavah tretjega sveta, kjer ne jebejo korone 5%. Morali bi se fokusirati na 50+ letnike, pa se ne in grejo na across the board. Kar je boljše kot nič, vendar ne bo rešilo problema natrpanih bolnic čez dober mesec. Danes grem po Jansena, če ga bom še dobil (Lj). Kapituliral sem. Če kdo rabi da mu natankam avto, naj sporoči. 10% commission.
 3. Bukvici sta super ohranjeni. Infromativne tudi. Cijena? Sitnica. 15€ za obe. S pošiljanjem se mi ne da zafrkavati, tako da zgolj osebni prevzem v Lj, najraje na rudniku ali centru.
 4. Dog

  Protivladni protesti

  Zmagec rabi zgolj 40k glasov, tolk folka lahko komot dobi ker ga marsikdo voli iz zajebancije. Na prejšnjih je dobil 36k.
 5. Dog

  Protivladni protesti

  Kaj pa vem (glede Janše). Mislim da bo doživel "zgodovinski" drop z 20% na 15%. Če bi bile pa volitve neposredno po prvem valu mislim da bi slavil orenk zmago. Med prvim valom so bile stvari speljane relativno vredu, sploh pa je komunikacija bila na (relativno) višjem nivoju.
 6. Dog

  Protivladni protesti

  Kakšne imate kaj napovedi glede volitev? Moja dva centa: Janša - 15 - 17% . Covid ga je zdrmal do konca. Desni volilci so mu zamerili teženje s cepljenjem, levi ga pa itak ne marajo že 40 let. Nsi - 7% - 10% . Prevelki farty pantsi do Janše, čeprav imajo relativno sposoben kader. Če bi imeli Novakovo na čelu, mislim da bi dosegli 20%. Levica - 15% . Več kot 15% verjetno ne bodo dobili nikoli. Sploh pa ker bo naslednjič treba v vlado in pač težje je vladati kot kritizirati. Med mladimi je izjemno popularna (dovolj je pogledati ankete na Redditu).
 7. Dog

  COVID-19

  Thanks, ob vsem kričanju in šumu je včasih težko izluščiti podatke (beri: sem len).
 8. Dog

  COVID-19

  A obstaja konsenz ali cepljeni širijo virus v isti meri kot necepljeni?
 9. Moj dump , večina slikanih s HuaweiP30pro, ena ali dve pa mislim da s Samsungom S7? Je že minilo nekaj časa, tako da se ne spomnim najbolje.
 10. Dog

  The North Water

  Prvi štirje deli so mi bli top, potem pa bolj meh zaključek. Je imelo potencial za več.
 11. Dog

  The North Water

  Močno spominja na The Terror, prvo sezono. Kr fajn za gledat.
 12. Dog

  The Many Saints of Newark

  Ni izpadel, sine bo igral mladega Tonyja. Mu je zelo podoben, kar je vedno +, ampak kot je igralec je (bil?) malce lesen. V seriji The Deuce je imel srednje veliko vlogo in je blo bolj meh. Mogoče je zdaj kaj boljši.
 13. Dog

  The Many Saints of Newark

  Gommora me zaradi xx razlogov nekako ni pritegnila, čeprav sem vztrajal do druge sezone or something? Res pa da sem gledal medtem ko sem gonil sobno kolo, haha, mogoče je to krivo . Bom prečekiral ZeroZeroZero, thanks za predlog!
 14. Dog

  P: 14 Dylan Dogov

  Prodam dobro ohranjen Dylan Dog stripe. Eden izvod je "trobroj", še eden "specijal" (160 strani), ostali so "standardni". Možen zgolj osebni prevzem v Ljubljani, najraje blizu centra ali rudnika. Cijena? Sitnica. 10€ Casperova kazna, EXTRA št. 140 Zabranjeno Za Maloljetnike , št. 184 Upyrov Bijes, EXTRA št. 138 Special Prolječe 2021 - Planet Mrtvih Smrt Ne Zaboravlja - št. 176 Cijena Mesa - št. 185 Iz Daleke Galaktike - EXTRA št. 139 Trobroj - Zarobljen u noćn
×
×
 • Ustvari novo...