Skoči na vsebino

Dog

Rumeni jak
  • Število vsebin

    264
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

321 Fant od fare

Več o članu Dog

  • Butast stavek
    obvlada otorinolaringološko felacijo. V miže!

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 168 vohunjenj
  1. Dog

    Vojna tretjega sveta

    A prav jokajo? Kake narative, ajme meni. Ampak važno da je penis trd.
  2. Dog

    The Boys

    Pozabil na to, my bad. Vsekakor se mi zdi glede kvalitete velik drop napram prvi sezoni.
  3. Dog

    The Boys

    Kvečjemu še slabše. Jaz jo bom dropnil, škoda cajta. Res že over the top pačenje, pa malce pogrešam norčevanje iz vseh političnih spektrov. Drugače pa je serija konstantno eno in isto. Butcher neki muti, Homelander sisa sise, Starlight pa Hughie sploh nimata nobenga vajba, skupaj sta zato ker scenarij tako pravi, asian bejba je dobesedno isti lik ze 4. sezone, Frenchiju dogajajo cigare, to je edina novost, ampak čisto out of nowhere dobesedno... Meh.
  4. Dog

    House of the dragon

    Danes malce počasnejši del, ampak še vedno proper. Sebična pizda ta Daemon.
  5. Dog

    Gladiator 2

    What a what a?
  6. Dog

    House of the dragon

    Meni je pa jača kot GoT (z izjemo prve sezone, ki je res top). Liki so mi manj over the top (Joffrey je bil že na meji parodije, da ne omenjam Hounda), manj je "DUM DUM DUM" plastične epskosti... Pa v seriji raje gledam folk, ki se meni, kot pa benganje pa skos neke hype bitke.
  7. Dog

    Vojna tretjega sveta

    Zahoda je bil tudi sociopatski, ko je leta '99 tri mesece bombardiral suvereno državo, ki je zgolj branila svoj teritorij. Da ne omenjam, kaj je sledilo v kasnejših desetletjih. To kar Rusija počne danes, ni nič bolj sprevrženo od preteklih dejanj strani, ki jo zdaj obsoja, četudi nima moralne podlage za to. S kršitvijo mednarodnega prava je pač svet prešel v fazo "jači tlači". Poleg tega, nekakšne romatične aluzije "good vs bad" nekako izgubi zalet, ko Zelenski nelegalno čami na oblasti, pa na ulici hvata mladino, ki noče na fronto. Kje so volitve? Kje je referendum? Naj narod izrazi voljo glede vojne. A Libijcem tudi pošiljaš cvenk? Iraku? Afganistanu? Srbiji? Pa pizda kje maš človečnost fak ? Eni res živite v neki Disneyjevi risanki.
  8. Dog

    House of the dragon

    Men je serija kul, končno nekaj počasnega pa bolj meditativnega, poln kurac "bum tresk žvajz" dopaminarskega sranja. Prva sezona Zmajev mi je bila načeloma boljša kot Prestoli (z izjemo prve sezone, ki je res top).
  9. Ti se vedno sklicuješ na mednarodno pravo, hkrati pa ignoriraš odtujitev Kosova in vsa ostala nelegalna bombardiranja Zahoda. Ne moreš v debati uporabiti argument mednarodnega prava, če na slednje gledaš selektivno. Pa dodaš še ščepec kao morale, ajme meni, na čem si ti, dej še men mal. Poglej bližnji vzhod, moralec. Ampak za njih te po tvojih besedah itak boli kurac, ane. #MoRaLa #mEdNaRoDnOpRaVo Glumac.
  10. Dog

    Star Wars

    Leia je bila uber sposobna, vodja upornikov. Padme tudi. Obe sta znali poprijeti za orožja in prevzeti pobudo. Leia v štirki na nek način reši samo sebe in hkrati tudi druščino. In to nobenemu ni šlo v nos. To če nekdo ne fafa korporacijskega tiča Mišu in golta njegovih brezdušnih, ekstremno slabo spisanih zmazkov, ne pomeni, da je incel. Spol ne igra vloge v tem, koliko je kdo sposoben kot pisec, ali režiser. Tolkien je razumel, da zlo ne more ustvariti, lahko zgolj spridi. In prav to počnejo korporacije trenutno s Star Wars, Rings of Power, itd.
  11. Dog

    Furiosa

    Meni je bil okej, za pogledat, ampak daleč od prvenca. Glavna igralka mi nekako ni sedla kot Furiosa, villain pa je tudi bil malce preveč Jack Sparowski. Sam story pa tudi meh. Fury Road je z manj zgodbe povedal veliko več.
  12. Dog

    Shōgun

    Zakaj šnjofaš po temi o seriji, ki se je zaključila že tedne nazaj, če nočeš spojlerjev? Naj vsi ostali prilagodijo debato tebi?
  13. Dog

    Star Wars

    Možnosti so nikakršne. Sedanja generacija piscev ni dovolj kompetentna, da bi sploh imela kapaciteto priti blizu tako relativno zahtevni tematiki. Vsaj tile, ki so trenutno pri koritu, ne. Disney je korporacija, ki igra na varno žogo, molze kravo in forsira trenutne politične ideje, ki so pač trendi na Twitterju in ostalih umobolnicah. Toliko so v svojem oblačku, da sploh ne razumejo, zakaj njihovi največji brendi flopnejo. Zato pa najavljajo projekte, ki potem ostanejo v limbu, nekatere celo skenslajo, itd. Zmedene račke pač. Lucas je res zajebal, ker ni spustil celoten Star Wars IP v public domain. Če se mu ni dalo več ukvarjati s Star Warsom, bi lahko slednje prepustil fanom. To bi bil neverjetni in še nikoli viden kreativni preprorod brenda (dobesedno na milijone ljudi bi lahko služili z njegovo temeljno idejo, od grafičnih oblikovalcev in slikarjev, do kvačkarjev, piscev, you name it). Kako poetično in osebno nagrajujoče. Sicer bi itak največji studii pograbili brand in šopali svoje produkte, ampak že zdemokratiziranost brenda, bi jih prisilila v nekakšno kvaliteto. Prosti trg v vsej svoji lepoti. Sithi bi bili pa res odlična tematika. Tematiki padec republike in imperij sta znucani kot stara prostitutka.
  14. Dog

    Srednji svet na teveju

    Prva sezona je res katastrofalno slaba, korporacijski zmazek za sodobne-v-ekran-konstatno-bolščeče NPCje. Raje bom znova pogledal ekstended edišne, kot da spet zapravim 10 ur za Bezosovo sprdačino.
  15. Dog

    Shōgun

    Niso v prvi sezoni pokrili celotne knjige? A obstaja bukva 2, ali se bodo šli impro ligo?
×
×
  • Ustvari novo...