╭∩╮ osis Objavljeno 5. februar 2022 Share Objavljeno 5. februar 2022 Imamo nenavadno težavo, in sicer zadnje čase opažam da se mi laptop ne polni, če dejansko ne vklopim kabla, ga izklopim in ponovno vklopim. Ob prvem vklopu kabla OS zazna in napiše in ko grem z miš na ikonco baterije, piše priklopljen. Toda se ne fila. Tudi indikator lučke gorijo. Zadeva je nerodno, ker se mi je že zgodilo, da sem dal laptop filat in hočem zjutraj delat na kavču, pa je prazen. Ko se nafila baterija drži normalno dolgo. Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 5. februar 2022 Share Objavljeno 5. februar 2022 Predvidevam da ni macbook? MacOS ima namrec nek “pameten” sistem ko polni baterijo takrat ko naj bi jo rabil polno. Ce laptop izklopis in takok nazaj priklopis zacne vseeno filat. Ce nimas maca, je mogoce kaksen proizvajalcev software ki ima podobno logiko? Navedek Povezava do prispevka
MaDrung Objavljeno 5. februar 2022 Share Objavljeno 5. februar 2022 Tudi MSi ima foro, da ne fila baterije nad 80 ali 50 % če si tako nastavil. Če pa takoj ponovno priklopiš, pa začne filat. Some bugs are too hard to be fixed. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ osis Objavljeno 6. februar 2022 Avtor Share Objavljeno 6. februar 2022 Ni Mac, SCHENKER je. Pa to tudi ni delal od začetka. Se mi zdi da je OS bug in imamo občutek, da se mi je začelo to delat ko sem nekaj Thunderbolt port probaval. Fora je tudi da ne fila, če je dost prazen. Takrat samo dela na elektriko. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Adriano Objavljeno 5. april 2022 Share Objavljeno 5. april 2022 kabel 2x Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.