Skoči na vsebino

MaDrung

Rumeni jak
 • Število vsebin

  191
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

45 Jogurt

Več o članu MaDrung

 • Butast stavek
  občinski vicešampinion v fafanju

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Ja, vendar največji konflikt imam s slabim gameplayom.
 2. Sem mislil omenit to, da si verjetno igro igral na konzoli, saj sem tekom celotne igre si predstavljal kako bi zadeva laufala tam. Ker so konzole dosti inferiorne za first person shooter igre (izvrsten primer tukaj je Titanfall na PCju vs na konzoli, kjer je večina akrobacij, ki so core gameplay nemogočih in je kot, da bi bistvo igre odstranil). V konzolah kjer je težje merit ipd zna biti drugačna izkušnja in tudi kar se tiče premikanja (ful me je motilo to naključno "snepanje" karakterja v razne pozicije). Pač na PCju je headshotanje tako enostavno, da vse ostale mehanike postanejo kar nekaj. Potem pa ko že primerjaš DMC. Ko sem igral igro mi je v glavo padla MGR: Revengeance, ki sem ga igral na kontrolerju. Neprimerljiva kvaliteta gameplaya. Če še nisi igral, se pa kar veselim za tebe. Probaj!
 3. Dej nehi. Še kontrol niso uspeli porihtat. Če prehitr določene gibe nardiš, ti pogled čist za 90 stopinj obrne. dokler ne spustiš ipd. Igral sem na normal težavnosti, ker piše, da je za to igra nareta. Kot sem rekel, če prideš blizu sovražniku te one shota iz full healtha, drugače se pa nič ne zgodi. Če mu prideš blizu (kar se zgodi po nesreči ker se skirva za vogalom) ko se pojavi na monitorju, ne moreš več zbežati. Sploh ne vem zakaj imaš melee funkcijo če je ne moreš uporabit xD Jako zgodbo? Če bi se trudil narediti tako slabo zgodbo je ne bi moral. Občutek imam, da je igra narejena za 8 letnike (tako zaradi voice actinga, gameplaya in zgodbe). Ampak lej, sej nekater odrasel folk tut risanke za otroke gleda. Smo si različni. Od igre pa nisem nič pričakoval, ampak me je šokantno presenetila kako slaba je. Easy ena najslabših iger kar sem jih letos igral. Pa ne moreš trditi, da nimam kilometrine.
 4. Vanquish 2/10 Neverjetno kako slabe so lahko nekatere relativno high production igre zaradi totalno smešnih odločitev. Grafika zelo slaba in monotona. Voice acting je tako komično slab, da ga še najhujša parodije ne bi morala posnemati. Kao se z glasom trudijo bit macho mani na način kot si ga predstavljajo 8 letniki. Kao ono posiljeno globok glas (ampak tbh, je to zlo značilno za japonsko sceno, developerji pa so japonci). Zgodba je tisti najnižji domiselni nivo, ki ga lahko imaš. Kao mi smo američani, we the best, we freedom, tukaj najs pa neki rusi grdi zajebavajo, ki imajo zelo grde karakterje z rdečimi očmi, ker so zlobni. Za zjokat. Gameplay neverjetno ponovljiv in brez vsakega balansa. Par potez ponavljaš v nedogled in zmagaš. Če po nesreči prideš za vogal najbolj preprostega sovraga, takoj skoči vate v mikrosekundi in te one shota iz full healtha na 0. Totalne balancing problem, ki jasno pokaže koliko truda je šlo v igro. Igra je tako narejena, da upgrejdaš orožja, če pobereš isto orožje še enkrat, ko ga že imaš. To pomeni, da je strategija da vedno uporabljaš samo ista 3 orožja, ker drugače izgubiš na buffih. Na koncu seveda moraš ubiti nekoga. Ko ga pa premagaš ga pa nočeš pustit da bi umrl, čeprav je pobil tisoče ljudi, samo zato, ker more junak pokazat mladini kak se je treba vesti v civilizaciji. Pol pridejo rusi zlobci, ki ti seveda morejo razložit kaj vse se je zgodilo z grdim nasmeškom na obrazu, če slučajno še kateri retard ni zastopil neverjetno enostavne zgodbe. Pol pa ko ga premagaš pa aktivira bombo in se zmagoslovno smeji. Ampak itak. Vsi vemo, da bombe brez 5 minutnega digitalnega števca ni mogoče naredit, tako da ga prelisičiš in počasi odkorakaš stran preden le ta eksplodira. CLAP CLAP
 5. Darkwood 7/10 Topdown 2d survival horror igra. Sam horror aspekt je vrhunsko in sveže izpeljan z neverjetno dobrim akustičnim aspektom. Zgodba je surova. Zakaj ne maram igre je zaradi nedetaljne grafike, kar naredi marsikaj težko vidljivo (nekaterim je to plus zaradi retro efekta) postane ponavljajoča (ampak tukaj je pač survival efekt - nekaterim je to všeč), najbolj me pa moti, da ko umreš izgubiš iteme. To me v igrah bolj prizadane, kot da bi mi onečastil sestro. Glavni razlog za nevšečnost pa je lesen combat.
 6. The uncertain: Chapter 1 in 2. 2/10 Bljak bljak cyka blyat. Gameplay prazen, voice acting porazen, zgodba slabša od generičnih, totalna izguba časa. Ne vem komu je ta igra sploh namenjena. Deluje kot failed project. Dvomim, da si je kdo to igro tako zamislu v fazi načrtovanja.
 7. Umiram Drugače pa glede visokih temperatur: V UEFI so višje, ker nobenih power saving opcij ni vključenih. Ampak kljub temu, 70 stopinj ne bi smelo doseči. Pasta mora biti enakomerno razporejena in čim tanjša. Priporočam, da se na sredino CPUja stisne za grah paste in hladilnik pritisne vodoravno na CPU. ne slajdat oziroma tega početi poševno. Če popravljaš notri samo zrak pride.
 8. Napaja po indukcijskem principu. Tisto je sekundarna antena.
 9. Je 16 GB rama sploh potrebnega?
 10. Joj, zdaj bo za štiri A3 teksta, kjer bo pokazal, da veliko razmišlja in bi se mu lahko reklo mislec.
 11. Zgodba prejšnjih Call of Dutyjev je bila dosti boljša. Kar se pa ostalega tiče je mogoče ravno to problem, da so se fokusirali na konzole, PC je pa afterthought.
 12. Call of duty: World War 2 5/10 Igra me je napram prejšnjim razočarala. Combat je dolgočasen, kontrole OBUPNE. Igra deluje kot slab console port. Določeni tečni time eventi imajo določene poteze UNBOUND če si karkoli spremenil pri nastavitvah kontrol. Tudi če vse bindaš, bodo določene zadeve unbound. Torej je bilo večkrat v igri potrebno uporabit XBOX360 kontroler, da sem zadevo sploh lahko igral. Vožnja tankov ali avtov je neverjetno broken, fizika tudi v celoti fali. Animacije okolja so slabe. Eksplozije okolja delujejo lesene, trava ali veje ne reagirajo, ko se sprehodiš skozi njih in podobno sranje. Napram prejšnjim igram je porazna. Zgodba je pozabna.
 13. Mi zadnja leta vse bolj vbijajo dejstvo, da če rabiš PC, ni za čakat. Trenutno sam upam, da mi PC še naprej dobro služi.
 14. MaDrung

  Pravkar pogledano

  Barney's version 8/10
×
×
 • Ustvari novo...