Skoči na vsebino

MaDrung

Rumeni jak
 • Število vsebin

  18
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

4 Jogurt

Več o članu MaDrung

 • Stopnja
  želvak brez oklepa
 1. Js sm lansko leto šrudiral, da bi si klimo omislu, pa se k sreči na koncu nisem za to odločil. Poleti tak navadno grem na dopust za daljši čas ko je res vroče, ko pa sem doma, pa pač pustim vsa okna odprta, da veter skozi vleče in se oblečem v kopalke. Ni preveč hudo. Pol je pa tak večino leta mrzlo. Nima smisla nabavljat klime, pa čeprav mi sonce žge v streho celi dan Komentar napisan v spodnjih hlačah.
 2. MaDrung

  [WIP] LEGO kišta

  Mene edino malo zvok skrbi.
 3. Zakaj bo pri manjsi porabi dalj zdržala grafa na višjih frekvencah? Um... Zaradi nižje temperature? xD Hlajenje se tudi ni izboljšalo v zadnjih časih, ampak to, da igre upoštevajo, da so itak vsi šli na 1440p, medtem ko na laptopih se to ni zgodilo. Torej so kar naenkrat konkurenčni. Ja je enostavno underspecat grafe, vendar to stane. Zato je poraba ključnega pomena v laptopih, torej je tu Nvidia še posebej king.
 4. Zakaj laptop ni igračarska zadeva? Moja punca ma gaming laptop, ker veliko potuje in ji je to edina opcija. RTX 2060 je v laptopu zelo spodobna zadeva sploh zaradi tega, ker laptopi praktično ne potrebujejo višje resolucije kot 1080p. Manjšo porabo kot ima grafa, dalj ti bo pri višjih frekvencah tudi obratovala, oziroma bo lahko laptop lažji (s tem cenejši). Poraba je v laptopih ključnega pomena. Jaz AMDja tukaj ne bi jemal.
 5. 3Dmark ne kaže dejanskega boljšega performenca v igrah btw. Daj benchmarke iger. Also kar se tiče AMD grafik je dejstvo da se bolj segrevajo. Posledično laptop rabi boljše hlajenje za isto zmogljivost oziroma se prej okvari. Kar se tiče procesorja pa je dosti vseeno kaj vzameš danes.
 6. Js bi sam omenil, da pri laptopih ne smeš gledat samo na te glavne specse pa ceno. Ko kupiš, pa ugotoviš, da so šparali na zaslonu, mrežni kartici, hlajenju, zvočnikih..... Raje daj več keša, pa vzami slabše glavne komponente (RAM, CPU, GFX).
 7. Čisto odvisno od službe. Jaz se še zdaj navajam po treh letih in pol.
 8. Na tale post bi samo to še dodal. Sam sem s tem, ko sem si končno lahko privoščil sodoben računalnik začel igrat vse "najboljše" igre zaporedno od leta 2010 naprej, ki so po popularnosti/oceni nekako ok, neglede na žanr. Na leto to prinese nekje 40 iger. Sedaj sem v letu 2017 in definitivno lahko trdim, da se kvaliteta viša v praktično vseh aspektih. Koliko od vas je dejansko naredilo kaj takega, da lahko jamra kako danes ni več dobrih iger? Pač vam igre niso všeč. Stare igre so vam všeč praktično samo iz nostalgije. Mislim, da je to zadnja misteriozna stvar tukaj.
 9. Kk se lepo vidi, da praktično noben na tem forumu več ne igra iger. Vsi sam neki nabijajo o igrah, ki so jih igrali včasih ali pa jih sedaj igrajo zaradi nostalgije. Kr žalostno tbh. Sranje, vidim, da sem v napačni temi
×
×
 • Ustvari novo...