Skoči na vsebino

MaDrung

Rumeni jak
 • Število vsebin

  12
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

2 Jogurt

Več o članu MaDrung

 • Stopnja
  želvak brez oklepa
 1. Js bi sam omenil, da pri laptopih ne smeš gledat samo na te glavne specse pa ceno. Ko kupiš, pa ugotoviš, da so šparali na zaslonu, mrežni kartici, hlajenju, zvočnikih..... Raje daj več keša, pa vzami slabše glavne komponente (RAM, CPU, GFX).
 2. Čisto odvisno od službe. Jaz se še zdaj navajam po treh letih in pol.
 3. MaDrung

  Izgubljeni žanri

  Na tale post bi samo to še dodal. Sam sem s tem, ko sem si končno lahko privoščil sodoben računalnik začel igrat vse "najboljše" igre zaporedno od leta 2010 naprej, ki so po popularnosti/oceni nekako ok, neglede na žanr. Na leto to prinese nekje 40 iger. Sedaj sem v letu 2017 in definitivno lahko trdim, da se kvaliteta viša v praktično vseh aspektih. Koliko od vas je dejansko naredilo kaj takega, da lahko jamra kako danes ni več dobrih iger? Pač vam igre niso všeč. Stare igre so vam všeč praktično samo iz nostalgije. Mislim, da je to zadnja misteriozna stvar tukaj.
 4. Kk se lepo vidi, da praktično noben na tem forumu več ne igra iger. Vsi sam neki nabijajo o igrah, ki so jih igrali včasih ali pa jih sedaj igrajo zaradi nostalgije. Kr žalostno tbh. Sranje, vidim, da sem v napačni temi
×
×
 • Ustvari novo...