Skoči na vsebino

MaDrung

Rumeni jak
 • Število vsebin

  304
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

90 Jogurt

Več o članu MaDrung

 • Butast stavek
  si mota čistaka, ker tobak is bad, mkay!

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. MaDrung

  COVID-19

  Ja, sem klical dve gostilni. Bomo kar pri meni
 2. MaDrung

  COVID-19

  Ni mi več najbolj jasno kakšna pravila so sedaj za gostilne? Namreč za ene 10 folka hočem organizirat neki, pa ne vem al naj mam doma al v gostilni. A smo lahko not v gostilni? Kakšna posebna pravila?
 3. Dodatke moraš preigrati preden greš na zadnjo misijo. Igra te pred tem tudi pisno opozori. Drugače pa za njih rabiš nek določen level. Mislim, da za zadnji DLC celo level 30. Verjetno igra ima kakšne cheat kode za tako? Čeprav so takšne zadeve verjetno bolj thing of the past.
 4. The outer worlds 6/10 Da ne bom na dolgo besedil, ker mi opisi ne gredo preveč od rok ta mesec in predvsem zato, ker praktično gre za kopijo Mass effect franšize, ki jo vsi dobro poznate. Postavljena je predvsem v pretirano distopičen svet. Sprva dobiš občutek, da je igra predvsem smešna, vendar ko po uri igranja ugotoviš, da bo naslednjih 40 ur baziralo na nabijanju iste šale (pretiravanja iste absurdnosti) postane vse skupaj veliko razočaranje. V sami igri je ogromno teksta, ki sem ga v celoti prebral (kar sem našel), vendar tudi tam hitro ugotoviš, da je znotraj i
 5. Haha, to je isto, ko da bi resolucijo znižal in AA nabil. No thanks.
 6. Res sem upal na kak gamemode kjer bi bila kooperacija pri teh towerjih ali čemer podobnim. A na koncu je vse kar je od online playa 1v1.
 7. Mortal Kombat 11 8/10 Igra me je na določene trenutke navdušila in na druge razočarala. Nad dobre stvari so predvsem grafika in animacije. Ustvarja neko vzdušje Mortal Kombata iz otroštva, vendar ima za moje pojme preveč karakterjev, ki so praktično kopija istih. Preveč se igra z timetravel, kar naredi vse skupaj dolgočasno. Dialogi so pomemben del, kjer so totalno sfalili pričarati neko zanimivo vzdušje. So monotoni, generični, nedomiselni. Z lahkoto bi spisal dosti krat boljše dialoge v enem popoldnevu. Sam gameplay je dokaj OK. Zgodba osnovne igre in d
 8. Sem probal še Knockout city. Groza. Kontrole obupne. Igra definitivno nareta za konzole. obračanje pogleda počasno, odzivnost v menijih obupna (deluje kot 30 fps). Igra ne dovoli nastavljanja poljubnega max FPSja tako da lahko izbereš le framerate zaslona in polovično tega. Očitno devi v današnji dobi še niso slišali za G-sync. Aim je itak ne potreben ker autoaima. Grafika in animacije so bedne. Deluje kot igra namenjena za tablice. PASS
 9. Moje izkušnje z industrijo kažejo, da je letalski prevoz občutno cenejši kot prej. Do te mere, da je za isto ceno, dat iz Kitajske produkt cca 100 kg na letalo, kot pa na ladjo.
 10. Sem igral Chivalry 2 in bil prekleto razočaran. Osnovno igro in dodatek sem veliko preigral v študentskih letih, predvsem zaradi smešnih voice lineov, vendar sem po par 100 urah prenehal zaradi dolgočasnosti. Za Chivalry 2 sem upal, da bodo nadgradili igro, ampak so po fseh totih letih ponovno izdali isto igro, le da so zraven nametali podvojene napade, ki delajo isto zadevo, le da je drugačna animacija. Igra me je zdolgočasila do amena po 10 minut igranja. Voice linei so manj imaginative kot pri prvi igri, game modi so ENAKI, combat pa preferira da pač mlatiš ko zmaj po LMB.
 11. Indeed. Trgovanje z delnicami/kriptovalutami ipd. ne dviguje povprečne vrednosti človeka. Pošteno delo pa jo.
 12. Prej šansa, da ga je teabaggu v COD, zdj ga pa išče in ga bo zaklal. Pa nisem za nasilje drugače.
 13. Remothered: Broken porcelain 5/10 Sem ruknil še drugi del te igre, ki u bistvu zaključi zgodbo enice. Napram prejšnji igri lahko rečem, da so animacije nekoliko boljše, čeprav še vedno poden. Igra je polna buggov (2x sem izgubil po pol ure gameplaya). Osnovne mehanike niso izboljšane in še vedno večkrat pridejo v napoto osnovnemu gameplayu. Kar lahko rečem glede te duologije je, da je zelo jasno, da gre za osebni projekt ene osebe, ki je hotela narediti več kot vsi ostali in temu seveda ni kos. Končni produkt je skropucalo. Seveda ga čisto razumem kaj je hotel
×
×
 • Ustvari novo...