Skoči na vsebino

MaDrung

Rumeni jak
 • Število vsebin

  528
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

MaDrung je zmagal 29. avgusta 2021

Bitje MaDrung je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

193 Tabornik

Več o članu MaDrung

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Pa saj pol bo spet narastla vrednost BTC, pa bo spet isto.
 2. Bom imel na radarju, ampak sem v kratkem preigral 2 narrative igri (Detroit in LIS2) tako, da bom vzel malo pavze. Sploh pri novih igrah rad počakam, če bo še kakšen DLC uletel.
 3. Life is strange 2 2/10 Če ne bi poznal naslova bi stavil, da gre za babysitter simulator. Deluje kot, da je cela igra cepetanje za razvajenim sebičnim otrokom s konstantnimi vsiljenimi self victimhood potrjevanji. JA: Nimata mame, nimata atija, nimata prijateljev, ne moreta delat kar hočeta, cel svet je proti njima, mrzlo je, vroče je, . Fuck man... Mi je žal, da sem spoilal celo zgodbo te igre, ampak žal tipkam zelo hitro in se prepozno ustavim. Karakterji so tako neverjetno razdeljeni v dve kategoriji: Dobri - Slabi. Rasist - Ne rasist. Homofob - Ne homofob. Nobene
 4. Sem že. Tista mi je bila boljša.
 5. The turing test 7/10 Nekdo tukaj mi je predlagal to igro. Gre za puzzle based igro, z dokaj limitiranimi mehanikami. Same uganke so dokaj lahke. Kljub temu, da igra ne blesti po spoliranosti ali kompleksnem gameplayu, pa je polna kvalitetnega VAja, kjer debatiraš kaj pomeni biti človek ali stroj. Ves ta commentary je kar zanimiv. V stranskih sobah dobiš tudi dosti literature, ki ni poneumljena. Želel bi si še več filozofije, saj deluje kot da je to bistvo igre, in ne same uganke. Igra pa se tudi zaključi na zelo nezanimiv in predvidljiv način.
 6. Upam, da bo Microsoft imel večjo željo naredit Xbox kompatibilen z Windows platformo. Drugač pa pač menjat hobi. Bom verižice delal.
 7. Pa sej konzole tudi ni lahko dobit. Al je?
 8. Ja mal ekstremen primer sem dal. Ampak dejstvo je, da mining ne bo šel kar magično stran. Torej se bo ta zadeva še kar vlekla nekaj let.
 9. Pač, tudi če se zgodi čudež in se vsi ljudje soglasno strinjajo naenkrat, da je mining brez vezen, so proizvajalci itak navili cene. Zakaj bi jih sedaj hitro spuščali? Bojo molzli to sceno kolikor dolgo bo šlo. Ceniti se bo verjetno začelo ampak pred 2023 sigurno ne. Potem pa počasen drop cen na normalno vrednost, ki zna trajat celo desetletje.
 10. Meni se zdi, da bo še slabše čez eno leto.
 11. Jaz nikoli nisem bil cursed v Dark souls. wtf is dis.
 12. Wandersong... igral eno uro in vse kar lahko rečem je Bljah. Grafika nekaj takega kar v pol ure zmečem skup v paintu. Petje (ki je osnovni del igre) je slabo, brez ritma. Muzika je slaba. Kontrastne barve se ti zažrejo v oči. Igra nima nobenega challenga.... Tekst je nezanimiv, prazen. Ne vem kako lahko ima ta igra oceno 93.
 13. Kar je 1440p capable 3 leta nazaj ni več tok capable danes. Saj verjetno ne boš igral starih iger. Je pa to zelo subjektivno kakšne igre igraš. Meni je načeloma pod 90 fps slabo in raje nižam grafične detajle. GTX1080ti je skoraj tako dober kot RTX3060ti tako da bi nekaj takega predlagal glede na trenutne izkušnje v igrah.
×
×
 • Ustvari novo...