Skoči na vsebino

MaDrung

Rumeni jak
 • Število vsebin

  73
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

15 Tabornik

Več o članu MaDrung

 • Stopnja
  ravnokar sir je.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. A nisi prebral, da je skrivnost? Ne moreš zdej vedet kaj je mislil
 2. Meni je najjača horror igra Outlast 1, kjer jo dodatek Whisleblower preseže. Dvojka je bila veliko razočaranje, ker mi sploh ni bila grozna. Lude verske fanatike danes najdeš vsepovsod in predstavljajo normo interakcije z mimoidočimi. You little pig!
 3. Vse zvrsti. Seznama ne delam. Grem na Steam in podobne strani, sortiram po letnici izida ter po oceni. Nato pa naredim educated guess katere so dobre, preberem kak review kupca. ipd. Isto delam glede filmov, samo da imam le te v excelu. Torej po letnici (trenutno sem pri filmih v 2009). Grem na IMDB ter sortiram po oceni in številu ogledov. Višjo kot ima film oceno, manjše število ogledov rabi, da pride na mojo listo. Končam z nekje 50 filmov na leto.
 4. Dobro, da ste omenili to igro. Ne vem zakaj te igre nisem preigral o.O
 5. Obrazloži se prosim. Napredek je bil, vendar manjši kot bi ga pričakoval, če bi story/queste sam napisal po šihtu. Potem v naslednjih igrah pa ponovno nazaj na prejšnje stanje.
 6. Ja, ampak stvar je v prezentaciji okolja, vse ostalo pa je drek, čeprav bi z minimalno truda bilo zlato ali celo diamantno. Ampak verjetno dobro poznajo sovjo publiko. Diamant bi jih odvrnil.
 7. Meni je AC po prvi igri totalna beda, razen map. Predvsem pizdim čez story, če je že gameplay lesen. Nobene zanimivosti. Preigral sem vse ACje (ker preigram cca. 50 najboljših iger vsakega leta) in se ene ne morem spomniti kaj je bilo zanimivega. Assassinate that, blend here, walk bahind her. Pol pa bad templars, bad assassins, kill, KILL! Nobene globine, nič kar bi stimuliralo ali pritegnilo zanimanje. AC je dobesedno call of duty ali battlefield RPGjev, čeprav ima tak potencial. Če bi moji mami dal za pisat zgodbo, bi bil rezultat boljši. Questi pa na nivoju vanilla WoWa, z razliko da jih je tam bilo tisoče, tu pa 50. ZEH
 8. Mhm, pa tak Ghost in the shell vibe ima. Like and love.
 9. Naj te Šimšalamim ne ustavi. Z xbox kontrolerjem se čist OK igra. Priporočam pa, da si nastaviš najvišjo prioriteto procesa ter samo eno jedro dedicataš igri (drugače ti ob prehodu iz puščave v mesto vn vrže). Kar se tiče kurzorja, pač alt tabaš pa je pol ok. Definitivno priporočam igro. Zgodba je z mano za dalj časa ostala, ni pa najbolj enostavna. Pa definitivno obrni igro 3x! Igra se konča šele po tretjem poizkusu. Ena bolj zanimivih iger, samo daj ji šanso.
 10. Sej vemo, da ti je važna samo znamka, ne izdelek. Meni še tudi v kleti dela Pentium 3 550 Hz, pa ne vem kako ima to relevanco whatsoever.
 11. Isto napovedujem pri AMDju. Za tem se ne skriva nek illuminati plan, ampak stanje tehnike, zakoni fizike.
 12. Men je smešno kok fanboyev tule misli, da ko bo AMD dohitel Intel/Nvidio bodo cene spustili, ker so christian family business in vse kar si želijo je fanboyem dati zastonj produkte v roke. Njihovi shareholderji si sploh ne želijo zaslužka Povpraševanje/ponudba. That's what it's all about. Ko jih dohitijo s produkti, bodo cene takšne kot jih imasta Nvidia/Intel.
 13. Ruiner 8/10 Sicer kratka (nekje 5 ur igranja), vendar ima dosti poseben in posrečen art style. Combat je malenkost pomankljiv in ponavljajoč, vendar zaradi autosave lastnosti pred vsakim fightom poskrbi, da ne rata frustrirajoča in je hkrati challenging. Všeč mi je, da lahko brez omejitve spreminjaš upgrade tree tekom igre in sprobaš vse različne fight style. Različni BOSSi zahtevajo različne pristope. Zgodba je nič posebnega, vendar ne ravno slaba.
×
×
 • Ustvari novo...