Skoči na vsebino

MaDrung

Rumeni jak
 • Število vsebin

  29
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

5 Jogurt

Več o članu MaDrung

 • Stopnja
  želvak brez oklepa

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Jaz imam NH-D15 od Noctue, vendar sumim, da mi je njegova teža zvila motherboard do te mere, da morem vsake toliko časa tiščat ob hladilnik, da sliko nazaj dobim. Sprobal sem vse ostale komponente razn motherboarda menjat pa je isto. Zdj lahko je teža kriva, lahko pa ne.
 2. MaDrung

  Strah pred uspehom

  Sabotaža sebe, ker ne zdržiš pritiskov mogoče? Imaš občutek da ko padeš na poden, se vsaj sekirat ne boš več rabil, da lahko kaj izgubiš.
 3. MaDrung

  Strah pred uspehom

  Dvomim, da je to kar pravi normalno. Zanalašč izgubi pri nogometu? xD Dej fak no.
 4. Kaj pa vem. Meni je fight tako boring, da popizdiš. samo Y pritiskaš z zaprtimi očmi pa je to to.
 5. MaDrung

  Monitorji

  Ravno to je fora, da karkoli boš vzel, maš nekak isto šanso da bo nekaj v kurcu. Lahk si zdj jezen na firmo, pa maš po srečo z drugo, sam to ne pomeni, da je druga firma boljša kot prva. Pač si imel srečo v drugo .
 6. Middle earth: Shadow of war 7/10 Dost ponovljiva, vendar daje dober občutek nadmoči zaradi prstana. Fight scene so dobro animirane. Najbolj so mi pa bili všeč cutsceni, ki zelo dobro (po mojem mnenju) dopolnejo vesolje LOTR. Na začetku mi je bil sistem politike orkov maenkost nejasen (ker igra ne razloži dobro kako zadeva poteka), potem pa mi je zlaufalo.
 7. Observer Fajno vzdušje. Zgodba mi sicer proti koncu ni bila preveč všeč. Igra mi ni bila strašna, vendar imam zelo visoko toleranco pred strahom v multimediji. 7/10 zaradi malo štorastega gameplaya.
 8. RiME 8/10 Če nočeš izziva in hočeš na izi špi ob piru po koncu šihta. Lepa igra.
 9. Več kot 2k € ne rabiš devat za preseratorski PC. Za preostalega jurja si pa mal pameti kupiš pa je.
 10. Ryzenov ima 240 Hz screen, proti 144 Hz pri intelu btw. Sicer če iščeš gaming laptop bi jaz priporočal 17 inch zaslon.
 11. Js sm lansko leto šrudiral, da bi si klimo omislu, pa se k sreči na koncu nisem za to odločil. Poleti tak navadno grem na dopust za daljši čas ko je res vroče, ko pa sem doma, pa pač pustim vsa okna odprta, da veter skozi vleče in se oblečem v kopalke. Ni preveč hudo. Pol je pa tak večino leta mrzlo. Nima smisla nabavljat klime, pa čeprav mi sonce žge v streho celi dan Komentar napisan v spodnjih hlačah.
 12. MaDrung

  [WIP] LEGO kišta

  Mene edino malo zvok skrbi.
 13. Zakaj bo pri manjsi porabi dalj zdržala grafa na višjih frekvencah? Um... Zaradi nižje temperature? xD Hlajenje se tudi ni izboljšalo v zadnjih časih, ampak to, da igre upoštevajo, da so itak vsi šli na 1440p, medtem ko na laptopih se to ni zgodilo. Torej so kar naenkrat konkurenčni. Ja je enostavno underspecat grafe, vendar to stane. Zato je poraba ključnega pomena v laptopih, torej je tu Nvidia še posebej king.
×
×
 • Ustvari novo...