Skoči na vsebino

MaDrung

Rumeni jak
 • Število vsebin

  50
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

10 Tabornik

Več o članu MaDrung

 • Stopnja
  najraje liže usmrajenega krapa.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Men je smešno, da nobenmu ni jasno, da je VG u bistvu AI foruma, ki se uči s sposobnostjo inverziranja logike maksija.
 2. Meni so pa z obeh strani šle v kurac. S tem, da imajo Nvidia grafične manjšo porabo. Ker že imam G-sync monitor bom raje vzel Nvidio.
 3. MaDrung

  Računalniska periferija

  Js pa ne prenesem wireless zaradi kurčevih baterij. Ne da se mi več s tem ukvarjat. Pa še težja miška je potem.
 4. Tole nima UTP vhoda. Ti je to ok? Drugače ne vidim problema.
 5. Pač obstajata dva tipa ljudi. Tisti ki gledajo hardware in tisti, ki ga uporabljajo. V tvojem primeru pa moram reci, da nisi ne prvi in ne drugi.
 6. Da s teboj delim kaj je pri meni že leta. Skratka motherboard je nekoliko občutljiv na zvijanje (imam gor ogromen heatsink NH-D15). Zdaj večkrat se zgodi, da monitor ne dobi signala, ali pa da PC zmrzne. Totalno nepovezano z vsem možnim. No po letih težav sem ugotovil, da vs kar morem naredit, da se te zadeve končajo, je da pritisnem v heatsink srednje močno, pa PC spet dela brez težav kakšna pol leta. Lahko da imaš poškodovano mobo.
 7. Pa glih ko nisem hotel novega PCja kupit :O Slutim, da naslednja generacija ne bo bistveno boljša.
 8. To. Včasih se ni toliko vlagalo v razvoj, ker je enostavno trg bil manjši. Ko zraste število kupcev, se pač splača več vložit v razvoj tudi najvišjega segmenta. Če tega ne bi bilo, bi bila danes top grafa RTX 3070, stala pa bi verjetno nekoliko toliko kot danes. Končni rezultat je isti, samo da so nekateri žalostni, ker obstaja še kaj boljšega, si pa tega ne morejo privoščiti.
 9. Glede na to, da lahko danes kupiš PC za 2k € in ga imaš vsaj 5 let in še vedno igraš vse igre na High-Max nastavitvah pri 2k resoluciji, je to dobesedno 400 € letno. Če pa računaš, da lahko takrat prodaš ta PC za vsaj 500 €, je to 300 € letno. Dej get real. Danes PC ni noben strošek. Plače gredo ravnotako gor.
 10. Infra 7/10 Skratka si structural analyst (kakorkol se to prevede v slovenštino), tvoja naloga je, da greš ocenit stanje določenih objektov. Igra od štarta deluje, kot da si prišel na šiht, vendar jim uspe (v 20 urah gameplaya) kar uspešno zapeljati zgodbo s pomočjo čitanja dokumentov, ki jih najdeš v teh zapuščenih objektih. En velik minus te igre je voiceacting say igralci govorijo bolj slabo angleško, vendar sem se s časoma navadil. Na trenutke je malenkost lesena, vendar se oddolži zaradi svežine na gaming področju. Gre za puzzle game, vendar izzivi niso pretirano težki, kar mi je pa zelo všeč je, da lahko navadno problem rešiš na več načinov. Igra nagrajuje raziskovanje. Večkrat se mi je zdeo, da sm prefuku igro, potem pa ugotovil, daje to le ena izmed možnih poti do rešitve.
 11. Wolfenstein 2: The new colossus 8/10 Sicer kratka, vendar se drži old school principa z določenimi izboljšavami gameplaya. Ne postane dolgočasna, polna akcije, dosti cutscenov, ki so kar dobro izpiljeni kar se tiče pristnosti animacij. Na trenutke je smešna, brez da bi preveč segla v cringe področje. Za kakšnih 10 ur gameplaya z dodatki je kar všečna.
 12. Ne vem no, tele grafične izboljšave so začele tok skor stagnirat ko na CPUjih (seveda pretiravam, ampak vseeno).
×
×
 • Ustvari novo...