Skoči na vsebino

kapslok

Deklina
 • Število vsebin

  80
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

9 Jogurt

Več o članu kapslok

 • Stopnja
  Največkrat ima usmrajenega krapa.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. ne vem za druge, ampak men je bila npr. Bukarešta dosti bolj zanimiva kot kak Madrid. v Pariz me sploh ne vleče. ne znsm razložit, zakaj.
 2. kapslok

  The Boys

  pogledala prve 3. zgodba in karakterji v redu, kadri mi delujejo bolj filmski kot za serijo. če primerjam, zaenkrat lahko rečem, da mi je bila vsaj v začetku Watchmen boljša. malo bolj zamorjena, kot DC universu pritiče. ampak če tole eskalira, bi znalo biti tudi top.
 3. kje se ring širi? oz. na katerem delu?
 4. odgovor je ne. samo je pa večja možnost, da ti žepe pregledajo, če si črn.
 5. mogoče pa samo zakone pišejo nakokiranci, ne pa crackheadi.
 6. kapslok

  Potovanje z letali

  poznaš koga, pri komer je vžgalo? oz. kdo to sploh prakticira? zdravniki/psihologi a kaki mazači?
 7. pomoje je blo mišljeno v smislu, da je vse preveč tehnično, kar hitr lahko izpade kot "brez duše". meni se zdijo vrhunski glasbeniki, pa so mi vseeno dolgočasni. so mi pa npr. Plini (podobno imo, samo malo bolj fresh sound) takoj zadogajali...za približno pol ure. po tem so mi pa tut oni ratali "meh".
 8. men je pa tok kul, sploh prve dni. sej si mal idiotski na začetku, ampak te pa vsi gledajo kt da te je Miklavž prnesu. pa ponavad so (vsaj na začetku) ljudje zelo pripravljeni pomagat in ustrežljivi.
 9. kapslok

  Potovanje z letali

  najbolj enostavna rešitev je verjetno kak xanax ali snops (pazi, nikoli oboje skupaj). če se ne maraš omamljat, pa kak podcast / audio book na slušalke?
 10. imam samo eno menjavo šihta za sabo (štundetskih ne štejem). vsaj pol leta, da se navadiš, definitivno. je pa pri meni obratno, na začetku vzemirjenje, adrenalin, vse je zgledalo popolno, po par mesecih sem pa poštekala, da ni vse bolje. kar pa itak nikoli ni.
 11. kapslok

  Android

  na slo-tech so pred ene pol leta priporočali Mi9T (se mi zdi). tudi pade v budget.
 12. kapslok

  Delo od doma

  Problem je v tem, da bo vedno prišla nedelja, ko nihče ne bo hotel delat in se bo trgovina še vedno morala odpret.
 13. kapslok

  Delo od doma

  torej, kardio ne pride v poštev
 14. kapslok

  Delo od doma

  prvi korak je, da v nedeljo ne greš v trgovino. če ne bi blo prometa. se trgovcem ne bi splačalo imet odprto, problem rešen. ampak to pa ne gre, ker dobiš nepričakovane obiske in moraš "samo po 2 sixpacka skočit".
 15. kapslok

  Delo od doma

  meni tudi keš od nadur pride prav. kar pa še ne pomeni, da je dobro zame, da delam 11h/dan. s tem da imam jaz možnost izbire, prodajalke pa ne.
×
×
 • Ustvari novo...