Skoči na vsebino

kapslok

Svinjski pastir
 • Število vsebin

  52
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

7 Jogurt

Več o članu kapslok

 • Stopnja
  najraje liže usmrajenega krapa.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. kapslok

  Delo od doma

  prvi korak je, da v nedeljo ne greš v trgovino. če ne bi blo prometa. se trgovcem ne bi splačalo imet odprto, problem rešen. ampak to pa ne gre, ker dobiš nepričakovane obiske in moraš "samo po 2 sixpacka skočit".
 2. kapslok

  Delo od doma

  meni tudi keš od nadur pride prav. kar pa še ne pomeni, da je dobro zame, da delam 11h/dan. s tem da imam jaz možnost izbire, prodajalke pa ne.
 3. kapslok

  Delo od doma

  JS ima zaenkrat...nič, kolikor vem. niti dodatka, niti nadur. razen tistih na vodilnih položajih seveda (ker so bili tako zelo odgovorni med delom od doma).
 4. kapslok

  Delo od doma

  verjetno res, glede na to, da se odprejo npr. fitnesi.
 5. kapslok

  Janezov dopust

  sul bordo degli Appennini, si si
 6. kapslok

  Janezov dopust

  ej, prov isto. nikol me ni mikala neki Italija, zdej pa kr me. wtaf
 7. to so moral met krizne sestanke na twitterju, kaj narest. al, če pustijo vsem klovnom bit klovni, bi pa lah še temu.
 8. kapslok

  Delo od doma

  končno nazaj v pisarni. glede dodatka je pa pomoje malo tud od firme odvisno. ene ga dajo kar tko, za moralo.
 9. ker so si "razvite" države med sabo bolj podobne. vsaj kar se mest tiče. kdor pa potuje zaradi narave (hribolazci npr.) mu je pa tudi vseeno, a gre v Švico ali v Azijo. glavna razlika je pa, da si v eni državi na koncu lahko privoščiš kraljevsko večerjo z okusi, ki jim doma niti blizu ne prideš, v drugi pa dobiš dunajca za 50eu. tako da ja, kulinarika je velik faktor tukaj. imaš povsod tudi avtentično kuhinjo, ampak jo je težko najti + tudi ta je že precej globalizirana. grem v neko kao slovensko gostilno v Lj in dobim zraven pečenke dollar chips. če bi se dalo prakticirat time travel, bi si mogoče izbral Vatikan oz. karkoli je že bilo našteto. pa ne pravim, da npr. Norveška ni zanimiva. samo če gledaš, kje boš dobil "največ spominov za svoj denar", ja, greš v shithole. zakaj pa turisti pridejo v Ljubljano, če bi šli lahko v Pariz? in so na koncu kao vsi navdušeni. kul je it v velika mesta, mal pogledat infrastrukturo, se še malo poulit o zgodovini itd. men je tudi zanimivo. ampak če že lahko izbiram, bom šla pa nekam, kjer se ne bom počutila, kot da sem 20 minut z avtom od doma.
 10. "To learn who rules over you, simply find out who you are not allowed to criticize"
 11. edina tema, ki se ji moram izogibat zadnje čase, je covid. ker prehitro triggera razne teoretike zarot in se jaz potem počutim, kot da zatiram nek tabu. drugače je pa kar prevej takih tem pri nas. ampak nekaj je, da govoriš o posiljevalcih (kar je itak v vseh (mojih) pogledih narobe), druga pa splav, evtanazija, incest. ki so pa nekako lahko tema res, RES dobre debate.
 12. reggeaton (ne vem, če je prov napisano). obstaja že dolgo, ampak zadnja leta ni popularen sam v Spodnji Ameriki, ampak ga tut na vseh slo radiih vrtijo. a la despacito, bruh
 13. kapslok

  Killing Eve

  komaj prišla čez prvi del. ne vem, kako je lahko taka high-end, "neizsledljiva" morilka tok sloppy.
×
×
 • Ustvari novo...