Skoči na vsebino

Nyrix

Rumeni jak
 • Število vsebin

  42
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

6 Jogurt

Več o članu Nyrix

 • Butast stavek
  najraje liže usmrajenega krapa.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Ce se ne motim je se kak dan nazaj pisalo junij, sedaj julij - lahko pa da sem narobe prebral takrat
 2. Na igabibi so sedaj spremenili predviden rok dobave PS5 že na julij :/
 3. Sicer nisem bil zainteresiran za nakup novega telefona, ampak ko sem prebral da je ta na voljo za mn3 ceno me je kar začelo srbeti da bi se odločil za nakup.
 4. In preko tega lahko nabaviš tudi z Paypal oz. nepredplačniško bančno kartico npr mastercard? V temi nazaj je bilo omenjeno da lahko te US PS plus kupuješ samo z predplačniškimi karticami.
 5. You and me both brother, čeprav sem na igabibi tud kr naročil - so verjetno boljše šanse kot biti v BB izžreban. Fingers crossed da pade zaloga novih PS5 v igabibo do maja.
 6. Upajmo da bodo sedaj dobave hitrejše, po netu krožijo novice da dobivajo različne trgovine te dni večje zaloge ps5 na lager, jaz sem tud prejšen teden naročil na igabibi, upam da do maja res dobijo kake zaloge in jo bom tudi jaz deležen
 7. In kje si dobil PS5? BigBang žreb?
 8. Aha, sem mislim da je bigbang gangbang že zaključil z žrebom, sedaj pa kr 25 konzol. Sem na njihov spam maile dal že odjavo, ampak vidim da prijava za žreb še vedno obstaja ker mi ne pusti enakega maila uporabit. Mogoče pa le bo kaj naslednjo sredo
 9. Jst grem sedaj novi playtrough, tokrat z female. Men je špil kljub manjko določenih stvari še vedno zabaven, pa sedaj drugačne odločitve pri questih sprejemam in opazujem razlike. Nekatere stvari nič ne vplivajo, nekatere pa dajo drugačne rezultate. Trenutno mam kake 110 hours played, pa mal drugačen build grem in mi je še vedno zabavno. Jst mu nebi dal 5/10 koker je v Jazbini dobil, more like 7.5, mogoč clo 8 for me - kar se tiče zabavnosti in to da me vleče nazaj spet kako urco not preživet. Kar se tiče patcha pa ni še nič, naj bi pa bil kao večji patch ko pride - bo ko bo, rusha
 10. Danes sem prodal dušo in se vpisal na bigbang gang bang loterijo, če ne zmagam lahko confirmam da je rigged edit: its rigged
 11. V prejšnjih postih sem zasledil da vas ima kar nekaj US accounte, da tam kupujete igre ker so toliko cenejše. Kaj pa to pomeni za multiplayer igre, da igraš samo na US strežnikih? Če ja, potem je verjetno smiselno samo singleplayer špile kupovat na US in imeti drugač SI račun?
 12. Mene pa potegnejo te mini questi. Spila zaenkrat se nisem obrnil, mam cca 50ur. Sem zacel sele act 3, main questov se lotim sele ko mi zanimivih side misij zmanjka. Tle se mi zdi prava primerjava Dark Souls pa Witcher 3, Witcher je zanimiv zaradi zgodbe, stranskih misij itd, samo bojevanje dokaj hitro zgubi globino, Dark Souls pa zaradi bojevanje, samega igranja itd, tako da ce vam podajanje zgodbe v CP 2077 ne dogaja verjetno ni pravi spil za vas ker vecina izkušnje, vsaj zame, je doživljanje zgodbe, spoznavanje characterjev itd.
 13. Se strinjam @Weraziel , zanimivi questi, določeni liki ful zapomnljivi, igra kr vleče k igranju. Se pa vid da igri nebi manjkalo dodatnega polisha. Vredna igranja, bo pa čez nekaj mesecov boljša, vsaj kar se buggov tiče, kar se tiče npr. obnašanja/spawnanja policajev verjetno ne bo kaj bistveno izboljšano.
 14. Nevem če je blo že postano, ampak kogar zanima tukaj je leakan seznam free iger ki so bile/bodo free na epic games: Do sedaj je bil pravilen tako da kot kaže je to to. ( lansko leto so ble boljše free igre )
 15. Hehehe, tud jst sem ravno na tem delu. Will try to learn from your mistakes
×
×
 • Ustvari novo...