Skoči na vsebino

Judge Drek

Svinjski pastir
  • Število vsebin

    18
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

2 Jogurt

Več o članu Judge Drek

  • Butast stavek
    Želvak brez oklepa

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

  1. Dončič jo lahko Janji samo poliže.
  2. A je to res Luka Dončič, ali smo naturalizirali James Hardna?
  3. Če imaš dober komp in 5G ruter si obvezno nabavi Virtual Desktop (20$) pa boš lahko igral tudi PCVR špile brez kabla. Sem igral mal Echo VR pa je kr zabavno, sam se ti otroci skoz v uho derejo.
  4. Mal sem igral ta Doom, piratskega itak, da se ne rabim s tem denuvo jebat, dela kr v redu, sam me ne vleče tolk naprej. po eni strani bi se strinju z reviewjem iz tistega zgoraj nalepljenega bloga, res mi ni do tega da bom cel čas pritisku C ali E zato da gledam potem neko animacijo, razumem da hoče bit bolj dinamična igra, sam a nismo rekli da QTEji niso dobra gameplay mehanika. Res pa nisem velik igral, a se čez čas spremeni kolko metkov lahko nosiš in je manj teh QTEjev?
  5. Hjo, sem mislu da sem v "zdajle poslušam" temi v to temo pa vržem kost sicer 2019, samo video je nov
  6. zlata doba igričarstva je zdej. če bi te igre ki jih igramo vzeli pa dali 30 let nazaj bi nam glave odprlo še bolj kot so nam jih tiste takrat lebron>jordan
  7. iz kje je ta slika, zgleda k da je in-game. ker rank si pa? pathfinderja so uničl, da mi sploh ni za igrat z njim, prej mi je bil pa top 3. mapa mi mal prazna deluje, sam mi je kul da je tolk sprememb. deluje sveže. mastiff mi je top zj, bol ko peacekeeper prej.
  8. Judge Drek

    NBA tema

    Takoimenovani The Tyvek game
  9. Judge Drek

    Zdajle poslušam:

    tud js sm ga na izi spregledu po bolj meh depression cherry in thank your lucky stars in sem ga šele lani poleti zares poslušal, res vrhunsko, izjemna produkcija. ta mi je res sick
  10. Judge Drek

    Zdajle poslušam:

    @saosinsem te moral dat na jagodo za ta komad
  11. Igra kdo novo sezono? Kako vam je Loba? Spremenjena mapa? A se mi sam zdi al so že povečal domet Lobinga teleporta.
×
×
  • Ustvari novo...