Skoči na vsebino

VIPER SVB

Vesoljc
 • Število vsebin

  6
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

1 Jogurt

Več o članu VIPER SVB

 • Stopnja
  revež s šestimi sporočili in umetno nogo
 • Rojstni dan 13. aprila
 1. Je kdo že nabavu Tony Hawk's Pro Skater 1+2? Js sm včer k je izšlo takoj. Špila se tko kot se spomnim, izgled je lepo prenovljen. Imam mal problemov na začetku. Po moje ker prvič igram z gamepadom, prej sem vse (THPS 2, 3, 4) igral s tipkovnico. Škoda mi je edin k Spidey ni spet not. Dober remaster.
 2. No o tem sem pisal in to opažam v ogromnem številu tudi na konzolah. Začetek veliko (a še zmeraj se v povprečju ustavi v najboljš primeru nekje v 80%), takoj naslednje je že mnogo nižji %,..., pogledaš za konec in si lahk sam misliš
 3. Se mi zdi še dost visoka številka. Sam po moje to ni omejeno da DS, ampak na splošno. Men osebno so chivoti totalen fail, ker jih je večina kr neki aka niso nobeni dosežki oz. nekaj na kar bi bil ponosen ali bi imelo kaj pomena/vrednosti. Vendar, ko mi jih meče ven, dostkrat pogledam statistiko. Sploh, ko mi kaže, da sem opravil kakšnega redkega, k po moji logiki ne bi smel bit. In vidim, da večina folka dejansko nekaj kar bi moralo bit samoumevno, da vsak opravi, ne. Pa večino špilov jaz igram leta (mesece) kasneje kot večina folka, tko da ni zdej izgovora, da sem bil tok hiter, da ostali še niso. What do y'all think?? (Ne zdej Mn3 met za referenco )
 4. Čist pretiravate o težavnosti. Isto bi lahko pol za From špile (oz. karkol kar je težje od večine) butal ven, pa so noro popularni. Vse je sam v glavi...joj kok so majhne krogle, pa majhne luknje, pa tanka palca, pa razdalja pol kilometra. Folku je tut na navadnem biljardu težko zadet pa se vseen špila. Odvisn kok pogost špilaš, kok maš talenta, kok si skoncentriran, kakšen dan maš,... Enkrat gre vse narobe, drugič spucaš mizo in obenem delaš trick shote ko za šalo. S komerkol sem špilal Snooker se je čist lepo igral. % zadetkov itak manjši, ampak če znaš špilat, boš tut čez celo mizo zadeval, delal breake in trick shote. Pa iz gledanja se lahko ogromno naučiš, Snooker ali karkol druzga. Stvar je sam v tem, ali razumeš kaj si videl.
 5. To je nekak to ja Un je bl GT, js mam pa rajš FM. Za FM sem imel že 2x tekmovanje tule, Forza Motorsport Racing League. Rad imam fizične izdaje, sam sem prelen da bi jih redno slikal kot Slinch & co. MP < SP No assists driving/racing Pa surround sound or bust. Aja, pacek ti ej Chenier, 5x prebral preden sem opazil. IGRE! To je nekaj mojih statistik, več pa v Chenierjevem intervjuju. Nisem jaz preveč za čvekanje mi ne leži. In pol k kej napišem je res megaMnenje. F1 se kul špila brez pomagal. Mal se moram navadt na grip, k že od GP1&2 nisem zares F1, me sam obrne k preveč stisnem. Sem pa samo Suzuka in 95 Benetton zaenkrat testiral. Zvok in izgled sta kul. Na, pa je spet več teksta k vsi ostal na tej stran Pa upam da ste vsi kul, že neki mescev tut ne berem kaj pišete.
 6. Najprej pozdrav vsem! Se mi do zdaj še ni ljubilo prijavit na novi Mn3 Prejle sem prvič zagnal F1 2020, pa sem najprej mislil odpeljat kakšen krog v Nemčiji in totalno presenečeno ugotovim, da Nemčije sploh ni na seznamu. Kako dolgo je Nemčija že ven iz koledarja F1?
×
×
 • Ustvari novo...