Skoči na vsebino

young

Rumeni jak
 • Število vsebin

  35
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

9 Jogurt

Več o članu young

 • Stopnja
  je prijavljen z ruskim računom.
 1. Kako je pri nas z večraztežajnimi - imaš na vrhu raztežajev za vpet v večtočkovna kovinska sidrišča ali je kje potrebno postavljati svoja s trakovi?
 2. In potem si te levičarji mislijo, kako dobro smo jih sprovocirali, kasneje bojo pa vsi presenečeni da desna opcija zmaguje na volitvah. Ne preveč brihtno...
 3. Kakšna je najlažja plezalna smer na anico?
 4. Ali se kje dobijo informacijo o tem koliko denarja gre za kakšno vsebino?
 5. In kako nardiš to? (jaz živim v prepričanju, da nesplezana smer pomeni en izgubljen komplet, če ti hrbta ne krijejo bolj izkušeni plezalci)
 6. young

  r.i.p Ennio Morricone

  rip moj najljubši filmski skladatelj
 7. Dejansko se mi zdi, da bi vsem nardili uslugo, če bi malo opustili to jugonostalgično in staro komunistično navlako (predvsem sebi)
 8. Iz katerih razlogov si prišel do sklepa, da je Amerika standard (merilo uspešnosti) po katerem naj bi se zgledovali?
 9. Kakšna je pravilna vrvna tehnika pri plezanju večraztežajnih smeri? Kaj vse je potrebno vedeti?
 10. young

  Hribi

  Aja, v tem primeru bi jz izpeljal drugačen plan: tako da greš od tam naprej. Raje kot dve kratki turi, kjer se vsakič vračaš nazaj v dolino. Prespiš v koči in povežeš, recimo Krn, Batognica in vrh nad Peski in tam po drugi strani dol. Nevem zdej na pamet, ma groba ocena iz spomina bi bla, da če spiš v gomiščkovem zavetišču pod krnom mas cca 5 ur do tam, in 5 ur za naslednji dan.
 11. young

  Hribi

  Verjetno sta mislila Grintovec in oba falila Grintavec je Bavški
 12. Seveda ne, komentar leti na ta nagib, kjer se od sogovornika pričakuje, da bo cenil višjo kulturo in upravičenost, da slednjo financira država. IMO bi mogla država skrbet samo za praktično naravnane stvari, kot je zagotavljanje ljudem dobrega ekonomsko-prežitvenega standarda.
 13. In kaj potem, če gre človek raje na gasilsko veselico kot v opero? Človek oddela šiht, je zraven še prostovoljni gasilec, jz mu privoščim iz srca da si da duška, se natanka šnopca kolker hoče medtem ko divja na Atomik Harmonik: bog mu požegnaj! Ne razumem zakaj naj bi tu bilo releventno na kakšen način bo človek preživel prosti čas, če kot delavec vsej družbi prispeva k večji blaginji.
 14. hmm tudi zame je tle neka siva cona, kjer razumem drugo stran, namreč: Zakaj bi vsiljevali ljudem nekaj kar je za njih nekoristnega in odveč? Če bi malo sčistili to greznico od države, ki odteka davkoplačevalski denar v nekoristne neumnosti, bi blo lažje in legitimnejše žlajfati ta gon po uničevanju vsega državnega. Ne vidim dobrega razloga, zakaj bi ljudje. ki delajo, mogli plačevat Kulturo? Tako imamo neko igro zrcaljenja, kjer vsak vidi sranje na drugi strani, medtem ko je slep za svoje lastno (vladavina kapitala na eni in država, ki ne služi delavcem, na drugi).
 15. Ja se strinjam, če je ena izmed teh dveh stvari očitno nujno potrebna po tej ali-ali logiki
×
×
 • Ustvari novo...