Skoči na vsebino

young

Rumeni jak
  • Število vsebin

    76
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

17 Jogurt

Več o članu young

  • Butast stavek
    Ravnokar sir je

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

  1. Naj mi nekdo pojasni ta anti far cry sentiment. Sem malo padel ven iz igričarstva za nekaj časa... far cry 1 mi je bil top špil zato mam ostale na listi za preigrat nekoč.
  2. Ali se te padci cen pri igrah večkrat dogajajo ali je to blackfriday ekskluziva? Po večletni abstinenci nabavljam igre in ne poznam situacije... primerjam regular in bf cene in me trenutni impulz nagovarja, da morem nabrat letno zalogo. Najverjetneje bom potem na koncu prišparal lih za ta presežek iger ki jih potem ne bom imel časa preigrat.
  3. Hvala za info. Ta je kar slaba ja. Prov delajo na tem, da bojo s časom stare konzole postale smeti, ki jih mores zamenjat z novo verzijo. Zdej me se malenkost bolj vlece na xbox s svojim backward compatibilty.
  4. Zdej nisem več prepričan ali sem zadevo prav razumel: ali ima slim disc verzija fiksen disc ali sta oba ps-ja enaka le da ima eden snemljiv disc že nameščen? Hmm... Sem mislil da bo prej. Nisem več prepričan če se splača čakat na to slim verzijo... sem pa vseeno upal da bi se ognil tej debeli kišti od original ps-ja.
  5. Trenutno niti ne vidim razloga zakaj bi kdo želel digital + detachable disc. Ali mogoče kdo ve, kdaj bo "slim" verzija pri nas?
  6. young

    The Last of Us

    Imam plan nekega dne preigrat igro... Ali lahko gledam serijo brez spoilanja? Je serija kopija igre ali je druga zgodba navdahnjena s svetom igre? (pardon ce je bilo ze predebatirano, ne berem teme, ker se skrivam pred spoilerji)
  7. young

    Hribi

    Danes v plazu na Mali Mojstrovka, udeleženih 7 ljudi, 5 poškodovanih (dva težje poškodovana odpeljal helikopter): https://www.delo.si/novice/crna-kronika/snezni-plaz-odnesel-sedem-ljudi/
  8. Hvala da ste me spomnili na ta 'fall factor', sem že slišal nekaj o tem in potem pozabil. To deluje kar tolažilno in kontraintuitivno mojemu primalnemu strahu na višjih svedrovcih. Nekako se vedno počutim varneje na začetku raztežaja, ker je belayer bolj prisoten in se nabere manj slacka. Smo pa že ugotovili, da so ponavadi najnevarnejše najlažje smeri: je skorej vedno tako, da kjer je lažje za plezat je manj varovanja in več razgibanega terena za se polomit ob padcu. Lepo videt na kakšne padce se pleza med pro plezalci. Čeprav pri nas nisem prepričan da bi izgledalo tako lepo, tako da si bom nasvet vseeno vzel z nekej rezerve: malo strahu ne škodi, bom šel raje na sigurno in se tiščal gor dokler se res ne zaplezam do točke brez povratka.
  9. Imate kakšne izkušnje z daljšimi padci? V mislih imam recimo kakšne večraztežajne smeri, kjer se pogosto zgodi, da so svedrovci več metrov narazen... Saj vem, da je v igri veliko dejavnikov in da je najboljše ne padat, ampak tako malo za občutek, da dobim predstavo kakšen je risk... Kakšna je približna višina čistega kontroliranega padca, ki si ga lahko brez problema privoščiš, in kdaj je višina na meji kritične situacije?
  10. Me je kar presenetila tako prepričljiva zmaga stranke, ki je komaj shodila. Obstaja kakšna kritična analiza stranke Svoboda? Kakšen oris pripadajočih članov - iz kje izhajajo, recimo kakšne so povezave z dosedanjimi strankami, z institucijami ipd. oz. ali če nekdo ki ve se malo razpiše o tem? (o Golobu sem slišali že nekaj, malo manj pa o ekipi/strukturi, ki stoji za njim). hvala.
  11. v kateri oddaji so se soočili janša, golob, fajon, tonin? Gledam zdej arhiv ampak ne najdem te oddaje. Če lahko, prosim link, ali pa vsaj datum/oddajo/kanal. Hvala.
  12. Kakšno je tvoje mnenje o Pezdirjevi analizi?
  13. Ti razmišljaš samo o mezdah... če bi imel recimo tri stanovanja in jih oddajal po dobri ceni, bi si lahko v nekaj letih privoščil še četrtega.
  14. young

    Hribi

    Ja, je bila bolj švoh zima, se je pa kljub vsemu še vedno našlo dovolj dobre smuke. Se pa letos sezona verjetno res ne bo zavlekla pozno v pomlad in se počasi izteka, prisojna pobočja so precej osiromašena. Ampak temperatura je še vedno dokaj nizka, tako da še za nekaj vikendov bo. Na zelenici je ta vikend bila prav luštna smuka: večinoma trda-grifig, mestoma pomladno mehka podlaga.
  15. young

    Hribi

    hvala za predlog, čeprav se mi zdi zanimivo, ker jaz sem razmišljal pa ravno obratno: osojna lega, ki je čim manj izpostavljena vetru. Z južnimi legami se zna zgodit tako: to tedenska odjuga + ohladitev => led. Mogoče da bodo pa res sonce in zemlja vseeno ohranili toliko moči, da se bo čez dan malo omehčalo. Pustimo se presenetiti, naj bo kar hoče, mi smo pripravljeni na najhujše
×
×
  • Ustvari novo...