Skoči na vsebino

young

Rumeni jak
 • Število vsebin

  67
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

16 Jogurt

Več o članu young

 • Butast stavek
  ravnokar sir je.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. young

  Protivladni protesti

  Me je kar presenetila tako prepričljiva zmaga stranke, ki je komaj shodila. Obstaja kakšna kritična analiza stranke Svoboda? Kakšen oris pripadajočih članov - iz kje izhajajo, recimo kakšne so povezave z dosedanjimi strankami, z institucijami ipd. oz. ali če nekdo ki ve se malo razpiše o tem? (o Golobu sem slišali že nekaj, malo manj pa o ekipi/strukturi, ki stoji za njim). hvala.
 2. young

  Protivladni protesti

  v kateri oddaji so se soočili janša, golob, fajon, tonin? Gledam zdej arhiv ampak ne najdem te oddaje. Če lahko, prosim link, ali pa vsaj datum/oddajo/kanal. Hvala.
 3. young

  Protivladni protesti

  Kakšno je tvoje mnenje o Pezdirjevi analizi?
 4. young

  Protivladni protesti

  Ti razmišljaš samo o mezdah... če bi imel recimo tri stanovanja in jih oddajal po dobri ceni, bi si lahko v nekaj letih privoščil še četrtega.
 5. young

  Hribi

  Ja, je bila bolj švoh zima, se je pa kljub vsemu še vedno našlo dovolj dobre smuke. Se pa letos sezona verjetno res ne bo zavlekla pozno v pomlad in se počasi izteka, prisojna pobočja so precej osiromašena. Ampak temperatura je še vedno dokaj nizka, tako da še za nekaj vikendov bo. Na zelenici je ta vikend bila prav luštna smuka: večinoma trda-grifig, mestoma pomladno mehka podlaga.
 6. young

  Hribi

  hvala za predlog, čeprav se mi zdi zanimivo, ker jaz sem razmišljal pa ravno obratno: osojna lega, ki je čim manj izpostavljena vetru. Z južnimi legami se zna zgodit tako: to tedenska odjuga + ohladitev => led. Mogoče da bodo pa res sonce in zemlja vseeno ohranili toliko moči, da se bo čez dan malo omehčalo. Pustimo se presenetiti, naj bo kar hoče, mi smo pripravljeni na najhujše
 7. young

  Hribi

  Veste za kakšno lahko turno smuko kjer bi se ta vikend bilo mogoče izogniti ledenenim/trdim razmeram?
 8. young

  Hribi

  Kakšna tura po bohinjskih gorah, tod gre "triglavska magistrala" - večdnevna (3-4dni) zimska tura, na eni strani so odprte koče na komni, na drugi strani kredarica, vmes pa veliko opcij za prespat v zimskih sobah (preveri na pzs strani katere koče imajo zimske sobe). Lahko greš tudi na krn z lepene (spanje pri krnskem jezeru ali na vrhu v gomiščkovem zavetišču). Potem je tudi območje v kamniško-savinjskih okol Grintovca in Skute, ampak večinoma kar zahtevni tereni (mogoče kdo ve kakšna je pot po zimi do bivaka pod Skuto?). V teh razmerah pa ni za rinit v nič od naštetega, ker so vs
 9. young

  Hribi

  Končno ena konkretna nova pošiljka! Kaj vi uporabljate za spanje v zimskih sobah? (je potrebna zimska spalka ali se da lepo preživet brez?)
 10. young

  Hribi

  Sem v navdušenem pričakovanju, da se nam obetajo nove pošiljke snega naslednji teden, ampak me malo medejo napovedi: kako za nekatere kraje kaže dež, čeprav temperaturo pod nič? Kakšna so vaša predvidevanja/pričakovanja glede razvoja vremena?
 11. young

  COVID-19

  Mogoče je bilo že kaj omenjeno, ampak ne spremljam teme: je imel kdo kakšne bližnje izkušnje s kakšnimi dolgoročnimi stranskimi učinki, miokarditisom... po cepljenju?
 12. young

  Hribi

  Greben severozahodno od Viševnika (nad blejsko kočo) je malenkost manj izpostavljen (položnejši tereni). Spremljaj arso snežne razmere, tam zveš informacije o stabilnosti snežne odeje, tretje stopnje se raje izogibaj, ob drugi stopnji preveri kateri tereni (in kdaj) so izpostavljeni nevarnosti. Ko je snežna odeja stabilnejša, je ponavadi trše in zato nevarno za zdrs (potrebuješ cepin + dereze) Po kateri smeri smučate z Blegoša (če ni skrivnost)?
 13. young

  Protivladni protesti

  Politične opcije s katerimi se sicer ne strinjaš nabirajo politične točke na zadevah v katerih imaš tud sam podoben interes... meni se zdi logično zakaj nekomu gre to na živce.
 14. young

  Kampiranje v gozdu

  V sloveniji pomoje niti nimamo nekega območja neomejene divjine kjer v dveh dneh hoje ne boš videl znakov civilizacije in je zato divje kampiranje bolj vprašanje specifičnih lokacij izven izpostavljenih območij. Predvsem se izogibaj območij kjer so turistične točke (kampi in druga prenočišča, veliko obiskovalcev...) in narodnih parkov. Tam je interes da se te odžene, posledično tudi kontrola in lahko dobiš kazen. Kmetje in prebivalci so pa pač vedno nepredvidljiva sorta in je odvisno na koga naletiš. Bolj kot si blizu teh občutljivih območij, bolj skrit moreš bit. Če se odrečeš ogn
 15. young

  Hribi

  zanimivo, čeprav kar sem gledal, se mi zdi da arso izvaja to meritev samo za Lj. NIč bomo gledali oblake in spletne kamere... malo sem se že sprijaznil z usodo da bomo jutri končali v megli, tako kot prejšnji vikend
×
×
 • Ustvari novo...