Skoči na vsebino

hawa meyta

Vesoljc
 • Število vsebin

  1 145
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

247 Jezus

Več o članu hawa meyta

 • Stopnja
  si po drkanju nikoli ne umije rok.
 • Rojstni dan 24. septembra

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. ali mu je to že kdaj mogoče ratalo? kolikor imam v spominu, ob takšnih priložnostih tovariš Janez izgubi koordinacijo in ne ve niti kje točno je doma, niti kje ima montiran kaselc. seveda vse do zastaranja, potem se koordinacija vrne čez noč.
 2. če v totedenjskem SNLu ne bo skeča na temo spremljanja te debate iz kakšne sobice v Kremlju ali pa Pekingu, bom močno razočaran. mimogrede, če koga slučajno zanima kako izgleda obrazec za mail-in ballot iz New Jerseyja, lahko postnem.
 3. ne leti to direktno nate, Jay, ampak na vse, ki razmišljajo v tej smeri... vtipkaj m-o-j-e-d-e-l-o-.-c-o-m in si poglej prvih pet strani ponudb. če ni vsaj 30% vseh ponudb za delo trgovcev, sem ti dolžan pivo (mimogrede, v času pisanja tega stavka nisem šel preverjat, ker sem prelen ). trgovcev je PREMALO. dopuščam možnost, da bodo nekateri ljudje res odpuščeni, ampak hkrati si upam stavit, da bo to le predstava za javnost. istočasno z odpuščanjem trgovcev se bo kar na enkrat čez noč na študentskih servisih pojavilo nekaj sto oglasov za pomoč v trgovini. vsi veletrgovci uporabljajo principe delovanja (vključno z grožnjami) normalno razvitih desetletnikov. tako bedni in prozorni so njihovi poizkusi, da se dobesedno vidi čez njih. kako to misliš 'spet začeli' ? to je stara zgodba in če bi bilo slovensko sodstvo sposobno, bi se tovariš Janez zdajle že počasi vračal iz zapora zaradi odlužene kazni.
 4. hawa meyta

  [udarna] avto tema

  +9k. če bi bil Focus v cenovnem razredu okrog 16k, bi bil enormna prodajna uspešnica. ker je pa v enem cenovnem razredu višje, ima pa že toliko konkurence, da je le eden od plejerjev. vseeno kudos Fordu, so vsaj pošteno povedali, da ne želijo vidt reveže v svojih avtomobilih (premalo RVCja).
 5. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  odlično. pogrešam te dvoboje. kaj nam bo Hakimi delal, juhu. že včeraj je bil najboljši Interjev igralec...
 6. hawa meyta

  Cestna golazen

  na twitterju je napisan v ekipi.
 7. da lahko narediš (konkreten) korak naprej, moraš najprej opravit s svojo preteklostjo. se pa strinjam s tabo v tem, da ti tud kontemplacija ne pomaga nič, če potem nikoli ne narediš preloma in ne izstopiš iz cone udobja.
 8. heh, po mojih izkušnjah je ravno obratno; oprosti ti vse, samo uspeha v poslu ne. ta nevoščljivost do ljudi, ki so uspeli s poštenim delom mi je ena najbolj cringe zadev v Sloveniji. ne leti to nate, ampak na vse; ne bit preveč zajedljivi, no. trgovine do 200m2 bodo odprte tudi ob nedeljah. tudi Petrol že pripravlja nov nabor (najbolj pomembnih) prehrambenih izdelkov, plus pripravljajo se na podaljšanje odprtja črpalk. hm, mogoče so pa to tiste insiderske informacije, ki jih je dobil Vizjak.
 9. najtežji del si že opravil,- poglobljeno kontemplacijo, zdaj pa akcija. kakor koli ti bomo tukaj modrovali, na koncu je rešitev vedno le ena; prisili se iztopit iz cone udobja. začni z manjšimi koraki, postopoma.
 10. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  zdaj ima francosko zaledje, lahko ustanovi kar svojo ekipo.
 11. hawa meyta

  Premier League

  sweetbabyjesus, Liecester je kupu še Fofano. pol Italije, Španije in Nemčije ga je lovilo, potem pa pride - če se grobo izrazim - 'nek' Leicester in naredi biznis praktično v enem dnevu.
×
×
 • Ustvari novo...