Skoči na vsebino

hawa meyta

Šerif
 • Število vsebin

  3 881
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  16

hawa meyta je zmagal 28. julija

Bitje hawa meyta je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

2 282 Jezus

Več o članu hawa meyta

 • Butast stavek
  Ha ha, zdej so ga dobili z radiatorjem. V anusu!!!
 • Skotilni dan 24. septembra

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. in kaj je še bolj degutantno ravnanje? potrebne/željene specifikacije, ki jih Oshkosh iz različnih vzrokov ne more izpolnit, so pri pogodbi za nakup dodatnih vozil enostavno izbrisali iz razpisnega pogoja. obrambni minister je res neke posebne sorte govno. pa še en bonbonček. neverjetno.
 2. tip je poosebljena samoironija na dveh nogah. česar se loti, zajebe. @BuDi in ostali forumski sokoprivaši imajo ogromnokrat prav, ko se naslajajo nad pregovorno nesposobnostjo ali neučinkovitostjo levosredinskih strank. a to, kar počne Tonin v kompaniji s svojimi strankarskimi podložniki, je totalna norija. pri SDSu ti je vsaj jasno, da ima vsaka odločitev jasno determiniran končni cilj. medtem ko se pri NSiju ne da znebit občutka, da niti ukrast ne znajo, kot so se namenili. groza.
 3. saj v RL počnejo natanko to. cel ameriški sistem je postavljen tako, da se povprečen revež iz vukojebine na legalen način izogne začaranemu krogu revščine in si pridobi praktičen poklic samo z enlistanjem v vojsko.
 4. hawa meyta

  Cestna golazen

  klasično športno požrešen sem ratal. načeloma nekih posebnih tračarij niti ni bilo. celotna ekipa z izjemo Rogle (pride v petek) pridno trenira v okolici trase, so pa, sicer medvrstično, ampak vseeno, precej jasni indici, da se bo dirkalo na Mohoriča. tudi Moho je v izjavi za rtv rekel nekaj v smislu, da bo prej pregriznil balanco, kot pa izpustil glavne kontenderje za naslov izpred svojih oči. also, nekje sem zasledil podatek, da bo tudi MvdP nastopil. že včeraj je L'equipe pisala o tem, ampak se mi je zdelo tako neverjetno, da potem tega nisem ni
 5. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  ne vem, kaj naj ti rečem. napisal si isto kot jaz, le druge besede si uporabil. hahaha, kakšen kralj - kako za K si se spomnil nanj?! tista njegova (sicer tekoča) španščina s trdimi valežansko-angleškimi Q, C, T, Pji je bila naravnost ubijalska. to je zdaj tema, kjer Laporti predlagamo novega trenerja. moja izbira: - Otto Rehhagel - Gheorge Popescu - David O'Leary čez kako leto ali dve, ko bo Real (spet) menjaval trenerja, naredimo isto še za njih.
 6. haha, danes sem naletel na tale biser...
 7. hawa meyta

  Formula 1 S2020E2

  how to destroy a talent in one step - incoming... edit; pa bo padla še ena tradicija - Monacovi četrtki. postaja tipična trodnevna dirka.
 8. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  jaz sem mu tukaj napovedal življenjsko dobo nekje do konca leta, ampak očitno mu ne seže niti do tja. neki šejkovi bratranci (you gotta love big family) so na TWju že pisali Pochu, kako zelo lep je London in podobne... bo pa zanimivo vidt, kdo bo naslednji izvajalec penala. ker jaz imam bolj občutek, da je bila tu težava.
 9. hawa meyta

  Cestna golazen

  ja, Polanc (Janov oče, aka 'selektor') je rekel, da je Pogačar kronometer odpeljal odlično glede na trenutno formo, ki je trenutno nekje na 90%. Sjuk je pa sam povedal, da je odpeljal odlično do zadnjih 3km, ko ga je začelo močno pobirat.
 10. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  nisi edini. še celo predsednik slovenske odbojkarske zveze ni na Poljskem, ker so ob njegovih prejšnjih prisotnostih vedno izgubili v finalu. Francija je sod smodnika, samo vprašanje je, kdaj bo tam (spet) na veliko počilo. če ne bi bili deležni ugodnosti in predvsem stabilnosti pod materjo Evropo, bi se v državi verjetno že a) zgodil vojaški udar, b) bi se ji posamezni departmaji odepili, c) državljanska vojna
 11. hawa meyta

  Sports American Way

  točno to mene recimo odvrača, da se nisem sposoben bolj 'angažirat' za college football. pa mi je v principu vso to spremljevalno dogajanje vključno s samim vzdušjem neprimerno bolj všeč od enefelovstva.
 12. hawa meyta

  MotoGP [2020]

  v spominu imam, da je bil tudi na vseh prejšnjih dirkah zelo hiter, a mu ni uspelo držat visokega tempa skozi vso dirke. v glavnem je odpeljal par dobrih krogov, potem je pa delal napake in izgubljal ritem. zdaj se je tip očitno popolnoma sprostil, vozi zelo pametno in evo, rezultati so tu...
 13. hawa meyta

  Cestna golazen

  ...sem pa zafrknil,- ne v nedeljo, temveč v sredo na mixih vozi zadnjo vožnjo. Tony.
 14. hawa meyta

  Cestna golazen

  HAHAHAHAHAHAHA, GANNAAAAAAAAAAAA, HAHAHAHAHAHAH
×
×
 • Ustvari novo...