Skoči na vsebino

hawa meyta

Vesoljc
 • Število vsebin

  429
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

69 Jezus

Več o članu hawa meyta

 • Stopnja
  ima doma pornografoskop.
 • Rojstni dan 24. septembra

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  gendale je Zidancetu gladko prisepnil v uho, da on ne bi igral proti Cityju. je slednji sam priznal to na tiskovki.
 2. jah, ni cisto tako. Peternelj hodi naokrog in moleduje odgovorne na RTVju, sponzorje, kogarkoli, ki bi lahko pomagal zagotovit vsaj dodaten del sredstev za pridobitev pravic. ce ni posluha in volje, potem ne mores z glavo skozi zid. ali kot je to pesnisko pojasnil prijatelj Berba... ...in to zimski sporti so, ker nihce drug nima najmanjse zelje prenasat tega ringlspila.
 3. hawa meyta

  Cestna golazen

  bojda gredo razmisljanja v tej smeri, da se bo na etapah z vecjo moznostjo skupinskih sprintov nekje cca 0,5m od ograje narisala rumena crta, ki je sprinter ne bo smel prevozit, sicer mu grozi diskvalifikacija. also, Rogla je za las zgresil sprintersko zmago, haha.skoda, skoda. jutri ze sledijo vzponi, v nedeljo bo pa itak pokalo.
 4. hawa meyta

  ZDA vs Evropa

  priporocam v branje Cirmanovo knjigo nepoTESeni. v normalni drzavi bi bila taksna knjiga ze prakticno podlaga za obtoznico.
 5. hawa meyta

  Primera Division

  kakor sem razumel, prodaja s pravico odkupa v dogovorjenem znesku.
 6. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  Anton dobesedno ne mara Eriksena, je ze parkrat povedal, da bo s takim mindsetom sedel na klopi, se verjetneje pa na tribuni. ...potem pa (od)kupi(jo) Alexisa. heh, najprej bo treba pufe odplacat. ce nimajo niti 20mil za odkupit Smallinga.
 7. hawa meyta

  Cestna golazen

  so si ze premislili, najmanj do jutrisnjega vecera ostaja v komi. ne pozabit, jutri se zacne trodnevna dirka Tour de l'Ain, prva bitka med Roglicem /Dumoulinom/Krujswijkom in Bernalom/Thomasom/Froomom, z vrhuncem v nedeljo, ko gredo najprej na Selle de Frontelle, Col de la Biche, zakljucek pa na legendarni Colombier.
 8. pisuka, ze pred zadnjo ligo narodov so objavljali reklame za prenose slovenske reprezentance na njihovih kanalih, potem so pa vseeno prodali pravice RTVju.
 9. hawa meyta

  Premier League

  jezuskristus zaraf, od tvoje rezurekcije se veckrat strinjam s tabo, kot pa s svojimi fuzbal kolegi.
 10. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  letos gladko navijam za Leeds.
 11. hawa meyta

  Cestna golazen

  fuck, kaj je naredilo Jakobsenu. kaj je Groenewegen tukaj mislil?
 12. danes sem dobil priporocilo se za tole serijo. posamezni deli se odvijajo antologijsko, med seboj niso povezani, skupno jim je le prizorisce, hotelska soba 104. vsak del je zgodba zase, tako da je lahko dolocen del komedija, drugi drama, tretji grozljivka. brata Duplass res delata nore stvari.
 13. bonus, zadeva temelji na resnicnih dogodkih. Eli Cohen se danes velja za najboljsega izraelskega spijona vseh casov.
 14. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  odlicno delajo. zdaj so dobili se Dangubica, ki je preizkusena kvaliteta. ceprav me dobesedno boli glava, ko vidim mozne nasprotnike v kvalifikacijah. Mlakar pa ocitno res prihaja nazaj v Maribor. medtem je iz Olimpije odslo cca. 11 igralcev, danes so pripeljali novo okrepitev, to je trener vratarjev iz Dinama. a prvenstvo se zacne cez en teden. tragikomedija.
×
×
 • Ustvari novo...