Skoči na vsebino

hawa meyta

Vesoljc
 • Število vsebin

  272
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

39 Fant od fare

Več o članu hawa meyta

 • Stopnja
  je najdu rizlo za joint.
 • Rojstni dan 24. septembra

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  https://mobile.twitter.com/BeanymanSports/status/1281327035105845260
 2. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  aja, pa btw, res mi ni jasno, kako se je Kek pustil tako ponizat, da mu Mamic po telefonu iz Bosne sporocal, kdo mora igrat. in vse to za par jurjev vec na mesec, haha. Keku, ti si lazov i smrdis, fuuuj, *cka ti materina. kad sam te ja zvao da dodes kod nas, ti si bio nula. nuuulllaaaaaa.
 3. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  Bielsa je eden najvecjih kraljev. skoda, ker je tako trmast in nepripravljen tud na najmanjse kompromise, sicer bi z lahkoto delal se vecje cudeze. Milanic trener, Gajser pomocnik, Zahovic menedzer, Lukec glavni napadalec repke (da nam ga Portugalci ne vzamejo). shiieet, Sleip ne bi mogel napisat boljse. Mourinho in njegov fuzbal sta prezveceni zgodbi, fuzbal je sel naprej, Mourinho je pa se vedno v letu 2010. Kitajska/Arabci, reprezentanca in v pokoj. haha, kje si se ravno na Oleguerja spomnil? a ves koga je bilo pa meni vedno skoda, da ni uspel v Barceloni; Ivan de la Pena. ne vem zakaj, ampak on je bil men vedno tak sef...
 4. hawa meyta

  Cestna golazen

  za letos, ali na daljsi rok? na daljsi rok je IMO slabo za TJV, ker se bodo zdaj hitro dolocile vloge v ekipi in nekih vecjih trenj ne bo. letos zna bit pa pestro, ker Froome verjetno lazje zasolira, kjer mu bo pac to v interesu. sicer bom pa iz previdnosti raje tiho, ker se bojim za nasega kraguljcka v TJV. Kruijswijk in Dumoulin sta domacina v ekipi in ce je imel kdorkoli kdaj v zivljenju opravka z Nizozemci, ve, kako favorizirajo svoje. Rogla bo moral bit (karikiram) vsaj 10% boljsi od njiju, ce bo zelel upat na kaksno resnejso pomoc.
 5. znotraj DeSUSa so mocna trenja, struja ki zeli zamenjat Pivcevo pa vse mocnejsa. tukaj bo se mocan notranji strankarski boj, ker se jedro stranke zaveda, da so njihovi primarni volilci levo/sredinsko usmerjeni upokojenci. ce ostanejo do konca v aktualni vladi, se zna zgodit, da bodo najebali na volitvah. DeSUS je dalec najsibkejsa stranka vlade, upostevajoc dejstvo, da SMC obstaja le se na papirju do naslednjih volitev. glasovi se bodo pa razdelili med Bratuskovo (ze na zadnjih volitvah je igrala na upokojensko karto), potencialen nov levo-sredinski obraz, oziroma SD.
 6. hawa meyta

  Primera Division

  odlicna resitev. v takih situacijah je itak znal potegnit dalec najvec (Villareal, Malaga). pomoje vam ga nasi metnogasi sami pripeljejo v Manchester, samo da se ga znebijo. pa mi vam se Balea prodamo...
 7. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  no, saj je potem Haso povedal, da nikoli v zivljenju ni bil v Ajdovscini in da lahko da gre za kaksnega njegovega sodrzavljana z istim imenim in priimkom. joj, kako mora zdaj Mijatkota bolet glava; dobesedno nikogar z vsaj spodobnimi referencami nima za predlagat. na koncu bo pa kaksen Prasnikar. pa ne bi se cudil, ce kaksen reprezentant cez noc zakljuci kariero (khm, Ilicic, khm), ker se mu ne bo da!o jebat z novim selektorjem, novimi idejami, preizkusanji novih imen, uigravanja,... ma daj, naj zaprejo ze enkrat to revscino, pa nam bo vsem lazje.
 8. mislim, OK, zaradi izrednih razmer bi se kupil Jansev izgovor, ampak potem to skomuniciras drugace; najmanj kar bi bilo se higienicno je to, da gre procedura za zamenjavo ministra naprej, postopki naj stecejo, Hojs pa vodi tekoce posle do potrditve novega ministra. ampak...nismo od vceraj, pri Jansi ima vsak zakaj pet zatojev. jaz si to primorsko low key zbeganost lahko razlozim samo s tem, da vas bo izdal eden izmed vas. ce bi bil predsednik Ljubljancan, bi verjetno ze postavljali barikade na Crnem Kalu.
 9. Hojs je ze takoj naslednji dan po nepreklicnem(!) odstopu napisal, da mu je zal za odstop. mene bolj zabava dejstvo, da se lahko tako enostavno brez konsekvenc izigra sistem - izgleda, da pisci ustave niso predvidevali, da lahko politicna kultura kdaj pade tako nizko. mimogrede, ce mislite, da ima Hojs tezave z izrazanjem in pisanjem, se motite. tole je se zelo zgledno glede na nekatere ostale (bivse) poslanke in poslance. najvecja tema je bil Jozef Jerovsek, tisto je bilo dobesedno v Silcevem stilu. trije smo bili potrebni za razvozlavanje njegovih pisnih carovnij.
 10. ne bo cisto drzalo. Jansa je Hojsov nepreklicni odstop takoj sprejel, le v zakonsko dolocenem roku odstopa ni posredoval predsedniku DZja. pravniki so povedali, da je gladko izigral sistem, konsekvenc pa ne bo, ker zato niso predvidene. kot so ti ze povedali, je Ceferinova ekipa takoj po prevzemu Uefe sprejela omejitev mandatov. tudi sam sumim, da bo sel v to smer. ceprav je FIFA prava mafijska zdruzba in Infantino vodja te mafije, posledicno mocno dvomim, da bo kogarkoli spustil zraven. kakor sem razbral s Ceferinovih odgovorov (in odgovorov njegovega fotra), ga notranja politika zaradi obcega stanja ne zanima in se je ne bo lotil, bi pa verjetno pristal na svoj pridonos, ce bi se oblikovala neka vlada 'narodne enotnosti', preko katere bi se slo v resne druzbeno-ekonomske strukturne reforme. mimogrede kmjr, zakaj ni vsaj nekaj tisoc primorcev pred predsednisko palaco ali pa vsaj na trgu v Kopru, zoper predsednika drzave in njegove prihajajoce izdaje v Bazovici? takega zatisja od vas res nisem pricakoval.
 11. hawa meyta

  [WIP] LEGO kišta

  komaj cakam na tvojo resitev ohisja.
 12. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  heh, za katerega je zasluzen sam dr. Stare. potem so cez leta Ekipini novinarji na tekmi Bayerna v CL koncno prisli do Hasota in ga povprasali o Ajdovscini, tip pa ni imel pojma, kje to sploh je. :d ...ce je pameten, bo obdrzal obe sluzbi, itak bo septembra ze letel iz Dinama. tocno tako! prvic si bo s to potezo zjebal mitski status na Rijeki, in to - zakaj? da mu bo un dripec iz Bosne diktiral formacije in postave? skoda je Keka, da se spusca tako nizko. bi razumel, ce bi potreboval finance, sicer je pa to zgolj Savdska Arabija #2. haha, legendarni meet se je zgodil pred leti vzporedno s Challegate afero. nikol ne bom pozabu preplasenih obrazov Weraziela n Berbasecksa, ko sem ju vprasal, ce je to prava miza za metnoge meet. De Colo in Vesely potrjeno ostajata v Fenerju, tako da ogrodje ostaja isto. ostalo bo ze Kokoskov nametal skupaj. a ni bilo receno, da Campazzo zagotovo ostaja in je zato tud Prepelic odsel v Valencio? Zoran Dragic je medtem tud potrdil, da bo menjal klub. me pa matra firbec, kam bo naslednje leto sel Žoc.
 13. evo, kot napovedano, so se pokrajinski odbori DeSUSa pocasi ze zaceli obracati proti Pivcevi. vceraj ji je ljubljanski odbor ob njeni prisotnosti ze izglasoval nezaupnico. verjetno jim je pocasni postalo jasno, da bodo v primeru ostanka v tej koaliciji na naslednjih volitvah trepetali za uvrstitev v parlament. novica dneva je pa itak ta, da Jansa ni v odrejenem roku obvestil DZja o NEPREKLICNEM odstopu Hojsa. in zdaj spet nihce ne ve nic; Zorcic ni bil obvescen o odstopu, Hojs ni govoril z Janso in ne ve, ce je se minister, Jansa se raje pogovarja o komunizmu v Evropi, vi drzavljani se pa lepo jebite. smo sami sebi v posmeh, drzava v rangu Nikaragve. ni cudno, da nas nihce ne more jemat resno.
 14. hawa meyta

  Primera Division

  evo, baje letos ne bomo nic kupovali, samo prodajali bomo. nacrtuje se 6-7 odhodov, plus Bale, ce bi se nas kdo usmilil. verjetno to pomeni, da se bodo vrnili tudi nekateri igralci, ki so sedaj na posoji.
 15. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  ce ne bi bil Juvetus strah in trepet italjanskega fuzbala () in ce bi bil Nacio vsaj na polovici forme izpred predkoronskega obdobja, bi se upal trdit, da bi bil neapeljski majster sposoben zajebat tud tole ze dobljeno prvenstvo. drugi polcas vcerajsnje tekme gre pa gladko med top 3 polcase celotne letosnje sezone v vseh ligah.
×
×
 • Ustvari novo...