Skoči na vsebino

hawa meyta

Vesoljc
 • Število vsebin

  1 061
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

222 Jezus

Več o članu hawa meyta

 • Stopnja
  obvlada hendling, najbolj pa kobro!
 • Rojstni dan 24. septembra

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. hawa meyta

  [udarna] avto tema

  misliš? hm, močno dvomim. kvečjemu so avtomobili pri nas nekoliko dražji kot v Nemčiji, kar je glede na velikost slovenskega trga in njegovih zakonitosti kar logično. zanimivo, stvar okusa in voznih preferenc, verjetno. jaz se pa recimo še nikol v življenju nisem peljal lepše, kot zdaj dvakrat ali trikrat, ko sem šel s trojko na dve ali tri poti z 800km+ razdalje. nekje pri Benetkah sem kar zapadu v rahlo šofersko depresijo zaradi bližine Ljubljane in konca poti. sicer vem, da se mi boš smejal, ampak a veš s katerim avtom sem se tudi peljal neverjetno lepo? Kia Xceed. sicer je bila polno opremljena z avtomatskim menjalnikom, ampak jezoskristos kakšen avto dobiš za 25k. o navadni, bencinski izvedbi, primerjava vstopnega modela nove Mokke in nove CX3. iskreno povedano ti ne znam čist dobro odgovorit na to vprašanje. enostavno mi je blizu občutek s katerim sediš in voziš avto. celoten komplet, se pravi izgled, lega avtomobila, občutek pri vožnji, rahlo minimalistična notranjost,- vse ima neko naravno logiko. če obožuješ vožnjo, se rad udobno pelješ in si bolj nedeljske sorte voznik (kar pač jaz sem, ker sem agresijo iz sebe izživel že pred časom) - potem sploh ne vem, kaj bi še lahko probal vozit v tem razredu, da bi mi izvabilo take občutke.
 2. kakšna izvedba ID3 pa je 45k? včeraj so objavili vstopno ceno za ID4 in je le ta nastavljena na fakin 50k.
 3. hawa meyta

  [udarna] avto tema

  izključno glede cene, pri ostalem sem roko na srce kar navdušen. če je pa cena tam-tam z Mazdo, pa itak raje vzamem slednjo. heh, zanimivo. ker trenutno vozim Forda, sem tudi sam najprej tipal za Focusom (Active), ampak me je nova službena Mazda 3 tako navdušila, da sploh ne morem razmišljat več o ničemer drugemu.
 4. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  heh...ce samo pomislim, da Bohar dobiva isti denar v Osijeku, kot ga je recimo Cesar dobival zadnja leta v Chievu, ne.me.zafrkavat. bomo videli, kako se jim bo na koncu iztekel njihov eksperiment s prioritiziranimi sportnimi panogami. dokler je AdolfOrban na oblasti in se samo izdajajo direktive komu preko koga koliko nakazat, bo slo, ko ga bo pa raja enkrat odnesla z oblasti, se bo pa vsa piramida brzkone hitro podrla.
 5. hawa meyta

  [udarna] avto tema

  sem imel kar velika pričakovanja glede nove Mokke, ampak so me čisto razočarali. vstopni model bo stal enako, kot je recimo vstopni model Mazde CX3, cena vstopnega električnogonilnega se začne pa pri 33k brez subvencij.
 6. hawa meyta

  Cestna golazen

  žal ne, kot je rekel že prijatelj tiesto, bodo dali (pričakovano) Dumoulinu šanso. torej za Roglo verjetno odpadejo belgijske klasike, odpelje SP v nedeljo, potem pa na Vuelto. žal ti moram sporočit slabo novico, da so v pretežni meri vsi Nizozemci podmukle, egoistične pizde. razen če res kaj rabijo od tebe...
 7. hawa meyta

  Premier League

  prva izbira je bil itak Gvardiol, ampak se je Bielsa pametno odločil izstopit iz bitke z Liepzigom.
 8. ...zdaj se Janša in Kučan nimata več časa kregat, ker...
 9. največja fora je v tem, da Trumpadur še ni izustil imena kandidatke, Republikanci se pa že na ves glas derejo, imamo glasove, imamo glasove.
 10. hawa meyta

  Primera Division

  so ga že videli v Europarku v Munchnu, zgleda je vse zmenjeno.
 11. hawa meyta

  Cestna golazen

  heh, ravno berem intervju z njegovim prvim trenerjem, pravi, nikoli vec se ne bo mogel tako 'slepat' na nekoga drugega, kot se je na TDF. od nedelje naprej bo imel do konca zivljenja na hrbtu crno tarco. Majka je vsaj zame prototip kolesarja, ki bi ga takoj imel v svoji ekipi. odlicen, ko je treba, a hkrati ne dovolj dober, da bi ti lahko kadarkoli sral na GTjih za skupno zmago. kolikor vem o njem je tudi zelo OK oseba, nekonflikten in relativno poslusen. i-de-al-no. ...s tem, da je treba upostevat se cca. 7s-10s, ko je menjal kolo. italjanska klika znotraj UAEja je zelo mocna (in njihovi sponzorji) in sklepam, da je njim v interesu poslat Pogija na Giro. plus, kar predstavljam si na tisoce Slovencev ob cesti na alpskih prelazih.
×
×
 • Ustvari novo...