Skoči na vsebino

hawa meyta

Vesoljc
 • Število vsebin

  251
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

37 Fant od fare

Več o članu hawa meyta

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. hawa meyta

  Primera Division

  heh, Mendes naj bi pritisnil na Lima in v naslednji sezoni naj bi bil trener Valencie njegov novi varovanec,- ta-daaam, Laurent Blanc.
 2. hawa meyta

  Cestna golazen

  3 ali 4 (ne spomnim se točno) elite ekipe so sporočile, da ob morebitni odpovedi TdF-a zagotovo razpustijo moštva.
 3. v vsakem NORMALNEM zdravem okolju bo igralec s presežkom predanosti in vdanosti na treningih (in prijateljskih tekmah) slej ali prej dobil priložnost, ali raje, več njih. če pa okolje ni zdravo (kuverte, trenerjev ego, ali pa pač zgolj dejstvo, da nekomu nisi simpatičen), potem je pač treba razmišljat o spremembi okolja. mimogrede, Jan Mlakar je pretekli vikend prvič letos dobil priložnost igrat fuzbal v prvi ekipi. :avadodo: problem Adnana Januzaja je IMO klasičen problem 98% vseh mladih fuzbalerčkov z dobre pol sezone; kar naenkrat je vsak teden gora denarja na računu,- LooL, zakaj že bi še naprej vlagal energijo zgolj v eno stvar (takoj Porsche v garažo, zvečer pa Bejtula, Zakvoja, Llira pa Luma za pošvasat)?! in na tej točki se običajno naredi največja ločnica med povprečnimi in dobrimi žogobrcarji; stopnja motivacije za vnaprejšnji vložek dela ob prvi pogodbi, ki ti (lahko) zagotovi življenjsko eksistenco. s tvojo trditvijo o naših pričakovanjih (željah) se absolutno strinjam, če bomo imeli srečo, bomo na vsakih nekaj generacij dobili ven kakšen izstopajoč primerek. mogoče se pa s tvojo drugo trditvijo ne strinjam čist, Dinamovi odpadki so namreč pri nas praktično instantno presežki. odličen primerek je tud Vizinger, ki bi - če ne bi bilo Celja - zdaj verjetno teptal pesek pomešan s travo v drugi ali tretji hrvaški ligi, ali bi se pa čez vikend vozil skozi Šentilj po 1k/mesec v četrto avstrijsko. zarad slovenske lige (in Kosića) se bo pa tip verjetno lepo prodal v tujino in si nagrmadu dovolj evrčkov, za precej lep štart v nadaljno pofuzbalersko življenje. ...ali je pa naša liga res tako jebeno zanič, da lahko praktično vsak rahlo nadpovprečen tujec takoj pohara ligo? :D
 4. zakaj bi vlacil neke zahodnoevropske/svetovne trende na Balkan, ce lahko v nekoliko izpopolnjeni, izpiljeni in modernim casom prilagojeni razlicici se naprej uporabljas stare in veckrat preizkusene nacine/orodja/metode. prvo pravilo politicnega marketinga je, ne menjaj stvari, ki delujejo.
 5. hawa meyta

  COVID-19

  ce zarad specificne politike pustimo kitajsko ob strani, to meni ni niti najmanj presenetljivo. Korejci, Japonci, Singapurci imajo popolnoma drugacno mentaliteto, kot pravis sam. poleg tega imajo ti ljudje se vedno mocno privzgojen cut za skupno dobro in (so)odgovornost za druzbo, v kateri zivijo. individualizem je tam zazeljen samo do tocke, kjer ne skodujes neposredno nikomur okrog sebe. zato si v teh drzavah tezko predstavljam situacije, ki so v Ameriki dogajajo dnevno v nekaj tisoc primerih, kjer jeznoritni posamezniki grozijo s konskvencami, ce jim ne omogocijo vstopa brez mask - za kar oni smatrajo, da je njihova individualna pravica. ...in potem prodajalec dobi 80k $ napitnine, ker eno zmesano baburo ni pustil brez maske v trgovino.
 6. hawa meyta

  Primera Division

  a za kaksno izglasovano nezaupnico/predcasne volitve ni pa nobene moznosti? AS danes nabija nekaj o zamenjavi Neymar - Griezmann in/ali Dembele. CE je kaj resnice na tem, je to se hujse kot v prvem Florovem galakticnem obdobju.
 7. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  ironija je, da sta ravno danasnji in cetrtkov penal najbolj mozni klasicni situaciji.
 8. bo drzalo. poslusal sem podcast z Ronom Hueblom, ki je bentil cez lokalno hrvasko snemalno ekipo zaradi neprestane pijanosti/zadetosti in posledicne popolne nezainteresiranosti.
 9. hawa meyta

  Sports American Way

  Redskinsi se bodo predvidoma preimenovali v Washington Presidents / Washington Generals / Washington Lincolns.
 10. hawa meyta

  Primera Division

  lepa. meni je Betis resnično muka gledat na teh položajih blizu cone izpada, upam, da se jim uspe pobrat. poimensko ekipe zagotovo nimajo slabe. also culeti, da malo podražim; baje sta samo še dve opciji za vašega novega trenerja; Xavi in Jorge Jesus.
 11. heh, dobesedno v petih postih ste poanalizirali vse tisto, kar vleče kvaliteto slovenskega fuzbala na zacelje matere Evrope. prvi problem je, da ne uspemo - pa da se jebeš - sestavit niti enega vsaj za silo kompletnega igralca. ali se nam razvije nor tehničar in znalac, a s pljučno kapaciteto polža lazarja, ki ne omogoča niti 30' resnega evropskega žogobrca (Iličić, Ačimović), ali pa razvijemo nekoga, ki ima vsaj za silo odkljukana oba stolpca, pa ima luknjo v glavi (Cimerotič, Šporar). potem imamo seveda kategorijo zagretih in motiviranih maratoncev, ki pa jim žoga na igrišču povzroča neizmerne težave (Kirmi ipd). omembe vredna je tud kategorija bolnišničarjev, ki le občasno zaidejo na igrišče (Vučkići ipd), sicer so pa na ti z vsem bolnišničnim osebjem. pa seveda ne pozabit še na kategorijo osličkov, ki imajo v sebi nek širok nabor znanj in sposobnosti, a se bojijo svoje sence in bodo verjetno za vedno ostali samo večni talenti (Černigoj ipd). kako NEironično potemtakem, da je trenutno edini moderni slovenski evropski igralec nek modelček, ki se fuzbala ni naučil v Sloveniji. slovenski 'menedžerji' so posebna sorta problemov. imamo natanko enega, ki ima odlične (!) povezave, a žal samo z Italijo. zaradi specifik italjanskega nogometa, pa le redki slovenski igralci spadajo v njihov stil fuzbala. pa daj, ne me jebat, da ne bi Repasi, Celarji, Mlakarji in podobni harali po nekih avstrijskih/belgijskih/nizozemskih/portugalskih ligah, če bi imeli spodobne menedžerje z nekimi malo boljšimi povezavami. naši nadobudneži pa pač odhajajo tja, kamor se jih sploh lahko proda in da se v danem momentu čim več iztrži (Bog ne daj gledat širšo sliko), beri, pade v žep. NAJBOLJ me pa moti naslednje,- in to sem izkusu tud sam na lastni koži, ko sem se profesionalno udejstvoval v športu; ljudje iz našega okolja so načeloma premalo samozavestni in premalo predrzni. medtem, ko so se Hrvati in Srbi trkali po prsih - kako bodo razbili svoje nasprotnike, da jim ne bo nič jasno (čeprav so jih itak na koncu dobili po gobcu tako kot mi), smo mi mirno in tiho opazovali svojo okolico in bolj ali manj čakali, da se bo vse skupaj začelo. in to manjka praktično vsem našim športnikom, z res redkimi izjemami (in ni ravno čudno, da so te izjeme praviloma Slovenci s koreninami na jugu). to predrznost in samozavest pogrešam pri teh naših nadobudnežih, ki odhajajo v tujino. pizda, grintaj, grizi, stepi se, ne odnehaj,...ne pa da gre vse v kurac in odigraš v celem letu 70' fuzbala, pa še to v pokalu s francoskimi nižjeligaši. medtem pa gledaš neko jebeno belgijsko ligo in tam en 19 letni pretenciozni Srb, ki je prišel iz fakin FK Beograda, drma levo - desno, ga ni nič strah in ga prav boli kurac, če mu tam en 35 letni klubski inventar v obliki štoperja neki utruja, da bi moral podat.
 12. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  heh, Luka Doncic #2 - Dan Duscak, je ze pristal v Olimpiji, kjer bo zdaj verjetno ahko grel klop mlademu in obetavnemu Roku Leniju Ukicu.
 13. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  saj ti je povedal. cela Spanija se smeje (sodniskim odlocitvam v korist Reala).
 14. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  tekme Reala/Barce, ki jih prenasa Obrez praviloma gledam na mute. ker tolik pizdakate cez njega, sem zdele nekajkrat poslusal njegovo komentiranje. v bistvu ste se precej prizanesljivi do njega.
 15. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  hahaha, Obrez se v cetrtek komentira torkovo tekmo. ne more in ne more pozabit.
×
×
 • Ustvari novo...