Skoči na vsebino

hawa meyta

Vesoljc
 • Število vsebin

  256
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

37 Fant od fare

Več o članu hawa meyta

 • Stopnja
  bi si zmotal joint, pa nima rizle.
 • Rojstni dan 24. septembra

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. hawa meyta

  Sports American Way

  heh, to me malo spominja na Kovalchukov deal z NJ,- potem so pa skenslali pogodbo. mimogrede, tudi Chiefsi razmišljajo o spremembi imena...
 2. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  evo, nisem vedel. :D ...in to je verjetni državni prvak.
 3. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  v Olimpiji se grejo zdaj zarad užaljenosti silencio stampa, to je šele komedija. also, baje se bodo povratne tekme CL igrale na štadionih gostiteljev in ne v Lizboni, kot je bilo prvotno mišljeno. šele potem se vse ekipe preselijo v PortugalijoTM.
 4. tako je. s stotinami ton nakradenega zlata in miljard, ki sedaj ležijo na švicarskih računih. sanje vsakega pravega kapitalista, kot si sam.
 5. za Zeleni gaj na Brdu v Ljubljani (gradil je stanovanjski sklad) lahk povem, da so razen enega oziroma dveh penthausov, vsi ostali prazni. cena je bila (ko sem nazadnje gledal) sitnica, 450k. sicer je pa tole prihodnost, samo ne vem točno, na kateri točki se jim je (že) zataknilo.
 6. hawa meyta

  Primera Division

  heh, Mendes naj bi pritisnil na Lima in v naslednji sezoni naj bi bil trener Valencie njegov novi varovanec,- ta-daaam, Laurent Blanc.
 7. hawa meyta

  Cestna golazen

  3 ali 4 (ne spomnim se točno) elite ekipe so sporočile, da ob morebitni odpovedi TdF-a zagotovo razpustijo moštva.
 8. v vsakem NORMALNEM zdravem okolju bo igralec s presežkom predanosti in vdanosti na treningih (in prijateljskih tekmah) slej ali prej dobil priložnost, ali raje, več njih. če pa okolje ni zdravo (kuverte, trenerjev ego, ali pa pač zgolj dejstvo, da nekomu nisi simpatičen), potem je pač treba razmišljat o spremembi okolja. mimogrede, Jan Mlakar je pretekli vikend prvič letos dobil priložnost igrat fuzbal v prvi ekipi. :avadodo: problem Adnana Januzaja je IMO klasičen problem 98% vseh mladih fuzbalerčkov z dobre pol sezone; kar naenkrat je vsak teden gora denarja na računu,- LooL, zakaj že bi še naprej vlagal energijo zgolj v eno stvar (takoj Porsche v garažo, zvečer pa Bejtula, Zakvoja, Llira pa Luma za pošvasat)?! in na tej točki se običajno naredi največja ločnica med povprečnimi in dobrimi žogobrcarji; stopnja motivacije za vnaprejšnji vložek dela ob prvi pogodbi, ki ti (lahko) zagotovi življenjsko eksistenco. s tvojo trditvijo o naših pričakovanjih (željah) se absolutno strinjam, če bomo imeli srečo, bomo na vsakih nekaj generacij dobili ven kakšen izstopajoč primerek. mogoče se pa s tvojo drugo trditvijo ne strinjam čist, Dinamovi odpadki so namreč pri nas praktično instantno presežki. odličen primerek je tud Vizinger, ki bi - če ne bi bilo Celja - zdaj verjetno teptal pesek pomešan s travo v drugi ali tretji hrvaški ligi, ali bi se pa čez vikend vozil skozi Šentilj po 1k/mesec v četrto avstrijsko. zarad slovenske lige (in Kosića) se bo pa tip verjetno lepo prodal v tujino in si nagrmadu dovolj evrčkov, za precej lep štart v nadaljno pofuzbalersko življenje. ...ali je pa naša liga res tako jebeno zanič, da lahko praktično vsak rahlo nadpovprečen tujec takoj pohara ligo? :D
 9. zakaj bi vlacil neke zahodnoevropske/svetovne trende na Balkan, ce lahko v nekoliko izpopolnjeni, izpiljeni in modernim casom prilagojeni razlicici se naprej uporabljas stare in veckrat preizkusene nacine/orodja/metode. prvo pravilo politicnega marketinga je, ne menjaj stvari, ki delujejo.
 10. hawa meyta

  COVID-19

  ce zarad specificne politike pustimo kitajsko ob strani, to meni ni niti najmanj presenetljivo. Korejci, Japonci, Singapurci imajo popolnoma drugacno mentaliteto, kot pravis sam. poleg tega imajo ti ljudje se vedno mocno privzgojen cut za skupno dobro in (so)odgovornost za druzbo, v kateri zivijo. individualizem je tam zazeljen samo do tocke, kjer ne skodujes neposredno nikomur okrog sebe. zato si v teh drzavah tezko predstavljam situacije, ki so v Ameriki dogajajo dnevno v nekaj tisoc primerih, kjer jeznoritni posamezniki grozijo s konskvencami, ce jim ne omogocijo vstopa brez mask - za kar oni smatrajo, da je njihova individualna pravica. ...in potem prodajalec dobi 80k $ napitnine, ker eno zmesano baburo ni pustil brez maske v trgovino.
 11. hawa meyta

  Primera Division

  a za kaksno izglasovano nezaupnico/predcasne volitve ni pa nobene moznosti? AS danes nabija nekaj o zamenjavi Neymar - Griezmann in/ali Dembele. CE je kaj resnice na tem, je to se hujse kot v prvem Florovem galakticnem obdobju.
 12. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  ironija je, da sta ravno danasnji in cetrtkov penal najbolj mozni klasicni situaciji.
 13. bo drzalo. poslusal sem podcast z Ronom Hueblom, ki je bentil cez lokalno hrvasko snemalno ekipo zaradi neprestane pijanosti/zadetosti in posledicne popolne nezainteresiranosti.
 14. hawa meyta

  Sports American Way

  Redskinsi se bodo predvidoma preimenovali v Washington Presidents / Washington Generals / Washington Lincolns.
 15. hawa meyta

  Primera Division

  lepa. meni je Betis resnično muka gledat na teh položajih blizu cone izpada, upam, da se jim uspe pobrat. poimensko ekipe zagotovo nimajo slabe. also culeti, da malo podražim; baje sta samo še dve opciji za vašega novega trenerja; Xavi in Jorge Jesus.
×
×
 • Ustvari novo...