Skoči na vsebino

hawa meyta

Vesoljc
 • Število vsebin

  1 127
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

241 Jezus

Več o članu hawa meyta

 • Stopnja
  si po drkanju nikoli ne umije rok.
 • Rojstni dan 24. septembra

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. hawa meyta

  Cestna golazen

  sem pogledal, ampak resno razmišljam, da takšnih linkov sploh ne odpiram več.
 2. hawa meyta

  Cestna golazen

  dobesedno moja najhujša kolesarska nočna mora.
 3. samo poglejta Slovenijo; pri nas je ekonomske predloge ob COVIDu spisal kar AmCham, vlada jih je pa večino sprejela.
 4. hawa meyta

  Sports American Way

  najboljše vloženih 10€ letos. sem ti že pred prvo tekmo finala rekel, da me letošnja situacija z Boltsi neverjetno spominja na tisto pred dvema letoma s Capsi. enostavno se ni moglo zaključit drugače.
 5. hawa meyta

  Primera Division

  predstavljajta si situacijo, ko se Benzema poškoduje. in ob 50+ tekmah v sezoni je nemogoče, da se ne bi...
 6. hawa meyta

  Premier League

  ...zdaj se ga že z Interjem povezuje. also, ne bi se čudil, če je Aouar tik pred podpisom z Arsenalom. Lyon je namreč ravnokar od Milana kupil Paquetaja. druga opcija je sicer ta, da iz Lyona odhaja Depay,- ampak Barcelona baje nima denarja, tako da...
 7. hawa meyta

  Cestna golazen

  intervju s Polancem. tldr; Pogi je vsem kolesarjem v ekipi za darilo podaril gravirane ure, bolj ali manj je cela ekipa razpizdena na Aruja, Pogi je že pred TDFjem stavil vse na kronometer, in, mimogrede, na odločilni dan je bil tako vesel in razposajen, da je večino dopoldneva preplesal v avtodomu. Pogi jutri vozi (verjetno bodo delali za Ruija Costo), Rogla ne. očigledno bo Rogla raje vozila L-B-L.
 8. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  ...pa še 20% od naslednje prodaje, kar bo z malo sreče - kot si omenil že sam - zneslo še cca. 10mil-12mil. modela so dejansko prodali za miljon na eno odigrano tekmo (16 odigranih tekem, 16 miljonov). also, kralj Mendes je v zadnjem mesecu pokasiral 20mil samo od provizij prestopov svojih klientov.
 9. hawa meyta

  Premier League

  ...ker ga Frank kao ne vidi kot klasicnega zadnjega veznega (zakaj potem tip igra?), in bo raje uporabljal zgolj enega zadnjega veznega (Kovacica/Jorginha).
 10. ravno hotel napisat tole... kriminal.
 11. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  Elsner pricakovano dobil nogo v Franciji. skoda, ker jih je Ligue 1 tako grdo nategnila ob koncu lanske sezone. also, Gvardiol v Leipzig, z vsemi mogocimi bonusi Dinamo dobi fucki 20mil. in to za tipa, ki je star 18 let in je za Dinamo odigral cca. 20 tekem. Purgeri.
 12. hawa meyta

  Cestna golazen

  nekje sem danes zasledil, da bo imel ES moznost dupleksa in bo gledalec lahko izbiral/preskakoval med dirkami sam. seveda ne pri nas/po TV, verjetno preko njihovega playerja. also, o Italjanih si vsi mislimo svoje, ampak za nekatere stvari imajo res nos. tip ki si je izmislil tale kader bi moral dobit vse mozne nagrade.
 13. hawa meyta

  Primera Division

  jaz bi tudi želel napisat kaj od Reala, pa dobesedno nimam kaj. kar imam za povedat zdaj, sem itak napisal že decembra 2019, pa potem februarja 2020, pa potem julija,... igra je zelo povprečna (če bi bil zelo iskren, bi moral napisat, da je rahlo podpovrečna), v glavnem se vlečemo ven na momente individualne kakovosti, Zizoujeve srečne roke ali pa občasno s pomočjo čudnih sodniških odločitev. ekipa je popolnoma nezbalansirana (napad), ponekod iztrošena (veza),- pri osmih krilcih v ekipi, ki so skupaj stali cca. 300mil, pa ni nobenega resnega efekta, izjema so občasni(!) prebliski.
×
×
 • Ustvari novo...