Skoči na vsebino

hawa meyta

Vesoljc
 • Število vsebin

  410
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

68 Jezus

Več o članu hawa meyta

 • Stopnja
  ima doma pornografoskop.
 • Rojstni dan 24. septembra

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  tukaj je kratek opis.
 2. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  inside info? mimogrede, Gorica je ostala brez najboljsega igralca, Osuji je ze odsel v Izrael. Dinamo je pa prodal Roka Baturino Ferencvarosu za fuckin miljon, haha. ce bi ga Bravo prodajal, bi verjetno dobili 250k. se vecja forica je ta, da je Suker prodal TV pravice za nore cifre in da bo od naslednjega leta vsak njihov prvoligas dobil samo iz tega naslova najmanj miljon po sezoni. pri nas je ta znesek 50k na klub po sezoni.
 3. ce je ze kdo predlagal tole, se opravicujem, zapisa nisem nasel,- ampak jezuskristus...
 4. hawa meyta

  ZDA vs Evropa

  med studijem sem delal v Kemofarmaciji, zato ti lahko iz prve roke povem, da so marze bolane, ce ne ze kriminalne. in visje kot se pomikava po cenovnem razponu osnovnih sredstev v zdravstvu (kirurske mize, instrumenti, roboti,...), absurdnejse so marze. ker so lahko. ker je vrh politike zlizan z lobiji, ki so na placilni listi teh istih zdravstvenih dobaviteljev in tako je sistem nezmozen kakrsnihkoli relevantnih korekcij. koliko je ze bilo zdravstvenih ministrov, ki so s srcem vstopili v to, da bodo naredili red; pa javna izpostavljanja prof. Noca, pa dr. Breclja in drugih, pa se skoraj popolnoma nic ni spremenilo. no, edino prof. Noc bi moral dobit nagrado za zivljensko delo, ko mu je uspelo zbit (govorim na pamet) 70% marzo dobavitelja pri zilnih opornicah. in ja, spet se lahko samo strinjam s tabo. Slovenci pac nikoli nismo imeli svoje drzave, vedno smo bili potisnjeni v situacijo, kjer smo 'sluzili' drugim. zato danes tudi nimamo odnosa do nje, ampak se naprej individualno zgolj iscemo najboljse pozicije za izigravanje sistema. malo v sali: povprecni Slovenec se preden dobro spregovori, ze poslusa hvalnico o nekem svercerju soli, ki mimogrede se obracuna z nekimi tipi, ki tezijo v nam bliznjih krajih.
 5. ne, nisi, tocno to je poanta clanka. pisec je zgolj hotel povedat, da se 'Svica' zacne v glavah posameznikov, ki ponotranjijo pravila igre in jih potem tudi zivijo. ne pa da se vsako zivljensko situacijo obrne v iskanje izigravanja sistema. ampak zal, raja je taksna, kakrsna je (vsakokratna) oblast. in obratno. zato tukaj Svice ne bo nikoli.
 6. hawa meyta

  COVID-19

  se strinjam s tvojo opazko, po drugi strani pa sem v petek v treh trgovinah videl manj kot 10 ljudi, ki so imeli masko nadeto pravilno (vkljucno s prodajalci). vecini tako ali tako izpod maske gleda ven pol gobca, nosove imajo pa praviloma zunaj cisto vsi. ampak se vedno boljse to, kot cisto nic.
 7. hawa meyta

  ZDA vs Evropa

  v zdravstvu denarja sicer ni nikoli prevec, ampak trdit, da Slovenija ne namenja (ravno) dovolj denarja za (neko normalno) zdravstvo je ob vseh ze tisockrat dokazanih prevarantskih in oderuskih slovenskih dobaviteljih enostavno smesno. dokler se ne bo zamenjalo sistema javnega narocanja, lahko v zdravstvo vlozimo se miljardo, pa stavim desni testis, da korenitih sprememb ne bo. edina resitev nam je v skupnem centralnem narocanju za celoten zdravstveni aparat, pa tistemu, ki bo trdil, da se ne da narocit stvari direktno pri proizvajalcu (brez posrednikov), takoj odrezat jajca in jih obesit na Trg Republike drugim v opomin. sicer pa lahko ze danes poleg obveznega in dodatnega zavarovanja placujes privatnim zavarovalnicam se dodatno dodatno zavarovanje, ki ti omogoci, da preskocis vse mogoce vrste in si bojda ze naslednji dan na vrsti pri specialistu. evo ti tvojih 70€/mesec, pa se zdravstvenega sistema ni treba menjat.
 8. hawa meyta

  Sports American Way

  evo, danes pa tudi STV zacenja s prenosom NHLa.
 9. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  heh, danes pa njegova bjoc objavi njuno skupno sliko z nekega lokalcka. mozno, da gre celo za Roznik. tezko je zivljenje. zenska polovica?
 10. hawa meyta

  Cestna golazen

  res je. celo dva dneva so razkirali zgolj z namenom, da cim optimalnejse nastudirajo menjavo kolesa. Rogla medtem se vecer pred kronometrom ni tocno vedel, ali bo menjal kolo. pa se vedno je bilo zgolj nekaj sekund razlike med njima...
 11. Alojzij se je prakticno 3/4 zadnjega kroga vozil na treh gumah, pa je se vedno zmagal dirko za 5s. sramota za celoten cirkus, da je ena ekipa za deset razredov boljsa od vseh ostalih.
 12. ko sem to napisal tukaj pred zacetkom sezone, sem bil delezen posmehovanja.
 13. KAKSNA SRAMOTAAAAAAA ZA F1, HAHAHA.
 14. heh, sem kar pricakoval taksen izkupicek tega 'mini eksperimenta'. samo Orbit in Jenno sta od vseh komentatorjev doumela poanto clanka.
×
×
 • Ustvari novo...