Skoči na vsebino

hawa meyta

Vesoljc
 • Število vsebin

  1 107
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

231 Jezus

Več o članu hawa meyta

 • Stopnja
  si po drkanju nikoli ne umije rok.
 • Rojstni dan 24. septembra

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. hawa meyta

  Cestna golazen

  kljub vsemu sem na twitterju nasel nekaj belgijskih razumnezev, ki se zdaj opravicujejo () v imenu svojih sonarodnjakov. tocno tole, kar si napisal shadow. reprezentancna dirka je, Belgijci so se kurcili krog in pol, potem je pa Wout ostal v kljucnih trenutkih sam. plus, kar ste tudi napisali, Rogla je fizicno, predvsem pa psiholosko cisto izzet. se za to sesto mesto ne vem cisto dobro, kako ga je spravil skupaj. Pogi je pa tudi potrdil, da je bil njegov edini cilj oziroma nacrt naredit resnejso selekcijo za zadnji krog, pa so ga posredno zafrknili, ker nihce ni sel za njim.
 2. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  haha, prisežem, da si ne znam razložit čist dobr teh njenih videov. po eni strani so kao rivjuji izdelkov, potovanj, hrane, a hkrati pol videa promovira dobesedni softcore porn. trikrat sem šel stran od TVja in trikrat je imel Leicester penal, ko sem prišel nazaj. Beata Kozidrak?
 3. a ni potemtakem največja ironija ravno v tem, da kot edina stranka v slovenski politiki s strukturo delovanja stroge vojaške komande podajanja ukazov od zgoraj navzdol,- in edina, ki ji dejansko lahko prilimaš katerega izmed 'izmov' - ravno SDS? jaz mislim, da v - kot ti praviš - 'normalni' demokratični družbi razvite Evrope ni stranke, katere voditelj že 25+ let ne bi imel protikandidata na strankarskih volitvah in to ne glede na dosežen rezultat na volitvah. sicer pa, konec koncev BMK. moja poanta je samo v tem, da bo z odhodom Janše s političnega prostora odpadlo 98% levičarskih butalcev, katerih edini politični program je 'antijanša'. že to bo precej velik korak k dejanski normalizaciji političnega prostora...
 4. eno čisto btw vprašanje; morda kdo ve, kakšne so možnosti obdržat e-poštni naslov (Telekom) ob menjavi ponudnika? še velja, da lahko proti plačilu še vedno uporabljaš njihov poštni predal?
 5. hawa meyta

  Cestna golazen

  sem zdajle se enkrat pogledal, pravilno sem videl. WVA je bil ob skoku tik ob Alaphilippu, pa kljub svoji bestialni moci ni mogel niti slucajno sledit pospesku. zabar je dobesedno v 100m naredil 35m prednosti, ce ne se 10m vec.
 6. hawa meyta

  Cestna golazen

  nujno si moram(o) se enkrat ogledat pozicijo WVAja ob skoku Alaphilippa. lahko da sem WVAja zamenjal s kaksnim drugim Belgijcem, ampak prisegel bi, da je bil Alaphilippu za ritjo, pa se mu je slednji vseen odpeljal gladko mimo. ko sem videl na spustu imena lovilcev Alapihilippa, mi je bilo jasno, da ga ne bodo ujeli zaradi nesloznosti.
 7. hawa meyta

  Cestna golazen

  dobra dirka in lepa uvrstitev. zelo zadovoljen.
 8. hawa meyta

  Cestna golazen

  mene prav fascinira, kako Alaphilippe dobiva etape in dirke na identicen nacin, pa mu kljub temu nihce ne more nic.
 9. hawa meyta

  Cestna golazen

  evo, so ravnokar povedali na RTV, Pogi je sel all in, ker se ni prevec dobro pocutil in ne bi mogel pomagat Rogli, zato je probal na presenecenje.
 10. hawa meyta

  Cestna golazen

  nobene prave sloznosti zadaj, IMO je Alaphilippe dobil tole.
 11. hawa meyta

  Cestna golazen

  zdaj mi je se toliko bolj zal za Pogija...
 12. hawa meyta

  Cestna golazen

  Alaphilippe, kako nepricakovano, haha...
 13. hawa meyta

  Cestna golazen

  predstavljajte si, da bi bil tukaj se zdrav Mohoric...
 14. hawa meyta

  Cestna golazen

  ...prevec zadaj se vozi, samo to...ko bo resen skok, ne bo mogel niti probat odgovorit...
×
×
 • Ustvari novo...