Skoči na vsebino

hawa meyta

Vesoljc
 • Število vsebin

  242
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

31 Fant od fare

Več o članu hawa meyta

 • Stopnja
  bi si zmotal joint, pa nima rizle.
 • Rojstni dan 24. septembra

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. hawa meyta

  Primera Division

  lepa. meni je Betis resnično muka gledat na teh položajih blizu cone izpada, upam, da se jim uspe pobrat. poimensko ekipe zagotovo nimajo slabe. also culeti, da malo podražim; baje sta samo še dve opciji za vašega novega trenerja; Xavi in Jorge Jesus.
 2. heh, dobesedno v petih postih ste poanalizirali vse tisto, kar vleče kvaliteto slovenskega fuzbala na zacelje matere Evrope. prvi problem je, da ne uspemo - pa da se jebeš - sestavit niti enega vsaj za silo kompletnega igralca. ali se nam razvije nor tehničar in znalac, a s pljučno kapaciteto polža lazarja, ki ne omogoča niti 30' resnega evropskega žogobrca (Iličić, Ačimović), ali pa razvijemo nekoga, ki ima vsaj za silo odkljukana oba stolpca, pa ima luknjo v glavi (Cimerotič, Šporar). potem imamo seveda kategorijo zagretih in motiviranih maratoncev, ki pa jim žoga na igrišču povzroča neizmerne težave (Kirmi ipd). omembe vredna je tud kategorija bolnišničarjev, ki le občasno zaidejo na igrišče (Vučkići ipd), sicer so pa na ti z vsem bolnišničnim osebjem. pa seveda ne pozabit še na kategorijo osličkov, ki imajo v sebi nek širok nabor znanj in sposobnosti, a se bojijo svoje sence in bodo verjetno za vedno ostali samo večni talenti (Černigoj ipd). kako NEironično potemtakem, da je trenutno edini moderni slovenski evropski igralec nek modelček, ki se fuzbala ni naučil v Sloveniji. slovenski 'menedžerji' so posebna sorta problemov. imamo natanko enega, ki ima odlične (!) povezave, a žal samo z Italijo. zaradi specifik italjanskega nogometa, pa le redki slovenski igralci spadajo v njihov stil fuzbala. pa daj, ne me jebat, da ne bi Repasi, Celarji, Mlakarji in podobni harali po nekih avstrijskih/belgijskih/nizozemskih/portugalskih ligah, če bi imeli spodobne menedžerje z nekimi malo boljšimi povezavami. naši nadobudneži pa pač odhajajo tja, kamor se jih sploh lahko proda in da se v danem momentu čim več iztrži (Bog ne daj gledat širšo sliko), beri, pade v žep. NAJBOLJ me pa moti naslednje,- in to sem izkusu tud sam na lastni koži, ko sem se profesionalno udejstvoval v športu; ljudje iz našega okolja so načeloma premalo samozavestni in premalo predrzni. medtem, ko so se Hrvati in Srbi trkali po prsih - kako bodo razbili svoje nasprotnike, da jim ne bo nič jasno (čeprav so jih itak na koncu dobili po gobcu tako kot mi), smo mi mirno in tiho opazovali svojo okolico in bolj ali manj čakali, da se bo vse skupaj začelo. in to manjka praktično vsem našim športnikom, z res redkimi izjemami (in ni ravno čudno, da so te izjeme praviloma Slovenci s koreninami na jugu). to predrznost in samozavest pogrešam pri teh naših nadobudnežih, ki odhajajo v tujino. pizda, grintaj, grizi, stepi se, ne odnehaj,...ne pa da gre vse v kurac in odigraš v celem letu 70' fuzbala, pa še to v pokalu s francoskimi nižjeligaši. medtem pa gledaš neko jebeno belgijsko ligo in tam en 19 letni pretenciozni Srb, ki je prišel iz fakin FK Beograda, drma levo - desno, ga ni nič strah in ga prav boli kurac, če mu tam en 35 letni klubski inventar v obliki štoperja neki utruja, da bi moral podat.
 3. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  heh, Luka Doncic #2 - Dan Duscak, je ze pristal v Olimpiji, kjer bo zdaj verjetno ahko grel klop mlademu in obetavnemu Roku Leniju Ukicu.
 4. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  saj ti je povedal. cela Spanija se smeje (sodniskim odlocitvam v korist Reala).
 5. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  tekme Reala/Barce, ki jih prenasa Obrez praviloma gledam na mute. ker tolik pizdakate cez njega, sem zdele nekajkrat poslusal njegovo komentiranje. v bistvu ste se precej prizanesljivi do njega.
 6. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  hahaha, Obrez se v cetrtek komentira torkovo tekmo. ne more in ne more pozabit.
 7. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  zadnjih 5-6 let smo bolj ali manj zasluzeno pljuvali Benzemaja, zdaj je pa prakticno najboljsi igralec v polju. fakin ironija.
 8. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  zadnjic sem skoraj crknil od smeha, ko sem videl idealno peterico spanskega prvenstva; na poziciji centra je bil izbran eno najvecjih drv Uniona Olimpije vseh casov - fakin Shermadini. me pa nenormalno matra firbec, kam bo sel naslednje leto Žoc. also, fakin Real...ze dvakrat me je zmanjkal med tekmo.te nase partije so ratale enako zanimkve kot dirke F1 v nedeljo po kosilu
 9. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  nah, saj ni prevarant v tem smislu,- sam Bog ve, ce je kdo v zadnjih 10 letih pokasiral vec kant od njega. poleg tega je tip zasluzen za eno vecjih revolucij v svetu nogometa ever, pa se skreiral in vodil je verjetno najboljso nogometno ekipo vseh casov. ampak to kar dela od odhoda iz Barcelone naprej...pickica je.
 10. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  heh, obljubili so, da bodo koncali s piratiziranjem, ali ipak, kdo bi verjel tem ljudem. also, Ajs, si prebral Guardiolino jokanje, kako bo treba korenito prevetrit ekipo? pa gre novih 300mil. ce izvzamem njegovo obdobje iz Barcelone, je tip naproti recimo Kloppu cedalje vecji prevarant.
 11. hawa meyta

  [WIP] LEGO kišta

  dobesedno epsko. cestitam!
 12. hawa meyta

  Primera Division

  ce rumorji vsaj malo drzijo, je Camavinga prakticno ze Realov. Zidane je zaljjubljen vanj in staremu tezi non stop, podobno, kot je bil to primer pri Hazardu ali pa se prej pri Varanu. zavedam se tradicionalnih tezav proti Atlethicu, ampak sorry...ce nismo sposobni premagat letosnjega Bilbaa, potem si pac niti pod razno ne zasluzimo naslova. stari dobri multipraktik, Nacho.
 13. hawa meyta

  Ozark

  pametno. boljse stiri kvalitetne sezone, kot pa vlecenje zadeve v nedogled in potencialna izguba kvalitete.
×
×
 • Ustvari novo...