Skoči na vsebino

hawa meyta

Vesoljc
 • Število vsebin

  296
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

49 Jezus

Več o članu hawa meyta

 • Stopnja
  si mota čistaka, ker tobak is bad, mkay!
 • Rojstni dan 24. septembra

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. neuradno; NZS naj bi dobila cca. 800k odskodnine za Keka. Keka nasledi predvidoma eden izmed dvojice Milanic (forsira mariborsko/primorski lobij) ali Gliha (forsira ljubljanski lobij). Bog nam pomagaj. ampak priznajmo si, Glihove tiskovke bi cakali podobno nestrpno, kot smo Katanceve.
 2. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  zdaj se je Matavž 'prodal' k Arabcem. me prav zanima, kako dolgo bo zdržal tam (nov zlat BMW incoming ). ena mojih večjih bolečin v življenju. zarad ene jebene glupe babe nisem hodil... vem pa, da je bil eden izmed udeležencev tega žogobrca tudi legenda metnog Kosinus. sem šel prav gledat; majko mila, kakšne cifre... kaj resen denar naredi s človeka; v 'naši' družbi je eden v dveh letih reeees močno obogatel. po šestih mesecih se nihče ni več hotel družit z njim, ker je tip ratal totalno nemogoč. vedno sem si v brk govoril, da v primeru resnih dinarčkov jaz pa že nikol ne bom tak. zdaj ko sem videl to sceno s prve roke, močno dvomim, da se lahko nek povprečen človek kako upre silam zlobnicam, ko so resni denarji v igri. imeli bodo italjansko in francosko ligo, poljsko ligo, španski pokal, ko ESju potečejo pravice za Balkan, pa tudi Bundesligo.
 3. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  mimogrede, ravnokar berem poročilo o tem, kaj je danes predvajal RAI 1 na svojem programu; del ceremonije v Bazovici. o požigu in vračilu narodnega doma bojda niti ene samcate besedice. in Matarella ni hotel spregovorit za slovenske medije... medtem pa prihajajo na plano informacije, o katerih do sedaj v širši javnosti nismo vedeli nič. da bi narodni dom dejansko prišel v slovenske roke, morajo v Rimu v najboljšem primeru spremeniti člen(e) zakona, verjetno pa kar cel zakon. koliko bo politične volje zato, si lahko le kislo predstavljamo. še za jebena sredstva, ki po zakonu pripadajo naši manjšini v Italiji moramo pošiljati posebne odposlance in delegacije, heh. v najboljšem primeru bo narodni dom predan na uporabo v desetih letih, pravijo poznavalci. nateg. poklek. in izdaja. ni nam pomoči. samodestrukcija na najvišjih možnih obratih. OK, zdaj pa res dovolj.
 4. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  slovenska zastava je na narodnem domu zgolj začasno oziroma simbolično, v roku nekaj dni jo bodo sneli. da bo narodni dom defakto pristal v rokah slovenskih zamejcev, bo trajalo leta. leta! to, da italjanski predsednik izusti in izpostavi najbolj očitno dejstvo, ne pove kaj dosti o njegovi pripravljenosti pogleda na širšo sliko tozadevne problematike. dejanje je kvečjemu priljiznjeni standardni makaronarski obrat, kjer so navidezno spravljiva dejanja in sladke besede običajno uvod v prihajajoče obče politične predvsem pa medijske manipulacije. Salvinijev molk (mimogrede, poudaril je - trenutno(!) ne komentiram) je več kot zgovoren. še malce se umiri koronapanika, poletja bo počasi konec in verjamem, da bodo jeseni črnosrajčniki spet hitro aktivirali svoje brigade po Trstu in zaledju. ne moreš ponavljati venomer enih in istih napak in pričakovati drugačen izplen. žal so pač naši zahodni sosedje popolnoma nekredibilen partner in jim nikoli,- ampak res nikoli ne moreš zaupat. tovrstna Pahorjeva gesta je ena največjih izdaj v zgodovini samostojne slovenske države. podpiram pomiritev strasti, podpiram spravne geste. a oba verjetno zelo dobro poznava resnico tiste fojbe. sicer bomo zgodbo končali kje? se bomo poljskim židom opravičevali za koncentracijska taborišča v imenu nekoga drugega? in potem se najvišja državna politika od leta 1991 naprej čudi, kako je stari klavec iz Kumrovca v očeh več kot polovice prebivalstva še vedno ocenjen kot zgodovinsko pozitivna osebnost. bi se moj K italjanski fašistki podprti s pokrajinsko politiko takole delali norca iz slovanskih barbarov,- kar, če se prav spomnim italjanskih izrekov, še vedno smo. se opravičujem, ampak tole sem res mogu dat iz sebe. ne bom več smetil s politiko.
 5. hawa meyta

  NBA tema

  heh, Westbrook pozitiven...
 6. hawa meyta

  Sports American Way

  heh, isto sem posmilil sam. shiiiet, najmanj 9 pitsburških pingvinčkov je imelo bližnje kontakte s COVID okuženo osebo.
 7. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  kaj je Pahor danes že izdal celotno primorsko? alora, pridem več k'sno.
 8. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  kaj je City že pomiloščen? alora, pridem več k'sno.
 9. hawa meyta

  Sports American Way

  heh, ne Presidents/Generals/Lincolns, sedaj se baje agitira za spremembo v Red Tails.
 10. hawa meyta

  Cestna golazen

  "Že v osnovni šoli sem si želela napisati knjigo. Da jo izdaš, moraš imeti nekaj povedati in ta trenutek se mi zdi primeren," o svojem knjižnem prvencu Kilometer nič razmišlja Lora Klinc, partnerica Primoža Rogliča.
 11. verjetno je itak BS, ampak pojavljajo se govorice, da Viole za danes zahtevajo poraz svoje ekipe,- da ne bi prevec pomagali Olimpiji.
 12. uuuu, James Bond hotel. tole je permanentno zaprt, si mogoce kaj videl?
 13. tako ja, glej tukaj.pac, slovenska verzija Beverly Hillsa. ampak saj pravim, zaradi zakonov ne bodo mogli ogradit soseske, tako da (razen verjetno brutalnih cen) take ekskluzive kot so si jo zamislili ne bo. mimogrede, tale projekt se zna fino zavlect, ker ce drzijo pricevanja starejsih prebivalcev Brda, Vrhovcev in Bokalcev, tam pod zemljo lezi kar nekaj cloveskih kosti. pa ne samo iz bliznje pretekle zgodovine, temvec tudi kaj dlje nazaj. ne. govorim o teh stanovanjih, ki so ob glavni cesti (direktno na nasprotni strani zdaj ob Hoferju gradijo nova stanovanja). stanovanja o katerih govoris ti, so takoj za temi, o katerih govorim jaz.
×
×
 • Ustvari novo...