Skoči na vsebino

hawa meyta

Vesoljc
 • Število vsebin

  483
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

76 Jezus

Več o članu hawa meyta

 • Stopnja
  obvlada otorinolaringološko felacijo. V miže!
 • Rojstni dan 24. septembra

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  finito, Chupo master jinx.
 2. hawa meyta

  Primera Division

  Athletic, (Bilbao) ne Atletico (Madrid).
 3. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  heh, samo so res na Zidanes y Pavones gabaritih.
 4. hawa meyta

  ZDA vs Evropa

  Čehi so danes debelinkota lepo po diplomatsko odjebali, češ, nobenih zavez ne mislimo podpisovat neposredno z vami, lahko pa insigniramo izjavo usklajeno s celotno EU. o tem, kako na široko bomo odprli ritnici jutri mi, raje ne pomislim. Lord Ismay, generalni sekretar NATA je nekoč rekel; to keep Russia out, Americans in and Germans down. jenkiji so pač taki, da ne odidejo prav radi. odhajajoča ameriška vojska se bo iz Nemčije prestavila le bolj na vzhod, na Poljsko, oziroma v baltske države. Rusko živčnost in nelagodje zaradi jenkijev bomo v pretežni meri spet pokasirali mi, Evropejci. upoštevati moraš, da je država Libanon francoska pogruntavščina, nekoč namenjena vzdrževanju prisotnosti krščanov na bližnjem vzhodu. njegov obisk žal ni potrebno gledat skozi prizmo humanitarizma, temveč kot utrjevanje francoskega vpliva na tem prostoru.
 5. hawa meyta

  Primera Division

  pri Athleticu je v tem trenutku 6 pozitivnih, dohtarji pravijo, da bo končna številka verjetno na koncu dvakrat višja.
 6. hawa meyta

  Sports American Way

  tekma je trajala 6h in 13min.
 7. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  Lewandowski je boljši od Messija. lp, Lothar Matthaus
 8. hawa meyta

  Cestna golazen

  dobesedno se jokam od sreče, ko gledam te dirke. kljub dejstvu, da so nas naši kolesarji lepo postopno pripravljali na uspehe z etapnimi zmagami na GCjih, dobljeno Vuelto, se ob vseh teh prenosih še vedno ščipam od nejevere. radost dneva? TJV gor, TJV dol, mal pričanja o Ineosu, Bernalu, Pinotu, Alaphillipu, a jebogasunce, Pogačar (relativno) pod radarjem končal etapo pred Rogličem. skratka, na tem mestu vstavljam še enkrat prvi stavek tega zapisa.
 9. glede na dogodke preteklih mesecev, popolnoma pričakovano. mogoče sem sam razmišljal tudi v smeri Keishe Lance Bottoms, ampak očitno so izračunali, da zarad svojega low key profila tudi na jugu ne bi pridonesla kaj dosti. poleg tega je tukaj tudi vprašanje njene prtljage... skratka, The Donaldu se ravnokar na tiskovki že blede. (vsaj) danes ne bo spal (dobro).
 10. čisto sveže, tudi uradno potrjeno, Biden je izbral podpredsednico. ime se razkrije že tekom današnjega dne.
 11. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  tldr; Setienov sin sprašuje krave, če bo Barcelona osvojila CL. also;
 12. hawa meyta

  Primera Division

  baje zdaj celo obstajajo neke kombinacije s top EPL klubi, ker naj bi Real dokončno popustil in vseeno ob posoji kril del njegove plače. Perez je že mesec dni nazaj v intervjuju povedal, da letos zagotovo ne bo nobenih megalomanskih prestopov. 'ne moremo igralce prositi za pristanek na znižanje prejemkov, hkrati pa pripeljati stomiljonskih okrepitev.' verjetno je izjema le kakšno menjavanje igralcev, ampak tud dejstvo da bi se pripeljalo nekoga z 10 miljonsko plačo negira tisto, kar je izrekel Perez.
 13. pred dnevi je bil banner na spletni strani za fantasy...
 14. heh, točno tako. snažilka v fabrki v petek popoldne pozabi pospravit WC, v ponedeljek ob 9h imajo garant kolegij, kjer eden drugemu predstavljajo rešitve, da se to ne bi več ponovilo. zato pač so tam, kjer so.
×
×
 • Ustvari novo...