Skoči na vsebino

hawa meyta

Vesoljc
 • Število vsebin

  1 058
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

221 Jezus

Več o članu hawa meyta

 • Stopnja
  obvlada hendling, najbolj pa kobro!
 • Rojstni dan 24. septembra

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  heh...ce samo pomislim, da Bohar dobiva isti denar v Osijeku, kot ga je recimo Cesar dobival zadnja leta v Chievu, ne.me.zafrkavat. bomo videli, kako se jim bo na koncu iztekel njihov eksperiment s prioritiziranimi sportnimi panogami. dokler je AdolfOrban na oblasti in se samo izdajajo direktive komu preko koga koliko nakazat, bo slo, ko ga bo pa raja enkrat odnesla z oblasti, se bo pa vsa piramida brzkone hitro podrla.
 2. hawa meyta

  [udarna] avto tema

  sem imel kar velika pričakovanja glede nove Mokke, ampak so me čisto razočarali. vstopni model bo stal enako, kot je recimo vstopni model Mazde CX3, cena vstopnega električnogonilnega se začne pa pri 33k brez subvencij.
 3. hawa meyta

  Cestna golazen

  žal ne, kot je rekel že prijatelj tiesto, bodo dali (pričakovano) Dumoulinu šanso. torej za Roglo verjetno odpadejo belgijske klasike, odpelje SP v nedeljo, potem pa na Vuelto. žal ti moram sporočit slabo novico, da so v pretežni meri vsi Nizozemci podmukle, egoistične pizde. razen če res kaj rabijo od tebe...
 4. hawa meyta

  Premier League

  prva izbira je bil itak Gvardiol, ampak se je Bielsa pametno odločil izstopit iz bitke z Liepzigom.
 5. ...zdaj se Janša in Kučan nimata več časa kregat, ker...
 6. največja fora je v tem, da Trumpadur še ni izustil imena kandidatke, Republikanci se pa že na ves glas derejo, imamo glasove, imamo glasove.
 7. hawa meyta

  Primera Division

  so ga že videli v Europarku v Munchnu, zgleda je vse zmenjeno.
 8. hawa meyta

  Cestna golazen

  heh, ravno berem intervju z njegovim prvim trenerjem, pravi, nikoli vec se ne bo mogel tako 'slepat' na nekoga drugega, kot se je na TDF. od nedelje naprej bo imel do konca zivljenja na hrbtu crno tarco. Majka je vsaj zame prototip kolesarja, ki bi ga takoj imel v svoji ekipi. odlicen, ko je treba, a hkrati ne dovolj dober, da bi ti lahko kadarkoli sral na GTjih za skupno zmago. kolikor vem o njem je tudi zelo OK oseba, nekonflikten in relativno poslusen. i-de-al-no. ...s tem, da je treba upostevat se cca. 7s-10s, ko je menjal kolo. italjanska klika znotraj UAEja je zelo mocna (in njihovi sponzorji) in sklepam, da je njim v interesu poslat Pogija na Giro. plus, kar predstavljam si na tisoce Slovencev ob cesti na alpskih prelazih.
 9. hawa meyta

  Cestna golazen

  oja, prosim, prosim, prosim, to bi bilo idealno. ravno danes sem poslušal nek podcast, kako je UAE pokupil malo morje mladih, obetavnih kolesarjev. ampak Pogi rabi pomoč že zdaj, ne čez dve ali tri leta. mimogrede, danes sem dobil inside namig, da Pogi za letos verjetno še ni končal z GTji,- čeprav je še dva dni nazaj omenjal zgolj Liege-Baston-Liege in Flandrijo. če je to res...
 10. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  hm, Dejl Oli bojda na pragu PSGa. je res toliko padel v formi, da se ga očitno prav želijo znebit, ali je v igri londonska verzija Casillasa?
 11. hawa meyta

  Cestna golazen

  jezoskristos, Majka je idealen tip pomočnika za Pogija, četudi ni v top 10. Superman Lopez, hm, kvaliteta ni sporna, ampak tam bi bil ego velik problem.
×
×
 • Ustvari novo...