Skoči na vsebino

hawa meyta

Vesoljc
 • Število vsebin

  306
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

51 Jezus

Več o članu hawa meyta

 • Stopnja
  si mota čistaka, ker tobak is bad, mkay!
 • Rojstni dan 24. septembra

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  kralj! nora zgodbica. tole je za shranit.
 2. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  lepa, tega o davku za nogometne klube z juga pa nisem vedel. berem pa vsako leto, ko se zdruzenje francoskih prvoligasev razburja zaradi Monaca, ki ima podobno prednost pred ostalimi. ampak a ves kaj teh 72 in 111 miljonov pomeni v Kampanji? ko pridejo do naslovnika denarja ni vec, ampak so ze dolzni 5 miljonov. sicer je pa res noro lepo mesto z zelo zanimivim, nevsakdanjim vajbom. skoda, ker so taki cigarini. ...ene par miljonckov na racunu, lepo Grkinjo za zeno, pa si set for life. aja, pa ce bi kdaj zivel v Grciji, bi imel ziher 110kg+. ker tista njihova hrana pa...brez besed. dobesedno samo zrl bi.
 3. ravno to je rekel tud sam Edi, da itak (figurativno) pol reprezentance igra v Italiji, plus, z največjo lahkoto bi si izbral kakšnega primorca, ki bi pomagal pri prevajanju, če bi se izkazalo za potrebno. enostavno jim je zmanjkalo bazena trenerjev, zdaj pa iščejo z lupo naokrog. je pa po drugi strani tudi res, in to je treba priznat, da je Gliha z mlado reprezentanco odigral nekaj fenomenalnih tekem. neeee! kaj če nam ga Portugalska vzame? :D
 4. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  hm, hm, si ziher? napolitanci pravijo, da so popolnoma prepuščeni sami sebi in da zaradi zavednega in zavestnega zavračanja vsega italjanskega v njihovi pokrajini kvečjemu dobijo manj od zakonskega minimuma. ne vem kdaj je nazadnje katerakoli italjanska reprezentanca v kateremkoli športu nastopala v Kampanji? ne upajo, ker bi jih izžvižgali. spomni se samo SP 1990 Italija vs. Argentina v Neaplju, ko so domačini skorajda v večini navijali za Argentino,- pa ne samo zaradi Maradone. vlečejo pa lepe dinarčke pokrajine južno od Kampanije, zato pa vse italjanske reprezentance z veseljem gostijo v Apuliji, Kalabriji, na Siciliji...
 5. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  takšnega finančnega zaledja in moči ne moreš pravno premagat. ne bi se čudil, če nekoč izvemo, da je imel City retainerje pri odvetniških družbah, ki so v prvi vrsti ta zakon sploh spisale za UEFO. kakršen koli drugačen pravni izplen bi bil itak prvovrstno presenečenje.
 6. in enim in drugim se je totalno zmešalo. če bomo šli s takim tempom naprej, bomo pred naslednjimi volitvami dobivali na dom ali v službo še kakšne 'obiske'.
 7. če od Dinama dobijo odškodnino za Keka, potem tokrat definitivno odpade - baje do sedaj daleč največja težava - finančna sredstva. :D je sam povedal, da ima strašno voljo in željo prevzet Slovenijo, ker ima občutek dolžnosti do domovine. in ne denar, ne jezikovna bariera ne moreta bit nobena težava, je povedal. podpišem. fak, takoj podpišem!
 8. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  mimogrede, Osimhen bojda uradno v Napoli za fakin 81 miljonov. s tem je podrl francoski prodajni rekord Nicolasa Pepeja za 1 miljon. očitno Koulibaly res odhaja. dvomim, da bi bila zgolj prodaja Milika zadosti, da bi si napolitanci lahko privoščili skeširati takšen denar.
 9. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  iz čisto normalnega, povprečnega, dobrohotnega človeka, se je spremenil v osorno, ošabno in nepotrpežljivo osebo. do ljudi zunaj naše družbe se je obnašal tako, da je bilo vsem nerodno in posledično se z njim ni hotel več družit nihče. odlična anlogija; kjer je denar le stranski produkt vloženega dela, ponavadi res ni nekega vidnega problema. kjer imaš pa obsesivne požrešneže, so pa stvari običajno diametralno nasprotne.
 10. neuradno; NZS naj bi dobila cca. 800k odskodnine za Keka. Keka nasledi predvidoma eden izmed dvojice Milanic (forsira mariborsko/primorski lobij) ali Gliha (forsira ljubljanski lobij). Bog nam pomagaj. ampak priznajmo si, Glihove tiskovke bi cakali podobno nestrpno, kot smo Katanceve.
 11. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  zdaj se je Matavž 'prodal' k Arabcem. me prav zanima, kako dolgo bo zdržal tam (nov zlat BMW incoming ). ena mojih večjih bolečin v življenju. zarad ene jebene glupe babe nisem hodil... vem pa, da je bil eden izmed udeležencev tega žogobrca tudi legenda metnog Kosinus. sem šel prav gledat; majko mila, kakšne cifre... kaj resen denar naredi s človeka; v 'naši' družbi je eden v dveh letih reeees močno obogatel. po šestih mesecih se nihče ni več hotel družit z njim, ker je tip ratal totalno nemogoč. vedno sem si v brk govoril, da v primeru resnih dinarčkov jaz pa že nikol ne bom tak. zdaj ko sem videl to sceno s prve roke, močno dvomim, da se lahko nek povprečen človek kako upre silam zlobnicam, ko so resni denarji v igri. imeli bodo italjansko in francosko ligo, poljsko ligo, španski pokal, ko ESju potečejo pravice za Balkan, pa tudi Bundesligo.
 12. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  mimogrede, ravnokar berem poročilo o tem, kaj je danes predvajal RAI 1 na svojem programu; del ceremonije v Bazovici. o požigu in vračilu narodnega doma bojda niti ene samcate besedice. in Matarella ni hotel spregovorit za slovenske medije... medtem pa prihajajo na plano informacije, o katerih do sedaj v širši javnosti nismo vedeli nič. da bi narodni dom dejansko prišel v slovenske roke, morajo v Rimu v najboljšem primeru spremeniti člen(e) zakona, verjetno pa kar cel zakon. koliko bo politične volje zato, si lahko le kislo predstavljamo. še za jebena sredstva, ki po zakonu pripadajo naši manjšini v Italiji moramo pošiljati posebne odposlance in delegacije, heh. v najboljšem primeru bo narodni dom predan na uporabo v desetih letih, pravijo poznavalci. nateg. poklek. in izdaja. ni nam pomoči. samodestrukcija na najvišjih možnih obratih. OK, zdaj pa res dovolj.
 13. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  slovenska zastava je na narodnem domu zgolj začasno oziroma simbolično, v roku nekaj dni jo bodo sneli. da bo narodni dom defakto pristal v rokah slovenskih zamejcev, bo trajalo leta. leta! to, da italjanski predsednik izusti in izpostavi najbolj očitno dejstvo, ne pove kaj dosti o njegovi pripravljenosti pogleda na širšo sliko tozadevne problematike. dejanje je kvečjemu priljiznjeni standardni makaronarski obrat, kjer so navidezno spravljiva dejanja in sladke besede običajno uvod v prihajajoče obče politične predvsem pa medijske manipulacije. Salvinijev molk (mimogrede, poudaril je - trenutno(!) ne komentiram) je več kot zgovoren. še malce se umiri koronapanika, poletja bo počasi konec in verjamem, da bodo jeseni črnosrajčniki spet hitro aktivirali svoje brigade po Trstu in zaledju. ne moreš ponavljati venomer enih in istih napak in pričakovati drugačen izplen. žal so pač naši zahodni sosedje popolnoma nekredibilen partner in jim nikoli,- ampak res nikoli ne moreš zaupat. tovrstna Pahorjeva gesta je ena največjih izdaj v zgodovini samostojne slovenske države. podpiram pomiritev strasti, podpiram spravne geste. a oba verjetno zelo dobro poznava resnico tiste fojbe. sicer bomo zgodbo končali kje? se bomo poljskim židom opravičevali za koncentracijska taborišča v imenu nekoga drugega? in potem se najvišja državna politika od leta 1991 naprej čudi, kako je stari klavec iz Kumrovca v očeh več kot polovice prebivalstva še vedno ocenjen kot zgodovinsko pozitivna osebnost. bi se moj K italjanski fašistki podprti s pokrajinsko politiko takole delali norca iz slovanskih barbarov,- kar, če se prav spomnim italjanskih izrekov, še vedno smo. se opravičujem, ampak tole sem res mogu dat iz sebe. ne bom več smetil s politiko.
 14. hawa meyta

  NBA tema

  heh, Westbrook pozitiven...
 15. hawa meyta

  Sports American Way

  heh, isto sem posmilil sam. shiiiet, najmanj 9 pitsburških pingvinčkov je imelo bližnje kontakte s COVID okuženo osebo.
×
×
 • Ustvari novo...