Skoči na vsebino

hawa meyta

Vesoljc
 • Število vsebin

  516
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

78 Jezus

Več o članu hawa meyta

 • Stopnja
  ne ve, kam bi sam s sabo.
 • Rojstni dan 24. septembra

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  tocno to. ampak v nekem trenutku se je moral zgodit nek sirsi psiholoski mentalni narodni preskok. in zakaj so v taksni meri uspeli le oni? v Evropi imas stevilne narode, ki so bili se bolj izpostavljeni teroriziranju, izpostavljeni hujsim vremenskim in podnebnim preizkusnjam, pa jim to ni uspelo vkomponirat v narodno zavest mentalnih ubermenschov. te Svabi so pa dobesedno zindustrializiral, zinoviral, sfilozofiral, zmuziciral, Evropo in svet.
 2. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  sprasujem zato, ker ne vem koga sploh lahko prodate za resne denarje, da bi sli v kompleten rebuild. Griezmanna bi verjetno dobro prodali, Dembele je po vseh poskodbah in mentalnih problemih na slabem glasu, Coutinho je tako/tako...potem pa edini resen denar lahko dobis samo se za Messija...
 3. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  noben filozof, zgodovinar, psiholog,- nihce - mi ne zna razlozit, zakaj imajo ta neumorni glitch od vseh narodov v Evropi ravno Svabi najbol izrazen. zmagovalna mentaliteta in nepopustljivost tega naroda je res fuckin abnormalna.
 4. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  ja! eno resno vprasanje za culete; ce se gre v totalni rebuild, kaksne so sanse, da bi Messi res transferrequestal?
 5. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  v popolnoma isti situaciji kot je danes Barcelona je bil se oktobra oziroma novembra Bayern. sicer ne rezultatsko, kar se pa brezvoljnosti in nemoci tice pac.
 6. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  pa se vi se spomnete tega Bayerna iz zacetka prvenstva, dokler niso novembra zamenjali Kovaca?
 7. hawa meyta

  Fotrov kotiček

  poznamo take. prve tri dni je cas za generalno ciscenje, naslednje tri dni je cas za horikulturo in pletje plevela, nato dva dni za kaksno nagradnjo/popravilo, potem je na vrsti en dan uzitka, potem je pa ze cas za pakiranje in odhod domov. raje ne grem nikamor, kot da mi je to dopust.
 8. ...kaj dela, vemo vsi, mene neverjetno zabava ta njegova jebiveterska ambivolenca. cloveku se ne da bit niti konsistenten pri lazeh, tako zelo mu je vseeno. tisti teden je bilo to najpomembnejse, ja. ampak potem je prisel nov teden, ko so bile prioritete ze drugje. perspektiva ni pretirano slaba, ampak potem ne mores mahinirat s financami.
 9. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  podpisem, to je verjetno njihov zgornji domet. ce imajo se malo srece pri zrebu zraven. obcasno malo pozabimo, zato bi rad spomnu, da je bil klub ustanovljen leta 2009.
 10. hawa meyta

  Cestna golazen

  se strinjam, Ineosu ne verjamem(o) popolnoma nic. Rog!a, Pogi, fantasticno, TJV briljantno.
 11. hawa meyta

  Cestna golazen

  Formolo v stilu Evenepoela.
 12. hawa meyta

  Cestna golazen

  Rogla ze cel zadnji klanec na goni v stojcem polozaju.
 13. hawa meyta

  Cestna golazen

  Froome je razumljivo cisto izven forme, tak nikakor ne more it na TdF.
 14. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  sicer se mi boste smejal, ampak sam nikoli ne bom verjel v vzpon azijskega nogometa v sam svetovni vrh, pa ce vlozijo desetine miljard v ta sport. gre za cist genetsko-mentalne rasne predizpozicije, kjer so sicer sposobni neverjetno podrobnega, strukturiranega, studioznega pristopa in zelezne discipline, nikoli pa ne bodo sposobni visoke mere improvizacije in fleksibilnosti, ki je pa v vrhunskem sportu (sploh v sportih z zogo) nujno potrebna, da ne recem odlocujoca. o telesnih predizpozicijah azijske rase sploh ne bi, ker so v povprecju premajhni, presvoh, prepocasni, poleg tega ne znajo bit (pravilno) pokvarjeni/nesportni, to je tudi velik faktor v nogometni spici. verjetno jim bo s casoma uspelo ustvarit nekaj vrhunskih igralcev (ze zaradi verjetnostnega racuna, ce ne drugega), kaj vec pa dvomim.
 15. hawa meyta

  Cestna golazen

  mimogrede, Quintana je tudi cisto prerojen. Pogi je danes izgubil 1', v cilj je prisel kot 15.
×
×
 • Ustvari novo...