Skoči na vsebino

hawa meyta

Vesoljc
 • Število vsebin

  1 956
 • Dan prve porumenitve

 • Dnevne zmage

  6

hawa meyta je zmagal 17. januar

Bitje hawa meyta je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

806 Jezus

Več o članu hawa meyta

 • Butast stavek
  pozna Teofika iz Fužin!
 • Skotilni dan 24. septembra

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  mislm, da je bil Asvel proti Union Olimpiji, vodimo za 7 pik v gosteh, 45 sekund do konca tekme...na koncu smo izgubili za 4, če me spomin ne vara. le-gen-dar-no.
 2. hawa meyta

  Premier League

  se hecaš? to pišeš ravno v obdobju, ko tretjeligaši z mal sreče ruknejo ven Real, čas, ko mora Barcelona igrat podaljške, Bayern izgubi proti Kielu... Tuchel je imel velike težave s tem, da so mu športni direktorji, predvsem Leonardo - vozili igralce, ki jih ni želel. zato je bil konstanto v prerekanju...
 3. ...to so ti domači mladi fantje, na katerih bomo gradili - do poletja.
 4. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  Danci so (bili) tako zastrupljeni, da igralci niso hoteli odit iz hotela, ker ne bi bili blizu školjke. dva Danska igralca sta bila tako na koncu moči, da nista mogla niti govorit, pravi njihov selektro. aja, pa v dvorani je bilo več kot 1k egiptovskih navijačev, čeprav je izrecna prepoved.
 5. hawa meyta

  Premier League

  Lineker je lepo rekel,- v današnjem nogometnem svetu, bi tudi SAFa odrezali po 12 - 18 mesecih. also...
 6. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  dobesedno posral bi se jim na sredini igrisca med tekmo. pa naj pospravljajo... me pa zanima, ali to pot (zaradi covida?) niso imeli s seboj kuharja, ker obicajno je kuhar sestavni del reprezentance na vseh vecjih tekmovanjih? sicer to ne pomeni, da se ne bi mogli zastrupit, ampak verjetno bi jim vseeno vsaj malo otezili delo...
 7. kolikor se spomnim zapisov medijev, so vse sledi vodile do Jožeta Zagožna, ki pa je - verjetno - na lastno srečo, takrat ravno umrl. ampak vsi indici so takrat obstajali, da je del tranše teh podkupnin prejel on. guglajte za kaj več. v kateri krog ljudi je Zagožen sodil, je pa ja jasno.
 8. hawa meyta

  Cestna golazen

  evo, WvA je tudi rekel, da to nikakor ni presenečenje in da je sam osebno že dlje časa slutil, kaj utegne naredit TD. je imel pa res grozno nesreče v zadnjih letih, kot si rekel; poškodba kolena, potem je fasal neko hudo infekcijo, na TDF se mu je vnela rit, na Vuelti spet neke težave z zdravjem...prej se je pa tip na vsaki dirki potegoval za zmago,- je rojeni zmagovalec (naskakovalec) , kako se ti naj ob vsem tem sčasoma dobesedno sfuka.
 9. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  ...če so pa takrat (tudi tuji) mediji naredili celo doktorsko dizertacijo o tem, ali ji bo njen intimni odnos z onim direktorjem Stocklija prinesel kakšen material, ki drugim tekmovalkam ne bo na voljo. ...imel sem prižgan CNN v trenutku, ko je prišel 'breaking news'. Victor Blackwell in Christie Paul sta imela parih sekundah čisto solzne oči in vidne sledi polzenja solz po licu. najbolj mi je žal, da sem bil premlad v času sojenja OJu, takrat je bil LK verjetno na vrhuncu popularnosti. vsak večer je imel (baje) 20mil gledalcev, kar so abnormalne številke še dandanes za talkshowe...
 10. hawa meyta

  Cestna golazen

  neuradno informacije govorijo o tem, mi pravi bivši sodelavec iz Nizozemske, da je uvidel, da bo težko še kdajkoli konkuriral najboljšim v pelotonu in zaradi tega posledično zapadel v globoko depresijo.
 11. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  Leicester bo kar najebal zdaj, ko Vardyja zaradi operacije kolka dlje časa ne bo. onega iz Stocklija? ta jo je že zdavnaj pustil. razen če ima že novega frenčija? also, Milikova saga je končana, odhaja v Marseille.
×
×
 • Ustvari novo...