Skoči na vsebino

hawa meyta

Vesoljc
 • Število vsebin

  1 136
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

246 Jezus

Več o članu hawa meyta

 • Stopnja
  si po drkanju nikoli ne umije rok.
 • Rojstni dan 24. septembra

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. da lahko narediš (konkreten) korak naprej, moraš najprej opravit s svojo preteklostjo. se pa strinjam s tabo v tem, da ti tud kontemplacija ne pomaga nič, če potem nikoli ne narediš preloma in ne izstopiš iz cone udobja.
 2. heh, po mojih izkušnjah je ravno obratno; oprosti ti vse, samo uspeha v poslu ne. ta nevoščljivost do ljudi, ki so uspeli s poštenim delom mi je ena najbolj cringe zadev v Sloveniji. ne leti to nate, ampak na vse; ne bit preveč zajedljivi, no. trgovine do 200m2 bodo odprte tudi ob nedeljah. tudi Petrol že pripravlja nov nabor (najbolj pomembnih) prehrambenih izdelkov, plus pripravljajo se na podaljšanje odprtja črpalk. hm, mogoče so pa to tiste insiderske informacije, ki jih je dobil Vizjak.
 3. najtežji del si že opravil,- poglobljeno kontemplacijo, zdaj pa akcija. kakor koli ti bomo tukaj modrovali, na koncu je rešitev vedno le ena; prisili se iztopit iz cone udobja. začni z manjšimi koraki, postopoma.
 4. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  zdaj ima francosko zaledje, lahko ustanovi kar svojo ekipo.
 5. hawa meyta

  Premier League

  sweetbabyjesus, Liecester je kupu še Fofano. pol Italije, Španije in Nemčije ga je lovilo, potem pa pride - če se grobo izrazim - 'nek' Leicester in naredi biznis praktično v enem dnevu.
 6. hawa meyta

  Cestna golazen

  sicer bi ga ujeli, ampak fak, kaksna nesreca, da je ravno tam padel. Hirschi. kako je Pogija odrezalo 200m pred ciljem, shiiiiet. samo pogledal je, ko so se mu odpeljali.
 7. hawa meyta

  Cestna golazen

  gleda kdo? se 40km do cilja, UAE se je ravnokar premaknil na celo pelotona in takoj so zaceli resnejse lovit ubeznike (2,11 prednosti).
 8. hawa meyta

  Cestna golazen

  sem pogledal, ampak resno razmišljam, da takšnih linkov sploh ne odpiram več.
 9. hawa meyta

  Cestna golazen

  dobesedno moja najhujša kolesarska nočna mora.
 10. samo poglejta Slovenijo; pri nas je ekonomske predloge ob COVIDu spisal kar AmCham, vlada jih je pa večino sprejela.
 11. hawa meyta

  Sports American Way

  najboljše vloženih 10€ letos. sem ti že pred prvo tekmo finala rekel, da me letošnja situacija z Boltsi neverjetno spominja na tisto pred dvema letoma s Capsi. enostavno se ni moglo zaključit drugače.
 12. hawa meyta

  Primera Division

  predstavljajta si situacijo, ko se Benzema poškoduje. in ob 50+ tekmah v sezoni je nemogoče, da se ne bi...
×
×
 • Ustvari novo...