Skoči na vsebino

hawa meyta

Vesoljc
 • Število vsebin

  1 343
 • Pristopni dan

 • Dnevne zmage

  1

hawa meyta je zmagal 5. oktobra

Bitje hawa meyta je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

350 Jezus

Več o članu hawa meyta

 • Stopnja
  analizira banalne analogije kanalov.
 • Rojstni dan 24. septembra

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. hawa meyta

  Cestna golazen

  uh, ja, se posipam s pepelom. razmišljal sem zgolj o Rogliču, ne pa o celotni ekipi. Hvastija, Gruden in Jerič o dosedanjem poteku Vuelte in kaj lahko pričakujemo v naslednjem tednu.
 2. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  haha, ne vem katera FIFA je to bila, ampak v eni je bil Maribor Teatanic in v ekipi je bil wunderkind Andrej Kvas z nenormalnimi karakteristikami. edina pomanjkljivost je bila stamina, model se je hitro zmatral. na koncu bomo prišli do ironije vseh ironij - Sarri je izvlekel maksimum iz ekipe. ...uuu, stari dobri 'q'. spomnim se, da občasno (sicer redko, ampak OK) ni bilo favla nad golmanom in si lahko dal z lahkoto gol. večino časa si pa fasal rdečega.
 3. hawa meyta

  Cestna golazen

  hmmm...sicer je res, da je TJV danes naredila ogromno napako in posledično je tudi Rogla na koncu nasrkal s solo vožnjo, ampak meni vse to skupaj nekak izgleda kot neka namenska predaja majice nekomu drugemu,- ker konec koncev, zakaj bi se jebali v TJV, če se jim niti ni treba. jasno, nimam nobenih dokazov, zgolj občutek, pač. tudi komentarji ekipe gredo nekako v smislu,- ah, bo že bolje. nobenega situacija ne skrbi kaj preveč. edina nevarnost ki jo vidim je v tem, da je Španija spet razglasila izredne razmere za celotno državo in da se zna zgodit, da nekega večera po etapi samo še zaključijo.
 4. jezuskristus, mea culpa, seveda, Spring, ja. baje je obljubljena za konec februarja 2021.
 5. heh, kot da je pri nas kaj drugače. Američani so dobesedno padli v naš politični svet, kjer se praviloma glasuje proti nekomu in ne za nekoga. sicer pa taki stari fosili, kot sta Trump in Biden zaradi starostnega psihofizičnega upada IMO sploh ne bi smela kandidirat.
 6. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  jaz imam res dolgo lajtungo, sem blazno potrpežljiv človek. vsa ta leta sem se nekako tiho nasmihal pizdenjem nad Obrezovim jokanjem v metnogah, češ, kako te lahko tak slab agitator spravi ob živce. včeraj...včeraj sem mislil, da bom razbil TV. najhujša mi je ta njegova 'fejk objektivnost'. a) sodniki so spet okradli Barcelono. b) pa saj nič ne rečem, Barcelona je res slaba in ni pokazala nič c) Real si popolnoma zasluži zmago, bili so boljši d) ampak to je res smešno, samo Realu se piska penale (pa ne rečem, da ima/nima prav) d) Barceloni se nikoli ne piska penale e) pa kaj bi morala Barcelona še naredit, da bi ji piskali penale f) še Athletic dobi kakšen penal, Villareal tudi, samo Barcelona nobenega baje se Rudonja konstantno na vse kriplje trudi prepričat Miladina, da je prava izbira in da naj ga ne menja (Ekipa). also, nisem vedel, da za Tabor igra tudi nogometa legenda iz 90ih...
 7. hawa meyta

  NBA tema

  hm, nekak logično sklepam, da bi gotovo imel manj skokov, pike bi bile verjetno tam-tam, asistenc bi imel pa ziher veeeeliko več. načeloma itak, ampak saj veš, kako z užitkom Giannis vzame žogo v svoje roke in je ne da več proč (Dončić takisto). tudi tukaj se strinjam, IMO bi Dončić in Giannis gladko podpisala slabšo statistiko, če bi s tem postala resna kontenderja. celo mislim, da bi bilo dovolj žog lahko tudi še za tretjega igralca (pa če je to unicorn, ali kdo drug).
 8. hawa meyta

  Cestna golazen

  heh, to smo se že zadnjič pogovarjali; človeštvo zna naredit sondo, ki gre ven iz našega osončja, ne znajo pa narest anorak, ki bi si ga lahko kolesar med vožnjo na hitro zapel. daj, a se lotimo mi izdelave enega prototipa, pa ga prodamo potem profi ekipam?
 9. hawa meyta

  NBA tema

  hm, resno vprašanje; misliš, da bi imel Dončić še vedno iste številke (in kazal iste predstave na igrišču), če pride v njegovo ekipo nek superstar tipa Giannis? ker zagotovo se ne bo (samo) slednji prilagajal njemu, prej bo obratno (kar bo tudi lažje izvest v praksi).
 10. s to trditvijo se strinjam. jaz absolutno ne odrekam Janši določenih kompetenc in predvsem vezi, ki jih je skozi svojo politično kariero napletel po Evropi. za razliko od vseh preostalih vidnejših slovenskih (strankarskih) politikov vsaj ima nek imenik s številkami, da lahko koga pokliče. jebiga, to je pač politična kilometrina, ki je drugi nimajo. zdaj pa ključno vprašanje, na katerega mi lepo prosim odgovori iz SVOJIH lastnih življenjskih izkušenj. kdo te v tvojem osebnem življenju na dolgi rok bolj upošteva, da več na tvoje mnenje in predloge, te včasih morda celo samoiniciativno pokliče in kaj povpraša; tisti, ki mu dobesedno lezeš v rit, igraš servilno služkinjo in nastavljaš svoj pobeljeni anus njemu na uporabo,- ali tisti, pri kateremu suvereno in artiklurirano zagovarjaš svojo pozicijo, jo z dejanji braniš in se ne pustiš poniževati za vsako ceno (primer Huawei, recimo)? mislim, da veva oba, da je odgovor tukaj samo eden in to zagotovo ni ta, ki ga že vsa ta leta uporablja politkomisar (=evropska jokica in tožibaba).
 11. smilis se mi, ubozec. pa ce bi vsaj kdaj kaj zadel, bi bil se tiho. tako pa samo, kot obicajno, nabijas nekam v tri krasne. za komunikacijo z drzavljani imas na moznost za to usposobljene sluzbe (vec njih), ce bi se zelel ali cutil potrebo, lahko sklice tiskovno konferenco, se neposredno obrne na javnost. fuck, model ima konec koncev SVOJO televizijsko postajo... twittanje iz skreta med veliko potrebo in javno izrekanje o favoriziranju dolocenega predsedniskega kandidata je pa pac zgolj se en dokaz, kako je tip popolnoma izgubil stik z realnostjo. tako kot ti, ubogi nemcur, resnicno potrebuje strokovno psiholosko pomoc, preden naredi se vecjo skodo drzavi. pa en gromozanski LoL vsem, ki mislite, da bo skakanje z glavo naprej v rit kateremu koli ameriskemu politiku rezultiralo pri kaksnem favoriziranju v bodoce. newsflash - ne, ne bo. ker smo nesignifikantni in bomo vedno kasirali v rit, zaradi visjih interesov. zadnji zebelj v hrbet so nam zabili z objavo prisluhov slovenskima agentoma pri arbitrazi. kdor jim po tistem se kdaj kaj verjame, mu itak ni pomoci. samo smesni (neresni) izpademo, nic drugega.
 12. hawa meyta

  Cestna golazen

  haha, Wiggins kar joka na ES.
 13. hawa meyta

  COVID-19

  pred glasovanjem je imela koalicija dovolj glasov. kako se je razpletlo, vemo. ne trdim, da zaradi anonymousa, škodilo pa ziher ni.
 14. mi smo se v službi odločili, da bomo za hec vzeli električno Dacio Duster. cca 12k-13k bo prišla, že z upoštevano subvencijo. bom povedal kaj več, ko pride.
×
×
 • Ustvari novo...