Skoči na vsebino

hawa meyta

Vesoljc
 • Število vsebin

  230
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

25 Fant od fare

Več o članu hawa meyta

 • Stopnja
  je ravnokar kraljevsko prdnil.
 • Rojstni dan 24. septembra

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. hawa meyta

  Primera Division

  ce rumorji vsaj malo drzijo, je Camavinga prakticno ze Realov. Zidane je zaljjubljen vanj in staremu tezi non stop, podobno, kot je bil to primer pri Hazardu ali pa se prej pri Varanu. zavedam se tradicionalnih tezav proti Atlethicu, ampak sorry...ce nismo sposobni premagat letosnjega Bilbaa, potem si pac niti pod razno ne zasluzimo naslova. stari dobri multipraktik, Nacho.
 2. hawa meyta

  Ozark

  pametno. boljse stiri kvalitetne sezone, kot pa vlecenje zadeve v nedogled in potencialna izguba kvalitete.
 3. hawa meyta

  The Sinner

  prva sezona je bila briljantna, druga je bila zelo dobra, tretja je pa za moj okus podpovprecna. ce bi zgostili vse zanimivejse drobce zgodbe ven, bi dobili ravno tri super epizode. tako sej e pa vleklo v tri krasne.
 4. hawa meyta

  Cestna golazen

  to mi delaj, dilar. ja, de Plus bo zamenjal delodajalca (fuckin Ineos), zato bodo zrtvovali Bennetta za TDF, sicer bi bil kapetan na Giru. mimogrede, na TVS2 se je ravno zacela ponovitev 19. etape TDFja z leta 2018, ki jo je dobil Rogla. koncno malo kolesarjenja po TV, yeeahhh.
 5. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  heh, pol leta je Sarri trobezljal, kako ne moreta igrat skupaj s CR, zdaj bo pa lastnorocno obranil naslov. pa dobesedno podilo se ga je iz kluba.
 6. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  heh, to sem tud jaz opazu ze veckrat (ceprav obicajno itak gledam tekme ki jih komentira na mute); dobesedno si izbere nekoga na igriscu in potem tolce po njem kolikor se da.
 7. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  da. s Cavanijem si jim ne da vec ukvarjat, Milik je pa OK izbira, ce se ne bo spet polomil. also, Loic Remy je prisel v Benevento (vraca se v Serie A) na pregled in podpis pogodbe, potem pa ni hotel iz avta, ker ni zelel pustit samega sina.
 8. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  klasicni De Laurentis, a ni? ampak to itak pomeni zgolj to, da gre eden od prvokategornikov dejansko v prodajo, ce ne celo dva; Koulibaly in zdaj kaze da tudi Milik. dajte tole prosim pogledat, jaz sploh ne morem verjet, kaj gledam. https://mobile.twitter.com/RexChapman/status/1277738669852495874
 9. 'poslovno svetovanje'. pa AŠ2005 pogooglaj.
 10. z lahkoto si predstavljam tak scenarij (pa ceprav je tak projekt ze v naprej obsojen na neuspeh) .sklepam pa, da bo nova stranka kar obveza; samo pogooglaj kaksne dolgove ima LDS.
 11. DeSUS je dalec najbolj ranljiv clen v tej zgodbi. to ti pove tudi dejstvo, da mora predsednica neprestano hodit po sestankih lokalnih odborov in mirit clanstvo. sicer je bil Erjavec prvovrstveni klovncek, ampak nasproti Pivcevi je bil vsaj sposoben drzat kontrolo v rokah. vprasanje je, kaj bo s to stranko. ce ne bi imel DeSUS tako mocno razdelane strankarske strukture po drzavi, bi imela Bratuskova na naslednjih volitvah lepo priloznost, da poseze med DeSUSove volilce in jim poje dovoljsen odstotek glasov, ki bi njene upokojenske konkurente koncno vrgel ven iz parlamenta. ne bi se cudiil, ce celo DuSUS sklice kaksen nujen kongres in vrzejo Pivcevo s trona. sok terapija za volilce, pac. verjetno je tezava le v tem, da zadaj ni nikogar karizmaticnega oziroma, kako to izpeljat na lep nacin, da stranka ne izgubi se vec kredibilnosti s hitro menjavo vodstva. ojojojoj. zagotovo rabis beyond reasonable doubt, da dobis nalog. fuck, se v sovjetski zvezi so upostevali neke pravne norme, zaenkrat se verjamem, da smo pri nas nad tem. Nova objavi, da je PoP pred Pocivalskovo rezidenco in obrazlozi, zakaj naj bi bili tam. PoP pove, da to nikakor ne drzi in da so to lahko dokazljive lazi. ampak skoda je ze narejena, Pocivalskek ne samo da je verjetno predhodno obvescen incognito, Nova mu naredi celo taksno uslugo, da ga via neke dezinformacije kar javno javno obvesti o tem. rdeci in beli so popolnoma isti politicni debili. ampak jebemumast, da so tako neumni in politicno netaktni lahko samo beli. mimogrede, verjetno nam je vsem jasno, da je to le predstava za javnost, kajne? ermmm, koliko casa je recimo preteklo od hisne preiskave pri Jankovicu, rezultati so pa kaksni ze...?
 12. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  huh, Osimhen na zdravniskem pregledu v Napoliju. tole bi bil nor ulov juznjakov. morda je pa res kaj na tem, da bo sel Cholo po Milika.
 13. Repas je dobesedno posterboy klasicnega slovenskega nogometnega upa, ki gre v tujino.skoda, skoda, pa tako obetavno je kazalo v tisti sanjski evropski sezoni. se en tak posterboy - Gorenc Stankovic je prav danes podpisal za Sturm. ocitno je to realen domet nasih upov. ni dvakrat za rect, da tudi Repas cez sezono ali dve ne pristane v avstrijski ali pa 2 nemski ligi.
 14. hawa meyta

  COVID-19

  heh, here we go...
×
×
 • Ustvari novo...