Skoči na vsebino

hawa meyta

Vesoljc
 • Število vsebin

  473
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

76 Jezus

Več o članu hawa meyta

 • Stopnja
  obvlada otorinolaringološko felacijo. V miže!
 • Rojstni dan 24. septembra

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. čisto sveže, tudi uradno potrjeno, Biden je izbral podpredsednico. ime se razkrije že tekom današnjega dne.
 2. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  tldr; Setienov sin sprašuje krave, če bo Barcelona osvojila CL. also;
 3. hawa meyta

  Primera Division

  baje zdaj celo obstajajo neke kombinacije s top EPL klubi, ker naj bi Real dokončno popustil in vseeno ob posoji kril del njegove plače. Perez je že mesec dni nazaj v intervjuju povedal, da letos zagotovo ne bo nobenih megalomanskih prestopov. 'ne moremo igralce prositi za pristanek na znižanje prejemkov, hkrati pa pripeljati stomiljonskih okrepitev.' verjetno je izjema le kakšno menjavanje igralcev, ampak tud dejstvo da bi se pripeljalo nekoga z 10 miljonsko plačo negira tisto, kar je izrekel Perez.
 4. pred dnevi je bil banner na spletni strani za fantasy...
 5. heh, točno tako. snažilka v fabrki v petek popoldne pozabi pospravit WC, v ponedeljek ob 9h imajo garant kolegij, kjer eden drugemu predstavljajo rešitve, da se to ne bi več ponovilo. zato pač so tam, kjer so.
 6. ...dodajam še naslednje; 17.9. Archer 25.9. Deutschland (žal ne vem katero letnico bodo tokrat uporabili :D) 28.9. 33. in hkrati zadnja sezona The Simpsons
 7. hawa meyta

  Cestna golazen

  sam nestrpno cakam Lorino knjigo, IMO je zalozba res kiksnila mimo z najavo izdaje tik pred TdF. zdajle bi jo vsi (na dopustih) brali na dusek kot odlicno pripravo na sportni dogodek leta. Dauphine, spored:
 8. hawa meyta

  Cestna golazen

  tako, ja. bil je njihov posterboy in tega res nisem pricakoval. neki rumorji so, da bi znal AG2R it tudi po Pinota.
 9. heh, celo tako? iz vcerajsnjega clanka sem namrec med vrsticami razbral, da je to v prvi vrsti maslo UEFE... fun fact; pred kaksnim mesecem in se nekaj drobiza zraven sem slucajno gledal njihovo tekmo na SKju (bil je prenos v zivo ob neki poznovecerni nedeljski uri brez drugega omembe vrednega sporta) in lahko povem, da to sploh niso fuzbalerji, ampak rugbi pretepaci, ki lahko tecejo in tecejo in tecejo. skladno s situacijo v Olimpiji in zgoraj izpostavljenima dejstvoma, je to lepa priloznost za obrnit dinarcek ali dva na stavah, za kaksno vecerjico bo pa ze.
 10. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  heh, se je ze zacelo: dva igralca Atletica imata koronavirus, cela ekipa ima odrejeno samoizolacijo. edit; so spremenili tekst v podnaslovu, ni znano, ali imata koronavirus dva igralca, ali spremljevalno osebje.
 11. saj bi ga imeli rade volje, samo pod nobenim pogojem ne morejo konkurirat trznim cenam.
 12. pa se domaco tekmo morajo igrat na Madzarskem.
 13. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  heh, v Planici je bila dans taka guzva, da sem moral narest dva kroga, da sem najdu neko zasilno parkirno mesto. niti najstarejsi ne pomnijo tolk plocevine v dolini pod Poncami.
×
×
 • Ustvari novo...