Skoči na vsebino

hawa meyta

Vesoljc
 • Število vsebin

  1 047
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

217 Jezus

Več o članu hawa meyta

 • Stopnja
  obvlada hendling, najbolj pa kobro!
 • Rojstni dan 24. septembra

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. hawa meyta

  Cestna golazen

  heh, ravno berem intervju z njegovim prvim trenerjem, pravi, nikoli vec se ne bo mogel tako 'slepat' na nekoga drugega, kot se je na TDF. od nedelje naprej bo imel do konca zivljenja na hrbtu crno tarco. Majka je vsaj zame prototip kolesarja, ki bi ga takoj imel v svoji ekipi. odlicen, ko je treba, a hkrati ne dovolj dober, da bi ti lahko kadarkoli sral na GTjih za skupno zmago. kolikor vem o njem je tudi zelo OK oseba, nekonflikten in relativno poslusen. i-de-al-no. ...s tem, da je treba upostevat se cca. 7s-10s, ko je menjal kolo. italjanska klika znotraj UAEja je zelo mocna (in njihovi sponzorji) in sklepam, da je njim v interesu poslat Pogija na Giro. plus, kar predstavljam si na tisoce Slovencev ob cesti na alpskih prelazih.
 2. hawa meyta

  Cestna golazen

  oja, prosim, prosim, prosim, to bi bilo idealno. ravno danes sem poslušal nek podcast, kako je UAE pokupil malo morje mladih, obetavnih kolesarjev. ampak Pogi rabi pomoč že zdaj, ne čez dve ali tri leta. mimogrede, danes sem dobil inside namig, da Pogi za letos verjetno še ni končal z GTji,- čeprav je še dva dni nazaj omenjal zgolj Liege-Baston-Liege in Flandrijo. če je to res...
 3. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  hm, Dejl Oli bojda na pragu PSGa. je res toliko padel v formi, da se ga očitno prav želijo znebit, ali je v igri londonska verzija Casillasa?
 4. hawa meyta

  Cestna golazen

  jezoskristos, Majka je idealen tip pomočnika za Pogija, četudi ni v top 10. Superman Lopez, hm, kvaliteta ni sporna, ampak tam bi bil ego velik problem.
 5. hawa meyta

  Cestna golazen

  tudi v Franciji so bili podrti praktično vsi rekordi gledanosti. razlogov je zaradi okoliščin v katerih se nahajamo več, ampak tudi prireditelji so izjemno zadovoljni, še celo Macron je twittnil, da bi bilo vredno razmislit in termin premaknit na september za stalno. se gremo igro ugibanja?
 6. hawa meyta

  Sports American Way

  SK je spet vrnil nazaj v programsko shemo Sportklub HD, ki ga vmes nekaj casa ni bilo. tam se prenasa druga NFL tekma. najvecja ironija je ta, da kolikor gledam programsko shemo Telemacha, do Sportklub HD lahko dostopas samo ce imas srednji paket. v osnovnem in razsirjenem (tega imam jaz) ga ni v ponudbi.
 7. hawa meyta

  Primera Division

  volkci kupijo od vas Semeda, vi pa od Mendesa tri druge (random) igralce.
 8. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  ogromna tocka na neugodni Anoeti. hvaljen Zizou. 400mil investicij v wingerje, da potem lahko igramo po sredini. beat that, Barca. Zizou megatrol.
 9. hawa meyta

  Cestna golazen

  heh, Cosnefroyaja ni niti med 10 v razvrstitvi za pikcasto majico.
 10. hawa meyta

  Cestna golazen

  tam nekje, ja. zal je ravno tam izgubil toliko pozicij, da je do cilja lahko le se popravljal pozicijo.
 11. hawa meyta

  Cestna golazen

  fantje, v cast mi je bilo spremljat ta epski TDF z vami. na lastne oci smo gledali tri tedne, ki so se za vecno zapisali v zgodovino slovenskega sporta, da ne recem naroda.
×
×
 • Ustvari novo...