Skoči na vsebino

hawa meyta

Vesoljc
 • Število vsebin

  1 017
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

204 Jezus

Več o članu hawa meyta

 • Stopnja
  obvlada hendling, najbolj pa kobro!
 • Rojstni dan 24. septembra

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. hawa meyta

  Cestna golazen

  s tem si, prijatelj moj, opisal dobesedno 99% Slovencev v današnjem dnevu. kot sem že rekel, tako vesel, a hkrati tako žalosten.
 2. hawa meyta

  Cestna golazen

  ...sem mislil, da sem edini dobil tak občutek; kot da mu je nekolk nerodno, da je 'vzel zmago' Rogli. moram pa rečt, da sem izjemno (pozitivno) presenečen, kako skuliran je Primož na tej tiskovki. če bi bil jaz na njegovem mestu, nikakor ne bi mogel bit tako hladen. samo še en dokaz več, kakšen šampion z zmagovalno mentaliteto je. IMO že kuje načrt kako se maščevat naslednje leto.
 3. hawa meyta

  Cestna golazen

  also, zdaj gledam tole tiskovko, Pogi pravi, da ga do konca sezone čaka še SP v Imoli, belgijski klasiki in konča sezono s Flandrijo.
 4. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  šment, lahko da je bilo to že danes. cel dan sem delal in imam še zdaj filing, da je petek.
 5. hawa meyta

  Cestna golazen

  fuck me, ampak resno, fuck me; eni poslovni partnerji so prišli včeraj in sem se jih znebil šele danes ob 16h. praktično pred 20' sem šele pogledal celoten posnetek današnjega dne. še čisto svež in poln vtisov lahko rečem samo to, da mi po taki epski (in tokrat s to besedo celo ne pretiravam) predstavi še zdaj tečejo po licih solze sreče, a hkrati se mi še nikoli v življenju zaradi športa ni tako trgalo srce. dobesedno sem presrečen v bolečini. razmišljam takole; če kaj, je Rogla do zdaj vedno znova dokazal, da ga takšni porazi naredijo še močnejšega. človek je neverjetno trmast in ko bo mentalno sprocesiral tale poraz, ga pričakujem še boljšega, predvsem v psihološkem smislu. lani na Giru je na začetku vozil absolutno preagresivno, kar je bil poleg padca in zakislitve telesa tudi glaven razlog, da mu je ušla zmaga. letos na Touru se je naučil, da ne smeš vozit preveč kalkulativno in pasivno, ker te tudi to lahko stane zmage. kljub ljubezni do Pogija in do njegovega načina dirkanja pričakujem, da bo naslednje leto (če bo Bog dal) 99% Slovencev navijalo za Roglo. bo pa dirka veliko težja, ker; a) pričakujem močnejšo konkurenco (močnejši Ineos, Remco ipd) b) močno dvomim, da se mu bo TJV še kdaj tako v popolnosti podredila kot letos c) je lahko trasa TDFja speljana tako, da mu v osnovi ne bo ustrezala za Roglo samega me absolutno ni strah (tukaj bom uporabil jollyja - ne mi kontrirat-, ki upam, da sem si ga letos prislužil s tistim komentarjem 'nič ni izgubljenega za Pogija' na vetrovni etapi), me je pa močno strah tega, kako bo današnja etapa premešala karte znotraj TJV. Valjavec je danes izpostavil eno zares zanimivo zadevo, na katero smo vsi kar malo pozabili. Rogla je bil ultimativna TT mašina predvsem v obdobju, ko še ni tekmoval v grupi za GC. ko je enkrat začel gledat v smeri kontenderja za zmage, je hkrati tudi spremenil način priprav/treninga/whatever in od takrat naprej njegovi TTji niso več tako zelo superiorni. osebno sem mnenja, da je danes odpeljal nadpovprečno dober kronometer, res pa je, da ga NI človeka na svetu, ki si je lahko predstavljal takšno vožnjo kot jo je prikazal Pogi. samo odprite si katerikoli svetovni športni medij in boste videli, da to drži. kar je prikazal danes Pogi, je bilo nadepsko, nadčloveško, ultimativno. boljše se ne da. in to po 20 dneh dirke. itak zdaj spet ne najdem twitta, ampak UAE je ŽE PRED današnjim kronometrom za Pogija pripravil novo, rumeno kolo. eden izmed njihovih ŠDjev je pokazal sliko na telefonu RTVju. mimogrede, Toni Gruden je v pogovoru s Slavkom Jeričem dva dni pred začetkom TDFja izrekel tole; 'ne vem, zakaj, ne vem kako, niti ne vem, za katero mesto se bosta borila Roglič in Pogačar, ampak občutek imam, da bo Pogačar končal dirko pred Rogličem.' če koga zanima, še celotna tiskovna konferenca prirejena v čast zmagovalcu TDFja. https://twitter.com/LeTour/status/1307377752375529472?s=20
 6. hawa meyta

  Sports American Way

  večni luzerji v tekmah na izpadanje. vsa situacija me blazno spominja na tisto s Capsi l. 2018. pomoje se splača vržt 10€ na Tampo, kaj praviš?
 7. čisto za foro... danes sem zasledil podatek, da Roglič za svoje letne prihodke (cca. 3mil.) plačuje 250k davka Monacu. če bi bil v tem trenutku prijavljen v Sloveniji, bi plačal 1,5mil, po novem predlogu pa 700k.
 8. hawa meyta

  Cestna golazen

  tocno tole. zelo lepa gesta. kurwa cisto vedno oddela svoje, vec kot samo posteno in tako dejanje je najmanj kar lahko ekipa naredi, da se mu posteno zahvali za dobro opravljeno delo.
 9. hawa meyta

  Cestna golazen

  dobra fora, propsi Ineosu za suspenz.
 10. hawa meyta

  Cestna golazen

  zelo lepo, ce je to res. jap. v Ineosu pa cela panika, kako zdaj dolocit zmagovalca etape.
 11. hawa meyta

  Cestna golazen

  kaj mislite, da je tam rekel Rogla Pogiju? dans pa mal bolj v izi, kaj?
×
×
 • Ustvari novo...