Skoči na vsebino

hawa meyta

Vesoljc
 • Število vsebin

  239
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

27 Fant od fare

Več o članu hawa meyta

 • Stopnja
  je ravnokar kraljevsko prdnil.
 • Rojstni dan 24. septembra

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  saj ti je povedal. cela Spanija se smeje (sodniskim odlocitvam v korist Reala).
 2. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  tekme Reala/Barce, ki jih prenasa Obrez praviloma gledam na mute. ker tolik pizdakate cez njega, sem zdele nekajkrat poslusal njegovo komentiranje. v bistvu ste se precej prizanesljivi do njega.
 3. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  hahaha, Obrez se v cetrtek komentira torkovo tekmo. ne more in ne more pozabit.
 4. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  heh, klasicni penalti.
 5. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  zadnjih 5-6 let smo bolj ali manj zasluzeno pljuvali Benzemaja, zdaj je pa prakticno najboljsi igralec v polju. fakin ironija.
 6. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  zadnjic sem skoraj crknil od smeha, ko sem videl idealno peterico spanskega prvenstva; na poziciji centra je bil izbran eno najvecjih drv Uniona Olimpije vseh casov - fakin Shermadini. me pa nenormalno matra firbec, kam bo sel naslednje leto Žoc. also, fakin Real...ze dvakrat me je zmanjkal med tekmo.te nase partije so ratale enako zanimkve kot dirke F1 v nedeljo po kosilu
 7. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  nah, saj ni prevarant v tem smislu,- sam Bog ve, ce je kdo v zadnjih 10 letih pokasiral vec kant od njega. poleg tega je tip zasluzen za eno vecjih revolucij v svetu nogometa ever, pa se skreiral in vodil je verjetno najboljso nogometno ekipo vseh casov. ampak to kar dela od odhoda iz Barcelone naprej...pickica je.
 8. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  heh, obljubili so, da bodo koncali s piratiziranjem, ali ipak, kdo bi verjel tem ljudem. also, Ajs, si prebral Guardiolino jokanje, kako bo treba korenito prevetrit ekipo? pa gre novih 300mil. ce izvzamem njegovo obdobje iz Barcelone, je tip naproti recimo Kloppu cedalje vecji prevarant.
 9. hawa meyta

  [WIP] LEGO kišta

  dobesedno epsko. cestitam!
 10. hawa meyta

  Primera Division

  ce rumorji vsaj malo drzijo, je Camavinga prakticno ze Realov. Zidane je zaljjubljen vanj in staremu tezi non stop, podobno, kot je bil to primer pri Hazardu ali pa se prej pri Varanu. zavedam se tradicionalnih tezav proti Atlethicu, ampak sorry...ce nismo sposobni premagat letosnjega Bilbaa, potem si pac niti pod razno ne zasluzimo naslova. stari dobri multipraktik, Nacho.
 11. hawa meyta

  Ozark

  pametno. boljse stiri kvalitetne sezone, kot pa vlecenje zadeve v nedogled in potencialna izguba kvalitete.
 12. hawa meyta

  The Sinner

  prva sezona je bila briljantna, druga je bila zelo dobra, tretja je pa za moj okus podpovprecna. ce bi zgostili vse zanimivejse drobce zgodbe ven, bi dobili ravno tri super epizode. tako sej e pa vleklo v tri krasne.
 13. hawa meyta

  Cestna golazen

  to mi delaj, dilar. ja, de Plus bo zamenjal delodajalca (fuckin Ineos), zato bodo zrtvovali Bennetta za TDF, sicer bi bil kapetan na Giru. mimogrede, na TVS2 se je ravno zacela ponovitev 19. etape TDFja z leta 2018, ki jo je dobil Rogla. koncno malo kolesarjenja po TV, yeeahhh.
 14. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  heh, pol leta je Sarri trobezljal, kako ne moreta igrat skupaj s CR, zdaj bo pa lastnorocno obranil naslov. pa dobesedno podilo se ga je iz kluba.
×
×
 • Ustvari novo...