Skoči na vsebino

nimious

Rumeni jak
 • Število vsebin

  556
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

300 Fant od fare

Več o članu nimious

 • Butast stavek
  dostavlja picajzle na dom.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. nimious

  COVID-19

  Aha. Torej šansa da cepljeni faše je 5%. Torej, se ti mogoče ne zdi da je potem šansa za necepljene prav tako 5% (ozr manj), glede na to da je enak faking vzorec bil, od tega jih je bilo 50% cepljenih, 50% necepljenih, zbolelo pa je več cepljenih kot necepljenih? Al po tvoji logiki cepivo zmanjša prenos samo če nisi gay? Je mogoče cepivo homofobno?
 2. nimious

  COVID-19

  No, razsvetlji nas veliki znanstvenik. Povej zakaj točno je važno kje in kako so se okužili, njihov cepitveni status pa po tvoje očitno ne? Razen da očitno podatki ne ustrezajo tvoji dogmi, in jih je potem treba reinterpretirati. Vemo, da je delež pozitivnih večji kot je delež cepljenih. Vemo da je delež hospitaliziranih večji kot je delež cepljenih (in deleža pozitivnih in hospitaliziranih sta precej tam tam). In ti iz tega potegneš, da cepiva odlično delujejo?
 3. nimious

  Disleksija

  Čak, je zdj disleksija nov avtizem? Pismo bogi Einstein, kaj use je mel diagnosticirano... Drgač pa kr žalostno da diagnoza pade tok pozno. Sploh ker se precej hitro vidi, in bi učiteljice to mogle porajtat tam do 5. razreda (razen če gre res za zelo blago obliko).
 4. nimious

  COVID-19

  Aha, torej ker so tvoji družinski člani se njim po tvoje ni treba cepit, usi ostali ki se ne (razlog zakaj se ne je popolnoma osebna stvar in se tebe popolnoma nič ne tiče) bi mogl pa najmanj v gulag, a? Povej raje kokrat si se šel testirat po tem ko si bil enrkat cepljen, glede na to da je že lep čas znano, da cepljeni tudi zbolevajo. Hipokrit ogaben, štenge čakajo...
 5. nimious

  Dragon Age (Netflix)

  Fak, tole bo IMO negledljivo. Že pri DA3 se je videlo kok zlo se je SJW zaredila v fermo, da pa to pride pod okrilje Netflixa bo pa še hujš. Dobrega pisca pa tale IP itak ne premore že leta.
 6. nimious

  COVID-19

  Totalno bullshit članek. Odgovorni da je tole šlo čez peer review bi mogli zgubit doktorate.... Če gledamo da so otroci 18 ali manj, pol so starši(ali skrbniki) v velki večini med 18 in 50. Pa poglejmo smrti v ZDA, ki lepo objavljajo tekočo statistiko. Od dobrih 600k ljudi je bilo lih ene 27k v tej starostni grupi. Če predpostavimo tistih 1,8 otroka na par je to čez prst 50k sirot (no, otrok ki so zgubili starša). Če ekstrapoliramo situacijo na 4mil smrti globalno, to ni več k 400k sirot (sploh ker večina staršev ni lih na koncu tele starostne grupe, kjer je smrtnost daleč največja;
 7. nimious

  COVID-19

  Če zahtevajo teste za opravljanje določenih dejavnosti naj jih pol tudi plačajo. Sploh če se gremo kao neko varstvo zdravja, ker pol bi itak tudi cepljene mogli testirati, ker več kot očitno tudi lahko zbolijo in širijo virus.
 8. nimious

  COVID-19

  Kot da ne bojo dvignili cene testov...
 9. nimious

  COVID-19

  https://www.24ur.com/novice/korona/skrajsana-veljavnost-hat-in-pcr-testov.html Cepljenje ni obvezno. Sicer je vlada odločila, da sedaj za šiht ni več dobolj en teden star test, ampak 2 dni star test. In testiranje tudi za šiht je sedaj plačljivo. Ampak, celjenje je definitivno prostovoljno! Ker še vedno lahko pač plačaš 300€ na mesec, pa se ti ni treba cepiti! Res genialno. Sploh ker še noben cepljeni/preboleli ni zbolel, in je torej odločitev strokovna in sploh ne politična.
 10. nimious

  COVID-19

  Plus nekateri očitno ne premorejo dovolj mentalne kapacitete da bi doumeli, da lahko nekdo priporoči cepljenje za ogrožene, ter odsvetuje cepljenje za ostale.
 11. nimious

  COVID-19

  Za cepiva ki dejansko so pomembna mamo pa skoraj 100% precepljenost. Tak da neko sranje s cepljenjem proti gripi je retardirano. Zakaj koji kurac bi se cepil proti gripi? Slovenci smo antivac ker se ne cepimo proti relativno neškodljivi bolezni je tko retardirana trditev, kot da bi rekli da smo antimedicine, ker se folk masovno ne gre plastične kirurgije...
 12. Ok, očitno bo usaj del mape enak kot v enki. Bedno, lih raziskovanje je tko najboljši del Gothica!
 13. nimious

  COVID-19

  https://www.delo.si/sobotna-priloga/prepovedano-zdravilo/
 14. O wow! Ker šok. Našli so pokopane otroke....na pokopališčih. Res kak faking udarec po cerkvi! Dej, pejt preučit če boš kake grobove našel na Žalah! Ne boš verjel, ampak 100+ let nazaj so otroci precej bolj umirali kot danes. In pokopavalo se jih je okoli cerkev/kapel (in še en šok! cerkvene šole so imele svojo kapelo, ter plac za pokop), sploh če otroci niso imeli družine, ki bi jih pokopala drugje. Pa ne da bi se neki baš strinjal z VGjem, sam ta tvoj argument je retardiran.
 15. Torej, če dva človeka na ven kažeta identične simptome (torej, nobenih), eden je bil cepljen, drugi pa ne. Je po tvoji logiki necepljeni nevarni prenašalec, cepljeni pa ne? PIzda to je ena VG logika klele...
×
×
 • Ustvari novo...