Skoči na vsebino

twEEneR

Rumeni jak
 • Število vsebin

  168
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

49 Jogurt

Več o članu twEEneR

 • Butast stavek
  ne loči razlike med pomelom in kumkvatom. Niti v riti.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Hollow knight: uspešen dan je za mano. Premagal Mantise in Soul masterja. Zdaj pa raziskujem Crystal peak.
 2. Hvala, končno mi je uspelo prednaročiti. Made my day.
 3. Hollow knight: prišel sem do Mantis lordov. Prva faza še nekako gre, v drugi fazi imam težave, saj sta lorda tako hitra, da se ne morem niti pohealati. Ne vem kako nadaljevati.
 4. Zadnjič je protestnike razgnal vodni top, včeraj pa Werner.
 5. twEEneR

  Naša mala greznica #9

  Ko pride Kross nazaj, bomo spet gledali Kross-Casemiro-Modrić na vsaki tekmi in vse bo po starem.
 6. Danes sem klical na Harvey in so rekli, da nimajo več zaloge in da so vso zalogo porabili za tiste, ki so plejko prednaročili.
 7. Hollow Knight: V Greenpathu premagal Hornet in se premaknil v Fungal Wastes, kjer raziskujem naprej.
 8. Ja, takrat je še bil čas dopustov in očitno ni bilo takšnega povpraševanja. Trenutno je pa no go, da bi imeli kaj na policah, ker gredo zaloge iz spletne strani v manj kot v pol ure.
 9. Ravno zamudili smo eno okno, ko je bilo zaloge več. Nekje proti koncu avgusta se spomnim, da so jih imeli v Big Bangu viška na policah.
 10. Big bang dobi novo zalogo vsak mesec, ampak se hitro pokupi (tko like, v manj kot dveh urah), tako da moreš res praktično vsako uro refreshati njihovo spletno stran, da ujameš pravi trenutek. Drugače pa ta spletna stran preverja vsako minuto, katera od trgovin je dobila konzolo na zalogo: https://hop.si/sz/
 11. https://www.a1.si/igralne-konzole/sony-playstation-5-plus-dodatni-kontroler-sony-ps5-dualsense A1 prodaja PS5 + dodatni plošček za 800 EUR. Ker je na obroke, se bo našel kdo, ki bo zadevo dejansko tudi kupil. EDIT: Ni več na zalogi, je že šlo.
 12. twEEneR

  Naša mala greznica #9

  Preveč ste kritični do Koemana. On trenutno še nima igralcev za svoj sistem, saj manjkata tako Fati kot tudi Dembele. Z njuno vrnitvijo bo igra Barcelone boljša, vsaj v teoriji bi moralo biti tako.
 13. twEEneR

  Naša mala greznica #9

  Bravo fantje, res nora tekma. 3. zaporedno finale.
 14. Kje je tema za hollow knighta? Če je ni, jo bom ustvaril.
×
×
 • Ustvari novo...