Skoči na vsebino

Brenta

Deklina
  • Število vsebin

    787
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Prispevki od Brenta

  1. VonGriffin reče pred 4 minutami:

     

    mladi zdravnik ima kolko 1300 neto ? tukaj je se vecja socialka 

    Mas malenkost star info. Mladim so najbolj dvignili place, zdaj bi pa stari radi se vec. Cisti dokaz, da se s fidesom ni za pogajat, ker jim nikoli ni dovolj. Ni jim v interesu uredit dejanskih problemov, trenutno samo se izsiljujejo.

    Bo cas da vzamemo tole za zgled

    https://www.rtvslo.si/svet/azija-z-oceanijo/juzna-koreja-stavkajocim-zdravnikom-grozi-zapor-ce-se-ne-vrnejo-na-delo/699892

    • Račka +1 1
    • Na jagodo +1 1
  2. Ni blo kolapsa, ko je "zmanjkalo" zdravnikov, ker do zdravnika sploh nisi mogel prit.

    Ni blo protestov? Demenca ze pri teh letih je kar jebena stvar...

    Ni blo nepricakovanih podrazitev, ker se nic ni dalo kupit.

     

    "Js sam hocem spodbudit razmisljanje, blodite izven teme, ne da se pogovarjat z vami" in 3,2,1...

     

    • Račka +1 1
    • Za crknit smešno +1 1
  3. fauzo reče pred 14 urami:

    Če se motim se opravičujem, ampak mislim da ti in ana neprestano zagovarjata samo lastni interes v političnem. 

    Se motis. Kar poisci eno samo izjavo kjer se pizdim cez socjalo in poglej kolikokrat so mene oznacili za socialkarja, ker ocitno samo v takih primerih lahko zagovarjas socialno drzavo.

    • Račka +1 1
  4. fauzo reče pred 2 urama:

     

    Kje se to v moderni slovenski družbi najbolje pozna? Ravno v tem, da je od človeka pričakovano, da je delavec. Zato ima recimo @ana @Brenta etc. vsakič, ko nekdo reče, da je na socialni živčni zlom. KAJ? Jaz te bom vzdrževala? A tako pa to ne gre.  

     

    Baitas odzive z necim kar si potegnil globoko iz svoje riti?

    Sram te bodi.

  5. Aktivist Vanč reče pred 36 minutami:
    Navedek

    V SDS-u omenjenih očitkov danes niso želeli komentirati. Poslanka Anja Bah Žibert je na to temo dejala le, da so "te zadeve v teh trenutkih nekoliko smešne". Slovenija se po njenih besedah spopada z velikimi izzivi, od migracij, poplav do odhodov ministrov.

    :rofl:

    • Ne me jebat 1
    • Za crknit smešno +1 3
  6. Berbasecks reče pred 24 minutami:

     

    kaj pa je dosegla?

    Ocetovski dopust iz 30 na 75 dni, precejsen dvig minimalne place in usklajevanje pokojnin.

    Kaj dosti vec je ze tezko pricakovat. Oz. lahko samo javno nasprotujejo dolocenim akcijam vlade, tako kot ce bi bili v opoziciji, realno pa ne morejo nic.

    Iskreno, po pricakovanjih. Ce so ta nizka, si tezko razocaran :D

     

    Edit: upam se, da pritisnejo na dokoncno ureditev dodatnega zdravstvenega zavarovanja. Torej, ce se prispeva bruto prispevek, pricakujem progresivno lestvico, ker trenutna ureditev je spet taka, da bolj nastradajo revezi. Pa ko se bodo spet oglasili gastarbaiterski trolovi, to pomeni da bom sama placevala vec in ne manj. In bodite preseneceni, da me gladko BK za to, dokler ohranimo javno zdravstvo. Ker alternativa je bistveno drazja.

    • Račka +1 3
  7. kmjr reče pred 3 urami:


    Dobesedno osmesili so se kot stranka, kot gibanje in kot ideja. S tem, da menim, da je seme propada bilo zasajeno ze prej - ko se vecina vodstva udobno namesti znotraj LJ obvoznice in izgubijo stik s terenom bolj ali manj povsod. Potem jih Golob izkoristi za nabijanje nekih nerealnih obljub, oni se prilijejo olja na ogenj z dodatnimi blablablaji in evo ti. Stranka komaj obstaja, aktivno clanstvo so zdavnaj razpodili in odtujili od sebe, v vladi izpadejo smesno, sploh to ministrstvo za circlejerk. 

     

    Levica je iz zdrave levosredinskenstranke ratala buržujski bal pod krinko razrednega boja.

     

    Levica bi lahko prosperirala ob tako zblojenem SDju, da pece glava, samo so sami se bolj nesposobni kot se je SD zameril volivcem. 
     

     

    Ja, ampak kaj bi bilo boljse, ce ne bi vstopili v vlado? Z mojega vidika bi se bolj izpadlo, da jih je samo gobec. In bi na tej tocki precej bolj razmisljala o tem, koga volit naslednjic. Ce se je zaradi tega prevetrilo clanstvo - good riddance ali nekaj v tem stilu.

    Ce kaj, se samo Golob izpeva po mojih predvidevanjih. In SD medlo zdi v senci. Dobesedno (zal) ni neke alternative.

  8. Berbasecks reče pred 18 urami:

     

    Js nisem pričakoval skoraj nič, pa sem še vedno razočaran.

     

    Sem pa mel velika pričakovanja od Levice, glede na to, da so se zelo tvegano odločili iti v vlado. No, tam so potem izdali svoje obljube in volilce, tako da bi zame največje presenečenje naslednjih volitev bilo, če se ponovno uvrstijo v DZ.

    Jaz pa ne vem kaj tocno si mislil, da bo levica lahko premaknila, glede na to da jih niti za sestavo vlade ne potrebujejo. Imajo marginalno vecjo moc karkoli spremeniti vsaj v svojih resorjih ce so v vladi, kot pa ce niso. Ce se ne uvrstijo na naslednjih volitvah je to potem samo spet razlog, zakaj se nikoli nic ne spremeni. Ker ce rajsi das glas npr SD, kot pa levici, ki te je "razocarala", have i got bad news for you.

×
×
  • Ustvari novo...