Skoči na vsebino

Hosta

Rumeni jak
 • Število vsebin

  131
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

85 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu Hosta

 • Stopnja
  si je od ust odtrgal za rumenjak!

Nedavni obiski profila

124 ogledov profila
 1. Kako pa zdaj kaj kaže s to diagnostiko? sadhu je prejšnji teden nekaj začel v to smer. Zdajle zvečer beležim, kdaj mi meče eror,a kaj koristi če to komu pošljem?
 2. Hosta

  Zdajle poslušam:

  odkril shruüm dva basa, bobni pa vokal in 90ih v louisani
 3. UNABLÉ TO CONNECT A lahko se tole malo razjasni prosim? Men se to dnevno dogaja. Uporabljam FF. Redni dnevni problemi, pride normalno na mn3njalnik.com, pol pa odprem nekih 3+tabov tem, pa majo vse unable to connect. Kaj bomo krivil, browser, server, mene, tipkovnico??? Menjam browser če pomaga, res mi gre na kurac.
 4. Tud men se dogaja redno, tako parkrat na dan v seriji.
 5. Hosta

  Napadi volkov v Sloveniji

  Tole bo še dobra tema, sploh če vsak misli da obstaja samo ena rešitev za tak problem. Evo en nič kriv domač volkec za malo slikovnega gradiva.
 6. Hosta

  Napadi volkov v Sloveniji

  Mislm da je dilema, zakaj so se napadi lani tak čas (?) dogajal (= se je o njih poročalo) praktično dvakrat na teden. Takrat tud biologi niso upal čist jasno povedat, zakaj takšen porast napadov, ker je dejansko blo več napadov, ni bla samo večja občutljivost javnosti na vsako poročanje. Še zmerej je blo pa napadov manj kot leta 2013 oziroma tam nekje.
 7. Hosta

  Kul ti bo

  Lahko bi temo na gnoju naredil, bi vsaj nek feedback bil. Škoda, kle bo tema umrla od dolgčasa.
 8. Hosta

  Robotske vrtne kosilnice

  Po vsej logiki naj bi se ustavla al pa nasedla na njej, boš reku da jo je razcefrala, polomila in zmlela?
 9. Še jaz se lahko pofočkam. Saj ne vem kje začet pri svoji kitarski karieri, verjetno prav tam, da par let igram, potem pa par let ne. Trenutno sem v fazi, ko veliko preigravam razne ZZ Tope, Down, Karma to Burn in druge bluz/stoner izpeljanke. Sem napredni začetnik torej, ki igra zase na kavču. Setup je second cheapest ESP LTD Viper, nek random 15W Line6 ojačevalec (ni mi čisto jasen njegov namen) in po novem še Orange Crush mini, 3W ojačevalec na baterije. V tega sem kar zaljubljen. Tojto.
 10. Hosta

  Knjižni dogodki

  evo, jaz si bom pa zdaj mogoče zapomnil, ker me ta pradlog o vpeljavi in ukinitvi frej dneva kar zabava. druzga pametnega pa nimam za rečt. 8 junij, 8 junij, 8 junij
 11. Hosta

  Poezija

  Hahahah @LordFebo vizualno je greznica, brat je blo pa samo veselje. Vsaj tiste, ki jih nisem preskočil zaradi glupega fonta.
 12. Hosta

  Poezija

  Forumi so mi tak neroden medij za intimno poezijo, sploh takole neposredno izpod avtoričinih prstov. Ampak sem zdajle ravno pod strešnim oknom in pada dež in luč ne sveti, tako da se tudi na telefonu da približat vzdušju v pesmi. Lepo. Poezija je sicer pri nas menda kar priljubljena. Med top10 prodajanimi knjigami so dostkrat zbirke poezij, kar je posebnost v EU.
 13. Zaenkrat dela. Samo malo sem klikal, bom na vsake tolk odprl, dodal pa vrnil kaksno knjigo. Sj pravm, v nastavitvah je neki cudnih bugov (?), knjigo je pa res gladko dodalo. Prvi vtis je bil, da se biblos pa inkbook res dobro razumeta.
 14. Jaz sem si pa v knjižnici INKBOOK sposodil. Ker nekateri pogojujejo kritiko s tem, da napravo kdaj tudi v rokah držiš... Ampak ni tako zanič. Zaslon je v primerjavi s kobotom slabši, se vidi da je resolucija nižja, črkice so malo tako-tako, zgleda kot kakšen sken. Oba mata svetlobo na 100%. Je pa zelo podoben kobotu. Praktično enaka postavitev ikon, nastavitve tud podobne. Ne vem pa zakaj ne morem v vse nastavitve, ker če kliknem nastavljanje gumbov, mi kar about odpira. Kle dopuščam mal rezerve, konec koncev gre za knjižnični bralnik, nimam pojma kaj vse je že doživel. + je slovenski vmesnik in bilbos sinhronizacija. To sem kar navdušen. Na kompu čekiraš biblos in si izposodiš stvari, na inkbooku klikneš ikono za sinhronizacijo in maš knjigo gor. Če kdo bere samo v slovenščini in bi rad šel na e-knjige je inkbook verjetno smiselna izbira, precej bolj prijazno kot jebanje z adobe digital editions in čudnim obnašanjem biblosovega drmja.
 15. Tale aladin je ultra trash sem se enkrat mim pelal in mi je žal, da nisem slikal. Tisoč barv, plastika, salonitke, oesbejke, našprejan napis ALADIN na strehi, itd...Mam rad trash, ampak zgledalo je zanemarjeno. Blizu pa nisem bil, mogoče lepo skrbijo za živali. +1 za karkoli na AVT koroškem. Majo zelo ugodne turistične pakete oziroma kartice, vidš lahko pa....park s prosto sprehajajočimi opicami, sokole pa orle na enem gradu, neka kmetija z lamami, gradovi z muzeji, minimundus, vrbsko jezero je pa tud fajn. Poleti je vzdušje kot na morju, čolni, ladjice, folk se kopa, muzika, lokali...Pa vse samo 1h+ stran od Ljubljane, kakšnih konkretnejših primerjav z vikend odhodi na slovensko obalo se bom pa raje vzdržal.
×
×
 • Ustvari novo...