Skoči na vsebino

Hosta

Rumeni jak
 • Število vsebin

  235
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

265 Fant od fare

Več o članu Hosta

 • Butast stavek
  si je od ust odtrgal za rumenjak!

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 218 vohunjenj
 1. Hosta

  Samsvoj mojster

  Ponavadi se naredi izliv na vrhu cisterne. Če je cisterna vkopana, se pri vrhu spelje ven cev in v odtok/narediš ponikalnico .
 2. + prosim slika sosednjih grobov, družba ni nepomembna
 3. Nimam kakšnih izjemnih kontribucij razen očitnih, bi pa kot učinkovit app izpostavil 4chan reader. Odkar je 4chan spremenil captcho, je sicer precej neuporabnen in se ne da odgovarjat, ampak je z izjemo tega lep primer učinkovitega programiranja. Boarde si sam razporejaš in vklapljaš, navigacija po temah je instinktivna, shranjuješ fajle, zgodovino maš,... Brez vsake navlake, sami plusi. Je pa to srednja žalost zdaj, ko ni objavljanja. Kul bi bil tak app za mn3. Druga srednja žalost je daily counter. Uporabljal sem ga dve leti za beleženje vse možne dnevne/službene statistike, ob m
 4. Hosta

  Z mopijem čez USA

  @Vrhovni_Plenum_OF Kdaj boš pa ti kakšen raport naredil? Karkoli, sam da je USA
 5. Hosta

  Top Gun: Maverick

  Gledal včeraj in je dvorana bila še vedno več kot pol polna, noro. Film je velika neumnost, ampak eno samo ljubo razvedrilo, tako da je bila kino izkušnja res taka, da si jo zapomniš. Ena punca na levi je jokala ob vsaki jokavi sceni Nekje po 2/3 filma se mi zdi, da se je pa cela dvorana sprostila in začela izražat čustva, tako da je bilo do konca kar nekaj smeha - pa ne pri Cruisovih pripombah, ki naj bi bile smešne, ampak pri akciji in vseh tistih -glihzaglih- rešitvah iz zagat. Zvok in slika kot se šika, manjkalo mi je da bi se lahko na sedeže pripel kot v letalu, mogoče bi si še čelado da
 6. Hosta

  P: Sokovnik

  Potrpežljivosti ti manjka, na bolhi bi tud z originalno ceno prodal sčasoma.
 7. Pri kitajskih mi je legendarno, kako vsi zmerej trdimo, da je najboljša v SLO glih tista, ki je najbližja Drgač pa jst dam roko v ogenj za Grosuplje, ker še nisem bil razočaran nad hrano in osebjem. Kar se mi zdi čist soliden kriterij.
 8. Hosta

  P: Sokovnik

  Men je pa kul, da se zmerej zapikuje tukej v oglase, če bi mela bolha to bi blo najboljše socialno omrežje evah. Za uspeh na bolhi mu manjka "retro" v opisu pa mal prenizko ceno ima.
 9. Ne kliči Njega imena vnemar, kajti
 10. Sem gledal cele odmeve in je blo kar nerealno, kako nepovezan komentar je dal Esih in kaksno diametralno nasprotje je bil ta Nahtigal. Prvic sem ga poslusal, pa me je kar preprical kot da ima nekaj novinarsko/analiticnih sposobnosti, ce se je ze prej ugotavljalo o odsotnosti tega na desnem polu...ce ni bil to najbolj retoricno sposoben desnicar, kar sem jih kdaj slisal.
 11. Hosta

  FlixBus

  S Flixbusom imam izkušnje samo do 2020, ampak takrat kar dobre - oziroma res dobre, če računam da gre za cenen avtobusni prevoz. Pač potniki so primerni temu, da se raje peljejo 12h čez pol Evrope, kot pa da bi plačali za letalo in bili v 2h tam - študenti, ex-ju delavci, mladi pari, itd... Pa šoferji so bili takrat večinoma zelo ustrežljivi. Dobre izkušnje: - Lj-Milano; po stanju v koloni zaradi prometne v SLO je ena ženska rekla, da zamuja letalo, šoferja res nista dala dihat ne nam ne avtobusu, da smo bili točni Malo skrajšala pavze pa tiščala po AC kot se je le dalo.
 12. Hosta

  Vrtičkarji

  @berghaus fak lepo. kje dobiš semena?
 13. Jezus kristus, kakšne more eni doživljate I feel you, sem rajši dva dni brez vode kot 12 ur brez neta. Ob vseh A1 izkušnjah mi je kar čudno napisat, da mi z menjavo nismo mel težav. Imamo optično oziroma OŠO omrežje, menjal so lani decembra, prej je bil Telekom. Preklop je bil res narejen gladko brez enga dneva izpada, pa v bistvu so prišli to zelo hitro zrihtat, se mi zdi da v dveh tednih. Se pa spomnim moje groze, ko sem te izkušnje že lani bral, ampak po tem ko je že bil napovedan prehod in se ni dalo nazaj Pa isto mobilni internet dela zelo, zelo zanič. Saj celo leto
 14. Hosta

  Samsvoj mojster

  Ok. Kanalete so tam res za primer skrajnih nalivov in bojo ob 90% padavin suhe. Dvorisce je nagnjeno stran in se steka v drug jasek, pa se nadsttesek je. Ob zadnjem nalivu je bilo cca 1m stran od kanalet sele mokro.
 15. Hosta

  Samsvoj mojster

  Ja ampak a ne bo itak iz tal vleklo vlage? Mislm a se v bistvu za brezveze sekiram pa ta vlaga nima kj dost vpliva? Tlaki so drgac z vseh strani hidroizolirani, razen ta stik. Ta plac je 4,3x7 priblizno.. ampak ga bo stena mal skrajsala, da ostane mal nadstreska. Na zadnji strani bo 45m2 novga objekta, kle iz tega prostora pa levo se prehod v mini mizarsko/vseostalo delavnico...yolololo
×
×
 • Ustvari novo...