Skoči na vsebino

Hosta

Rumeni jak
  • Število vsebin

    310
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Vse objave od Hosta

  1. Hosta

    Mizarjenje

    Ahaha. Saj si dal najprej ti bait. Če si bil pa resen - poglej pručko, poglej smreko v hosti. Vesolje je med njima.
  2. Hosta

    Mizarjenje

    Podreš smreko, odžagaš 30 cm kos, se usedeš gor, profit.
  3. Hosta

    [udarna] avto tema

    Hm hm hm. Mene mal matra dostopnost rezervnih delov, če se slučajno kaj rabi. Pri Toyoti se zdaj začenja kazat ta problem - dvakrat je neki kreplno, v zadnjih treh letih, pa je blo treba v enem primeru del za 300€ (za druge modele je serviser baje našel samo konkreten del, kle pa precej več (nekaj okrog jermenic)), v drugem pa dela sploh ni blo in so pol neki švasal in improviziral. Ko si enkrat na točki improviziranja z avtom gre samo še navzdol
  4. Hosta

    [udarna] avto tema

    Haloznalci, dajte malo pametovat. V katero smer se splača gledat (ali pa čemu se absolutno izognit), če iščem bencin karavana za 8k€? Po zanesljivosti in brezskrbnosti sem zdaj navajen Toyote Corolle, ampak verjetno mi manjka še dodatnih 8k za kupit nepoplavljeno Toyoto v 2024...
  5. Hosta

    Potovanje z letali

    Ah no, pa ti maš vedno kakšne dodatne informacije pa drugič. Spomnimo; kakšnih 20 let nazaj so piloti SV nekoliko predrzno nizko leteli nad Krko točno na območju Dvor-Žužemberk in prerezali kable daljnovoda, čudežno brez strmoglavljenja. Pa PC-9 tudi pogosto letajo v tistih koncih. Mogoče jim je pa samo pokrajina všeč.
  6. Hosta

    Potovanje z letali

    A to ma Tonin Šarec vikend v Žužemberku al čemu se je Spartan razkazoval nad Žužemberkom? @Flaming_C mogoče?
  7. Kakšne so zdaj informacije okrog Biblosa? Mladinska knjiga dela neko platformo za izposojo? @Hernier
  8. Hosta

    Rog pada

    A mislte da je Zoki sestram uršulinkam ponudil kakšne bonitete al jih s čim izsiljuje? Nasproti novega Roga je center za brezdomce, uršulinke pa letos čudežno niso želele podaljšati pogodbe za brezplačno uporabo.
  9. Hosta

    Italija

    Lepo lepo-. Italija je res naš as v rokavu, ko maš dva dni časa pa potrebo po dobri hrani in umetnosti zgodovini. Dober dokumentarc je bil na rtvslo; Idealna mesta. Palmanaova in par drugih severnoitaljanskih mest + Nova Gorica; dobra rdeča nit za vikend izlet. https://365.rtvslo.si/arhiv/dokumentarci-kulturno-umetniski/174763077
  10. Hosta

    Italija

    Zdi se mi, da ima železniška v bistvu tud dnevni parking zraven... Direkt zraven.
  11. Skipaj se z neta. Dj nalimaj kakšno fotko kaj delaš ATM. Aja, v trafikah/trgovinah majo vročo kavo v piksnah. Evo ti nasvet. To mi je blo zakon, tist sladek šit k je pr nas v hladilnikih, oni majo podobnega, ampak vročega.
  12. Generalen nasvet; zdi se mi da preveč iščeš nasvete.
  13. Hosta

    Samsvoj mojster

    desni klik ---> delete Bolj resno; verjetno ima več smisla zalepit nazaj problematična mesta. Če dobiš dol, boš v najboljšem primeru mel za osnovo omaro z delno poškodovano iverko. Za odstranjevanje pa špohtli, olfa nož, samo rezilo od olfe...
  14. Poročaj poročaj A to je industrijska špijonaža al vojaška al s čim se ukvarjaš?
  15. Very fucking nice! Kako je bit tam kot predstavnik perverznega zahoda? A splošno prebivalstvo kaj trza na propagando o sveti ruski vojni z imperialističnim zahodom? Poročaj malo o tem, če opaziš kakšno drugačno razpoloženje
  16. Kaj se pa zgodi pri nakupu Harry Potter knjige v slovenskem jeziku v ne-ok spletni trgovini? Sicer pa klik (ni reklama)
  17. Okkkk. Če je ona vegi morš računat, da boš ti kasiral dost "brezmesnih" jedi od nje; kaksni ribji zvitki, ki majo notri spam in podobno. Priporočam kakšen dnevni izlet z busom, ker so hitri in udobni. Teh mestecih okrog je blo takrat ful nekih festivalov (k pr nas, festival riza, festival makolija, festival kimcija, festival tople vode...) in je lahko zelo prijetno. Sami domacini, na odru nek znj-tier kpop band al pa folklora, hecno.
  18. Hosta

    Navtika

    Je tako, to sta dva svetova Ne vem, kot v kempu nizozemski 10m avtodom v dve nadstropji v primerjavi s šotorom Mislm itak to najlepše funkcionira z bivanjem na kopnem in dnevnim jadranjem. Kaj lahko s takšno jadrnico delaš je pa odvisno od človeka, eni grejo tudi naokrog za cel teden. Hrana, gorilnik, oprema. Z vidika jadranja si precej bolj v neposrednem stiku z vetrom, kot pri večjih jadrnicah.. Ne vem, mene je en upokojenski par enkrat tako peljal, da je na taki jadrnici kot je ta spodaj gledalo zunanje krmilo ven iz vode, tako je bila nagnjena... Itak sem bil posran ko poscan cucek
  19. @BlueSan Če me vzameš sabo, ti vse pokažem To so zdaj zelo subjektivni nasveti, ampak 1) kakšen glavni muzej nujno 2) nočno življenje v šoping kvartih 3) parki in podobno v soboto ali nedeljo, ker pride več domačinov in družin pa lahko opazuješ kako preživljajo prosti čas. En nacionalni muzej je tudi sosed od ameriške vojaške baze, tam je kul ker gledaš notri na baseball igrišče pa uh-60 cel čas letajo naokrog. Če si slučajno nagnjen k preverjanju vsake posameznosti na tripadvisor - močno odsvetujem. Jej v naključnih lokalih, če se ti zdi za sprobat, sprobaj. Pa men je bil kul obisk občine (?). Atraktivna bajta, pa velik javno dostopnih vsebin... tako malo za vtis o življenju. Če se ne motim so imeli v zgornjem štuku nekje skrit japonski wc z vso možno elektroniko in barvami in vonji Priporočam tudi lutanje s podzemno; recimo 10 postaj v smer A in potem ven. Mogoče ti kaj pritegne oko, mogoče pa ne in greš nazaj v podzemlje. Pa Seul nima nekega centra (jaz sem ga podzavestno iskal), tako da pozabi na to. Teh stičišč in križišč kjer je res velika frekvenca ljudi je pa ogromno.
  20. Hosta

    Navtika

    Pa a ni malo hecno, kako dobiš izpit za čoln do motherfucking 24 metrov brez praktičnih izkušenj Ampak sistem je očitno ok, ker glede na število plovil ni veliko nesreč.
  21. Hosta

    Navtika

    lol@tema Saj delno imate prav glede vzdrževanja in okvar - (motorna) plovila so kompleksni stroji in rabijo natančnega lastnika. Ampak imaš pa tudi zelo enostavna plovila - najboljše izkušnje mam na 5metrski jadrnici, ki je res pesem. Izvenkrmni 2.3 konjski motor za vplutje/izplutje, dvižna kobilica (da gre na avtoprikolico), štrike vlečeš na roko, v kabini je ležišče, v kokpitu pa pač prostor za jadranje. Gor lahko tudi spiš, sicer je pa bolj namenjena dejanskemu jadranju. Zelo za.
  22. Hosta

    Trenutno berem

    @Sovicha Dobra je tale, ja. Mi je bil malo čuden moment zdaj, ker sem med branjem tegale Jančarja spodaj prejšnji teden razmišljal, če nisem nekoč bral neke knjige o kaotičnem tavanju posameznika sredi nekih norij. To je bilo to. Na morju sem pogoltnil Jančarjevega Galjota. Zdi se mi nepotrebno, da se roman interpretira kot (post)modernističen. Res močna plat knjige je nenormalno dobra zgodba, pri kateri je brezveze iskat neke metafore. Liki so na nivoju, vzdušje, jezik. Všeč bo vsem ljubiteljem fantasya in drugim geekom. Jaz sem si svet, ki ga slika Jančar gradil zelo podoben Witcherju. Inkvizicija, kuga, krčme, preganjanje oblasti, umazane vasi, bogata mesta.
×
×
  • Ustvari novo...