Skoči na vsebino

darksaga

Svinjski pastir
 • Število vsebin

  35
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

8 Jogurt

Več o članu darksaga

 • Stopnja
  je prijavljen z ruskim računom.

Nedavni obiski profila

71 ogledov profila
 1. Glede na to, da politika diktira kaj se dogaja v policiji, nekam dvomim, da bo kakšna sprememba. Do zdaj ni blo še nič prelomnega, ampak zelo rad bi bil enkrat prijetno presenečen za spremembo.
 2. X-wing - z vsemi dodatki Master of Magic Ultima 7 (oba dela, z obema dodatkoma skupaj. Če pa to ne važi pol pa 2 del sdmice.)
 3. Legend of Kyrandia 2: Hand of Fate Sam & Max Hit The Road
 4. Jaz sem še eden redkih(?), ki vztraja pri firefoxu, v glavnem zaradi bookmark menija, ki je daleč pred chromovim (bil vsaj ko sem nazadnje gledal, in ja probal sem tiste mode al kaj so, ki bi ga naj nardili tako kot pri firefoxu).
 5. Hja, v glavnem forum samo berem in ne postam dosti. Tako da, nisem na tekočem ne z ranki in ne z hirearhijo, ki vlada. Obrnil sem se na šerife, ki sem jih videl postat na forumu, predvideval sem, da imajo oni dovolj moči, da se zadeva reši. Nisem vedel da moram 'težit' glavnim šefom glede tega. Sicer se mi zdi malo čudno, da po vseh letih, ko imam ta račun, še vedno ostaja ta omejitev. Vrjetno moraš nabit poste da se tega rešiš? To se mi zdi sicer malo neintuitivno, saj lahko vodi v kup 'brezveznih' postov, da se nabije število, ampak ok. Hvala za odgovor.
 6. Moraš ša zaupat tem addblockerjem, hočejo dostop do vsega, kdo ve kam se lahko šibajo ti podatki. Za tubo mi je še vseeno, ampak za ostalo ... tega pa nebi glih delil z celim svetom.
 7. Hvala za sugestije. Bom preveril malo tale uBlock in Enhancerja. A se tepejo programčki med sabo ali jih lahko maš več gor naenrkat?
 8. A mate tudi kakšne programčke za uporabo na PCju, za blokiranje reklam na tubi in bodobnih straneh? Mislim, kakšnega preverjenega. Sicer ne gledam dosti, ampak moti, ko gledam.
 9. Imam problem, po nekaj sporočilih na forumu ali v privat pogovoru dobim message da sem dosegel 24 urni limit postanja. To je zelo moteče, sploh pri privat pogovorih. Sicer sem naredil še en račun, ampak isti probem tudi tam. Lepo bi bilo če bi to lahko nekako rešli, saj ustvarjanje novih računov nekako ni idealno. Problem sem že prijavil @sadhu sequencer ampak ni nobenega feedbacka o tem kaj se dogaja. Mogoče se moram obrnit še na koga drugega in ga malo podrezat, da se stvari spremenijo malo hitreje?
 10. Eh, jih žez kolena položiš in malo po riti našeškaš pa so takoj bolj pridne in ubogljive.
 11. Mene recimo moti. če delajo film po neki 'pisni' predlogi in potem karakterje v filmu spreminjajo al po izgledu ali pa po obnašanju. Te spremember so nepotreben nateg in cuzanje denarja zaradi zastonj reklame naslova knjige ali stripov. Kaj so naredili z recimo Deadpoolom v Wolverin:origins. Če delaš po knjižni predlogi pol delaj po nej, če pa hočeš nekaj inovirat pa delaj 'svoj' film is se ne šlepaj.
 12. Nisem vedel, da obstaja limit na postanje. Mi je zablokiralo včeraj. :/
 13. Mogoče pa kontra, kontre nebo? Razočaranje namreč.
×
×
 • Ustvari novo...