Skoči na vsebino

darksaga

Rumeni jak
  • Število vsebin

    522
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

131 Tabornik

Več o članu darksaga

  • Butast stavek
    dostavlja picajzle na dom.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 2 730 vohunjenj
  1. @Wallux A si ti res tako naiven al se samo trolaš? Včasih je teško razločit med enim in drugim. Rusi grozijo z nuko če skoči zahod not ker nebo druge izbire, jih je več kot ukrajincen ne pa več kot 'zahoda'. Po drugi strani pa tudi brez to nikakor nebo cake walk, zahod bo mel logistične probleme (Rusija je vlka) ker bi se vsi rusi mobilizirali ker jim nič drugega nebi preostalo. Kitajčki majo mogoče sinčke edinčke, jih je pa kot listja in trave. Številke so pomembne, pri tem ne pozabit da majo kitajčki tudi nukice in da bi se vsak poskus izkrcanja na Kitajsko ozemlje za neki resn darmar končal žalostno. So na drugi strani sveta, zahod nima dovolj mornarice, da bi pripeljal dovolj pešadije tja za kaj resnega pri velikost kitajske (ki pa za razliko od rusije, JE dovolj velika za cel zahod). Al trolaš al pa živiš v nekem svojem svetu če misliš da bi se eno ali drugo končalo slabo tudi za njih in ne tudi za nas. Odrasti in si ne želi sranja, ker samo prehitro pride.
  2. Mini vojne? Kolko pa jih mora crknit, da je konflikt vreden omembe ali bog ne daj celo zgražanja? 10.000 , 100.000, 500.000, več? Tu maš pol drug link pometnjakovič, glej na drugi polovici liste in če se ti to zdi premalo žrtev, pojdi k psihiatru. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_by_death_toll
  3. Hahahaha. Nobene vojne. Dobra šala. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wars:_1945–1989
  4. A je zdaj half life 'lepši' od Black Mesa? https://store.steampowered.com/app/362890/Black_Mesa/
  5. @Übermensch Heh, sem že naročil od njih.
  6. Kera matična se priporoča za ryzen 7 procesorje?(ddr5) Berem nekaj da je na gigabytovih platah pogost problem z coil whine-om. Asus ma baje probleme z biosi ... kaj še pol ostane?
  7. Odvisno kako igraš. lahko igraš brez da koga ubiješ ali da te kdorkoli vidi.
  8. Deus-ex si lahko tudi v stealthu igral, mislim novejša dela, ki sta pravzaprav že kr stara ... Dishonored (velja isto)
  9. Razmišljam o nabavi matične plošče: Gigabyte B650 aorus elite ax Ima 2 x m.2 slota. 1x pcie5 1x pcie4 A se splača vzet en disk pcie5? In ali ga je boljše met kot sistemski disk al disk za špile?
×
×
  • Ustvari novo...