Skoči na vsebino

darksaga

Rumeni jak
 • Število vsebin

  158
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

20 Jogurt

Več o članu darksaga

 • Stopnja
  ne loči razlike med pomelom in kumkvatom. Niti v riti.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 335 vohunjenj
 1. Zakaj remake XIII, če jim manjka continuation. Če se še prav spomnim se je igra končala z nastavkom za naslednji del, ki ga seveda ni bilo.
 2. darksaga

  Ugani igro

  Ne name čakat, da postam sliko iger.
 3. darksaga

  Ugani igro

  Gabriel knight 2, beast within, mogoče.
 4. Jap, začneš igrat in preden se zaveš je bla dekada mimo, ampak, cool dekada.
 5. Prva je easy - Ultima 7 (komplet skupaj oba dela z dodatkoma) pol pa je že težje, Deus ex, X-wing, System Shock, Doom, ... preveč dobrega. :/
 6. Kako je pol game of all time, če so različna časovna obdobja?
 7. Hmm, nevem če bi lahko seznam skrčil na 3 naslove. :/
 8. Odvisno za kaj rabiš ta ram. Če maš v mislih igre, pol ne, ne rabiš. Razen če maš višek dnarja. Saj takrat, ga tudi neboš rabo, sam ga boš mel in se neboš več s tem ukvarjal.
 9. Kateri idiotizem. A ti sploh veš kako deluje država?? Denar, ki ga 'pustiš državi' se uporalja za popravilo cest, po katerih se voziš, za financiranje bolnic in zdravstva v katerem se zdraviš, za šole v katerih siu se šolal in se (ali bojo) šolajo tvoji otroci, za ... Odgovor na to, da folk krade ni zato dajmo še mi, ampak spravi tisti v folk v zapor, in to ne za par mescev, ampak za par let. S prisilnim delom, ker ti ljudje so narodni izdajalci! Ne pa vikend zapori al pa nevem kaj. Mater, kakšne izjave.
 10. @tomazek Zato ker bi to bla tvoja služba? Kar lasje mi grejo pokonci, ko to poslušam. Zato ker so oni kriminalci je ok, če si ti tudi? Nikakor ne razumem te logike oni tudi kradejo, al pa oni še bolj kradejo. Vsi ki kradejo v zapor! Da se končno rešimo te krvosesne golazni. Zato ker mamo take idiote na oblasti pa gre vse v kurac, krivo smo pa mi, ker jih volimo al pa gremo skozi življenje z mišljenjem da se itak nebo nič spremqenilo.
 11. Google sem že probal, zato sem zdaj probal še tu. Nevem kaj bi rad, da povem. Ta post ni bil mišljen kot reklama za igro ampak bolj za tiste, ki jo že poznajo in so je že igrali. Drugač, gre za turn base strategijo, ki kot twist uporablja karte (kar ni več nič novega) za skille ki jih uporabljaš. Gimmick je tudi, da kao sam mečeš kocke (z miško) namesto, da to naredi računalnik sam. Na začetku je pogojno cool, na dolgi rok pa bolj meh, ker gre extra čas. Zaenkrat zgleda vse skupaj dokaj povprečno, ampak dovolj vleče naprej. Za vse ostalo maš tukaj steam link: Children of Zodiarcs .
×
×
 • Ustvari novo...