Skoči na vsebino

lizz

Deklina
 • Število vsebin

  610
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

Vse objave od lizz

 1. lizz

  Tarok prek spleta

  zakaj bi rabu menjat ime? nared si se en bvz account pa se en profil.
 2. kolegica ma za froce to js pa nisem vec na tekocem pa zato prasam. hvala
 3. ker nimam pojma o nintendo switch spilah, me zanima, ce je se kej takimle podobnim poceni igricam? https://www.action.com/de-at/p/nintendo-switch-game2/ (sej to so igrice ne nek promo shit ne?)
 4. ni no men je zj rank zacel delovat brez authenticatorja eF off
 5. goni se ne dela aprov tecna sm faking NE DELA hocem poslat vprasanje ZAKAJ NE DELA ceprov zmagujem in potem se zacne tale fun [11:33] <liza> a me loh en jebe u glavo [11:33] <liza> pazi ta blizzard sceno [11:34] <liza> igram in mi rank ne napreduje ceprov zmagujem [11:34] <liza> ok must be bug [11:34] <liza> restartam [11:34] <liza> isto [11:34] <liza> spet [11:34] <liza> isto [11:34] <liza> ok must be serious error [11:34] <liza> hocem spisat mail s temo NE D
 6. in kvaj fora, da ne napredujem po ladderju, ceprov zmagujem?
 7. ce se ti da ubadat, ga prodaj na bolhi. brez heca, kar nekaj ljudi je to iskalo, ko sem delala v trgovini nezabavne elektronike. ti spisem tekst za oglas, ker ljudje, ki to iscejo, ne vedo, da je to ta kabel
 8. a dej kvaj to spet no! kr neki! kr en bedn Cenarius golden. kaj kurac nej z golden legendaryjem, k ga ne morm DEjat? kaj?! kr neke bedstoce. nek quest sm izpolnila (sploh ne vem kdaj) in kva sm dobla? faking golden classic karte. in kaj nej s tem classic golden kartam, k si jih ne morm DEjat? FU blizzard!
 9. a si zih, da rabi folk na mn3 opozorilo za take cene? sej ni folk neumn
 10. lizz

  Samsvoj mojster

  ce se nis, js bi probala cim vec sama spucat do cegla. vem, da bom to pr seb v kopalnci nardila. tako kot sm v kuhni podn. mislm da sta mela po tistem lih 2 ure max za pucanje pa brusenje podna. @berghaus zakaj so mavcne plosce ok? a ni frajh trajnejsi? also zakaj se nisi spravlu frajhat? a se ti ni dal grif usvojit al pac ti je jeba k je tezko u vaservago vse dobit?
 11. lizz

  šah

  @Dono @sskj se vedno obstaja tema
 12. jah v BDSMju mas pogodbo o suznjelastnistvu (ki je sicer pravno verjetno nicna v drzavah, ki so suznjelastnistvo prepovedale) in tam je lahko doloceno, da si te lastnik vzame, kot mu srce pozeli
 13. kaj pa BDSM spolne prakse, kjer ni nadrejeni premika podrejnemu meje na podlagi nekega zaupanja, ceprav se potem podrejeni lahko odloci/zave, da ups, tega si pa nisem zelel? a bo policija to sploh resno vzela? a bo apriori nadrejeni obtozen posilstva?
 14. popravi me, kjer se motim ce prav razumem, se 8. marec sklicuje na jasno namero po spolnem aktu. torej, v primeru soglasanja v sex, ker je moski kao samski, pa se potem izkaze, da ni, bi bil moski lahko oproscen posilstva, ker je ze tako ali tako zenska izkazovala prej zeljo po tem, da se posexata. sicer skoda je z obsodbo posilstva, pa ceprav po krivem, ze narejena. in ta skoda lahko ni majhna.
 15. zanimivo, kako se je bil odzval na mefistov nastop samo ta bebav institut gledam FB objave Drustva za nenasilno komunikacija pa SOS telefon pa ne duha ne sluha okrog tega, da bi karkoli spornega rekel
 16. lol js res spolno nadlegujem in to v javnih sobanah
 17. ne vem na internetu tko pise ker ultimate izgovor je to a ni tko da nej bi tud po Y-u neki pripotoval oz. da naj ne bi blo nujn odvisn od genov?
 18. plesa neha rast, ko se nehas obremenjevat z njo.
×
×
 • Ustvari novo...