Skoči na vsebino

lizz

Deklina
 • Število vsebin

  597
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

lizz je zmagal 11. oktobra 2020

Bitje lizz je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

850 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu lizz

 • Butast stavek
  Poglejte moj rumen dildo na propeler!

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 628 vohunjenj
 1. lizz

  Samsvoj mojster

  ce se nis, js bi probala cim vec sama spucat do cegla. vem, da bom to pr seb v kopalnci nardila. tako kot sm v kuhni podn. mislm da sta mela po tistem lih 2 ure max za pucanje pa brusenje podna. @berghaus zakaj so mavcne plosce ok? a ni frajh trajnejsi? also zakaj se nisi spravlu frajhat? a se ti ni dal grif usvojit al pac ti je jeba k je tezko u vaservago vse dobit?
 2. lizz

  šah

  @Dono @sskj se vedno obstaja tema
 3. jah v BDSMju mas pogodbo o suznjelastnistvu (ki je sicer pravno verjetno nicna v drzavah, ki so suznjelastnistvo prepovedale) in tam je lahko doloceno, da si te lastnik vzame, kot mu srce pozeli
 4. kaj pa BDSM spolne prakse, kjer ni nadrejeni premika podrejnemu meje na podlagi nekega zaupanja, ceprav se potem podrejeni lahko odloci/zave, da ups, tega si pa nisem zelel? a bo policija to sploh resno vzela? a bo apriori nadrejeni obtozen posilstva?
 5. popravi me, kjer se motim ce prav razumem, se 8. marec sklicuje na jasno namero po spolnem aktu. torej, v primeru soglasanja v sex, ker je moski kao samski, pa se potem izkaze, da ni, bi bil moski lahko oproscen posilstva, ker je ze tako ali tako zenska izkazovala prej zeljo po tem, da se posexata. sicer skoda je z obsodbo posilstva, pa ceprav po krivem, ze narejena. in ta skoda lahko ni majhna.
 6. zanimivo, kako se je bil odzval na mefistov nastop samo ta bebav institut gledam FB objave Drustva za nenasilno komunikacija pa SOS telefon pa ne duha ne sluha okrog tega, da bi karkoli spornega rekel
 7. lol js res spolno nadlegujem in to v javnih sobanah
 8. ne vem na internetu tko pise ker ultimate izgovor je to a ni tko da nej bi tud po Y-u neki pripotoval oz. da naj ne bi blo nujn odvisn od genov?
 9. plesa neha rast, ko se nehas obremenjevat z njo.
×
×
 • Ustvari novo...