Skoči na vsebino

lizz

Deklina
 • Število vsebin

  739
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

lizz je zmagal 11. oktobra 2020

Bitje lizz je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

1 601 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu lizz

 • Butast stavek
  Poglejte moj rumen dildo na propeler!

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 067 vohunjenj
 1. lizz

  Pravkar pogledano

  ker ne vem, kam to nalimat in butasto odpirat novo temo za en link - za one, ki tega se ne poznate in tiste, ki ste cepljeni: https://online.artkinomreza.si/ vec kinov po sloveniji je zdruzilo svojo ponudbo in jo objavilo na netu. proti placilu ofc.
 2. lizz

  Tiskalniki

  se enkrat - lepo/grdo je subjektivna kategorija. zato bi blo fino, da postrezes vsaj s kakimi primerki. vem, da je fotkanje printa zelo nehvalezno delo, ampak na netu nimamo lih opcij preslikat se ti domov (zaenkrat). drugac pa printanje z domacimi tank printerji ti msl odsvetujem, ker so slikovni printi veckrat slabse kvalitete od printov kakega Officjet Proja al pa Canonovga IPja. enako ti predlagam, da posegas po bodisi fotopapirju bodisi boljsi kvaliteti paprja.
 3. lizz

  Tiskalniki

  joj! zdefiniri mal, dej primere, barem nesto
 4. lizz

  Tiskalniki

  dobra kvaliteta hiter racunalnik a bolj nespecificno ne gre?
 5. lizz

  Tiskalniki

  kar se tice pa te teme in nakupa tiskalnikov za osebno/druzinsko uporabo, je meni zadeva precej simpl in mi je ze mal smesno, da imate na vsake pol leta istovrstne debate za zelo enakovrstne situacije. tole bo zvenel blazno poenostavljeno, ampak ce dobr pomislte, za domaco uporabo smo uporabniki precej nezahtevni za tiskanje. zatorej: 1. kolk tiskas na mesec? a) 10 listov/teden, tiskas skozi celo leto => tiskalnik na flaske, pa glej da uporabljas program za ciscenje (moj Canon je bil ze 2x zato na servisu) b) danes 20 listov in tisko mora bit barven pa cez 3
 6. lizz

  Tiskalniki

  @DaCapo ti imas dinozavra. za Lexmarke komaj po netu dobis kartuse/tonerje, pa se po moznosti drage.
 7. lizz

  [udarna] avto tema

  ce se niste videli:https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=16647652&display=Fiat Seicento&fbclid=IwAR1WsxDWU7bcc1TdArESG4TrTmc8h3h71XeFJnvVKlckPxo8pUX3S_kxlAQ
 8. also a lahko prosim Jesenice pa Slovenski Javornik prestavis v Bosno. hvala.
 9. Galko ti iz iz Ljubljane, ne? ker pol razlozi vse te popravke od predhodnih komentarjev 🙃 also Celje je Savinjska
 10. sam da sharas lahko neko dobroimetje vsaj kolegica mi ga je
 11. noben ni prepovedal drkas ga lahko samo od osme do devete ure zvever pol te posnamemo
 12. lizz

  Samsvoj mojster

  jap. ampak samo pri veži na oknu. je pa veža pred kopalnico ampak takrt, ko sem si prenavljala nadstropje, nisem mela kesa za pravo sanacijo, ampak sem samo farbala povsod. also a lahko slikas mogoce?
 13. @LordFebo ali lahko vsaj onim, ki smo donirali nekaj denarja (in nimamo potrebe po merjenju velikosti spolnega uda kot serifi), omogocis pripenjanje datotek tudi v zasebnijh sporocilih? Hvala. edit: merci, ker si. dela. @sadhu sequencer a ti slucajno zdruzujes poste v temi Smesne slikice? oziroma zakaj to pocnete sploh? ker ce ja, bi lahk mogoce se gnojne teme pogrupiral potem glede na tematiko.
 14. omarijabohpomagi ne bom se razlagala!
×
×
 • Ustvari novo...