Skoči na vsebino

LordFebo

Gejša
 • Število vsebin

  842
 • Dan prve porumenitve

 • Dnevne zmage

  8

LordFebo je zmagal 25. novembra

Bitje LordFebo je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

1 911 Jezus

Več o članu LordFebo

 • Butast stavek
  "Spaceship!"
 • Skotilni dan 8. januar

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. LordFebo

  Tajska Kambodža

  Bila sva v začetku novembra, deževalo parkrat. Sredi našega poletja pa na Tajskem kar precej dežuje, pa še vroče je za crknit. Bali / Lombok sta takrat suha.
 2. Menim, da scammerjev tukaj ni, kot tudi ne popolnih neumnezev, ki bi preplacevali staro robo in ki potrebujejo samooklicane borce za staro pravdo. Saj trg doloci ceno prodaje. Da pa je sleherni oglas zagnojen s ponavljajocimi forami, je neugodno in jemlje voljo potencialnim prodajalcem. Dobil sem na ta rovas ze precej tozb. Ne prepovedujem debate pod oglasom in morebitnih opozoril ob nerealnih cenah. Ampak zaljivk, pedrov in unega @fauzo pa ne zelim vec videti.
 3. Ej, gmajna, to so mali oglasi, ne gnoj! Tole je postalo res umobolno!
 4. LordFebo

  Tajska Kambodža

  Da ne bo pomote, tole so vsi lady boyi.
 5. Nisem vedel, da Lego nikoli ni naredil Saurona.
 6. LordFebo

  Tajska Kambodža

  S hčerko sva šla za 13 dni po svoje v JV Azijo, med templje in riževa polja. Bangkok mi je od vseh tamkajšnjih prestolnic najbolj ljub. Tajci so kul in največja tržnica Čatučak je res prijetna (za razliko od istanbulskega bazarja), zabaven je china town ... Cene so srečoma nizke: hotel 4* 35 €, ulični jedež 1 €, normalno kosilo 5 €, vlak z letališča 1,2 € (!!!), bubble tea 1,5 €, liter bencina 1 €. Najbolj razkošna večerja v japonski restavraciji naju je skupaj prišla 23 evričev. Z avtom sva se odpeljala malo naokrog in do kurbišča Pataje. Izobraževalno. Skočila sva še v Kambodžo v Siem Reap, ker sva hotela videti Angkor Wat. Država je precej bolj revna, me je mestoma na Afriko spomnila. Kljub svoji valuti furajo kar ameriške dolarje. Pivo je dolar, tudi manj. Jedi v normalnih restavracijah so 5 dolarjev, v pouličnih pa 3 ali manj. Je pa viza 35$, vstop v Angkor 37$, taksi do letališča 35$. Sam Angkor Wat, ki je sicer kao največje svetišče na svetu, ni nekaj za omedlet. Kup kamenja iz 13. stoletja, po katerem skorajda prosto plezas, in par hindujskih podobic. Hvala za ogled, do prihodnjič!
 7. Da nisi objavil nobene slike
 8. LordFebo

  Italija

  San Gemignano od ven Srednjeveški severni Italijani so bili mahnjeni na stolpe. To niso cerkveni zvoniki, ampak stolpi privatnih rezidenc (Bologna jih je imela recimo 200), s katerimi so si merili tiče.
 9. LordFebo

  Izgubljena prtljaga

  Sporoči rezultate prosim. Me zanima, koliko časa dejansko potrebujejo in koliko komplicirajo. Oziroma a dajo 20 dolarjev na kilo in to je to, al se lahko z njimi pregovarjaš, da si imel v kufru guccijeve čevlje. (Še bolj pa me zanima, kako se prtljage izgubijo in kako se najdejo prtljage brez lastnikov, kar je bržda povezano. Ob vseh nalepkah, kam gredo?)
 10. LordFebo

  The Expendables 4

  Ta film je tako nazarensko zanic, da si niti teme ne zasluzi. Me res zanima, kaj si vsi ti akterji mislijo, ko odhajajo s slavnostne premiere.
 11. Zaradi pestrosti in barvitosti objavljam oglas za (menda frajerske) superge, ki sem si jih narocil v nepravi stevilki. So nove, desnega cevlja sploh nisem defloriral. Poleg dam se scitnike pregiba. PRODANO Nike Air Jordan 1 Mid - 42,5 - 110 € Converse Weapon CX Mid - 42,5 - 70 €
 12. LordFebo

  iOS

  Delim izkušnjo: imam iphone 15 z usb-c. Kabel poleg je usb-c v usb-c. Vtaknem v nek charger, ki normalno polni vse telefone. Ne dela. Ok, to zrihtam. Nakar zaradi avta, ki ima samo ta velik usb, narocim za vsak slucaj dva razlicna usb v usb-c kabla s Kitajske. Iphone ne jebe ne enega, ne drugega, niti polni se ne, kamoli podatki. A bom res moral po 30-evrsko žico v apple store?!
 13. Precej neprivlačen dizajn. Glede recikliranih kock pa je Lego ugotovil, da je za isto kakovost reciklaža manj ekološka od naftnih kock.
 14. Moja izkušnja s kitajskimi kockami, če odmislim, da mi piše na tablici Millneium Fcloan, pa je kar pozitivna. Kocke so sortirane identično kot v originalu, navodila so enaka (par primerov je bilo resda pomanjšanih), škatla je ok in vnebovpijoče nižje kakovosti nisem bil zaznal. Nekatere kitajske ponarejen figure so celo lepše od originalnih. Je pa proizvajalcev veliko in kakovost je gotovo nihajoča. Mimogrede, bi kdo imel tole zadevo:
 15. LordFebo

  LEGO

  Lego in Disney sta tako zlizana, da je že grdo.
×
×
 • Ustvari novo...