Skoči na vsebino

LordFebo

Gejša
 • Število vsebin

  782
 • Dan prve porumenitve

 • Dnevne zmage

  6

LordFebo je zmagal 11. aprila

Bitje LordFebo je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

1 666 Jezus

Več o članu LordFebo

 • Butast stavek
  "Spaceship!"
 • Skotilni dan 8. januar

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Meni se je zdelo, da so vsi kao smesni dialogi / scene hudo posiljeni oziroma nedomiselni. Nisem se naglas zarezal enkrat samkrat. Tudi Silvestrova vloga mi je bila povsem sama sebi namen, saj ni bilo od lika nistrc. Zacudilo me je, da ni bilo niti ene same navezave na MCU.
 2. Zavidam izkušnjo. Že Moldavija je iz nekega drugega časa, Pridnestrje pa je res od boga pozabljena dežela. Prečitaj dosti dober roman Sibirska vzgoja, če želiš izvedeti več.
 3. LordFebo

  Ugani igro

  Še eno zelo priljubljeno dirkanje iz zgodnjih 3D-vremen.
 4. Sam se navkljub Alovim Botrom in Brazgotincu odločim za De Nira, najbrž zato, ker se ga spomnim iz več filmov, vključno s komedijami Fockerjevi in Pripravnik. Zanimivo, oba sta rojena Njujorčana, pri čemer ima Alfredo Pacino precej več italijanske krvi, saj je rojen italijanskim priseljencem. Robert ima Italijo le po enem dedku, kar ga naredi za 1/8 Italijana. Menda nihce od njiju ne zna italijansko oziroma se je ni priučil v mladih letih.
 5. LordFebo

  Ugani igro

  Cyber Bikes, kaj pa drugega Zdaj pa ena iz veličastnega 3D-obdobja, ko se je najprej zasukal 3dfxov logo, potem pa so zaslon presvetlili pisani učinki vseh kalibrov.
 6. Ziher si kdo želi imeti Linka in Zeldo!
 7. LordFebo

  Italija

  Sem prišel samo zato, da izrazim ogorčenje nad dvemi, Italiji lastnimi nevšečnostmi. Prva je coperto, njihov klinčev pogrinjek, ki ti za 2€ po glavi praviloma ne da niti grisina. Naročijo trije 2 pici in fašejo 6€ samo za prt. Druga nam nerazumljivost pa so različne cene (kave), če piješ za šankom, za mizo ali to-go. Sem vzel kavo za s sabo, nakar zadnji trenutek vseeno sedel na teraso, pa me je cameriere izgnal, češ, da nisem plačal za stol in mizo. Zaradi obojega bi jih morali vreči iz EU. Hvala.
 8. Bavo! Precej bolj barvite fotografije!
 9. LordFebo

  LEGO

  Lego je vesel, da bo lahko napravil nov set!
 10. O cem pa govoris in zakaj sem zaradi enotedenske odsotnosti oznacen za manjzrelega?
 11. In ko se je naveličaš ti, se javim!
×
×
 • Ustvari novo...