Skoči na vsebino

nekdo

Rumeni jak
 • Število vsebin

  865
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Vse objave od nekdo

 1. nekdo

  Vojna tretjega sveta

  Kinzhal = iskaender prilagojen za lansiranje z letala. Kh-47M2 Kinzhal | Missile Threat (csis.org)
 2. nekdo

  Vojna tretjega sveta

  Tole ni Kh-47M2 Kinzhal - Wikipedia hiperinična raketa, kljub ruskemu marketingu, razen če v to kategorijo uvrstiš vse balistične rakete. Tole je recima precej bližje DF-ZF - Wikipedia. Best korejci so komaj prišli do interkontinantalnih raket, ampak če gledamo hitrost so dejansko tudi te hipersonične. Ali pa toAGM-183 ARRW - Wikipedia. Ampak na koncu štejejo samo operativna orožja, ne uspešni testi nekih prototipov. Med tem pa kolikor mi je znano je edina operativa hipersonična manevrirna raketa ruski zirkon, samo ruskemu merketing ni ravno za verjet na
 3. m3njalnik bi lahko imel svojega kandidata.
 4. nekdo

  Energija

  Brestanica je preden je prišel v modo plin furala mazut oz. ga bi ob izpadu plina zopet.
 5. nekdo

  Vojna tretjega sveta

  Tudi ob napadu na sarajevsko tržnico je srbska televizija kazala posnetke "lutk. Podobno je bilo ob sestrelitvi tistega letala How MH17 Gave Birth to the Modern Russian Spin Machine – Foreign Policy. Sicer pa po ruskih podatkih so vse ukrajinska(slovaške),..s300 uničili že vsaj 3x od kod sedaj kar naenkrat zopet ukrajinski s300? Ghost of s300? Drugača pa "what about.......".
 6. 2x ločeni playboy = konservativna ikona
 7. nekdo

  Vojna tretjega sveta

  Nixon in mao dobesedno kot protiutež sz.
 8. nekdo

  Vojna tretjega sveta

  Zelenski tud, putinovem 100 dnevnem trudu navkljub.
 9. nekdo

  Vojna tretjega sveta

  Palestina je pripravna za zganjanje whataboutisma, med tem je rusija največja državana svetu, tu so se vsi pridružili z nasmehom na obrazu.
 10. nekdo

  Vojna tretjega sveta

  Po napovedih bodo Iranu sledili savdijci (ok pakistan), turki in še katera od zalivskih držav. Trenutno se fajtajo še preko proksijev.
 11. nekdo

  Vojna tretjega sveta

  Iran je še do pred kratkim sam uvažal bencin.
 12. nekdo

  Vojna tretjega sveta

  Te cifre so lahko resnične lahko pa so samo del pritiska na zahod za več pomoči. Pojavljat so se namreč začele ravno pred srečanjem nato kontaktne grupe za ukrajino, kjer odločajo o pomoči.
 13. Upam, da bomo deležni tudi abijine zgodbe.
 14. Komunist putin in njegovi oligarhi, avandgarda delavskega razreda.
 15. Baje da putin rabi kanonfutr, tako da greš komot. Upam , da ne misliš, da bo s tiščanjem glave v pesek problem minil, sam od sebe. 8 let je eu počela ravno to, rezultat je na dlani. Pred l.2014 in ruske agresije je bil ruski jezik bolj uporabljan od ukrajinskega, kdo bi si mislil, da ukrajinci niso biloi navdušeni nad agresijo.
 16. Komu tam bi ti poslal orožje, ko eno stran predstavlja sa drugo pa iran.
 17. Slovenc se še pri 40ih noče več šolat, kaj šele pri 70ih. Če si boomer očitno.
 18. Starcem je večkrat izziv že dalinc za tv kaj šele da bi se učili digitalne tehnologije.
 19. nekdo

  Vojna tretjega sveta

  Še enkrat, kje zda trdijo da je irak 51 zvezna država?
 20. nekdo

  Vojna tretjega sveta

  Kaj ima to z ukrajino? Za majdan so najbolj krivi ravno rusi sami, ki so pritiskali na janukoviča da naj zavrne sporazum z eu in se bolj poveže z rusijo. Večina ukrajincev je želele ravno obratno. Naštej vse ameriške baze v ukrajini še šansa za ukrajino v natu je bila minimalna. Ukrajincem je bila vedno prioriteta eu, samo rusi se tudi s širjenjem te (v cono ki jo smatrajo za svojo)na morejo sprijazit. Zato tudi gledamo leta ruske hibridne vojne usmerjene proti eu.
 21. nekdo

  Vojna tretjega sveta

  Zda ne pripajajo teritorijev drugih držav in ne zanikajo obstoja narodov. Rusija je nevarna ravno zaradi tega, ker si še vedno lasti pravico do kontrole sosedov. Oblast pa spretno izkorišča travme iz 2 vojne in zavija vse skupaj v borbo proti nacistom. Dejansko precej spominja na nemčijo pred drugo vojno samo , da je tu tista krivica razpad sovjetskega imperija.
 22. nekdo

  Vojna tretjega sveta

  Ups sem mislil, da sem na srbskem forumu, pa sem prebral jermenci.
 23. nekdo

  Vojna tretjega sveta

  Armenija je članica csto samo rusi imajo svojo računico.
×
×
 • Ustvari novo...