Skoči na vsebino

Mitsu

Rumeni jak
 • Število vsebin

  522
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

693 Jezus

Več o članu Mitsu

 • Butast stavek
  obožuje doručak in druge zmlete bradavice.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Mitsu

  Pravkar pogledano

  Ta film so snemal tud na Krvavcu. Se spomnim ko sem tam smučal in je bil Zvoh zaprt zaradi snemanja. Dobr da si spomnu na tole, bom samo preletu film, da vidim če prepoznam lokacije.
 2. Mitsu

  Pravkar pogledano

  Relatos Salvajes aka Wild tales............res divji film. Dobra zadeva.
 3. Barvne izdaje so v kurcu. Prve dve fotke ki si jih nalepil je pobarval še Miki Muster in so naslovnice, zato so kul. Ostalo so pobarvali drugi. Buch je dal pobarvat očitno amaterjem, ki so se javili, da bodo pobarvali za majhen denar in kvaliteta se potem pozna, da je ni. V bistvu je samo pobarvano, ni pa lepo. Kolorist, ki barva mora imet filing za zadeve, da je zadeva v redu. Od Bucha zelo v redu (vsaj meni) pobarvana zadeva je edino Tolpa mladega Ješue, ki jo je pobarval Gorazd Vahen. Vahen se je učil na Lavričevem Lommu, pa mensezdi da je pobarvu tud Evropo in že takrat se je videlo da ima filing in da zna solidno narest. Recimo od koloristov je men super Lynn Varley, matr ta ženska ma res filing za barve. Je pobarvala večino Millerjevih stripov, ker je bila nekaj časa tudi njegova žena. Sej dobri avtorji težko dovolijo komurkoli da pobarva njihovo zadevo, ker imajo svojo vizijo in mu morajo zelo zaupat, da bo dobr naredu. Če dajo pa komu pobarvat da to naredi tako kot je treba je pa tudi drago.
 4. Mitsu

  TOP 10 FILJMI

  Ko že omenjate Slo filme, a se da dobit kje Čisto pravega gusarja v kakšni dobri kvaliteti. Jest mam samo en TV-rip, pa ga ne morem niti dobr upscale-at s kakšnim AI upscalerjem, ker je zanič kvaliteta Ta zadevšna mi je res všeč, še posebej scena s palčki in receptorko, ki se ji mal sfuzla je carska. Samo se mi zdi da je ta film bil izdan samo na VHS-u. Drgač pa za vse politično obremenjene je tole dober film. Oziroma bi reku da je tole že dokumentarc :)))).
 5. Mitsu

  Tetris

  Haha, tale trailer je pa eden boljših zadnje čase. Tole bo pa najbrž zabaven film. . Perfect movie, for a perfect game? Must see :)).
 6. Mitsu

  Stripi

  Prevarantska Indija je fenomenalna grafična novela, vsaj men. Pa Graffit je izdal res lepo veliko izdajo. Guarnido ma zlate rokce.
 7. Mitsu

  Stripi

  Em, pa sej to maš že dolg cajta prevedene prve tri blacksade in izdan Integral v Slovenščini https://stripi.si/izdelek/blacksad-1-integral/ . Ostali bojo pa pomoje prevedeni ko bo še cel 6 strip zunaj in bo najbrž Studio Risar izdal drugi integral. Upajmo.
 8. Damage control glede na odziv na test screeningih ali kaj drugega?
 9. Mitsu

  Pravkar pogledano

  https://www.imdb.com/title/tt12595378/?ref_=fn_al_tt_1 Odličen zaporniški film. En tak Bolgarski pogled na kaznilnico odrešitve.
 10. Mitsu

  Ne spomnim se imena

  @Raz Hm, če ni Cabal in če upoštevamo še 3rd person shooterje, namesto samo 1st person, pol je pa lahko samo še tale, čeprav tukaj je samo prvi stage kao 2 svetovna vojna lookalike, pa vojaki so kao zombi naciji. Ali si pa mogoče špilal kakšen obskurni Operation wolf klon, ki so ga homebrewali Hrvati. Men se zdi da sem prešpilu kar velik teh zadev na avtomatih, pa pol še na mame emulatorju, samo po tvojem opisu mi ne pride nič na misel. Da ni mogoče Nam 1975, pa si zamešu kraj dogajanja z 2 sv.
 11. Mitsu

  Pravkar pogledano

  Saftey not guaranteed https://www.imdb.com/title/tt1862079/?ref_=fn_al_tt_1 Lušten indie film. Tak človeški za pogledat :)).
 12. Revolver je men eden najboljših filmov ever. Film, ki te vpraša R u evolving in the game of life.
 13. Mitsu

  Ugani igro

  Sigurno je Outcast, fotka je pa lahko iz remake-a.
×
×
 • Ustvari novo...