Skoči na vsebino

1min3

Aluminat
 • Število vsebin

  295
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

67 Jogurt

Več o članu 1min3

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Kar nekaj preigral - ampak s priključenim kontrolerjem (Gamesir X2). Laufa super (60fps), brez nekih padcev v framerateu na ajfonu 11.
 2. Deck včeraj prispel. Faaak, zadeva je v živo res ogromna. Ampak začuda velikost ob uporabi ne moti - na Switchu sem dosti hitreje dobil mravljince v roke. Sprobal (in pozno v noč preigral) Katana Zero ter ob tem res užival.
 3. Uf… nikjer nimam zavedeno. Ampak se mi zdi da prvi ali pa drugi dan, ko so se začele…
 4. Jaz sem danes dobil mail, da imam na voljo za kupit… pa še zmeraj kolebam ali ja ali ne. Imel bi v resnici bolj za kakšne indije pa za na morje. Ne vem…
 5. Če si edino igral Bloodborne, kjer ga ni bilo, pazi tu na equip load (70% ali manj).
 6. Meni osebno je 5-6 kg > Verace. Pop’s pa kot že povedano preveč soggy nadev.
 7. Odvisno od primera do primera. Nekje višji fps, višja resolucija, kje ray-tracing,… (praktično?) pri vseh pa hitrejši loading time-i.
 8. Od “pisarniških” komedij seveda ne gre pozabit na The Office in pa (v senci Offica malo krivično spregledan) Parks and Recreation (Ron F* Swanson!). Community ima tudi kar nekaj genialnih delov.
 9. Six Feet Under se je čisto lepo postaral. Gledal ponovno par let nazaj in je še vedno vrhunski. The Wire je prav tako nujno pogledati - ampak ja, potrebno se je prebiti čez prvih par epizod.
 10. Tudi danes končal - 82h, lvl 155. Ostaja enaka ocena kot @ke_kit -ova - BB in Sekiro sta tier S, ER skupaj z DS 1 tier A. Kolikor je mestoma res perfekten špil ima tudi nekaj “balasta”, ki ga pri BB in Sekirotu ni zaznati.
 11. Kakšen je zdaj kaj verdict za SD? Vredno ali ne? Sem v Q2 pa kolebam ali bi vzel ali ne…
 12. Izbire wireless subov je vedno več (oz. postaja vedno bolj standard možnost). Npr. novejši REL-i in SVS-ji imajo možnost dokupa wireless transmiterja. Med bolj budget opcija je npr. kaj takega: https://lu.teufelaudio.com/subwoofer-t-4000-sw-104561000 Če ti ni problem rabljena roba pa tole: https://www.bolha.com/nizkotonski-zvocniki-avdio-video/sumiko-10-by-sonus-faber-np-1999-oglas-9313765 Imaš kvaliteto + kvantiteto basa za zelo sprejemljivo ceno.
 13. So moral res. Ker ni bil baš neki. V drugem poskusu me je sicer frderbal njegov prehod v 2. fazo. V tretje pa mi je ista zadeva pri polnem healthu in blocku pustila glih kksen cm healtha. Ko sem se pohealal je kmalu padal. Sicer lvl80 pa +6 bloodhound’s fang.
×
×
 • Ustvari novo...