Skoči na vsebino

1min3

Aluminat
 • Število vsebin

  308
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

71 Jogurt

Več o članu 1min3

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Je kdo probal Gamepass na SD-u? Je ogaben lag ali se da kakšne počasnejše špile igrat?
 2. A ni to celo nek tovarniški feler teh modelov? Da se po klancu navzdol baterija overcharge-a in posledično skiro ugasne. Tako ne deluje več (elektronska) sprednja bremza, ki sicer “pobere” večino zaviranja (~90% ali nekaj takega). Verjetno za po mestu oz. po ravnem teh skrbi sicer ni…
 3. Jazbina že ima kodo za -25%: jazbina
 4. No… v slovenstini… edit: imam, če kdo rabi
 5. Probaj narediti solato iz bučk. Z lupilcem za krompir nastrgaj na tanke lističe, pokapaj z limono, malo olivnega olja + malo parmezana (tanki lističi). Garant boš spremenil mnenje.
 6. V resnici ne povejo kaj dosti o zvoku slušalk - o tem naj rajši nekdo, ki je slišal oboje. Kar je bolj važno je udobje (sploh če imaš zadevo na glavi par ur) in pa kvaliteta izdelave (v odnosu s ceno)…
 7. Če koga mika Ori and the Will of the Wisps na SD (označen kot unsupported) naj ga ne skrbi - na ProtonGE dela k šus (igral kakšnih 40 min). Trenutno je v akciji na Steamu.
 8. Alba je na telefonu - Apple arcade. Kul spilcic.
 9. Sem rekel, da sprobam kako laufa Sekiro, zdaj pa ne morem nehat igrat
 10. 40fps je v bistvu zelo najs kompromis. Sprobal na steam decku in je znatno boljše kot 30 fps.
 11. Kar nekaj preigral - ampak s priključenim kontrolerjem (Gamesir X2). Laufa super (60fps), brez nekih padcev v framerateu na ajfonu 11.
 12. Deck včeraj prispel. Faaak, zadeva je v živo res ogromna. Ampak začuda velikost ob uporabi ne moti - na Switchu sem dosti hitreje dobil mravljince v roke. Sprobal (in pozno v noč preigral) Katana Zero ter ob tem res užival.
×
×
 • Ustvari novo...