Skoči na vsebino

1min3

Rumeni jak
 • Število vsebin

  182
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

36 Jogurt

Več o članu 1min3

 • Butast stavek
  ne loči razlike med pomelom in kumkvatom. Niti v riti.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Plus, da med “zastonjskimi” spili vsak mesec dobis tudi en PS5 spil…
 2. Ker bi to bil 1 mesec + 1 leto da pade cena na 20 eur (pa saj jaz precej podobno delam, da ne bo pomote…)
 3. Ko so mene “poscalpali” pri A1 je bil še 600 (24x25eur). Sploh nisem preračunal, dokler ni bil že naročen (ker sem seveda v tistem trenutku samo divje klikal). Ampak ok - se ne sekiram. Sem posledično malenkost več dobil za starega ps4 + cena obrokov pač… all in all sem izredno vesel, da mi je takrat ratalo.
 4. Pa imamo datum, kdaj bo PG dostavil obljubljene PS5-ke
 5. 1min3

  [PS5] Returnal

  15h +- sicer zame, ampak ja, rajši imam krajši špil kot daljši. Ne vem pa če se strinjam glede tega, da imajo krajše igrice večji replay value... bolj mi je to, če je gameplay tako dober, da te prime, da bi ponovno igral. Glede na to, da Returnal (po prebranem) izpolnjuje zgoraj napisano, bi mi znal biti idealen špil. Je pa cena vseeno kar zasoljena. Pa save naj porihtajo - nimam niti pod razno dovolj časa, da bi lahko končal v šusu - pa verjetno nisem edini.
 6. Hvala. Sprašujem, ker sem igral samo 2016 (nisem imel nobene konzole pred PS4), pa mi je bil v resnici kar ok. Ja, “zgodba” za 5 letnega otroka, ampak igralni del pa čisto zabaven (beri: nič v njem, kar bi me ekstremno motilo).
 7. Pa je R&C 2016 osovražen zaradi zgodbe/karakterjev/... ali zaradi samega gameplaya?
 8. Jaz ga ravno igram - pa mi špil v resnici ful dogaja. Vsekakor bolj kot mi je pa npr. GoT, ki se ga ravno na veliko omenja v drugi temi. Tudi glede bugov je precej bolje, kot pa ob izidu. Ne, da jih ni (so predvsem grafični glitchi), ampak sesul se mi pa recimo ni še nikoli. Sicer pa kar je Ćamir napisal - vredno že zaradi vizije, ki so jo imeli. Četudi izvedba mestoma šepa.
 9. +1 za Succession Das Boot si lahko pogledaš directors cut filma - je ravno nek sweet spot med prvotno izdajo in pa serijo.
 10. 1min3

  LEGO

  Res gnilo. Naj rajši dajo kot dodatek k prvim prodanim setom, ker tole je pa raj za scalperje...
 11. Parma je meni zakon. Še vedno pica, ki si jo najpogosteje naročim. Ilirija z.
 12. Jup, 35-40% cene novih je realna ocena, če so ohranjeni. Vsako morebitno poškodbo se od tega odšteje. To pravilo seveda ne velja za kakšne kultne komponente (pri zvočnikih npr. LS3/5a, DC Tannoyi,...), katerim cena celo narašča, ampak omenjeni to žal niso. Lahko pa imaš srečo in najdeš koga, ki išče ravno omenjene zvočnike (želi npr. kino komplet). Tam na izhodišče prišteješ desetaka ali dva, če se ti že gre za to...
×
×
 • Ustvari novo...