Skoči na vsebino

1min3

Rumeni jak
 • Število vsebin

  144
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

26 Jogurt

Več o članu 1min3

 • Butast stavek
  garjavi nestvor z luskavico

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Uf, v bistvu bolj kot ne tiste po raznih lestvicah “must play” naslove. Ok, nisem jrpg-jev (FF in slično), ker mi nekako ne potegnejo (razer Nier, ki mi je bil začuda top). Sicer mi je preferenca pri špilih ali dobra zgodba ali pa, da predstavlja nek challenge/zadoščenje ko uspeš (naj si bo to tipa From ali pa pri reševanju puzlov). Sem pa sprobal Control in mi zaenkrat kar sede. Zgodba je sicer še čisti WTF, ampak špila se pa dobro (performance mode >> quality, dualsense implementacija tudi kar doda k filingu). Kakšno malo bolj ne-mainstream priporočilo?
 2. Končal Dark Souls 2 SOTFS. Overall dober špil, ampak meni osebno vseeno pod DS1 ter DS3 (da BB in Sekiro niti ne omenjam). Tudi sicer se mi zdi najlažji od naštetih (vključno z dlc-ji) - če odštejemo čizrske gang bange seveda. Pojma nimam s čim začeti zdaj... Control?
 3. Ali drugače - kako pošiljati SDS reklame z državnim denarjem...
 4. Ja. Jaz postajam čist zafrustriran... Me je Nameless king lomil po dolgem in počez, a on v prvo.
 5. 1min3

  LEGO

  Sploh nisem vedel, da je bil narejen “updejt”. Jaz imam še #21309...
 6. 1min3

  LEGO

  Jaz sem sicer vzel Harleya za slabih 63 eur. Je pa samo še 1 kos očitno...
 7. 1min3

  LEGO

  ODREZANE CENE – 20% popusta na izbrane artikle znamke LEGO s promo kodo MDL2SI89 (velja od 15. 2. do 21. 2. 2021. oz. do odprodaje zalog)!
 8. 1min3

  LEGO

  Saturn V za 94 eur na mimovrste (ob uporabi kode), če ga kdo še išče...
 9. Pri obeh navedenih imaš možnost uporabe lila marele, ki ščiti pred njihovimi napadi... s tem gadgetom bi morala brez večjih težav pasti.
 10. +1 Samo tajming udarcev ma druga faza malo čuden - ful bolj počasen, kot bi pričakoval. Ko to naštudiraš je mala malca. Pa seveda sulica+čreva.
 11. Zakaj travme pri Lady Butterfly? Itak ima čiz opcijo za fentat jo (dash ob njej + 2x udariš oz. nekaj podobnega, rinse&repeat)...
 12. Taktika 2: ne pustit, da bik lovi tebe, ampak ti lovi njega... Pa laufanje na splošno pri dosti bossih pride zelo prav.
 13. Lahko priklopiš na naš štrom, težava bo v priloženem kablu, ki bo imel UK vtikač (=ali nov kabel ali pa zamenjava vtikača). Stroški pošiljanja pa pač odvisno, ampak verjetno ne nizki (+potencialni Brexit zapleti, dodatni stroški zaradi carine). All in all se verjetno ne izplača...
 14. Ni panike. 10 knjig, tracking number je v mailu. Dostavi Pošta.
×
×
 • Ustvari novo...