Skoči na vsebino

Stasis

Rumeni jak
 • Število vsebin

  558
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

566 Jezus

Več o članu Stasis

 • Butast stavek
  dostavlja picajzle na dom.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 001 vohunjenj
 1. Stasis

  NBA tema

  Dobesedno nihce ni tega mislil, fak.
 2. Stasis

  NBA tema

  Kdor pride iz vzhoda bo tako pohabljen da ne bo sploh pravega boja. Najlazji finale za GSW doslej.
 3. Stasis

  NBA tema

  Mi je blo kr malo slabo na koncu ko se je zacela topit prednost in pocasi GSW vrne na igrisce prvo postavo, fak ... smo ze videli ta filem. Na koncu pa jim je uspelo zdrzat, ce bi tudi drugo tekmo tako, bi bili sedaj v moralni prednosti, tako da pa bo kar bo ... upam da stisnejo vsaj se eno, ceprav je ravno ta tranzicija nazaj v goste najtezja.
 4. Stasis

  NBA tema

  Res nevrjetno kako se jim je poklopilo v letosnji koncnici ... pa zadnjih par let so stalno imeli neke tezave, zdaj pa kot da smo spet leta 2015 ali 2016.
 5. Stasis

  NBA tema

  Je dobil steklino od Wigginsa?
 6. Stasis

  NBA tema

  Super, a ne. Dejstvo pa je da so od finala konference 2018 razocarali vsako posamezno koncnico ... in letos so na polno gnojili se celo prvo polovico sezone, ko so se pa uspeli koncno sestavit.
 7. Stasis

  NBA tema

  To je una z opicami in tipkalnimi stroji.
 8. Stasis

  NBA tema

  Za resno potegovanje pa bi morali podpisat se kaksnega spodobnega uveljavljenega igralca ... malce sem bral tole in a si predstavljate da Brunsona zamenjajo z Bealom? https://www.nba.com/news/10-most-intriguing-free-agents-2022 Dvomim da bi ga hotel Dallas placat sicer in tudi Beal bo vrjetno vzel siguren, ampak OKEJ: recimo da pripeljejo se enega allstarja in uspejo nekako uredit obrambo pod kosem je finale 2023 garantiran.
 9. Stasis

  NBA tema

  To pa tak al tak, ceprav se vedno mislim da so GSW premagljivi, sploh ker zaenkrat ni se starega Thompsona, pa tudi Curry vceraj ni imel neke izjemne predstave.
 10. Stasis

  NBA tema

  Sicer pa glede na to da se steje samo in izkljucno zmaga, so vidli v tretji da jih ne bodo vec ujeli in umirili tempo ter cakali na konec. Se na polno borit v taki situaciji je nespametno.
 11. Stasis

  NBA tema

  Se bodo prilagodili in bodo kmalu tudi kaksno zamagali, ce ne naslednjo, pa prvo v Dallasu.
 12. Stasis

  NBA tema

  So pa vsi podaljsali na 6 ali 7, hehe.
×
×
 • Ustvari novo...