Skoči na vsebino

tomzzi

Rumeni jak
 • Število vsebin

  291
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

23 Jogurt

Več o članu tomzzi

 • Butast stavek
  “Zdaj se bom do nagega slekel in naredil ducat ali dva norij.”

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 669 vohunjenj
 1. Ok vsaj približno. Hvala! Sedaj se pa odločit ali kupit komplet novo kišto ali zaenkrat samo nov napajalc in grafo. Edit: DDR4 ali 5 za novo kišto?
 2. Sicer ni nov računalnik me pa zanima koliko je kaj to vredno brez diskov. Te bom obdržal. Hladilnik je Noctua nh-u14s se mi zdi. Ohišje Fractal Design R5. Zanima pa me, ker mislim naredit update na i5 12xxx in kakšno 3080 vključno z novo kišto, napajalcem, hladilnikom. Če je smiselno sedaj menjati.
 3. tomzzi

  Samsung

  Chrome verjetno. Pa YouTube. Čeprav po urah uporabe ni neka velika cifra. Je pa v ozadju. Te dve sta pri vrhu.
 4. tomzzi

  Samsung

  Imam S20FE 4G (exynos) kupljen decembra 2020 in problem z njim. Namreč baterijo mi nenormalno hitro prazni. Tudi če ga čez dan ko sem v službi ne uporabljam veliko mi v recimo osmih urah zelo hitro sprazni baterijo. Kje je vzrok? Sedaj sem na 4.1 verziji androida. Te dni sem imel vklopljeno zaščito baterije tako, da se polnjenje ustavi pri 85%. No danes je baterija padla iz 85% od jutra na 39% ali kakšen procent manj do dveh, treh. Torej za vsaj 46% v roku osmih ur s tem, da sem ga zelo malo rabil. Čekiranje mailov, malo brskanja po spletu (Chrom
 5. @Heraklej Ja sem po brskanju opazil, da obstajajo neki wireless vmesniki. To se mi zdi še najbolj rešitev. @1min3 Tole ni budget. Daleč od tega. Za moj sistem (Denon DRA-800H in Dali Spektor 2) ne bi dajal sub-a za 500€! Ne gre se mi za perfekten zvok. Rad bi le dodal malo basa ko bi ga pač rabil. Nek "extension" obstoječim zvočnikom. Če bi imel plac ob regalu ne bi bilo panike in bi vzel enga cenejšega žičnega (yamaha, elac itd...). Tako pa mi bo očitno iskanje wireless opcije krepko podražalo zadevo.
 6. Eno pomoč rabim. Doma imam sistem Denon DRA-800H in pa Dali Spektor 2 zvočnike. Sound je načeloma ok. Mi pa manjka nekaj basa v določenih komadih. Ne pri vseh. Pri nekaterih je basa več kot dovolj. Sicer nisem najbolj zadovoljen z DRA-800H, ker pač manjka več nastavitev zvoka. Ima samo bass, treble tonske nastavitve ampak ok pustimo to. Želel bi dodati malenkost globine pa ne vem kaj vzet. Problem je, da bi dal sub na drugo stran sobe (ob sedežni) in mi ni do tega, da bi vlekel kable po steni za sub. Prostora za sub ob dnevnem regalu ni. Je sploh
 7. tomzzi

  Monitorji

  Kater monitor 27", ips, 144, 1440p do 350-370€ v slo trgovinah? Naj ne bo med slabšimi. Hvala.
 8. Pod mizo. Imam z steklom in dva led traka noter. Vse izklopljeno, ker mi je bilo moteče. Ni pa čisto na tleh. Je na deski (siva) s koleščki spodaj da ne pobira ravno praha direkt iz tal.
 9. tomzzi

  [udarna] avto tema

  Se ne strinjam. Lastne izkušnje. Do sedaj kupil samo nove. Prevoženih že več kot pol miljona km. Ne bi rekel, da moraš imet res nesrečo, da imaš probleme. Ravno nasprotno. Današnji avtomobili so vse bolj polni elektronike, opreme in raznoraznih dpf, gpf jev in ostalega sranja katerega prej ni bilo. Torej tudi večje možnosti okvar kot včasih. Sploh v tem tempu kot je danes. Tudi motorji niso delani več tako kot včasih.
 10. tomzzi

  [udarna] avto tema

  4.5 let vozim Astro K (115k km prevozil) in NIČ problemov glede motorja, elektronike. Jaz sem super zadovoljen, ker ni nekih skrbi in problemov (tok tok po lesu ).
 11. tomzzi

  [udarna] avto tema

  Thomas testiral novo Astro. Baje odlični sedeži (se po njegovo lahko po udobju primerjajo s klaso višje). Športen feeling vožnje, odlična lega, dober bencinar in še plusov. Zaključil je, da bi izbral novo Astro pred Golfom 8. Grem probat takoj ko pride v naše salone!
 12. Ja normalno. Itak je normalno, da ne zmorejo reproducirat basa, ker so majhne škatlice. Verjetno bi bil pravi odgovor kompakten 2.1 sistem ali pa nakup sub-a. Problem pri A2+ je, da kljub dodanem sub-u še vedno špilajo vse do "65Hz" Je potrebno dodati vmes še kakšen aktiven crossover.
 13. Audioengine A2+ imam jaz ja. Tako bom rekel. Moči je več kot dovolj. Celo preveč. Če imam vezane preko RCA iz DAC-a (ifi iDAC2) direkt na zvočnike je celo preglasno. Je pa vse odvisno od prostora glede zvoka jasno. In postavitve zvočnikov. So namreč zelo občutljivi na postavitev. Zvok je načeloma ok. Načeloma. So pa po moje reviewi na spletu napihnjeni. Definitivno je preveč mid-basa oziroma je napihnjeno frekvenčno območje okrog 140-170hz. Velikokrat iz tega razloga zvenijo "boxy". Pravega basa ni! Ali pa so moji že hin. So nekaj let stari.
 14. Za banance sem spraševal, ker mi v predalu ležijo od kabel direkt ene. Ne da se mi pa brezveze razdirat sistema. Ne bom non-stop priklapljal. Hvala! Glede ojačevalca slušalk v receiverjih se pa strinjam. Osebno bom ob prvi priliki probal zunanji amp za slušalke. Mi je bil pa všeč Sonyev receiver glede tega. Ga ima oče in je odličen. Gre pa za STR-DN1080 model. To pa je odličen receiver. Tudi izhod za slušalke je več kot ok. Škoda, ker ga ni za dobiti.
 15. Zastopim. Glede banana konektorjev... Me je samo zanimalo, ker so deljena mnenja po forumih. Eni pravijo, da vpliva na kvaliteto zvoka. Verjetno isto kot pri kabllih. @Denny Crane Nisem še dovolj probal. Imam pa Focal Clear, Beyer T1, AKG K371 in Sennheiser HD 579 slušalke. Mislim, da sem bil "razočaran" glede ojačevalca slušalk. Se mi zdi preveč "moten" zvok. Preveč basa, midbasa in premalo detajlov. Pa tudi navit je potrebno glasnost. Po moje je Marantz 1200 boljša izbira. Več o ojačevalcu slušalk oziroma izhodu n
×
×
 • Ustvari novo...