Skoči na vsebino

Heretik

Rumeni jak
 • Število vsebin

  474
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  11

Heretik je zmagal 28. novembra

Bitje Heretik je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

1 771 Jezus

Več o članu Heretik

 • Butast stavek
  Obrezan pravomoško z zarjavelo olfa nožko.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Fuck you, sem že preživel 20 minut ob prvem levelu in zbrisal igrico, zdaj me dražiš da si jo grem spet zloudat, sam ki vem da bo isto kot prvič Drugače pa sem devil may cry dost raztural, lotu sem se obračat na perfect (ne vem kaj je bil že, S rank, svinjsko težko je dobit max vse točke, pa da te noben ne poškoduje itd ....) ampak mi je ratalo samo prvi level.
 2. Ne zaslužiš si drugega. Osnove ti niso jasne.
 3. Simple. Svet nam daje vedet da je beden. Ni zmožen producirat novih carskih stvari, ne gre za tem, da bi se vlagala energija in denar v originalne nove stvari, ki so carske, ampak se hoče zadovoljit folk na beden in cheap način brez domišljije in kreativnosti. Že samo ta namera je moteča.
 4. Kaj noben ne gleda Arcane, ki je tak velik hit kao? Sicer je malo bolj za mlajšo populacijo se mi zdi, jaz gledam ker sem pač tolko let igral league in mi je carsko gledat zgodovino likov. Ne znam pa ocenit, a je serija dobra nekomu, ki ni nikoli igral igrice. Malo mi je brezvezna, ampak gledam zaradi konteksta ... EDIT: ah, vidim da je to kao anime in je v japanki
 5. Jaz se ga lotevam že par mesecev, imam vloženih 15 minut v igro pa ful se neki silim da bi jo igral pa se mi nikakor ne da :/ Sem pa precej slab v pustolovščinah (ne vem če sem eno v lajfu obrnu brez pomoči) tko da zdej si me kr zamoril. @DaCapo Kdaj si nazadnje preigral goblinse? Star Control II si igral?
 6. Heretik

  Zdajle poslušam:

  https://youtu.be/LnFo3N0otuQ
 7. https://youtu.be/qA4-DVEzXg8
 8. Ma meni je notri ljubezen do življenja nasploh. Tko kot pri dosti izdelkih iz 20. stoletja je notri un vibe "vse je ok". Prav taka toplina in domačnost. Ena ljubših lokacij mi je un swamp in lobanja v kateri živi tista voodoo ženska, kok je pa to tucking nice. Pravljica za odrasle. Drugače si poleg vseh elementov pozabu omenit glasbo.
 9. Meni najbolj sede tropsko vzdušje pri pustolovščinah, monkey Islandi, flight of the amazon Queen, Indiana Jones...
 10. Pa to se zavedaš da si sami pošiljajo?
 11. Kaj pa naj bi sploh z grožnjami dosegu? Če že kaj ga počiš, grožnje so sam še slabš.
 12. Sej so vsi Jelinčič, samo da se on malo manj zadržuje. Poleg tega ne razumem tvoje logike, on je tukaj in zdaj in je mega škodljivec, s čim je povezano kaj on bi ali ne bi bil? Kako je lahko nek alternativen timeline relevatnen za tvoj mindset pri odnosu do aktualne politične situacije.
 13. In obnašaš se tako, da dojemaš Jelinčiča kot komični vložek.
×
×
 • Ustvari novo...