Skoči na vsebino

Heretik

Rumeni jak
 • Število vsebin

  369
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  2

Heretik je zmagal 8. junija

Bitje Heretik je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

604 Jezus

Več o članu Heretik

 • Butast stavek
  Obrezan pravomoško z zarjavelo olfa nožko.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. malo je rough around the edges
 2. Če je nekaj totalen crap lahko to vidiš v par minutah. Igra je bla zanič, dialogi so bli produkt banalneža, ki v lajfu ni imel veze z umetnostjo, tisto kar je bilo kot nek zaplet in razplet (nek pretep v lokalu) je blo totalno brez vsakršnega pomena... Čisto dovolj sem vidu.
 3. Kaj? Jaz sem enkrat ujel na teveju al nekje sredi enega dela in sem bil šokiran kako zanič je, na vseh področjih. Bil sem prepričan, da je to izključno za horny bedaske pičke, da se slinijo nad glavnim likom, ki si v te namene rad slači majco.
 4. Državo zelo skrbi za nas, da ne bomo šli preko meja svojih finančnih zmogljivosti in najeli prevelik kredit, nakar nam ne bo ostalo dovolj na mesec za plačilo računov in hrano, zato je kredit omejen. Zelo človekoljubna poteza, hvala ti, Slovenija. Sicer pa ne vem, zakaj se ne protestira izključno za ureditev nepremičninskega trga, mislim da je to dovolj velik razlog za svoj protest.
 5. Heretik

  Duhovnost

  Sej vem, da ni to o krščanstvu, niti sam nisem kristjan, ampak vseeno sem vedno čutil neko sorodnost tej vrstici: »Za tisti dan ali uro pa ne ve nihče, ne angeli v nebesih, ne Sin, ampak samo Oče.«
 6. Heretik

  Love, Death & Robots

  1981 je itak the best, ta 2000 pa ima že debilno animacijo in neko pootročeno vzdušje
 7. Heretik

  Love, Death & Robots

  Zakaj se pol javljaš?
 8. Heretik

  Love, Death & Robots

  Pa dej nehi s tem relativizmom no, objektivno so ble bedne.
 9. Heretik

  Pravkar pogledano

  @Kinetic Moderni hollywood je totalno beden, meni je vse negledljivo. Jaz sem ga gledal v Kinoteki z enim modelom ki je igral klavir Po tisti izkušnji si sploh ne morem predstavljat, da bi ga gledal kako drugače.
×
×
 • Ustvari novo...