Skoči na vsebino

zzarafrustra

Rumeni jak
 • Število vsebin

  2 250
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  3

zzarafrustra je zmagal 11. decembra 2021

Bitje zzarafrustra je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

-57

Več o članu zzarafrustra

 • Butast stavek
  Se je nekje pozabil, potem je šel nazaj, pa ga ni bilo več.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Kar sem hotel reči je, da je prvič v tej vojni jasno, da Ukrajinci izgubljajo. Ne samo kot analiza kar se ima zgoditi ampak nekaj kar se že dogaja. V tem smislu je daleč najslabša, da. Rusi so nevarno blizu vojaškim ciljem kar je dejansko prvič v tej vojni.
 2. a zdej smo spet na unmu ... rusi prodirajo ukrajinci pa ker nimajo kej pokazat kažejo slike sestreljenih vojakov - general majorjev (ki jih je čez 100 v ukrajini) verjetno daleč najslabša prognoza za Ukrajino od februarja naprej. Jomini of the West (@JominiW) / Twitter (proukrajinski vir)
 3. zzarafrustra

  NBA tema

  Zakaj? Zato ker ti vprašanje ni všeč? Ne glede na to kakšnega superstarja maš za napadalca ... če modela lahko targetajo v vsakem napadu je to liability brez primere. kako boš zmagal resne tekme na tak način? Resno sprašujem če obstaja superstar ki se ga tako enostavno targeta v obrambi? lol no CP3 HUNTS Luka & STARES DOWN Mavs Bench!😈 #shorts - YouTube
 4. zzarafrustra

  NBA tema

  zanimivo vprašanje - a je donke največji defense lliability superstar v zgodovini lige? bi ga to znalo stati superstar naziva? razmišljam o recimo ozilu in kakaju v fuzbalu, ki sta isto bla pregovorno lenuha ... in oba sta bila pozabljena.
 5. zzarafrustra

  NBA tema

  kak liability je luka v obrambi. model se al zaletava v trojkaše al pa je 2 sec prepozen z reakcijami
 6. bržkoe kar najblj precennjena izdelka v zgodovini bazarja
 7. zzarafrustra

  NBA tema

  pa kaj ta debilni ... ne misli fakin timeouta vzet?
 8. Zanimivo da so naše cene tako visoke. Takega pojava še nisem videl. trikratnik? ja nič 50 pa roka
 9. dobro ohranjene, ne ležijo mi najbolš v ušesih. cena 40€. Cena novih je 230€, so brez garancije mislim da je ok cena. Če ne pa povejte da ščistimo dovode. 40€ z očiščenimi dovodi
 10. zzarafrustra

  K: Macbook

  best buy ever še vedno dela. pač tehnologija je zastarela. samo intelova interna grafa nove generacije je vredna svoje cene.
 11. VDV ma 10k vojakov. Vohune verjemi da majo not že leta
 12. zzarafrustra

  K: Macbook

  fak me starejše laptope se prodaja kot avte
 13. ja to bi bilo briljantno. vojaška invazija pred invazijo
 14. ne da je pozabil pomisliti na podporo ampak nihče ni pričakoval da bo dobesedno evropa jemala posojila da lahko financira ukrajinsko vojno. to je neka taka situacija v katero te spravi vojna na katero ni bil nihče pripravljen. ne nato sam ne rusija. Itak je vedno neka grožnja da gredo rusi "nuclear" pa začnejo sesuvat te konvoje samo očitno majo Rusi dost respecta do NATA da se tega ne gredo.
×
×
 • Ustvari novo...