Skoči na vsebino

manakiin

Prostozidar
 • Število vsebin

  88
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  8

manakiin je zmagal 15. januar

Bitje manakiin je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

2 236 Jezus

Več o članu manakiin

 • Butast stavek
  slystalker
 • Skotilni dan 08. 05. 1986

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 2 832 vohunjenj
 1. manakiin

  COVID-19

  Gre za vzgojo ljudi za prihajajoči režim.
 2. manakiin

  COVID-19

  The CDC has revised its guidelines on masks, admitting that cloth masks do virtually nothing to stop the spread of COVID. The move prompted Senator Rand Paul to comment, reminding social media users that YouTube previously suspended him for saying the same thing.
 3. https://www.zerohedge.com/markets/yachts-be-exempt-eus-carbon-pricing-plan
 4. Kopiram svoj post iz gnoja, vidim da ga ta tema potrebuje: Ko so prvi evropski imigranti prišli v S. Ameriko 11. Novembra 1620, so bili prav pisana druščina. Sestavljeni so bili iz vseh sort, intelektualci, ki niso našli svojega mesta ali pa so bili zaradi svojega prepričanja v strahu pred oblastjo, versko preganjane manjšine, pustolovci, reveži, ki niso imeli ničesar več izgubiti in so upali na boljše življenje. Mladi in samski, ljudje z družino, stari. Skupno jim je bilo edino to, da so imeli pun kurac neenakosti, nepravičnosti in materializma stare celine in so si želeli novega
 5. manakiin

  COVID-19

  Avstralija pametna država?? Ajajaj, kaj se je to zgodilo s pravomoškim Galkom? Sedaj mu žena greje spalnico na 22°C pa piše neke low test poste po netsih... Fuj in fej 2022.
 6. manakiin

  COVID-19

  “From Monday, Welsh residents will be liable to a fine of £60 if they go to work in their office. They may, however, legally spend all day in the pub,” Conservative MP for Clwyd West David Jones tweeted. Kako me lahko pogledate v oči in mi rečete, da gre za zdravje in ne načrtno uničevanje ljudi?
 7. manakiin

  COVID-19

  Na gnoju v BTC ali pa Climate Change topicu je največ te tematike.
 8. manakiin

  COVID-19

  Model, pol kurca ti ni jasno zgleda. Oboje se bo zgodilo. Ne moreš ti shortat proti money printerju, house always wins. To je kokr folk k longa SLV proti JPM, ki lahko ustvarja iz zraka nove silver ETF-je. Kako misliš, da boš zmagal proti neskončnemu supplyu? Pred padcem veliki komot likvidirajo shorte raznih viddeksov in tomazekov. In most def bo nek nor blow-off top pred japonskim scenarijem.
 9. manakiin

  COVID-19

  Super poteza je shortati manipuliran market?? To sam ko se prevesi vaga v eno smer, likvidirajo drugo... Long term pa gre USA stock market po isti poti kokr japonski.
 10. manakiin

  COVID-19

  Na vrhu bubbla ti vlagaš long term v stonkse ayyy. Long term ti je sam gold/silver v sefu doma.
 11. manakiin

  COVID-19

  Upam, da nisi res. Če si, pejt ven iz pozicije plis.
×
×
 • Ustvari novo...