Skoči na vsebino

Boba-Fett

Rumeni jak
  • Število vsebin

    591
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Vse objave od Boba-Fett

  1. Boba-Fett

    NBA tema

    Toooo Mavsi Sicer kar živčno na koncu…ampak ni važno, Irving pa Doncic sta znala dosti profesionalno to odpeljat. Doncic skor izdihnil, a par košev je bilo nezemeljskih.
  2. Boba-Fett

    NBA tema

    Kako nam gre ? Google mi pa nek čudn rezultat kaže, mora bit pomota. Kle v Santa Monici v nobenem baru ne prenašajo tekme. Jebe se jim. Ko žena ne gleda in otroci ne težijo opazujem umetne joške in tangice..
  3. Boba-Fett

    NBA tema

    Ne bo zneslo za tekmo, in ne bo Menjalniskega banerja sem upal da bom v Santa Monici, mal GTA turizma do 11h dopolne od tam pa s starim olimpijskim vlakom direkt do Crypto arene, a se v San Diegu mal vse zavleklo. Skoda, ker neki kart je še na voljo, a čist prezgodaj je tekma. Eto en kolega me zadnjič osrečil s parimi jazbinami.
  4. Boba-Fett

    NBA tema

    Mal gledam Kingse vs. Pelicanse. Kingsi dobro začeli, a potem Pelikani povsem nadzorujejo tekmo, brez da sploh Zion igra. Vodijo +9 ob polčasu. Da vidimo, če se Kingi kaj k sebi spravijo. Predvsem pri trojkah so čist odpovedali. Ampak ok, še en polčas je..
  5. Boba-Fett

    NBA tema

    Jah, problem je ker je famili trip , mal uzivanja in raziskovanja pacifiske obale.. in urnik ze natrpan in še sam pol družine je basket fanov, pa letos že cist prevec zagonil za NBA in NHL.. Bomo vidli, ne vem kdaj bodo sploh točno uro tekme ven dali, vidim pa da je še nekaj mest tam gor pod stropom. 500 na zic pa ravno ne bi dal, oz spodaj ob igriscu ko so ze po nekaj tisocakov ja.. jeba ja.
  6. Boba-Fett

    NBA tema

    Mah WNBA, nisem se opazil da bi mel tu to kaj za mar. Je ful popularen ženski fuzbal pa tudi odbojka, to v šoli brez problema kak krožek dobis, za kosarko pa punce kar k fantom vzamejo. Sicer pa ker sportski dan Ze v sluzbi bom z enim učem gledal ligo prvakov, pol pa zvečer lakersi pa pelikans plus kasneje še GSW in Sacramento. Six pack je ze v hladilniku. Pa ravno gledam da sem 21. aprila v LAju ko bo prva tekma s Clippersi, joj joj mikavno, ce ne bi bil tak jeben veliko mesto, in ti vsak premik vzame ful časa. Pa še žena me ubije
  7. Boba-Fett

    NBA tema

    Aja dans ni tekem NBA, ker je potem v nedeljo zadnji tekmovalni dan, in vodstvo lige noče da pride do preveč kalkuliranja, zato je tudi čimveč tekem ob istem času.
  8. Boba-Fett

    NBA tema

    Je razlika imet mnenje, ali pa biti en drekač, zafrustriranc, zajebanc in nevoščljivc. To moraš biti res skret od človeka, meni je pizdunček še najboljša definicija.
  9. Dobro ko komu razlagaš da katoliška vera, ki jo prakticira večji del Slovenije, strogo gledano pozna pa celibat, pa prepoveduje kontracepcijo, ne prakticira ženskih duhovnic (kar je čisto ponižanje žensk) prepoveduje predzakonski sex, in je homosexualnost greh in prepovedana, ..da sploh ne omenjam vseh sexualnih in pedofilskih afer, ti bo tudi vsak normalen sam z očmi zavil in te vprašal iz katera stoletja točno prihajaš?? Tako da, vse je stvar zornega kota. Hočem povedati, da poznam polno muslimanov ki tudi zelo “fleksibilno” gledajo na svojo vero..kot tudi večina katoličanov.
  10. Boba-Fett

    NBA tema

    lahko da niti luka na bo igral ali pa bo sel parkat vržt jah pomoje jih bolje spočit zdaj do 20.aprila, če gredo do konca, jih čakajo še veliko težkih tekem
  11. Boba-Fett

    NBA tema

    Ja izkušnje tudi zelo prav pridejo v playoffu. Sicer pa dans spet igrajo Clippersi proti Sunsom, pa da vidimo, ali je bil samo slab večer. Sicer pa tudi zelo zanimiva tekma med Nuggetsi in Wolfsi, za vodilno mesto v Z-konferenci.
  12. Boba-Fett

    NBA tema

    Ja Sunsi brez Jurkiča so sam bleda senca haha. Ja saj po eni strani sem vesel, da igrajo proti Clippersom, že to da gledaš vseeno take legende v playoffu je vredno nekaj. Torej Mavsi premagajo Clipperse in potem jih čaka Golden State ?
  13. Boba-Fett

    NBA tema

    Matr, mal me skrbi kako so Clippersi (brez Hardna in Leonarda) razmotnirali Sunse...
  14. Boba-Fett

    NBA tema

    Ja dans je finale NCAA, ampak prvak bo Huskies iz Connecticuta. Vse ostalo bo veliko presenečenje. Mal sem jih gledal čez cel playoff, in so res suvereni in uigrani. Je pa res da je sam ena tekma… Igrajo pa na State Farm Stadiumu v Phoenixu, kjer je 65.000 gledalcev na tekmi
  15. Boba-Fett

    Shōgun

    Ja saj to je plus, ampak tko preveč nerealn mi deluje, skupek vsega lastnosti, reakcij, pojave.. tist njegov pogled kot da je mal retardiran. Ne vem
  16. Boba-Fett

    Shōgun

    Lol, točno to sem jaz zadnjič razmišljal, da hodi kot Jaka Racman. Pismu ja, ta lik mi ne potegne, pa če se še toliko trudit, neki ne štima, ni pristno, … Ampak ja ma serija precej plusov, meni je že sam tamala Marika tko sexipilna za popizdit ..pa mi drugače azijke niso nek drkmaterial, ampak ona ma nekaj…
  17. V ZDA se meni katoliki zdijo še dokaj zmerni, a Evangeličani pa so tist hardcore konzervatizem, so res prav hostile recimo do splava ali homosexualnosti. Podobo harajo po Latinski Ameriki, kjer še marsikateremu katoliku poženejo strah v kosti. So pa Evangeličani s stinjenimi zobmi endorsali tudi Trumpa (čeprav je trikrat poročen, se rad kurba okoli, itd), ampak jim je pač zrihtal sestavo Vrhovnega sodišča, ki je zelo v prid hard-core konzervativcem. Glede prevlade "skrajne levice" nad "katoliškim konzervatizmom", pa res čist odvisno v kateri zvezni državi si... npr. maš kak Texas, Utah, ki lahko sediš 15 let do doživljensko če nekomu pomagaš pri splavu. Ali tam na Floridi, kjer se jim je čist odpeljalo, dobesedno nosijo knjige iz šol (ne vem kam , na grmado? ), kjer je omenjen kak "woke", teorija spola kaj šele kaka neprijetna zgodovina o Native americans. Tko res odfuk. Pa ja woke zna biti naporn, ampak bolj v smeri annoying .., sploh ker kak črn humor umira, kaj šele kake resne debate, saj so vsi vedno pod stresom, da bo kdo kaj narobe rekel in pol so raje tiho. Ampak se mi vseeno to zdi dokaj brezveze oz. nepomembno, ko pa tam res na drugi strani vidiš ko eni vstopajo nazaj v 16. stoletje, srednji vek, ko bi sežigali knjige, ki govorijo neprijetno resnico, ali ko bi zapirali ženske, ki se odločajo za splav,.. in se zdaj šverčajo čez zvezne države, ali ko ti začno tupit, da so podnebne spremembe fake, in da je sežiganje premoga dobro za naravo.. in tam dobivajo trde tiče ob recitiranju Svetega pisma. Samo, res reši se, kdor se more. Vem pa kam ciljaš, in kaj te iritira. Ker mene tudi Vse bolj res izginja neka zdrava sredina, nek zdravorazumski a vseeno sproščen pristop do vsega. Vse se radikalizira, vse se razdeljuje na dva pola. To res ne pelje nikamor.
  18. Boba-Fett

    NBA tema

    ja sploh ko pa se začne poznati utrujenost, pa obramba povsem popusti. Ko vidiš da ekipe prav igrajo na to njegovo ahilovo peto. Sreča jih res potem ponavadi porejpas svoji norimi ofenzivnimi skillsi
  19. Boba-Fett

    NBA tema

    Gledal sem še tekmo Phily vs. OKC z enim učem. O matr, saj napeto na koncu, ampak Embiid sem mislil, da bo izdhinil. Komaj se je vlekel po igrišču, kot en ostareli medo. Tale poškodba ga je kar stala. Ampak je renergacija športnikov dela čudeže, bomo vidli, kaj lahko sestavijo skupaj. 8 mesto imajo skoraj zagotovljeno. Dallas pa ja sem mislil, da bo že polom, pol se kar sestavijo skupaj, sreča tudi res Irving drži vse skupaj. Dončič se mi zdi res že kar izmučen (v obrambi je bil že na meji patetičnega..) , škoda da sedaj vsaka tekma šteje, nujno bi ga bilo treba mal spočit. Ampak dobro Golden State je dobra ekipa, sploh vedno na koncu sezone in v playoffu. Ni pa Curry več neki ubijalec..
  20. Boba-Fett

    NBA tema

    Donko 22 pik v prvi četrtini
  21. Ja se tudi ravno prebil čez mejo v Bathall. A se samo meni zdi, ali so tu precej bolj zajebani sovražniki..
  22. Boba-Fett

    LEGO

    Ja sem res kar ubodel, in skril v klet Dobil za 170 USD kar je ene 157 EUR, pa še 3 % mi vrnejo na kreditni, tako da mislim, da je ceneje ne bo nikoli. Saj srednjeveška tržnica bo pa v prodaji verjetno zdaj naslednje 2 leti, tako da ja sigurno bo vmes kak znižanje. To se ne mudi.
  23. Boba-Fett

    NBA tema

    Ma sam da Pelicanse nažgejo, ker bo koristilo Donmavsom. Gledam pa ne, dans se šparam za NHL tekmo, Kopitarja.. tud hokej mi je postal zelo zanimiv, pa takrat že vsi spijo
  24. Boba-Fett

    LEGO

    Eto cel teden smo po malem sestavljali grad, otroka že dolgo nista tako uživala in moram res priznati, da ne vem če sem že kdaj tudi sam tako užival v kakem setu. Prav vidiš koliko ljubezni je bilo vloženo v ta grad, koliko enih skrivnosti ima, koliko je tudi enih čist odštekanih building rešitev, ki jih še nikoli nisem videl. Niti za sekundo ni dolgočasno med sestavljanjem, nič se ne ponavlja. Pol pa itak zraven še 22 minifigurc res 10/10 Zdaj pa dobit še blacksmitha (sreča je še na amazonu) pa enkrat ob kakem znižanju Medieval Town Square, pa bo en luštn srednjeveški kotiček.
  25. Boba-Fett

    NBA tema

    Pa ja te debate kako je vse utrujajojoče so brezpredmente res. Sicer pa so itak vsi v isti poziciji. Naredi iz tega pač najboljše kar lahko. Ja itak pa je vse zaradi denarja, ne vem zakaj še kdo misli da gre tu za kake višje cilje kot pa zgolj za zaslužke. Vsi so plačani, in tudi denar je na koncu tisti ki odloča koliko kdo počiva, koliko ne, če je predolgo poškodovan bo izpad dohodka itd. Menda res ne bi imeli te debate? NBA executive vice president and head of basketball operations Joe Dumars said the league has communicated to its players and teams that "we are really emphasizing that this is an 82-game season" and that the league has data indicating player rest doesn't necessarily translate to players being healthier. "I think it was a given conclusion that the data showed that you had to rest players a certain amount and that justified guys sitting out," Dumars said Wednesday during a conference call with national media. "We've gotten more data, and it just doesn't show that resting, sitting guys out, correlates with lack of injuries or fatigue or anything like that. "What it does show is guys may be not as efficient on the second night of a back-to-back. But in terms of injury and things like that, that we thought that it did prior, as we got more data, we realized that's not really holding up."
×
×
  • Ustvari novo...