Skoči na vsebino

BlackBird

Svinjski pastir
 • Število vsebin

  12
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

9 Jogurt

Več o članu BlackBird

 • Butast stavek
  želvak brez oklepa

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. BlackBird

  Kul ti bo

  Se še da mrbit zadevo dobiti? Bandcamp sicer pravi da je sold out, but I'm feeling lucky
 2. Opa, my bad. Sem bil ziher da ne gre, ker sem se enkrat peljal s tipom na prevoz.org ki je tudi (očitno neupravičeno) pizdil čez to
 3. Mene je v Astri K grozno motil presvetel zaslon kateremu nisi mogel zmanjšat svetlost. Se zdi malenkost, ampak me je res nerviralo, pa je drugače avto bil fin za vozit (1.6 diesel)
 4. BlackBird

  Kampiranje v gozdu

  Uf sori za pozen odziv. https://goo.gl/maps/2T2yLS5pkUNfqaZC8 To je ta zadeva, lahko prideš iz smeri Kočevja ali pa vasi Podturn. Mi smo šli gor iz Kočevja, dol pa potem na Podturn, da smo se šli malo stuširati v Dolenjske Toplice Mislim da ne boš mel težav, naš je sicer imel dobra 2.5m pa nismo nikoli imeli občutka da bi nam bilo kaj zelo blizu. Edino kar moraš mogoče malo paziti je to da so na določenih mestih teren ponekod vdolbine, da slučajno ne počohaš rezervar za (odpadno) vodo če ga imaš spodaj. Če se vam lušta hoditi je gor tudi luštna uizi pot do najv
 5. BlackBird

  Kampiranje v gozdu

  Mi smo lansko leto z RV-jem kampirali pri skavtskem centru, do katerega prideš če slediš kažipotom do baze 20. Je kar oddaljena zadeva, ampak je res poseben filing ko ni žive duše daleč naokoli. Medveda žal nismo srečali, tako da smo za đabe strašili štrudle.
 6. BlackBird

  TV tema

  Linkan je bil u8qf, ki je v še malo višji klasi. Priporočam jaz tudi Sony-ja, tudi ko sem šel v BigBang gledat je že serija XH-80 imela opazno lepšo sliko napram konkurentom, tako da se splača it v živo preverit modele. Je pa tudi res da boš imel v dnevni sobi na koncu samo en TV
 7. BlackBird

  TV tema

  Zadnji dve cifri značita barvo, 77 = srebrna, 96 = črna
 8. BlackBird

  TV tema

  Verjetno si mislil xH90 ane? Drugače pride v poštev tudi XH95 za ++ budget, ali pa za -- budget XH85 v 49", ker ima VA panel (ima pa samo 50hz panel, kar zna tečno pri športu) LG je OLED, edge lit je domena LED tv-jev. Sicer ne vem kako ima T2 poštimano, ampak mogoče lahko samo dokupiš TV HDMI stick in poganjaš T2 / F1 TV app.
 9. Ko je ravno govora, imaš mogoče v planu testirati TV-je?
 10. BlackBird

  hiphop tema

  All caps when you spell the man's name!
 11. Ni bed. A kdo ve kaj se je zgodilo s Civicom Grand? Niti enega na avto.netu, pa tut na hondini strani kao da ga nema. Videl sem ga parkrat na cesti in mi je deloval sleek.
 12. Winter Challenge 1991 RIP spacebar
×
×
 • Ustvari novo...