Skoči na vsebino

Paljo

Rumeni jak
  • Število vsebin

    1 946
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Vse objave od Paljo

  1. Link do uradne novice v linkanem OPju.
  2. Paljo

    Naša mala greznica #9

    Se penal. Mrs pula.
  3. Ain't nothing gay about having your dick sucked.
  4. Paljo

    LEGO

    Drugace zdaj sestavljam tega Omikopterja. Faking carski build, tudi narejen je trdno. Ne kot tiste smeti od UCS X-Winga, ki se vse neki maje in moras pazit kako ga primes, da ne bo kej odletel stran. Prav zal mi je, da sem ga nabavil tbh.
  5. Paljo

    LEGO

    Spet je zmanjkal zaloge
  6. Paljo

    NBA tema

    Jst mislm da je to to za letos, ne vem ce se lahk poberejo.
  7. Paljo

    NBA tema

    One cevap too many.
  8. Grill plosca best plosca. Sem zanc skrkal dobro polovico v Marsu.
  9. Kolikor sem ugotovil imas kesa glih za dva upgrejda al pa upgrejd in vola na zacetku. Tko da sem si naredil trading post, ko sem si uredil hrano (zelenjava, borovnice, meso) in zacel prodajat dile. Se je hitro nabralo za dodatne vrticke. Zaenkrat imam hrano in obleke (usnje), da lahko nadgradim ene hise na lvl2, ki pa ze rabijo nadgrajeno cerke in bife. Zdaj gledam kako naredit dodatno orozje/oklep, ker imam se dva tedna preden me pridejo partizani obiskat. Kot sem videl v trading postu, lahko kupis, samo rabis povezavo, ki je pa nimam, ker sem se spawnal sredi mape, obkrozen z claimanimi/praznimi regijami.
  10. Ja, jaz sem ze dvakrat startal in sem prevec hitro zacel graditi farmo in polja imo, ker itak nimas dovolj folka, da ti pravocasno prestihajo in posadijo zadeve. Vsaj ne 1. leto. Se bom bolj probal fokusirat samo na borovnice, zivali in vrticke ter nabavit vec volov (vsaj 2), da se malo pospesi osnovna produkcija. Je kdo probal ta trading post al kaj je ze? Se splaca kaj prodajat (les, deske)? Prvo igro sem pozabil zgradit bajto za drva in so mi vsi pomrznili
  11. Kako pa zacnete igrat? Se fokusirate najprej na bajte, da dobite cimvec druzin in operirate z osnovnimi zivili (meso, jagodicevje, zelenjava)? Ali ze takoj zgradite farmo in gasa psenica, kruh in pivo? Tisto nekaj malega kesa, ki ga imam na zacetku ponavadi uporabim za zelenjavni vrticek/kokosnjak nadgradnjo, se tu mogoce bolj splaca nabavit se enega vola?
  12. Paljo

    Car spotting

    Brez turbine ni masine.
  13. Nisem se tolk dalec, verjetno je kot v City Skylines, ko odklenes nov tile in naprej gradis tam. S temi familijami in dodeljevanjem le-teh na razne stavbe je kar kul, samo se mi zdi da postane zadeva ful prevelik micromanagement, ko ti naselbina zraste in bos moral zonglirat stuff. Imo bo treba dodat kaksno avtomatizacijo, podobno kot ima Anno (npr. nehite podirat drevesa, ce mamo vec kot N debel v shrambi, tko da se ti tiste druzine sprostijo in lahko gredo na neko drugo pozicijo) Drugace je pa res comfy city builder.
  14. Ker je PC only, tu pa je 95% uporabnikov console peasantov.
  15. Paljo

    LEGO

    Jaz sem si postavil par stelaz iz Ikeje (model Bror, ker ima moznost 55cm globokih polic) v eno sobo. Toliko da je prostor za odlagat/razstavit sete, nic fancy zadev kot pri Tomyboyu.
  16. Newey k AM, Chadlonso dobi se en WDC in potem gresta skupaj v penzijo.
  17. Pa Blizz je skenslal letosnji BlizzCon: https://blizzcon.com/en-us/news/24072107 Itak nimajo kej za pokazat pa se MS reze stroske verjetno. WoW so ze najavili nov expansion/sago (al celo pride ven letos) in se mi zdi, da folk pocas boli kurac za retail smeti. OW2 pocas propada in nimajo nic za pokazat. SC2 in HotS je itak na life supportu. Za D4 expansion se ti pa ne splaca delat komplet konvencije. Pa kolikor sem zasledil je bil lanski BlizzCon totalni fail iz strani organizacije.
  18. /tinfoilhat Te predsedniki so itak lutke in vse sofira deepstate in lobiji. Enga so pred desetletji se koknili, ko je prevec mesal drek.
×
×
  • Ustvari novo...