Skoči na vsebino

Ethan

Svinjski pastir
 • Število vsebin

  76
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

55 Jogurt

Več o članu Ethan

 • Butast stavek
  ravnokar sir je.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. https://www.gtplanet.net/gt7-force-feedback-prevent-injury-20220527/ To preberi... So zmanjšali moč FF, da se ne kdo poškoduje....
 2. Če prav vidim je v akciji samo PS4 verzija? A je možen free upgrade? PS5 verzija je 39€.
 3. DaCapo..... Kako gre kaj vožnja? A se prah že nabira?
 4. Ja, tako je. Jaz imam do Julija 2022. Tako da potem lahko ponoviš postopek. In si/sva do junija/julija 2025 priskrbljena.
 5. To velja samo za skupno kupljene igre. Gamepass je vezan na tvoj račun. Kot je blo že napisano zgoraj.... Kupiš tri leta gold ter nato konvertiraš v Ultimate z 1€. Po treh letih lahko vajo ponoviš na istem računu ( mora bit pretečen Gamepass) s to razliko da namesto 1€ ( promocija) plačaš polno ceno enega mesca, da se zadeva konvertira iz gold v Ultimate Gamepass. Skratka na Brazil account cca. 100€ za tri leta....
 6. Mislim da je težava v različnih regijah disk regije in regije psn računa. Dosti uporabnikov ne more naredit upgrade zaradi tega razloga. Obstaja rešitev, da narediš nov račun z isto regijo kot disk. In narediš upgrade. Nato lahko igraš s tvojim kanadskih računom.
 7. @gorann Poleti pošlji kakšni to pesem... naprej bo šlo samo....
 8. Glih za info....Kako je Bloodborne na PS5? Boljši FPS? Nalagalni časi so verjetno cool. Se mi splača obudit spomine iz PS4 dobe?
 9. Če se ne ustavite bom prisiljem it nazaj igrat "platinirano" igro.
 10. Kaj je spet ločeno PS4 in PS5? Drugače kupiš online za PS4, downloadaš in na PS5 kupiš še upgrade za 10€ in imaš na obeh konzolah.
 11. Če misliš s stojalom vozit in ga skozi vlačit noter in ven, pa volan nastavit, priklopit, itd....., je škoda denarja. Ker se ti ne bo dalo vse štimat, za odvozit par dirk. Raje naredi da je vse "fiks", tako da se samo usedeš in voziš. Drugače bo lepo za cunje in prah....
×
×
 • Ustvari novo...