Skoči na vsebino

Konzolko

Svinjski pastir
  • Število vsebin

    20
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Vse objave od Konzolko

  1. Kolikor sem na hitro preveril rabiš samo FUPS account, plačaš pa s kreditno ali google wallet (kar tko more met vsak). Cene pa so take: 285 TL FC 24 (8€) PS Plus Essential 1400 TL (40€ vs 72€ Slovenija) PS Plus Extra je 2340 TL (68€ vs 126€ Slovenija) Alternativa je tudi da narediš turški google account, topaš z google Turkey kartico, ki se dobi. Kupiš, downloadaš in skočiš na star račun. Sicer pri Xboxu jst kr uporabljam Turčijo kot primarni račun, ker če nastaviš ANG na Xboxu, je vse v Angleščini. Pa pri Xboxu za topanje rabiš VPN. Kdo bo probu?
  2. Je kdo preveril Turčijo? Pri Xboxu so res smešne cene, če nastaviš Turčijo, tko FC 24 nekje 5€
  3. Razlika je, da je v Sloveniji davek 22%, v Ameriki pa dosti manj, ki ga pa drugje plačaš. Sicer iz tega stališča se lahko jst sedaj usedem v avto, grem v Italijo in mi prodajo PS5 za 361€ ker pač mi ni treba plačat davka. Poanta je, da ga trgovci v Sloveniji in v ZDA prodajamo za skoraj isto ceno, samo pri nas država zahteva večji kos pogače.
  4. To je praktično ista cena kot v Sloveniji, dodaj 22% DDVja in smo skor tam. Pač v ZDA lahko oglašuješ cene brez davka, a niso cool
  5. V Sloveniji pa verjetno naslednji teden
  6. Res je, precej fuck you generacija letos. Sony z igranjem cene za PS4 (199€/299€/199€/299€ na koncu), nedobavljivost PS4 (verjetno umetna), potem PS5 neprestana nedobavljivost za našo regijo (drugje pa prah nabira) več kot dve leti. Potem ko je zaloga povišajo cene za 50€. Sedaj kao Slim, ki je praktično isti šmorn, vsaj dodaten čip 500GB bi lahk dal zraven, ker je skoraj nuja. Cena spet nazaj na 500€/550€ (no Digital bo 50€ dražji). Kontroler še vedno bedno elektronsko stikalo za analogne gumbe, ki crkne v letu ali dveh. Dobički pa enormni zaradi digitalne distribucije. Pozitivne stvari: nadgradnja diska brez komplikacij, ful zanesljiva naprava (z izjemo kontrolerja), brez kompliciranja pri uveljavljanju garancij (preveri se serijska in to je to).
  7. Letos po vsej verjetnosti ne, vsaj zaenkrat nisem našel EU države, ki bi jih dobila. Tko da nekje januarja do februarja verjetno. Ampak glede na trenutne BF cene in Slim cene, Slim defitinitvno ni vreden denarja, vsaj ne do naslednjega price cuta.
  8. Če imaš dovolj denarja, da ti ni potrebno paziti nanj (v tem je tudi bistvo denarja), potem je itak bolj praktično digitalno.
  9. Res je tako in dokler še trgovine zbijamo cene med seboj, so igre cenejše. Ko pa bo vse digitalno, pa bo konkurenca še samo med različnimi igrami, cene pa sigurno precej višje kot sedaj.
  10. Nabavna je 56€, 3€ pa vseeno lahko obdržimo, sicer od tega še 22% DDVja tko da na koncu je 2€ čistga za stroške.
  11. Spider-Man 2 za 59€ s kodo SPIDER2. konzolko.si
  12. NBA 2k23 za PS4 je v času promocij 20€, izven pa okoli 25-30€. Za PS5 pa v času promocij 30€, izven pa 40€. To je bilo pri prejšnji, lahko da bo nova promocija še nižja cena. V tujini se pogosto promocije pričnejo prej kot pri nas, ampak Muller tako uvaža iz Nemčije, tako da dobijo prej nižje cene.
  13. Pozor, ljubitelji Zelde! 🌙 V četrtek, 11. maja ob 23:55 se v trgovini Konzolko v BTC-ju začne polnočni izid igre Legend of Zelda: Tears of the Kingdom! 🎮 Pridi ob polnoči, druži se z nami in prejmi posebno darilo - Zelda zbirateljski kovanec!
  14. Imel sem primer ko je nekdo imel ruter v blizini, ki je motil signal. Izklopi vse in poskusi.
  15. Mi smo dobili 1 dan pred izidom kot vedno, še sedaj 11 kosov nabira prah in se je treba znebit.
  16. Tudi pri nas na voljo: https://www.konzolko.si/playstation-5-ps5-konzole Da se tudi zmeniti za kakšne popuste.
  17. Zapleteno, ampak ne, verjetno si opazil, da vsi težijo z Ratchetom zraven...je zgodba zadaj.
  18. Par komadov na zalogi: https://www.konzolko.si/playstation-5-ps5-konzole
×
×
  • Ustvari novo...