Skoči na vsebino

Dejch

Rumeni jak
  • Število vsebin

    1 350
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Vse objave od Dejch

  1. Bom še kle mal vprašal. To je ta tajvanski uplinjač z el. čokom. Ful neki mal po netu tega, tko da če bom kupu bo bol na blind Uplinjač NARAKU 17.5mm z el. čokom - Piaggio , Gilera , Keeway , CPI , 1PE40QMB , (frcomoto.si) To je pa orginal Dellorto, brez el. čoka, je pa preverjeno zakon. VPLINJAČ - DELLORTO PHVA 17.5mm ED - PIAGGIO 50cc 2TAKT (E) (cilinder.si) Se kdo kle kaj bolj spozna na uplinjače? Sploh ta tajvanski kakšne je kvalitete? Nekak imam feeling, da pomoje ni slab, sam nikjer nč ne najdem o tej firmi kaj preveč.
  2. Če bo kdo hotu, kle so navodila. How to play Brutal Doom Co-op Multiplayer (schalkburger.io)
  3. Pol priporočaš, da jo preigram prek goga, ki jo imam tam pa še zdaj ne vem kako sem do te igre prišel. Je pa nisem takrat igral ko je izšla, sem bil bolj C&C - Warcraft kind of guy.
  4. Ne vem, če je to prava tema za to vprašat, ampak inštaliral sem igrico Left 4 Dead 2. To mam že leta na Steamu, igral sem jo nekaj malega takrat k je bla aktualna, to leta nazaj. Bi kdo to igral prek neta? Igra je pomoje še zdaj zelo fun pa za malce živčnosti in stresa vn izbit iz sebe, plus vidm, da je od takrat dobila en kup dodatnih zastojnskih kampanj. Mogoče bi rabl nek topic za se zment, za kaj skupaj prek neta igrat, sam ne vem kok je to sploh še kaj aktualno kle. Sam pa prek neta nisem igral vsaj 10 let nič, kaj šele kaj bolj resno. Folk k mam za friende v steamu al pa PSNju ali xboxu, ni praktično noben več online, to je pač iz obdobja tam nekje 2005 leta k smo addal za vse te platforme. Najbolj slab je za xbox tam je sam en online od ne vem 40 osebkov?
  5. Bi kdo bil priprevaljen igrat co-op brutal mod al pa project brutality? Lahk Doom 1 & 2, Ultimate Doom, 64 al pa tisti dodatki za dvojko k so bli.
  6. Ma če dela F4 to je star engine, bi delal tud mod London. Sam nima veze, sej ga tud na xbox pa ps5 niso dal, kar mi je totalno mimo, ker bi bli komot. Ni to leto 2004 kjer modov na konzoli ni bilo mogoče laufat, zdej jih lahk, ne pa da pol polovico modov kar izpustijo, al pa je kaj drugega v igri kar jz ne vem.
  7. Ma bedno je, ker konzole sepravi niti PS5 ne bodo dobil moda London, ki je bojda ogromen in well hud, sicer izide čez nekaj dni pa bomo vidl kako je v praksi. Sam mal mi najeda, da so taki modi več al manj sam na PCju, konzole imajo že dolgo časa diske not, v bistvu maš lahk tud eksterne tko da neb smel bit problem met iste mode gor kokr so na PCju. Lahk bi blo na vseh konzolah to, tud na PS4 pro. Kr neki imo.
  8. Jaz edino zapornico kjer sem jo kje imel, je bila na parkirišču pri Viatorju v Šiški in tam nikoli nisem imel problemov. Pač v Appu v avant2go klikneš open berrier in pač odpre, neki mal časa traja sam odpre. A pri vas pa ne jebe pet posto k bi mogu zapornico prek appa odpret na določenih parkiriščih al kr na vseh?
  9. Dejch

    Car spotting

    Ta Fisker se je še v Gran Turismu vozil kot polna kanta za smeti. Totaln jajc, kak je še v resnic mogu sucksat.
  10. Nisem gledal tega videa, zato k sm hotu iz spomina kaj je blo men od teh ameriških ninj kaj ostalo v spominu in je valda American Ninja z Dudikoffom. Pol mam pa še neke froce v spominu, toda naslova se ne spomnem. No pa valda Ninja želve 1 del, drug pa tretji nimam tok v spominu, vem da mi je en bil ekstra zanič.
  11. Dejch

    [udarna] avto tema

    Land Rover, Mitsubishi Pajero Sad nek pevaju kučke da ne bi ja pev'o (Keš, kolica i šmekerica Keš, kolica, i vlažna pica)
  12. Namest, da bi naredili Warcraft 4 tak ko treba bit. Preklete pizde blizzardovske!
  13. Dubu sm slike na enmu forumu trailer sm pa sam našel. Ni še napovedan datum izida igre. Se pa tega zelo veselim, kot sem rekel, sta mi 1 in 2ka res bli epski igri. Upam, da naujo preveč mel izdelavo z veliko zapleti, ker pol bo dost slaba.
  14. Komi čakam! Gothic 1 in 2 sta mi tko res epske igre takrat k ste izšle, sem nažigal kot zmešan. Sicer je trailer že kar star, sam so neke nove fotke prišle.
  15. Industria sem ravnokar igral, zelo zanimiv uvod v igro, ki je FPS. Zgodba je zelo zanimiva, neka alternativna zgodovina vzhodnega berlina, glede na to da so trabanti not. Moram še pridt do sekcije, kjer se FPS začne. Sam zgleda sploh za free igro bo to kar dobra zadeva.
  16. nek point more met. jaz pa ne vem kaj je njegov point. tukaj za en kup ljudi lahk rečm v sekundi kar je njihov point, za tega modela pa ne vidm pointa. sam problem je sam zato, ker je šerif.
  17. Ja, sam to mu še zmer mu ne daje pravice, da je kompleten douchebag. Ker če je kdo drug douchebag, je pa cela hiša v požaru.
  18. Men ne gre na kurac, mi pa ni jasn njegov point. Če bi se kdorkoli drug tako obnašal bi bil izobčen, ta model pa kr še zmer šerif. Zgleda je res privlaged.
  19. Mislim, lahk rečeš je avtist (kar je vprašanje), je pa definitivno troll in da postaš podjebavanja k dejansko je par folka v tej temi in the struggle pa ne sam z odvisnostjo. Kako se lahk to zagovarja? V katerih časih to mi živimo no.
  20. Mal slabo skrbi, da forum laufa, če je troll v temah k niso trollaste.
  21. Kaj je sploh point tega sadhuja?
  22. vse je to rečt ful v izi. sam če failaš je pa totaln fail pa te community pojebe.
  23. Faila za mesto pod soncem. nism star 20 let, če bom zdej failal bom v pizdi. koga neb blo tega strah človek? mene do zdej ni blo ničesar strah, tega pa me je. kaj bom pol?
  24. @BigBoss82 mene ni strah se tepst na ulci al pa ne vem kaj. sam tega pa me je strah kokr 5 letnega otroka. ne vem kaj je moje mesto. zdej mam neko idejo, sam človek kaj če ni to zame, kaj bom pol? res ne morm si privoščit faila.
×
×
  • Ustvari novo...