Skoči na vsebino

fauzić

Rumeni jak
  • Število vsebin

    4 869
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

  • Dnevne zmage

    2

Vse objave od fauzić

  1. fauzić

    Naša mala greznica #9

    kane ahahahahahahah kane sploh ne ve kje je brt
  2. fauzić

    Naša mala greznica #9

    največji nateg evropskega nogometa : side netting
  3. fauzić

    Naša mala greznica #9

    KAne je mogoče res smrtonosen na strelu ampak jebem ti mater da ne more ene žoge spravit do soigralca. bayern bi mogu met pravilo da lahko igrajo še enega v napadu ker je kane -1
  4. fauzić

    Naša mala greznica #9

    seržijo zna bit joker
  5. fauzić

    Naša mala greznica #9

    obrez al profesionalni komentatorji + lag?
  6. ah kje, to so eventi na ravni "če te ni, manjkaš!", kjer se otroci zbirajo in družijo. to ni nič. isto ni nič v Ameriki, da ne bo kakšnega nesporazuma. že to da protestirajo proti slovenski univerzi, ki se ni dovolj opredelila je smešnica zase. glede česa pa naj se opredeli mala Slovenija, še manjša univerza? pač malo zabave za mlade "politično aktivne"
  7. policaji /redarji ne upajo aretirat svet je šel v kurac do konca
  8. To je samo "trump efekt" ko si tolikokrat zajebal, že vsi pričakujejo zajeb in sploh niso več presenečeni
  9. Tole so predvsem bučke po nareku The Economist. Če ne bi napisal tega, ga ne bi objavili
  10. Če mene vprašaš, bi takoj podpisal neko komunistično idejo "supnosti", kjer bistvene zadeve še pridejo v ospredje.
  11. Absolutna je ta nova realnost drugačna in bolj nevarna. Ampak s tem je treba računat. Ne prepričevat se, da na "ruskem jejo krompir, na kitajskem pa pse".
  12. To je isto kot pisat Rusija je shithole. Kitajska ima na vzhodu že danes dovolj razvit trg, da se zlahka preusmeri nanj. Treba se bo soočiti z novo realnostjo. USA ni več mera sveta.
  13. zato ker so pobili par 10k ljudi kot odgovor na teroristični napad. Ni tako enostavno.
  14. Gre za isto poanto : ne glede na to kaj naredi Izrael, je Izrael good guys. Podobno kot so Japanezerji good guys. Kaj to pomeni? Zahod lahko preko Izraela, Japonske vzdržijo neko ravnovesje v regiji, ki se, če se kateri od teh "hubov" zapre - poruši. Podobno je z Arabijo od Savda. Zato so te države praktično nedotakljive.
  15. Seveda imaš prav. To je podobno tisti ideji, ko je Trump imel briljatno zamisel kako bomo Japonce dodatno obremenili s prispevkom Natu. Človek samo gleda kako so ljudje neumni - če bi se Japonci odločili, da jim MI plačujemo za članstvo v NATU bi to NATO gladko sprejel.
  16. Danes sem se prvič kopal. Šerifi so opozorjeni , fyi
  17. tole je pravzaprav vrhunski nasvet! Lao Zi je en tak filozof-mislec, ki dovolj obrne svet na glavo, da je znosen ... obenem pa ne zapade v religijo (čeprav so njegovi teksti potem podlaga religiji). @Dejch lahko ti posodim knjižico, ali pa si jo izposodi. The past has no power to stop you from being present now. Only your grievance about the past can do that. What is grievance? The baggage of old thought and emotion.
  18. Malo uporabljam Platonove termine Konsenz je bil, definirala pa ga je tradicija. Do nedavnega pač neki Trumpi in Golobi in kar je še te zalege : ne bi mogli bit na vrhu države. Danes seveda tega konsenza v "pravi demokraciji" ni več. Je pa to velik problem, še posebno ko se na visoke funkcije voli gospodarstvenike.
  19. O teh zaostrovanjih sem govoril. Kitajska je v enormni prednosti, ker smo v svojem pohlepu postali preveč odvisni od njih.
  20. To sem ugotovil po njegovih dejanjih. Zelo podobno kot Golob, se ima za nekoga, ki je pojedel vso pamet sveta. Zato neprestano dela neumnosti, ker ne zna pomisliti, da njegovo mnenje ni zakon in da obstajajo alternative. Twitter debakel je od day 1 primer tega. Ukrajinski droni so drugi tak primer. To je nova oblika overlorda, ki vlada ne po splošnosti, ampak po specifičnostih. Zato je klasična izobrazba ključna za vladarja. Elonu se na daleč vidi, da je nima.
  21. elon je predvsem vase zagledani bedak na ravni goloba.
  22. nihče ne pozna bolje tega strahu na tem forumu od mene. ampak nimam ne odgovora, ne nasveta, pravzaprav. moral bi imeti nek nasvet, nek komentar. pa ga v resnici nimam. razmišljam že 20 minut kaj napisat. pohvalno, da si se potrudil.
  23. ne moreš v 2024 pisat kako znanost nima pojma no.
×
×
  • Ustvari novo...