Skoči na vsebino

TrippinBalls

Rumeni jak
 • Število vsebin

  1 583
 • Dan prve porumenitve

Vse objave od TrippinBalls

 1. TrippinBalls

  Monitorji

  dp v hdmi je problematično že samo po sebi (včasih se ne jebejo med sabo na kaki napravi), kaj šele za tako propustnost. good luck pri lovljenju takega kabla glede na to kak easy je prodajat trash, ko pride do kablov. se posebaj to velja za amazon, ki ma od nekdaj probleme s trash kabli, z vedno večjo invazijo pekinezerjev pa še bolj.
 2. nauk zgodbe, če na obstoječe kulerje lahko zmonitrate noctua fane ste zmagal. čista zmaga za _skoraj nič_ R&D efforta za asus in noctua.
 3. kak polomija bo špil, če ga ubisoft dela
 4. hudičevo bitter pill bi bil zame it iz 180W na 300W pri x070 klasi karte. hopefully jih AMD mal prepuca in postavi te nvidiine pečke na piedestal hudomušnih memov kar se porabe tiče.
 5. a ti ne pove to, da jim "folk s celga sveta piše, da bi tam delali" vsega? so pa kr carji, da so dovolj zgodaj začeli v tej branži, da so si ustvarili ime in lahko zdaj lupijo folk po celem svetu s svojimi ASTRONOMSKIMI maržami (poznam koliko plačujejo privatnikom, da jim delajo stvari).
 6. Pizdu mater, tale kos fan control softwara je top šit. https://www.youtube.com/uDPKVKBMQU8 očitno neče video previewa nardit. oh well.
 7. čez 3 leta bo ddr5 tolk refined, da bodo zdajšne ddr5 frekvence kot danes 2133mhz ddr4. nobody wants it.
 8. wat horseshit is dis. preden bo "sw pisan za ddr5" imel kak doprinos, bo vse drugo bottleneck.
 9. maksi se je malo zatipkal, ko se mu je modilo tipkat, da se splača počakat. 12400f je mislo najbrž.
 10. to izpade kot, da samo maksi nabija. še enkrat počekiraj cene 1080ti za nemčijo recimo prve 3 mesece po izidu. pa ne glej FE, ker je rahlo slab primer in najbž nekega launch stocka znotraj EU drugih ni. cene kartulj (tišjih, kvalitetnejših kot FE) so bile 700 in drobiž oz. tudi pod 700 za "entry" modele. pa valda ne glej cen proti koncu 2017, ker vsi vemo kaj je blo. pa vedno se rahlo nasmejem, ko nekdo privleče DLSS kamorkoli. maksi bi lahko artikuliral, da je dejstvo, da danes vs 5 let nazaj vsi PC gamerji niso več tretirani isto. presojati value nečesa, ki deluje na glih enih 10
 11. TrippinBalls

  F1TV za noobe

  Škoda. Ti programi so bili edini pravi (beri: 99.99% časa delujoči) način kako gledat F1.
 12. TrippinBalls

  Samsung

  Evo, to je to. We have reached peak consumerism. https://www.gsmarena.com/samsung_ceo_issues_formal_apology_to_users_over_gos_scandal-news-53586.php https://www.gsmarena.com/samsung_found_to_be_throttling_performance_on_over_10000_android_apps_for_its_devices-news-53418.php https://www.gsmarena.com/galaxy_s22_sales_reportedly_start_to_fall_due_to_the_gos_scandal_carrier_subsidies_increase_to_count-news-53835.php AKA dejmo throttlat popolnoma vse razen benchmarke in naredimo vso to neumno gonjo za vedno več performanca (ob nemogočih constrainting to v
 13. pa xploretv.si je še nekaj korakov boljši od vmestnika na njihovem tv boxu (predvsem zato, ker mu manjka precej funkcij).
 14. TV vmestnik je najvecje govno ja. Bolj neuporabno, neumno, neituitivno in bolj casovno potratno se ne da naredit. EVER. Internet je sicer rock solid po mojih izkusnjah. V nekaj mesecih se nisem imel izpada (na njihovi strani). Pri telefonu pa se jaz nisem nategnil, ker sem prej imel priliko videt, da na obmocju kjer sem A1 ne lovi ama nic. Signal slab do te mere, da so klici dropali. Valda tudi baterija na telefonu sla zato hitreje v kurac. Podatki neuporabni. Ma za 17.5 oz 35e se ni za pritozevat. Rajsi to, kot karkoli od ZLATARSKE alternative.
 15. a ne omogoča Drek pimpanja vsakega knofa posebaj? ker potem je strah nad kontrolami odveč.
 16. TrippinBalls

  The Witcher

  če bi se vsi racionalno obnašali, zvezdništva sploh blo ne bi.
 17. TrippinBalls

  The Witcher

  upam, da jih je hotel poslal v kurac. fakin šit, do česa misljo da so ti pofukani mediji in tabloidi upravičeni.
 18. TrippinBalls

  Formula 1 S2022

  najbrž je ta progra najbližje "NASCARizaciji" F1 za amerikance.
 19. glede na to, da naj bi vsi trije bili dobavitelji različnim firmam pri proizvodnji avtomobilov, najbrž kake drastične razlike med njimi ni.
 20. TrippinBalls

  Formula 1 S2022

  baje ni. hopefully pa je zajebancija kako naj bi proga zgledala, ker je precej zeh. https://www.formula1.com/en/latest/article.revealed-check-out-the-las-vegas-grand-prix-circuits-layout.1xBOUUuDJDtqX4ukNvnHcK.html ampak glede na to, da je ta slika sharana na uradni f1 strani, najbrž drži.
 21. TrippinBalls

  The Witcher

  ta del me dejansko zanima. kako bodo s CGIjem do nerazpoznavnosti "doom & gloomali" naše pokrajine.
 22. TrippinBalls

  The Witcher

  kako govno bo šele tretja sezona, če je folk prebavil popolnoma izmišljen plot druge sezone.
 23. to je stanje bolhe. prosto po prešernu, kakor se folku dvigne. še pivo je vmes.
 24. Joj, me že ma da bi dal snarky koment, kaj hudiča si predstavljate, da je Linux 30 let zadaj, da tega ne bi imel? Mene zanima, kaj je Ventil od programja dodal v steam library za easy installation...? Da ni treba normijem ragequitnit.
×
×
 • Ustvari novo...