Skoči na vsebino

TrippinBalls

Rumeni jak
 • Število vsebin

  1 611
 • Dan prve porumenitve

Sloves med gmajno

416 Fant od fare

Več o članu TrippinBalls

 • Butast stavek
  Ima maslo na glavi in sirček v gatah.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 970 vohunjenj
 1. vprašal sem zato, ker jo že mam pa ful nisem impressed. nekaj takih opazk, ki so me zmotile takoj; - klik s koleščkom je tak mushy feeling, da izpade vse prej kot premium. - ideja koleščka, ki se sam odklepa in zaklepa je sicer kulči sam v praksi pa ni blo ne. če na izi scrollaš se sliši in čuti v dlani, kako kolešček oscilira in trese celega mišona preden se ustavi. nej mi fšeč. - glavna knofa mi tudi delujeta full mushy preden se zgodi klik na stikalo. - diskonekt med filingom stranskega kolesa in glavnega kolesa je tud precej mimo. ker PM je dal temu žegn i wonder.
 2. glede na to kaka pasja jajca so trenutne cene serije 3000, 4000 niti za gledat ne bo, tud če fuknejo kaj apetitlih ven letos. ka si ti ja nor.
 3. imamo kakega lastnika MX Master 3 tu? kako ste zadovoljni s celotnim "paketom"?
 4. TrippinBalls

  Formula 1 S2022

  a ma kdo kak ilegalen stream za dirko danes?
 5. TrippinBalls

  Formula 1 S2022

  tud na ac vsaka rumena tablica misli da je ferštapen.
 6. TrippinBalls

  Android

  obstaja opcija da klic končaš s pritiskom power buttona oz. obratno, če to funkcijo izklopiš bi najbrž lahko med klicem ročno ugasnil ekran? samo razmišljam na glas.
 7. TrippinBalls

  Gothic II

  kdo da fak je alkima interactive? stran majo tud zanimivo, kar na landing pagu oglasi ja đob tisti playable teaser meni ni bil niti malo všeč, pa se velik fan G1. tale cinematik mi daje nekaj več upanja o zvestobi do originalnega art dizajna in zvočne podlage. hopefully so pogruntali tudi nekaj okrog combat sistema, ki je bil v playable teaserju razlog zakaj sem v istem momentu ugasnil špil in ga nikoli več zagnal.
 8. TrippinBalls

  TV tema

  enako velja za samsung in lg najbrž. omejeni nabor appov + na sideloadanja lahko pozabiš.
 9. TrippinBalls

  Android

  pa softwarsko so bogi. kaj ti pomaga servicable koncept hardwara, če maš pičkin dim od softwara. nekaj oblubljajo več let supporta, samo po trenutnem stanju na obstoječih modelih, ko so dobesedno 2 verziji zadaj, bi jih rad videl kako bodo backportali kernel patche na EOL kernele, če še na supported kernele ne dohajajo. pač, preveč so ozkogledni v svoji ideji in marketingu, kot da je na današnjih napravah samo hardware problem. its rly not. mojih 5 centov.
 10. pri čem izvisiš, če airpods uporabljaš na androidu namesto na njihovem zaporu? kako omejen experience je?
 11. TrippinBalls

  Android

  Kako sta pa Kurwe ali mBills boljša od sideloadanja? A ni še slabše, ker moraš zaupat še enemu vmes?
 12. crypto, gold, silver bye. fixxd.
 13. zdaj ma A1 koncno smart tv app za LG, Gnusmas, Hisense... ne pa za android. ce ne drugega je en daljinec manj, cetudi je vmestnik bolj kot ne enak. so pa zacuda moje izkusnje s stabilnostjo neta precej boljse na A1 (sicer optika) kot pa je bila na T-2 (in bakru). Problemi na centrali so bli vsake pol leta.
 14. teh 50€ je zdaj kar standard, če le kljun odpreš. so očitno potihem dropnili sanje o visokoletečih cenah 75€+. še malo folka bi jim moglo pobežat, da res padejo na realna tla.
 15. GK41 ima mali vent s fiksnimi vrtljaji. enako tečen je bil pri 30 kot pri 60°C. problem Protectli robe pa je, da so KONKRETNO OVERPRICED. This, če želiš enako stvar za pol manj. Ziher sem tud, da je ipak isti kitajc naredil obe mašini, samo Protectli se gre maržo.
×
×
 • Ustvari novo...