Skoči na vsebino

TrippinBalls

Rumeni jak
 • Število vsebin

  1 585
 • Dan prve porumenitve

Sloves med gmajno

410 Fant od fare

Več o članu TrippinBalls

 • Butast stavek
  Ima maslo na glavi in sirček v gatah.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 869 vohunjenj
 1. phanteks p300a ali p400a, odvisno pa če je to zate buđet za pofukano plehnato škatlo.
 2. TrippinBalls

  Monitorji

  dp v hdmi je problematično že samo po sebi (včasih se ne jebejo med sabo na kaki napravi), kaj šele za tako propustnost. good luck pri lovljenju takega kabla glede na to kak easy je prodajat trash, ko pride do kablov. se posebaj to velja za amazon, ki ma od nekdaj probleme s trash kabli, z vedno večjo invazijo pekinezerjev pa še bolj.
 3. nauk zgodbe, če na obstoječe kulerje lahko zmonitrate noctua fane ste zmagal. čista zmaga za _skoraj nič_ R&D efforta za asus in noctua.
 4. kak polomija bo špil, če ga ubisoft dela
 5. hudičevo bitter pill bi bil zame it iz 180W na 300W pri x070 klasi karte. hopefully jih AMD mal prepuca in postavi te nvidiine pečke na piedestal hudomušnih memov kar se porabe tiče.
 6. a ti ne pove to, da jim "folk s celga sveta piše, da bi tam delali" vsega? so pa kr carji, da so dovolj zgodaj začeli v tej branži, da so si ustvarili ime in lahko zdaj lupijo folk po celem svetu s svojimi ASTRONOMSKIMI maržami (poznam koliko plačujejo privatnikom, da jim delajo stvari).
 7. Pizdu mater, tale kos fan control softwara je top šit. https://www.youtube.com/uDPKVKBMQU8 očitno neče video previewa nardit. oh well.
 8. čez 3 leta bo ddr5 tolk refined, da bodo zdajšne ddr5 frekvence kot danes 2133mhz ddr4. nobody wants it.
 9. wat horseshit is dis. preden bo "sw pisan za ddr5" imel kak doprinos, bo vse drugo bottleneck.
 10. maksi se je malo zatipkal, ko se mu je modilo tipkat, da se splača počakat. 12400f je mislo najbrž.
 11. to izpade kot, da samo maksi nabija. še enkrat počekiraj cene 1080ti za nemčijo recimo prve 3 mesece po izidu. pa ne glej FE, ker je rahlo slab primer in najbž nekega launch stocka znotraj EU drugih ni. cene kartulj (tišjih, kvalitetnejših kot FE) so bile 700 in drobiž oz. tudi pod 700 za "entry" modele. pa valda ne glej cen proti koncu 2017, ker vsi vemo kaj je blo. pa vedno se rahlo nasmejem, ko nekdo privleče DLSS kamorkoli. maksi bi lahko artikuliral, da je dejstvo, da danes vs 5 let nazaj vsi PC gamerji niso več tretirani isto. presojati value nečesa, ki deluje na glih enih 10
 12. TrippinBalls

  F1TV za noobe

  Škoda. Ti programi so bili edini pravi (beri: 99.99% časa delujoči) način kako gledat F1.
 13. TrippinBalls

  Samsung

  Evo, to je to. We have reached peak consumerism. https://www.gsmarena.com/samsung_ceo_issues_formal_apology_to_users_over_gos_scandal-news-53586.php https://www.gsmarena.com/samsung_found_to_be_throttling_performance_on_over_10000_android_apps_for_its_devices-news-53418.php https://www.gsmarena.com/galaxy_s22_sales_reportedly_start_to_fall_due_to_the_gos_scandal_carrier_subsidies_increase_to_count-news-53835.php AKA dejmo throttlat popolnoma vse razen benchmarke in naredimo vso to neumno gonjo za vedno več performanca (ob nemogočih constrainting to v
 14. pa xploretv.si je še nekaj korakov boljši od vmestnika na njihovem tv boxu (predvsem zato, ker mu manjka precej funkcij).
×
×
 • Ustvari novo...