Skoči na vsebino

TrippinBalls

Rumeni jak
 • Število vsebin

  851
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

140 Tabornik

Več o članu TrippinBalls

 • Butast stavek
  fura šizntraktor na konfete.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 397 vohunjenj
 1. O kakšnem paypal popustu je tukaj govora? A ne bi v osnovi moglo bit kupovanje s PP dražje, ker si PP vzame kar lep delež...
 2. na grafi je to res kr neki, definitivno pa se mi zdi neka tinkerer ideja, da kupiš displejček in ga vdelaš v kišto, da ti kaže določene AIDA64 parametre mnogo boljša kot rgb puke na katerga vsi drkajo_te
 3. tole je pa skoraj tanartabulši približek gostiln iz urbanih legend. #subscribed #korona.
 4. a štipe sindrom bo zdej po celem forumu haral or wot? ravno zato ga nikoli nisem upal vprašat kaj hudiča je to zaena narečeje, da se ne bi prijelo.
 5. al jst neki narobe delam al pa to na drži baš. mam narejenega second userja za takrat, ko se igra local multi ampak če grem s tistim userjem notr, nej nobenga špila tam.-
 6. a se da kako zrihtat, da ma tud kak drug user na PSu dostop do špilov? gre se mi zato, da lahko dva drkata en špil vsak s svojimi savi. a je vedno hakl da je tud za druzga userja še enkrat treba kupt špilo?
 7. fak pa ps store. gledam spisek špilov in vidm RDR2 75% off za $5 si rečem itaaak, ubavim kuj. odkucam na špil in potem vidim da ni RDR2 ampak samo red dead online. jebo majku, na overviewu piše RDR2 ne red dead online!
 8. TrippinBalls

  Android

  zadnjih nekaj android updejtov se je marsikaj under the hood spremenilo v prid tega, da so moduli OSa (driverji, vendor aka. preinstalled bloat, android) ločeni. To pomeni, da google oz. updati niso več tolk odvisni od vendorjev ampak se lahko update sistema izvede mimo particije bloatware gospodov (ker so pač khem khem slučajno letos izsrali 15+ modelov in ne morjo updejtat vseh pravočasno khem khem). ko bojo to zapeljali do konca, ne dvomim da bo google pristopil k stvari na tak način, da bojo začel zagotavljat podporo še dlje kot 3 leta. šušlja se že o 4 letni podpori z novimi telefoni. for my money, je dodatno leto ali dve podpore vredno precej več kot (neobstoječe) razlike pri cenah. vsi vemo, da nekateri telefoni že 2 leti podpore komaj fašejo, kaj šele 3. kje je potem šele 4. ergo, pixli so imho the only way to go, ker love it or hate it ampak je google je od vseh najmanj slab.
 9. TrippinBalls

  Android

  3a gladko pod 200e. če kupš 1 tedn rabljenega 4a za 280ish, je tud vredno imo. za omenjenih 360 se pa dobi že nove, nerabljene 4a 5g (zdele je čas za skočit na bandwagon za dobro ceno, ko je relativno velika poplava 5g modelov). tolk za 4a ne bi dal pod nobenim pogojem (but thats just me). če se ti da jajcat po ebay.de pa je druga.
 10. ker logitech spi in ne fukne 60% verzije mx keys ven, bo očitno treba počakat na MK721 65%. zgleda kar zanimiva stvar. osvetlitev, mehanska, wireless/bt/wired, pomembni knofi še vedno prisotni.. hopefully cena ne bo astronomska.
 11. kakšna so 2021 priporočila za nekaj do 600€ oz. rajši manj. primerno za penzionista, da lahko bere internete pa kak office požene na momente. al je boljše počakat glede na situacijo
 12. fak kero ohišje si izbral in fak kero ohišje je izbral atomic. oba vaju je lahko sram vsaj ohišje bi lahko dal babi izbrat (če je pomembno), če že vse ostalo maš.
 13. poročaj potem. bodi naš rumeni testni zajček, ker bo to uporabna informacija. jst ta vikend dobim sestav z G6400 ampak nisem naročil nobenega ekstra coolerja zraven, ker me zanima kako neznosen bo intel in kakšen proc sploh je. Rabim nekaj filinga s kakšnimi temperaturami bom imel opravka in da vidm, če ga bom lahko hladil pasivno (npr dynatron k129 ali pa k1).
 14. IMHO, ne smeš gledat kolk se derejo venti pri max. Glasnost pri max ti pove en pičkin dim, če je pri najnižjih rpmjih še vseeno 26 db (eg. 26-28db, hvala lepa za tako sranje). Rredki makerji objavljajo celoten rpm/db razpon. Also, pri pisarniški rabi lahko narediš čisto custom popolnoma tiho krivuljo, zato se meni zdi pomembno imet možnost najmanj obratov. Kolk se sučejo alpenfohni, 800-2000rpm? Pri 800 dam levo jajce, da je še vedno vsaj tolk annoying kot intel, sploh ker gre (verjetno) za slim ventilator. Lahko pa potrdim, da je shadow rock slim bomba. Sem ga imel na i5 4570. Abso-fakin-litely neslišen do 600rpm (idla pri 400 rpm). lahko pa gledaš kako bequiet top blow izvedbo? ziher bi bil enako tih kot shadow rock slim.
×
×
 • Ustvari novo...