Skoči na vsebino

TrippinBalls

Rumeni jak
 • Število vsebin

  1 394
 • Dan prve porumenitve

Sloves med gmajno

285 Fant od fare

Več o članu TrippinBalls

 • Butast stavek
  analizira banalne analogije kanalov.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 613 vohunjenj
 1. obstaja epic games v wine emulaciji ali pa natively naložiš heroic launcher (ki je v bistvu dobesedno samo launcher za epic knjižnico, brez trgovine in ostalega sranja zraven) EDIT: očitno ima tudi trgovino že zraven https://heroicgameslauncher.com/
 2. Jaz sem se meanwhile spravil igrat Nioh 1. Všeč mi je, po drugi strani pa se mi zdi, da so mal pretiravali z "naredimo stvar res zajebano". Kot je nekdo nekoč že omenil, začne mal na penis it, da se vračaš na ista mesta kjer samo zamenjajo (in pomnožijo) monsterje, kaj drugega pa se (še) ne dogaja. Inventory management je tudi katastrofalen. Still, nikoli prej nisem špila resno pogledal in nisem niti vedel, da je Souls like varianta, samo (še precej) težje. I likes.
 3. To je basic rule of game design, če imaš mehaniko stealtha. AI ima povečini notri inštrukcijo, da se NPCji ne obrnejo okrog, če se player sneaka za njih.
 4. Kaj pa menite, da se trenutno splača kupit rabljeno do, recimo, 400€? Je 1070 pri ~300€ish najboljši p/p na rabljenem trgu trenutno? Mn3nja?
 5. AFAIK Eneba, Gamivo pa te slične pi... majo vse "service fee", ki največkrat pomeni da poceni ni več poceni. CDKeys, instant gaming in g2a teh feejev nimajo (oz. vsaj ne grejo kupcu), plačaš kolikor vidiš.
 6. Najprej pojdite na allkeyshop.com, odkucajte psn gift carde, najte najugodnejšo ponudbo in kliknite nanjo. Šele če greš preko AKS linka z referralom tja koda deluje, drugače najbrž ne. Recimo meni deluje: Sub-total€79.00 Total:€72.68 Discount: -€6.32
 7. Efektivno je špila like 45€ ish, če vzameš ta 100 bucks gift card. Dobro lupijo EU, nimaš kaj.
 8. Kolk vas bo špil rajši vzelo na PCju za morebitne dodatne grafične bonbončke in morebitno mod sceno down the line?
 9. Pa če imaš kakšno Asrock plato ali kaj podobnega probaš izklopit/vklopit še Asrock optimized ram timings al neko podobno sranje, ki ga forsirajo (in najbrž niti ne veš, če se konkretno ne sprehodiš skozi BIOS). Sam sicer nikoli nisem vklapljal XMPja na svoji MSI plati in 3700x, ker imam ročno nabrite 3000MHz CL15 sticke na 3600MHz CL14 pri 1.44V
 10. Odlična priložnost ... za 60% preveč keša. Tipičky BigBang oderuhi.
 11. DLSS ima tudi serija 2000, ja.
 12. Razen če si AMD in stvar, ki je namenjena integriranemu marketu releasaš kot diskretno, ker nimaš razloga, da tekmuješ ali pa tehnologijo rineš naprej. Resno me zanima samo še kaj bo pokazal Intel. Kdaj naj bi Intel uletel?
 13. Četudi je shitty, je pa new and shiny. To je vse kar zares šteje. Je pa pomoje čisto jasno, da poceni GPUjev ne bomo več kupovali nikoli, ker je zdaj znormalizirano, da za $200 dobesedno dobiš samo še kakec.
 14. RTX2070 tukaj, vse 1440p high, locked 60 FPS. totalno brez problema. BTW, že za cajta, ko je bil turing nov, so se vse RTX karte reklamirale kot 1440p capable, GTX karte pa kao 1080p.
 15. A pozna kdo v okolici MB/Ptuja kake dobre (in cenejše) lokalce za šravfanje Renaultov?
×
×
 • Ustvari novo...