Skoči na vsebino

TrippinBalls

Rumeni jak
  • Število vsebin

    2 096
  • Dan prve porumenitve

Sloves med gmajno

605 Jezus

Več o članu TrippinBalls

  • Butast stavek
    prišel v fANALe za mistra mn3njalnika

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 4 779 vohunjenj
  1. RAZEN da je vseeno če si švalbico kar sam preluknjaš, ker baje so totalno puncture NONresistant. jst mam trenutno na gp5000 3600km, pa se zadaj že kar lepo plošči. pa sta oba indikatorja obrabe vidna. računam da bo preživela kakih 7k, za več močno dvomim. premočne noge hehe.
  2. TrippinBalls

    Gume

    kilometrino delam kar, do 30k letno. pa tudi živim na placu kjer ga v povprečju redno kipne toliko, da je treba kidat in plužit. študiram, da bi poleg investiral še v kake pametne verige ali copate ali karkoli se že dobi danes, da hitro vržeš gor če je potreba.
  3. TrippinBalls

    Gume

    jaz sem se odločil, da si na nov avto vržem allseason gume. conti allseason contact 2. sem se zaklal in se bom ubil ob prvem snegu?
  4. guma hoodov odčupana. props. mogla bit proper salta.
  5. najbolj smiseln upgrade bi bil obisk servisa kjer jim rečeš, da ti nastavijo menjalnik. cirka 20€ stroška. če res kaj ni okej, ti že povejo. če pa si en onih nesrečnikov, ki ma na peciklu KMC verigo, potem pa je smiselno to zamenjat najprej.
  6. 25% na asfaltu ni isto kot 25% na klancu z makadamom/finim peskom + kanali za odvodnjavanje + luknjami + zdrsavanjem koles. v takem primeru je šansa da je tudi razmerje 30-36 mazohistična poteza, sploh če ti enkrat zdrsne. šansa da se razbiješ, ko se ti ali ne rata odpet v taki strmini ali pa se odpneš pa ti potem ko na tla stopiš spodrsne čevelj al ravnotežja ne ujameš najboljše ali, .... whatever. meni je pa do izzivanja vsako leto manj, zato pa sem šel v tak tinkererski projekt.
  7. o fak me. ja, tehnično maš prav hahaha. sam ni blo ne, dokler smo mladi bomo vrtel na elektrolite ne na elektrone.
  8. gorannne, a si ne predstavljaš kak užitek bi bil odpeljat 15% klanec v zone2 ko si na easy dnevu?
  9. na mangart sem jaz šel z 34/34 oz. 1. kar se mene tiče čist okej razmerje, nisem imel nikoli v mislih da bi lahko imel lažjega. point tega bajka je, da lahko z njim grem kamor s cestakom ali ne morem, ali mam pa proti koncu sezone že poln kurac ceste in se želim usest na nekaj drugega in grem po neurejenih poteh, ki pri nas povečini zgledajo kot kar lepi klanci. specifično vožnja na Blegoš. zadnji makadamski klanec je tako strm, da si ga ne bi upal s standard gravel razmerjem (30 gonilka in 34 ali 36 verižnik) odfurat, pa sem daleč od švoh pičiklista.
  10. gonilka je 46/30, verižnik pa 50-11
  11. mutant ki funkcionira. 1x mi pa sploh ne odgovarja. naj sram telovadi s tem. me veseli da je shimano nad 1x obupal.
  12. plastika za povijanje šopa kablov. proper prozorno folijo še čakam čeprav zgleda grdo služi namenu, da se mi ketna ne naslanja na okvir, ko picikel prestavljam na trenažer in nazaj na kolo.
  13. ja ja, vem. je že urihtano. 115 linkov tokrat. 1 link sem moral vzet stran da sem lahko uporabu quicklink, ker sm kupu ketno s pinom
  14. drži. sam menjalnik sem moral zamenjat iz grx810 na 812. drgač ni variante da clearaš večjo kletko, ker se že nekje v sedmi prestavi nasloni na menjalnik in en druzga zablokirata.
  15. ne, ne rabiš ne. sem šele par ur kasneje ugotovil, da sem menjalnik narobe obesil in mi je zato manjkalo B-screw dolžine, ker je blo vse skupaj pod napačnim kotom. jaz sem ga obesil tako, da je bil hanger med obema stopperjema na nosilcu menjalnika, ker nisem pogledal navodil. danes se morm posvetit optimizaciji dolžine ketne. trenutno je ketna po stari dolžini in vse špila, "cross chain" pa gre od velikega ringa do tretje prestave (36 zob), potem je pa treba v mali ring vržt.
×
×
  • Ustvari novo...