Skoči na vsebino

DrMiha

Šerif
 • Število vsebin

  1 918
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk:

 • Dnevne zmage

  1

DrMiha je zmagal 24. aprila 2022

Bitje DrMiha je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

1 222 Jezus

Več o članu DrMiha

 • Butast stavek
  je zvezdo sunil, ampak ga niso dobili.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. https://twitter.com/VGC_News/status/1666396744312143872
 2. 'in-engine footage' is a new CGI
 3. DrMiha

  Formula 1 S2023

  me zanima koga bo Steiner tokrat okrivil Haas ne bo naredu preskoka v midfield, dokler a) ne začnejo svojega razvoja b) bo Steiner na čelu ekipe Best season ever
 4. DrMiha

  Formula 1 S2023

  Mkvarn je cel kup upgrejdov prvleku. Očitno delujejo.
 5. tisti kvot je letel na PS4 Vsaj Nixxes so delali port... teli so kr busy zadnje cajte, portajo PS5 špile, pomagajo Guerilli ...
 6. men je bla dobra setlista (vsaj nism petič poslušal Number of the beast v živo pa Aces high), pa tudi zvok spredej je bil za stoženske razmere ok. Na tribunah je bila pa druga pesem, kot so kolegi povedali. Ampak jebiga, stožice so polovično narejen projekt, akustika je bolj primerna za balkanske cigumigarje in Aktualove dneve žena... leta se jim pa absolutno poznajo.
 7. Vrata : 18:00 The Raven Age : 19:30 Iron Maiden : 20:50
 8. jih je samo še 9. Oziroma 8, če odštejem reevalvacijo Factions, ki so IMO od štarta nasedli projekt. Razen če se mislijo šlepat na tv serijo. Factions bodo prišli ven tko al drugače, preveč denarja je bilo že vrženega v ta projekt.
 9. glede na to, da je bil Geoff nedolgo nazaj pri Kojimi v Japanu, se ne bi čudil. Je pa špil še vsaj leto in pol stran od izida, če ne še dlje.
 10. men studio, ki tole dela, ne daje kej dost upanja za tole...
 11. Vem ja, samo bo Starfield sigurno prisoten tudi na prvem dogodku, drugi bo pač globji vpogled (verjetno 30 minutni video igralnega dela + intervjujev z razvijalci). Lahk pa računamo, da se bo kak COD 5 minutni video pojavil na Xbox eventu, pa še kak 3rd party naslov, ki smo ga že kje videli + kaki govor na odru, potem pa gre ena ura hitro mimo. nvem no, Hulsta jst tuki ne bi krivil, on nadzira interne studie. Ryan s svojo ožjo PR ekipo je večji problem, ampak dokler bodo rezultati bo tudi on tam kjer je. Sej glede na to, da se ti je konkurenca sama trikrat ustrelila v koleno, ga bomo gledali še lep cajt. Sej me prav zanima, čigava ideja je bil ta 'showcase' učerej, ker je po odzivih vseeno da ga sploh ne bi naredili (vse je zgledalo nekaj na silo zmetano skupaj) in bi počakali na jesen. Za Spidermana 2 pa bi magar pri Geoffu zakupil 10 minut. Mi je pa malo čudno, da niso potrdili datuma izida, ampak samo navedli jesenski termin. Se pa neb čudu niti malo, da bomo kako PS5 ekskluzivo videli pri tem eventu, glede na to da je bil PS med partnerji eventa.
 12. MS mora dejansko kej pokazat, ker jih že tko kurcajo da ni nč od 1st party outputa minus Forza. Kak Hellblade 2 igralni del bi že lahk pokazal, Fable tudi etc. Samo bo itak glavnina fokusa na Starfieldu.
 13. a sm kje napisal da je bila zadeva wow? Jst takega showcasa ne bi greenlightov niti v sanjah, zdaj pa naj kar dobivajo (zaslužen) flak.
×
×
 • Ustvari novo...