Skoči na vsebino

BigBadWolf

Rumeni jak
 • Število vsebin

  29
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

2 Jogurt

Več o članu BigBadWolf

 • Stopnja
  želvak brez oklepa
 1. BigBadWolf

  Primera Division

  Tresla se je gora, rodila se ni še niti miš. Zaenkrat. Pjanic/Arturo swsp, par mulcev, nekaj flopov nazaj s posoje... Obramba še vedno tista, ki jih je kasirala 8. Meh.
 2. BigBadWolf

  Primera Division

  Kdo ima prav, je vprašanje. Na vsak način bi se lahko vleklo dalj časa in bi celo izgubil sezono. Ali pa bi dobil začasno odredbo. Ampak kam bi lahko šel, če je potencialno, da izgubi in mora novi klub odcenkat 700m.
 3. BigBadWolf

  Primera Division

  Kako so se fani hitro obrnili proti Messiju. Se prav Barto forever? Kar se pa sestave ekipe tiče, pa skor ni vredno komentarja. Se strinjam, da Barca rabi prenovi, v bistvu jo rabi že par let, pa se večinoma pripelje wtf 'okrepitve'. Cou, Dembele , Griezman , Braithwaite.... Če verjamete, da je te okrepitve diktira Messi... Edini dobri okrepitvi te uprave sta FDJ, ki sicer mene ni tako navdušil kot povprečen ga fana in MATS, ki pa je letos kar taval. In zanaslednje leto so pripeljali.... Ja... Koeman pa... Lotil se je prenove kot slon med porcelanom. Zakaj ne bi razburkal stanja, se s kregal z vsemi staroselci in zameril vsem stranem, s tem da si tko al tko dead man walking. Suareza, ki je dal veliko ekipi, je odjebal kar se da grdo/neumno. V glavnem, stvari bi se dalo narediti.drugace. Barca bo zdaj nekaj let v drugem planu, dokler ne najdejo enga World class igralca.
 4. BigBadWolf

  Primera Division

  Zakaj so nekatere tekme kasneje?
 5. BigBadWolf

  Primera Division

  Bomo videli, Ney je šel v akcijo.
 6. BigBadWolf

  Primera Division

  Ampak kaj sploh lahko očitaš Messiju? Povedali so mu, da se v klubu vse spreminja in mora na stranski tir in je rekel hvala, grem. Trener in predsednik, ki sta to zakuhala, bosta pravilno nosila posledice. Barto je dead man walking, Koeman pa tudi me bo trajal dlje kot do konca sezone in nove uprave, razen če res navduši z ostanki ekipe.
 7. BigBadWolf

  Primera Division

  “Messi has chosen Manchester City as the club he wants to play for next, per @marcelobechler”
 8. BigBadWolf

  Primera Division

  Vsi so za spremembe, ampak ne take in na tak način. Koemana pa tud ne štekam...
 9. BigBadWolf

  Primera Division

  Pa gledanost bo šla v k. Sponzorji.. In s tem finance. Mes que Un club, seveda. Ampak Mes que Un Messi? Njah... Nizozemska naveza FDJ in Koeman odgnala Messija?
 10. BigBadWolf

  Primera Division

  Red bo naredil, na račun legende. Čez leto dni ob novi upravi, bye bye...
 11. BigBadWolf

  Primera Division

  Se pravi no Messi, no results,? igra... Koeman je pečen. Zanimiv pristop.
 12. BigBadWolf

  Primera Division

  Eh, Koeman je domači trener, če bo uspešen, imel všečno igro, ga nihče ne bo upal nagnati.
×
×
 • Ustvari novo...