Skoči na vsebino

shure

Vesoljc
 • Število vsebin

  198
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

11 Tabornik

Več o članu shure

 • Stopnja
  občinski vicešampinion v fafanju

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Pozabil dodat, da morajo biti brezžične, ker sem 4 metre stran od TV-ja. 200 eur je pa malo čez moj budget...
 2. A uporabljate PS slušalke ali kaj drugega? Iščem nekaj do 120 eur, mikrofon zaželjen.
 3. Bil sem na next pri plačilu na Amazon.de, pa se mi je sesula seja Ni mi usujeno...
 4. UK Preorders up, samo ne posiljajo vec v Slovenijo??? FUUU Iiiin razprodano.
 5. Nimam TikToka, gledam na telefonu, pa mi je še zmer odprlo.
 6. Katere strani iz UK so zanesljive za nakup konzole? Amazon.co.uk sem že dal v distill poleg vseh ostalih Amazonov in refresh na 1 minuto
 7. Se boš prerival pred Leclercom s Playgameom? Vsaj nekdo, ki ima malo logike. Jaz komaj čakam, da lahko skenslam naročilo pri ACS-ju, če dobim kjerkoli drugje ravno zarad tega nategovanja.
 8. Res je neumno, da so trgovci dajali ven kao prednaročilo dobava na 19.11.2020, potem pa čez nekaj ur ali dni "sorči, dobava bo dejansko lahko šele 2021, skenslaj če ti ni ok". Če bi vsi dali gor dejanske količine in sprejemali samo toliko naročil kolikor imajo konzol tudi Galko ne bi plačeval na petih mestih. Tako pa je vedel, da so v Sloveniji sami retardi in je šel na siguro. Naj kaznujejo raje trgovce zaradi zavajanja potrošnikov. Teh 5 konzol kolikor jih očitno ACSji in podobni dobijo bi pa razprodali tudi, če bi odprli prednaročila 18.11. ob 23.55.
 9. Se še jaz priporočam, če bo imel kdo konzolo odveč, dobite ob prevzemu zraven še kak viski ali gajbo piva. Sicer sem si naštimal auto refresher z obvestili na Amazon IT/DE/FR/ES in Big bang, ampak dvomim, da mi uspe. Vsaj enkrat bi rad ob izzidu konzolo, pa bom spet failal očitno.
 10. shure

  Primera Division

  A ni prišel za 30.5 milijona+5 variabilnih? No ja, vsaj za kaj več kot par kikirikijev se ga je prodalo, prva normalna prodaja te uprave.
 11. Ne, ker bo prodal naprej enemu izmed mnenjalničarjev, če dobi več kot enega.
×
×
 • Ustvari novo...