Skoči na vsebino

shure

Vesoljc
 • Število vsebin

  778
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

139 Tabornik

Več o članu shure

 • Butast stavek
  Buy Bitcoin!

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. shure

  COVID-19

  En post na mn3njalu bolj jasen in informativen kot 99% vsega kar sproducirajo vladni govorci.
 2. shure

  COVID-19

  Vsaj rasisti nismo, lepo smo sprejeli tudi Nigerijski sev. The end is nigh!!!
 3. shure

  COVID-19

  Ustavitev javnega življenja se zdi edina prava pot.
 4. Mene bi ravno zato še dodatno skrbelo. Mogoče, mogoče pa so tvoje nove prehranjevalne navade povezane s pridobljenimi težavami s premikanjem, ker imaš katastrofalno prehrano. Spokaj se že enkrat k dohtarju, trma trmasta.
 5. shure

  Naša mala greznica #9

  Anamarija sama prinesla kolajno.
 6. shure

  COVID-19

  Ti so vsaj imeli program in neko konstantnost.
 7. Ponavadi traja kaki dve uri ali več, da se čip aktivira. Tudi telefon sem lahko filal zraven moje šele naslednji dan po cepljenju.
 8. shure

  COVID-19

  Številke bodo ostale približno enake, če bomo delali po minimalno 20k hitrih testov na dan.
 9. Si ne upam pogooglati na službenem compu DES Penetrator. Seveda se da brez napake, ampak če si motorični idiot kot smo nekateri se mi to ne zdi nekaj uživantskega. Že obrniti katerokoli souls igro je mazohizem.
 10. Jaz imam ločen kontroler, ki ga uporabljam za fifo. Preprosto vem, da ga bom dosti hitreje uničil zaradi tega in si puščam drugega za ostale igre, ko se začnejo pojavljati težave.
 11. Ene 10x sem ju delal pomoje, Cinderja pa 35x. Nekaj mi ni sedlo pri njemu očitno, ne vem. Dragonslayer Armour ni bil tako grozen, ko sem pogruntal kako je počasen.
 12. shure

  Naša mala greznica #9

  Icardijev highlight je bilo tisto umikanje ob strelu Mbappeja. Pri nas pa Griezmann katastrofa v zaključkih, smo se jezili na Suareza, pa je še vedno zabijal. V ligi je Žabar 6/21, kar je katastrofa za napadalca v Barci. Gremo stavit, da bo naslednjo tekmo še vedno Busquets v prvi postavi, Koeman pa bo pokal butaste izraze ob igrišču. Spat sem šel v 70. minuti in to brez slabe vesti.
 13. @DaCapo: resno nehaj s tako prehrano, ker se ne bo dobro končalo. Da zakrivaš težave s tem, da ješ nekaj kar ti bo na dolgi rok naredilo še večjo škodo...
 14. Oh fuck you. Kako ti je lahko ratalo tega cunta naredit v prvo? Meni sta bila dvojčka piece of cake v primerjavi z njim.
×
×
 • Ustvari novo...