Skoči na vsebino

guru

Prostozidar
 • Število vsebin

  28
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

5 Jogurt

Več o članu guru

 • Stopnja
  mystificator extraordinaire

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. A imamo na mn3 še enega Telemach posrednika/zastopnika? Se mi zdi, da je v preteklosti bil nekdo... Mumbo? Rabim ene par info iz prve roke
 2. guru

  Cabo Verde

  Čao društvo! Je bil kdo mejbi na Kapverdskih otokih? Že dolgo so na moji bucket listi, pa bi želel kakšne izkušnje iz prve roke... Iz kje leteti, kdaj, katere otoke ni za izpustiti in tako dalje. Hvala
 3. guru

  Podcasti

  - val202 (vse od Šaleharja), Jezikanje - Apparatus - Radio Gaga - Dvokorad - LDGD (top politična analiza pri nas)
 4. guru

  LEGO

  Imam enakega, moj najljubši set. Pa še fajn je, ker se grad razpre...
 5. guru

  Potovanje z letali

  A veš da ne vem, pomojem da se da tudi na mestu plačati. Jaz sem preko spleta in ti pošljejo potrdilo oz. QR kodo za vstop in izstop iz parkinga. Res komot.
 6. guru

  Potovanje z letali

  Jaz sem 2 meseca nazaj parkiral na P80, plačal 72 eur za 19 dni. Pred vrati imaš postajo za metro, ki te pripelje direkt na Terminal, mislim da je to ubistvu predzadnja postaja. Varianta je tudi Bus, ki pa ne pelje ponoči.
 7. guru

  Fotrov kotiček

  Uf, zabavna tema, mislim da bo prišla še kako prav. Pričakujem 2 deklici julija oz. junija pravijo, enojajčne prilezejo baje malo predčasno. V nestrpnem pričakovanju, čeprav še kar potihom upam, da bosta fantka
 8. guru

  Apple

  Mi je kar malo žal, da sem pred meseci vzel iPhone 11. Sem se prenajedel oblike. z 12-ico gredo očitno nazaj na alu obod in bolj square obliko, po pevih renderjih izgleda res top!
 9. Prisegal na Kindle Paperwhite, gonil par let, odkar ne morem več nalagati knjig z Biblosa, se mi praši. Če kdo kupi, rade volje prodam. Trenutno isto gonim kar iPad, ni isto, ampak za silo bo. Bi pa rad kakšnega Kobota stestiral ob priliki, nekih čang-šlangov mi ni kupovati.
 10. guru

  Kaj se trenutno predvaja?

  Tiger King. Mislim da sem pogledal 4. del. Kej tolk norega pa že lep čas nisem pogledal. Na polno priporočam.
 11. guru

  Ozark

  Meni ena najboljših serij zadnjih let. Jason Bateman mi kot igralec, sedaj pa kot avtor/producent postaja iz leta v leto bolj všeč. Prav ne spomnim se izdelka v zadnjem času, kjer mi ne bi dogajal.
 12. Najljubša destinacija? Delita si jo Indija in Filipini. Če bi imel možnost, bi ju obiskal vsako leto. Od evropskih pa bržkone Škotska in Portugalska. Aja, tut tripi po Balkanu pašejo vedno... Bucket list: Nepal, Čile, Polinezija, Islandija, pa v kakšno rupo od Srednje Azije bi šel, v en random *.*stan bi šel
 13. Staro ime, edino starega avatarja nikjer ne najdem :/
 14. Propsi za posodobljen izgled, čestitke odgovornim! A gnoj je pa po novem zaprta izba ali kako?
×
×
 • Ustvari novo...