Skoči na vsebino

Gatsu

Vesoljc
 • Število vsebin

  545
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

104 Jezus

Več o članu Gatsu

 • Stopnja
  ne ve, kam bi sam s sabo.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Men igra dela ampak skos teži da nism connectan. Sem naredil tri misije in res škoda da je tole GaaS igra ker combat niti ni slab, sam kaj ko so misije narejene za grind in ne kot SP kampanja. Aja pa ta igra mojo Prostato spremeni v JetEngine 2x je pa clo fiznla igra. Tako glasna ni bla konzola še nikoli.
 2. Me zanima če bo Epic enako naredil še na konzolah.
 3. Od danes do nedelje bo na voljo open beta Marvel Avengers na PS4
 4. konec je res na polno beden ja...
 5. Kolk iger fulll boljše laufa na 50% bolj zmogljivem X1X? Nekatere celo slabše zarad forsiranja native 4k kar je itak imo največja neumnost Microsoft strategije.
 6. Pa še Apple jim je pokazal fakiča...
 7. Dej prosim ne mi rečt da bo tole MP igra?
 8. A tole novičko se je čist spregledalo?
 9. DualSense ima 1650mAh baterijo - DS4v2 ima 1000mAh za primerjavo, v1 pa 800
 10. Če je ta cifra 4real pol je pa špil glede na gameplay demo še tolk večja katastrofa lol. Verjetno je to en tolk kolkr je koštal razvoj RDR2... pa vsi vemo kako detajliran svet so naredli in na kakem nivoju je bil V/O mocap itd.
 11. Bojda je MS prestavil tomesečni event na september... tako da resno upam da bomo sploh vedli kakšna bo cena konzol pred izidom.
 12. RE7 je edina zares grozljiva RE igra. Overall je men takoj za RE4 in RE:Remake. Je pa res da nima veliko skupnega z serijo.
 13. Ne ga srat lol. Je kdo resno verjel da bo igra izšla letos glede na izgled Craiga?
×
×
 • Ustvari novo...