Skoči na vsebino

Gatsu

Vesoljc
 • Število vsebin

  527
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

100 Jezus

Več o članu Gatsu

 • Stopnja
  ne ve, kam bi sam s sabo.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Na hard niti pod razno ne boš daleč prišel na ta način...
 2. Batman Arkham Asylum: hot damn je tole še vedno dober špil. Nadzor je mal clunky in tukaj je Spiderman dejansko boljši. Praktične vse ostalo pa je tu bolje. Aja Arkham trilogija za PS4 z vsemi dlcji vred je trenutno 15$ na USA PSN.
 3. Ti si zadnje čase poln teraflopov in megaherzev in zdej boš kupu Switcha?
 4. Jaz sem v tej generaciji kupil expansion DLCje za: Witcher 3 Dark souls 3 Nioh Destiny 1 in 2 Bloodborne MHW HZD Na MT bullshitu nisem v lajfu zapravil še niti enga faking centa.
 5. Zanimivo direktno na konzoli je bila igra znižana za 50% ko sem šel pa preko tegale linka je pa bilo zastonj. Zdej pa sam upam da mi ne banajo accounta zarad tega ker sem kar nekaj iger kupil preko Kanadskega PSN preden so uskladil cene iger s tečajem...
 6. Pathless zgleda precej dobro. Med Godfallom sem pa zadremal...
 7. Jaz bom ob izidu na dopustu tak da upam da boste tisti ki boste nabavili Day one navdušeni saj drugače ne bo nič za igrat ta mesec.
 8. Jaz gledam angleške serije na Netflixu. Trenutno Line of Duty. Res huda kriminalka ki ima 8.6 oceno na imdb. Tako malo kot sem letos igral igre verjetno nisem že vsaj 20 let.
 9. 40€ @cdkeys Poglej si opise pa kak lets play in presodi. Men osebno je bila igra zelo dobra ampak pač tud spada v moj najljubši žanr + dino roboti + lok + rdečelaska
 10. Dejansko sem tud X1X prodal prejšnji teden dokler se je dalo še 200€ zanj iztržit potem ko sem na julijskem eventu videl da Avowed, Fable in Hellblade ne bodo delale na X1 in je njihov izid še zelo zelo daleč. Ko bo Microsoft delal igre kakršne delajo SIE potem bom tudi njih z veseljem pohvalil - se pravi čez dobri 2 leti ko izidejo igre ala Avowed, Fable in Hellblade 2.
 11. Nimam še ker sem BOTW lahko igral na WiiU. Kaj mi bo konzola na kateri me ena igra ne zanima pa še BC nima? Čakam na BOTW2 in Metroid prime 4... Prenosnost me pač ne zanima ker imam takoj mravljinčaste prste tako od 3DS kot Vite in mi tud kot ultimativna indie mašinca nebi koristila...
×
×
 • Ustvari novo...