Skoči na vsebino

Gatsu

Vesoljc
 • Število vsebin

  542
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

103 Jezus

Več o članu Gatsu

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. konec je res na polno beden ja...
 2. Kolk iger fulll boljše laufa na 50% bolj zmogljivem X1X? Nekatere celo slabše zarad forsiranja native 4k kar je itak imo največja neumnost Microsoft strategije.
 3. Pa še Apple jim je pokazal fakiča...
 4. Dej prosim ne mi rečt da bo tole MP igra?
 5. A tole novičko se je čist spregledalo?
 6. DualSense ima 1650mAh baterijo - DS4v2 ima 1000mAh za primerjavo, v1 pa 800
 7. Če je ta cifra 4real pol je pa špil glede na gameplay demo še tolk večja katastrofa lol. Verjetno je to en tolk kolkr je koštal razvoj RDR2... pa vsi vemo kako detajliran svet so naredli in na kakem nivoju je bil V/O mocap itd.
 8. Bojda je MS prestavil tomesečni event na september... tako da resno upam da bomo sploh vedli kakšna bo cena konzol pred izidom.
 9. RE7 je edina zares grozljiva RE igra. Overall je men takoj za RE4 in RE:Remake. Je pa res da nima veliko skupnega z serijo.
 10. Ne ga srat lol. Je kdo resno verjel da bo igra izšla letos glede na izgled Craiga?
 11. Letos je drugač skor nemogoče bit nahypan nad čemurkoli ker nas filajo z drobtinicami al pa še to ne...
 12. 17€ je mal preveč za ta špil imo. Je pa samo rahlo nadgrajen prvenec ki ne navduši z ničemer a vseeno malo poteši souls žejo vsaj s combatom. Igral sem ga pa na gamepassu drugač bi čakal na ceno okrog 10€ oz PS+
 13. Model se je na orto nategnil ko je nasedel našemu navdušenju nad Death stranding igro pa ga je minilo igrat že takoj na začetku
×
×
 • Ustvari novo...