Skoči na vsebino

stena

Deklina
 • Število vsebin

  128
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

132 Jezus

Več o članu stena

 • Stopnja
  spoštovanja vredna mecenka

Nedavni obiski profila

208 ogledov profila
 1. stena

  The Sinner

  In the first season, Detective Harry Ambrose delves into the past of Cora Tannetti, a troubled woman, to determine why she stabbed a man to death. In the second season, Ambrose returns to his hometown after a young boy named Julian Walker confesses to poisoning a couple and learns secrets that the inhabitants are determined to keep buried. In the third season, Ambrose investigates a fatal car accident in Upstate New York and uncovers a much larger and disturbing case behind it. Na Netflixu, ne vem kdaj me je nazadnje kej tako potegnilo. Super narjeno, všečne temačne zgodbe in muzika.
 2. stena

  Janezov dopust

  a bi si svojo temo odprli?
 3. stena

  Pravne tegobe

  a za IT obstaja sindikat? ne zajebavam, sam dejansko nimam blage o sindikalnih združenjih.
 4. stena

  Pravne tegobe

  glede na to, da so tvoja finančna sredstva omejena, pomoje po pravni poti ne boš daleč prišel. lahko pa tega delodajalca z imenom podjetja izpostaviš in opozoriš potencialne iskalce zaposlitve. žal postopek na delovnem sodišču se bo vlekel, oni bodo pa še zmeri obstajali in grenili življenja drugim. tko da minimalno, kar lahko narediš je, da podjetje izpostaviš (potem ko boš odnehal na sodišču seveda).
 5. https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g277815-d3833115-Reviews-Gostilna_Ruj-Sezana_Slovenian_Littoral_Region.html https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g1996605-d2397623-Reviews-Domacija_Muha-Lokev_Slovenian_Littoral_Region.html https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g1463475-d2405537-Reviews-Gostilna_Mahorcic-Kozina_Slovenian_Littoral_Region.html
 6. stena

  Janezov dopust

  hvala za tvoj prispevek v temo o dopustu na tursitične bone. povej, kam boš šel?
 7. stena

  Janezov dopust

  dejmo prosim prešaltat debato nazaj na temo, dopust na turistične bone. prepucavanja o malicah v CH vs Lj lahko opravljamo na gnoju.
 8. stena

  Hribi

  na Vrtačo http://www.hribi.net/izlet/tinckova_koca_vrtaca_cez_smusko_planino_in_sedlo_sija/11/78/142 nazaj pa po lovski
 9. stena

  Janezov dopust

  cene malic vs. cene kosila v turističnem kraju samo vidva retarda lahko primerjata jabolka in hruške. blagor se ubogim v duhu...
 10. stena

  Janezov dopust

  Hrvati niso spustili nobenih cen...edino kar so nrdili je, da jih (še) niso povišali za 40%, kot to nrdijo posebi za poletno sezono. So pa osnovne cene že več kot visoke za HR standard.
 11. stena

  Janezov dopust

  če ne bi poznala STO-Slovenske turistične organizacije, bi polagala upe na njih, da bodo pripravli neko zloženko. sam ne bo ne.
 12. stena

  Janezov dopust

  se popolnoma strinjam, da naj se naučijo. samo to fotkanje računov in zgražanje je totalno mimo. nekje na nivoju mamice opremljajo. v dobi interneta se folk še vedno pusti na polno nategnit, ker ne znajo malo raziskat in prebrat. in to ni, da se s tem rodiš, ampak čista lenoba.
×
×
 • Ustvari novo...