Skoči na vsebino

Azijske serije

Armando

Priporočeni prispevki

Hernire reče pred 6 minutami:

Kingdom je celo v moj bubl prodrl, tako da to sem gledal, ostalih predlaganih ne :)

Pune tnx, ne bom se branil še predlogov, da lahko z žensko malo preučiva in izbereva najzanimivejše

Jaz vama predlagam Deaths game. Je najbolj atipicna izmed vseh ostalih. 

Beyond Evil je detektivka, tipicna korejska poscana doom in gloom atmosfera, ampak odlicna.

The Worst of Evil je triler/akcija nekaj v smislu Infernal affairs/The departed. 

aja My Name je tudi dost kul.

Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...
  • 1 mesec kasneje...
  • 3 tedne kasneje...
  • 1 mesec kasneje...

Nope ampak je za prečekirat.

V glavnem fasal covid časa itak imel preveč in v tem času pogledal Shoguna, ki raztura, ni glih mojstrovina ampak kako stopničko niže, Death's Game je brilijantna zadevščina, medtem pa toplo priporočam Light Shop, ki je neka zmes drame in grozljivke ampak mešanica v nulo.

Plus če vas matrajo taprave kromance je tukaj Love your Enemy kjer sta v glavni vlogi Yung Yu-Mi ter Ju Ji-Hoon, ki ima glavno vlogo tudi v Light Shopu.

Za prečekirati.

Povezava do prispevka

zadnjic sem pogledal bring it on, ghost

https://www.imdb.com/title/tt5768840/

slucajno sem nekje videl med priporocili in zacel gledat brez pricakovanj, na koncu sem 16 epizod pogledal v treh dneh

zadeva je pocukrana, obcasno silly, tamala je kjut (no pedo), ampak overall precej wholesome zadeva

imate 1080p na 1337x

Povezava do prispevka
  • 3 tedne kasneje...
Armando reče Dne, 6. 12. 2024 at 14:44:

Nope ampak je za prečekirat.

V glavnem fasal covid časa itak imel preveč in v tem času pogledal Shoguna, ki raztura, ni glih mojstrovina ampak kako stopničko niže, Death's Game je brilijantna zadevščina, medtem pa toplo priporočam Light Shop, ki je neka zmes drame in grozljivke ampak mešanica v nulo.

Plus če vas matrajo taprave kromance je tukaj Love your Enemy kjer sta v glavni vlogi Yung Yu-Mi ter Ju Ji-Hoon, ki ima glavno vlogo tudi v Light Shopu.

Za prečekirati.

V glavnem Light Shop je fenomenalen.

Plus komad, ki se vrti v njem je res en diamant.

Plus druga in tudi zadnja sezona Squid Games pride danes ven na Netflix in nekatere druge pašnike.

Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...

V glavnem leto se je uspešno začelo in zaenkrat več preležanih dnih kot uspešno opravljenih.

V glavnem pogledal Squid Games 2, ki mi ni bila slaba, seveda ne doseže prvega dela ampak fak it ni bilo niti za pričakovati, še zmeraj fajn za gledati.

Za vse fane detektivščin pa toplo priporočam Black Out, ki je res fenomenalna stvarca za pogledati plus samo 14 epizod kar mislim, da je ravno pravšnje, sicer ima ne glede na ocene nekaj lukenj v scenariju oz. mogoče nepričakovano odzivanje igralcev ampak ja priporočljivo.

Plus Show 8, ki zelo sliči na Squid Games ampak, če sem iskren me je malce prestrašil.

Povezava do prispevka
Armando reče pred 14 urami:

Za vse fane detektivščin pa toplo priporočam Black Out, ki je res fenomenalna stvarca za pogledati plus samo 14 epizod kar mislim, da je ravno pravšnje, sicer ima ne glede na ocene nekaj lukenj v scenariju oz. mogoče nepričakovano odzivanje igralcev ampak ja priporočljivo.

A to je to? https://www.imdb.com/title/tt33131043

Ki pod Black Out konretno, ne najdem nič. Je pa to med partial rezultati na IMDb.

Povezava do prispevka
  • 3 mesece kasneje...
  • 1 mesec kasneje...

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...