Kastor Objavljeno 12. avgust 2024 Share Objavljeno 12. avgust 2024 Jaz sem sicer malinovec v svetu azijskih serij, sam sem užival tudi v Kingdomu -> https://www.imdb.com/title/tt6611916/ Drugače pa deaths game zelo za ++ 2 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 13. avgust 2024 Share Objavljeno 13. avgust 2024 Aja, Kingdom sem pozabil + film Ashin of the North. Navedek Povezava do prispevka
ArtaX Objavljeno 13. avgust 2024 Share Objavljeno 13. avgust 2024 Kingdom je bil meni zelo hud. Me prav zanima, če bojo spacali še eno sezono... Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 13. avgust 2024 Share Objavljeno 13. avgust 2024 Kingdom je celo v moj bubl prodrl, tako da to sem gledal, ostalih predlaganih ne Pune tnx, ne bom se branil še predlogov, da lahko z žensko malo preučiva in izbereva najzanimivejše Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 13. avgust 2024 Share Objavljeno 13. avgust 2024 Hernire reče pred 6 minutami: Kingdom je celo v moj bubl prodrl, tako da to sem gledal, ostalih predlaganih ne Pune tnx, ne bom se branil še predlogov, da lahko z žensko malo preučiva in izbereva najzanimivejše Jaz vama predlagam Deaths game. Je najbolj atipicna izmed vseh ostalih. Beyond Evil je detektivka, tipicna korejska poscana doom in gloom atmosfera, ampak odlicna. The Worst of Evil je triler/akcija nekaj v smislu Infernal affairs/The departed. aja My Name je tudi dost kul. Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 13. avgust 2024 Share Objavljeno 13. avgust 2024 Evo, death game it is (za prvo) 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 Med K-drame bi dal The Extraordinary Attorney Woo, je res da sem to nazadnje gledal, ampak ima vsaj poleg tipičnih K-dram scen še dobre legalne primere in res dobro igro glavne junakinje https://www.netflix.com/fr-en/title/81518991 maš na Netflixu Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 5. oktober 2024 Avtor Share Objavljeno 5. oktober 2024 Fenomenalen ampak šokirajoč konec druge sezone Gyeongseong Creature. Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 25. oktober 2024 Avtor Share Objavljeno 25. oktober 2024 Bloodhound je nazaj :). Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 28. oktober 2024 Share Objavljeno 28. oktober 2024 Like a Dragon serija je na Amazonu, samo dost folka je razočaranih, da gre zgodba preveč po svoje. Bomo vidli soon Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 29. november 2024 Avtor Share Objavljeno 29. november 2024 Evo prikolica za Squid Games sezona 2. Ne vem ampak upam, da bo boljša kot si mislim. Navedek Povezava do prispevka
BlueSan Objavljeno 29. november 2024 Share Objavljeno 29. november 2024 Zgleda bedno Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.