Kastor Objavljeno 12. avgust 2024 Share Objavljeno 12. avgust 2024 Jaz sem sicer malinovec v svetu azijskih serij, sam sem užival tudi v Kingdomu -> https://www.imdb.com/title/tt6611916/ Drugače pa deaths game zelo za ++ 2 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 13. avgust 2024 Share Objavljeno 13. avgust 2024 Aja, Kingdom sem pozabil + film Ashin of the North. Navedek Povezava do prispevka
ArtaX Objavljeno 13. avgust 2024 Share Objavljeno 13. avgust 2024 Kingdom je bil meni zelo hud. Me prav zanima, če bojo spacali še eno sezono... Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 13. avgust 2024 Share Objavljeno 13. avgust 2024 Kingdom je celo v moj bubl prodrl, tako da to sem gledal, ostalih predlaganih ne Pune tnx, ne bom se branil še predlogov, da lahko z žensko malo preučiva in izbereva najzanimivejše Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 13. avgust 2024 Share Objavljeno 13. avgust 2024 Hernire reče pred 6 minutami: Kingdom je celo v moj bubl prodrl, tako da to sem gledal, ostalih predlaganih ne Pune tnx, ne bom se branil še predlogov, da lahko z žensko malo preučiva in izbereva najzanimivejše Jaz vama predlagam Deaths game. Je najbolj atipicna izmed vseh ostalih. Beyond Evil je detektivka, tipicna korejska poscana doom in gloom atmosfera, ampak odlicna. The Worst of Evil je triler/akcija nekaj v smislu Infernal affairs/The departed. aja My Name je tudi dost kul. Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 13. avgust 2024 Share Objavljeno 13. avgust 2024 Evo, death game it is (za prvo) 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 23. avgust 2024 Share Objavljeno 23. avgust 2024 Med K-drame bi dal The Extraordinary Attorney Woo, je res da sem to nazadnje gledal, ampak ima vsaj poleg tipičnih K-dram scen še dobre legalne primere in res dobro igro glavne junakinje https://www.netflix.com/fr-en/title/81518991 maš na Netflixu Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 5. oktober 2024 Avtor Share Objavljeno 5. oktober 2024 Fenomenalen ampak šokirajoč konec druge sezone Gyeongseong Creature. Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 25. oktober 2024 Avtor Share Objavljeno 25. oktober 2024 Bloodhound je nazaj :). Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 28. oktober 2024 Share Objavljeno 28. oktober 2024 Like a Dragon serija je na Amazonu, samo dost folka je razočaranih, da gre zgodba preveč po svoje. Bomo vidli soon Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 29. november 2024 Avtor Share Objavljeno 29. november 2024 Evo prikolica za Squid Games sezona 2. Ne vem ampak upam, da bo boljša kot si mislim. Navedek Povezava do prispevka
BlueSan Objavljeno 29. november 2024 Share Objavljeno 29. november 2024 Zgleda bedno Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 3. december 2024 Share Objavljeno 3. december 2024 Začel sem gledat Bloodhounds, https://www.imdb.com/title/tt26315487/ še ene 2 taki seriji in bom samo še azijce gledal Navedek Povezava do prispevka
ArtaX Objavljeno 3. december 2024 Share Objavljeno 3. december 2024 (urejano) Kastor reče pred 3 urami: še ene 2 taki seriji in bom samo še azijce gledal V nekem trenutku mi je Netlifx samo še korejske zadeve ponujal Sem si mogu naredit še en account za ostali junk 3. december 2024 uredilo bitje ArtaX 3 Navedek Povezava do prispevka
gerozaver Objavljeno 3. december 2024 Share Objavljeno 3. december 2024 Meni tudi Dobr da je pol moja mal zbalansirala Navedek Povezava do prispevka
_50centy_ Objavljeno 6. december 2024 Share Objavljeno 6. december 2024 https://www.imdb.com/title/tt31158590/?ref_=nv_sr_srsg_6_tt_8_nm_0_in_0_q_TOMORR A je že kdo gledal=? Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 6. december 2024 Avtor Share Objavljeno 6. december 2024 Nope ampak je za prečekirat. V glavnem fasal covid časa itak imel preveč in v tem času pogledal Shoguna, ki raztura, ni glih mojstrovina ampak kako stopničko niže, Death's Game je brilijantna zadevščina, medtem pa toplo priporočam Light Shop, ki je neka zmes drame in grozljivke ampak mešanica v nulo. Plus če vas matrajo taprave kromance je tukaj Love your Enemy kjer sta v glavni vlogi Yung Yu-Mi ter Ju Ji-Hoon, ki ima glavno vlogo tudi v Light Shopu. Za prečekirati. Navedek Povezava do prispevka
amnesia Objavljeno 6. december 2024 Share Objavljeno 6. december 2024 zadnjic sem pogledal bring it on, ghost https://www.imdb.com/title/tt5768840/ slucajno sem nekje videl med priporocili in zacel gledat brez pricakovanj, na koncu sem 16 epizod pogledal v treh dneh zadeva je pocukrana, obcasno silly, tamala je kjut (no pedo), ampak overall precej wholesome zadeva imate 1080p na 1337x Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 26. december 2024 Avtor Share Objavljeno 26. december 2024 Armando reče Dne, 6. 12. 2024 at 14:44: Nope ampak je za prečekirat. V glavnem fasal covid časa itak imel preveč in v tem času pogledal Shoguna, ki raztura, ni glih mojstrovina ampak kako stopničko niže, Death's Game je brilijantna zadevščina, medtem pa toplo priporočam Light Shop, ki je neka zmes drame in grozljivke ampak mešanica v nulo. Plus če vas matrajo taprave kromance je tukaj Love your Enemy kjer sta v glavni vlogi Yung Yu-Mi ter Ju Ji-Hoon, ki ima glavno vlogo tudi v Light Shopu. Za prečekirati. V glavnem Light Shop je fenomenalen. Plus komad, ki se vrti v njem je res en diamant. Plus druga in tudi zadnja sezona Squid Games pride danes ven na Netflix in nekatere druge pašnike. Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 6. januar 2025 Share Objavljeno 6. januar 2025 Začel gledati Alice in Borderlands in mi je zadeva zelo dobra po 2. delih. 2 Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 9. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 9. januar 2025 V glavnem leto se je uspešno začelo in zaenkrat več preležanih dnih kot uspešno opravljenih. V glavnem pogledal Squid Games 2, ki mi ni bila slaba, seveda ne doseže prvega dela ampak fak it ni bilo niti za pričakovati, še zmeraj fajn za gledati. Za vse fane detektivščin pa toplo priporočam Black Out, ki je res fenomenalna stvarca za pogledati plus samo 14 epizod kar mislim, da je ravno pravšnje, sicer ima ne glede na ocene nekaj lukenj v scenariju oz. mogoče nepričakovano odzivanje igralcev ampak ja priporočljivo. Plus Show 8, ki zelo sliči na Squid Games ampak, če sem iskren me je malce prestrašil. Navedek Povezava do prispevka
ArtaX Objavljeno 10. januar 2025 Share Objavljeno 10. januar 2025 Armando reče pred 14 urami: Za vse fane detektivščin pa toplo priporočam Black Out, ki je res fenomenalna stvarca za pogledati plus samo 14 epizod kar mislim, da je ravno pravšnje, sicer ima ne glede na ocene nekaj lukenj v scenariju oz. mogoče nepričakovano odzivanje igralcev ampak ja priporočljivo. A to je to? https://www.imdb.com/title/tt33131043 Ki pod Black Out konretno, ne najdem nič. Je pa to med partial rezultati na IMDb. 1 Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 10. januar 2025 Avtor Share Objavljeno 10. januar 2025 Ja to je to :). 2 Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 12. januar 2025 Share Objavljeno 12. januar 2025 https://www.imdb.com/title/tt29362951/?ref_=sr_t_6 Mal zgodovinske drame, ki je postavljena v Tang dinastijo. Navedek Povezava do prispevka
vilinka Objavljeno 24. april 2025 Share Objavljeno 24. april 2025 Kastor reče Dne, 6. 1. 2025 at 20:36: Začel gledati Alice in Borderlands in mi je zadeva zelo dobra po 2. delih. Meni je pa tok much😩 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 24. april 2025 Share Objavljeno 24. april 2025 vilinka reče pred 26 minutami: Meni je pa tok much😩 V bistvu kar solidni 2 sezoni + zakljucek in razlaga, kaj se dogaja. Mislim, da je tretja potrjena. Sicer pa, Light shop je kul! Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 24. april 2025 Share Objavljeno 24. april 2025 vilinka reče pred 1 uro: Meni je pa tok much😩 Poglej deaths game in poročaj, če ti bo to bolj všeč (spoiler: meni je bila top serija) Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 25. april 2025 Avtor Share Objavljeno 25. april 2025 Deaths game je fenomenalna. Navedek Povezava do prispevka
Rakun-sama Objavljeno 28. maj 2025 Share Objavljeno 28. maj 2025 gledam alice in borderland - med drugo epizodo in beach mi je blo kr meh, ampak me je zanimalo kaj bo naprej. od beach dalje mi je kar ok, tudi liki so dobil bolj izrazit anime vajb, kar mi je izpadlo posreceno. za enkrat gledljivo. Navedek Povezava do prispevka
Rakun-sama Objavljeno 29. maj 2025 Share Objavljeno 29. maj 2025 dober zadnji hearts game v alice in borderland in zanimiv zaključek. zej bi šel na light shop ali pa deaths game, iz kje pa vlečete dol? deaths game je na piratebay, ampak samo 720p. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.