Skoči na vsebino

ArtaX

Rumeni jak
 • Število vsebin

  9
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

1 Jogurt

Več o članu ArtaX

 • Stopnja
  jadnik, ki se mu je posrečilo celih devet sporočil
 1. Forgotten Worlds (Mega Drive) Dynamite Duke (Mega Drive)
 2. ArtaX

  LEGO

  @The-Saint Sem imel to srečo, da je fotr (bil) pomorc, tako da so za RDje in Božičke (ahem, takrat Dedke Mraze) prihajali vedno LEGO seti domov. Velike škatle ponavadi. (sem letnik 82, če želiš dobit nek filing o kakem obdobju govorim) Jaz sem imel vse v original škatlah z navodili vred skrbno čuvano. Sestavljal sem, tudi kdaj pomešal med seboj, ko pa je bil čas za spraviti stvar, sem skrbno vse spravil kamor paše. V raznih omarah se še vedno najdejo originalne škatle brez poškodbe (npr. gusarska ladja 6285 = moj največji ponos). V času faksa sem storil grozno napako, in sicer sem malemu bratrancu zaupal nekaj škatel v igranje (stric kao garant, da bo lepo skrbel). Itak so se škatle razčetverile, kocke porazgubile...itd. Ja. Kap me je. Ta del sem zbrisal iz spomina...alternativa je bil večni od*eb familije. Moja mularija je še v rosnih letih (6 inu 3,5), tako da kapitalskih setov ne dajem iz rok. Zdaj so bolj v modi LEGO Friends in pa xy DUPLO. Prej ali slej bosta dovolj stara za te drage zadevšne. Dosti časa sem glumil ponos in skrbno varoval kocke, zdaj pa ugotavljam da je to kiks. Prodajat nimam namena, tako da s tem čuvanjem dejansko samo uničujem point kock = sestavljanje in igranje/uživanje. Da skrajšam, pred leti bi rekel, da bodo seti skrbno varovani 4ever and ever. Sedaj pa pač pravim, da bom otroke naučil ceniti igračo in zanjo lepo skrbeti. Če se pa kaj zgubi pa jebat ga...nekaj genov so mogli podedovat tudi z mamine strani P.S. Še vedno pa ruknem nekaj x00€ na leto za kocke zame, primarno zimske specialke.
 3. ArtaX

  P: PS3 igre

  Prodam nekaj iger za PS3. Ker mi delajo gužvo, jih prodajam v kompletu*** DARKSIDERS GOD OF WAR 3 (odlomljen nosilec ploščka) INJUSTICE: GODS AMONG US DIRT SHOWDOWN TEKKEN 6 TEKKEN TAG TOURNAMENT 2 VIRTUA FIGHTER 5 SOUL CALUBUR IV DYNASTY WARRIORS 7 DYNASTY WARRIORS 7: XTREME LEGENDS BATMAN ARKHAM ASYLUM (GOTY) Cena: EUR 100+poštnina => EUR 70 + poštnina V primeru nakazila poštnino častim jaz (govorimo za celoten "bundle") Razen GOW 3 (glej zgoraj) so škatlice in ploščki v OK stanju. Na željo lahko tudi naredim slike. V kolikor je bila priložena kakšna posebna koda, je bila verjetno pokurjena. ***O možnosti nakupa le nekaterih, prosim preko ZSja. Po 1 naslov se ne prodaja. EDIT: možen tudi prevzem - obala
 4. ArtaX

  [DC] Batman 2021

  Haha, niti enega nisem pogledal. Cel takratni hype mi je dojadil. Tako on kot Stewartova sta mi pustila čuden priokus.
 5. ArtaX

  [DC] Batman 2021

  Ne gre za igranje. On kot on mi gre na jetra. Verjetno je to posledica Twilighta...
 6. Komaj čakam Upam samo, da ne bo kakih presenečenj ala zadnja epizoda Blacklist, ko so zadevo animirali. Tu pravijo, da dodatnih snemanj z (glavnimi) igralci ne bo. Me prav zanima kako bojo to skupaj spacal, da bo dobro. Itak pa, ko gre za Supermana, si mislim isto kot Claudia..."I want some more"
 7. ArtaX

  [DC] Batman 2021

  Upam, da me pozitivno preseneti. Mi pa gre tale igralec tako na živce, da si ga sploh ne znam predstavljat v tej vlogi... Vsekakor film dobi šanso pri meni.
×
×
 • Ustvari novo...