blad Objavljeno 20. avgust 2024 Share Objavljeno 20. avgust 2024 (urejano) Prodam v kompletu, brez diska/grafe: i5 9600k Noctua d15 Gigabyte z390 UD G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 (kupljen lani decembra, še vedno v garanciji) + 2x8GB Crucial BX Sport LT DDR4 SilverStone SST-ST85F-GS 850W Antec full tower kišta, ne vem točno kater model, letnik cca. 2012 Mrežna na matični je čudna. Na 100/100 povezavah dela bp, na 1000/1000 se pa na 3-5 dni naključno sama resetira in zgubiš net za ~5sec (vzroka nisem uspel ugotoviti). Zato je na matično prikljopljena dodatna PCIe mrežna, ki deluje bp. Disk imam trenutno notri za morebitno testiranje, ob nakupu ga vzamem vn. Vse skupaj 250€ 230€ Spoiler Ajd, za mn3čarje loh tud 200 180 Slike po želji na ZS, dovodov se mi še ni dalo čistit. Prevzem v Lj 9. september 2024 uredilo bitje blad 1 Navedek Povezava do prispevka
blad Objavljeno 9. september 2024 Avtor Share Objavljeno 9. september 2024 Nižam ceno in dodajam RAM 2x8GB Crucial BX Sport LT DDR4, ki je bil v tem kompu, preden sem ga zamenjal z G.Skill. Deluje brezhibno. Nova cena za vse skupaj 230€ Spoiler 180 za mn3čarje Navedek Povezava do prispevka
NixoN Objavljeno 9. september 2024 Share Objavljeno 9. september 2024 Se pravi cena ostaja enaka, le palčke rama si dodal? Navedek Povezava do prispevka
blad Objavljeno 9. september 2024 Avtor Share Objavljeno 9. september 2024 NixoN reče pred 2 urama: Se pravi cena ostaja enaka, le palčke rama si dodal? Ceno sem spustil za 20€ od začetne, bom popravil v OP da bo bolj jasno. 1 Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 10. september 2024 Share Objavljeno 10. september 2024 blad reče Dne, 20. 8. 2024 at 23:25: Mrežna na matični je čudna. Na 100/100 povezavah dela bp, na 1000/1000 se pa na 3-5 dni naključno sama resetira in zgubiš net za ~5sec (vzroka nisem uspel ugotoviti). Zato je na matično prikljopljena dodatna PCIe mrežna, ki deluje bp. Win11? Tako Intel kot Realtek mata probleme s tem, Intel že en let vsak driver updejt majke mi reši to. Navedek Povezava do prispevka
blad Objavljeno 10. september 2024 Avtor Share Objavljeno 10. september 2024 Šimšalamima Huhu reče pred 1 minuto: Win11? Tako Intel kot Realtek mata probleme s tem, Intel že en let vsak driver updejt majke mi reši to. Win10. Sem updatal driverje, biose in vsega boga, nič ni pomagalo. S Pcie mrežno pa vse dela ko šus. Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 12. september 2024 Share Objavljeno 12. september 2024 a je glasen ta recunalnik? kolko elektrike kuri tak proc? ce bi ga uporabljal kot server kolko bi se mi poznalo na racunu? Navedek Povezava do prispevka
Interceptor Objavljeno 12. september 2024 Share Objavljeno 12. september 2024 drevored reče pred 51 minutami: a je glasen ta recunalnik? kolko elektrike kuri tak proc? ce bi ga uporabljal kot server kolko bi se mi poznalo na racunu? Če si boš štimal server, je boljš opcija da si to naštimaš v micro ohišje (razen če ne misleš delat NASa). Pa nov build te bo pršu cca 80e dražji kot ta deal tukaj, in to s cpu-jem ki bo imel 12 threadov. i5 9600 nima hyperthreadinga. Plus računaj še ene 20-40e za ssd, katerega boš mogu tukaj dokupit. Navedek Povezava do prispevka
blad Objavljeno 12. september 2024 Avtor Share Objavljeno 12. september 2024 drevored reče pred 1 uro: a je glasen ta recunalnik? kolko elektrike kuri tak proc? ce bi ga uporabljal kot server kolko bi se mi poznalo na racunu? Je povprečno glasen. Zdej že dobra dva mesca ni laufal in ne vem v kakšnem stanju bodo ventilatorji na kišti. Prej je blo tako, da ko sem ga zalaufal po kakšnem dnevu neaktivnosti so bili ventilatorji na kišti glasni kakšnih 5min, potem je bilo v redu. Noctua ventilatorja na D15 sta skos tiha. Glede serverja oz. porabe, no idea. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.